Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes Fogantatás (3 db)

Attól, h valaki várandós, még lehet menszesze, a tesztet a nem várt/ várt elsõ napján érdemes legelõször!
Ha normálisan megjön, akkor megnyugodhatsz. De pont "jókor" voltatok együtt...pont ovukor... Miért nem védekezel ha nem akarsz babát?
Tesztet akkor érdemes csinálni, hogyha már késik. Ha rendesen megjön, ugyanolyan intenzitású és hosszúságú mint szokott lenni, akkor megnyugodhatsz.
Szia! Nekem 4 nappal nemvárt elõtt már egyértelmû pozi lett a Clearblue!! A 10-es érzékenyságû elég halványka.. Szerintem megpróbálhatsz egyet, hátha mutat vmit..
3 napja késik.... már simán tutira kimutatja a teszt
A kérdező hozzászólása: Tegnap du csin egyet az negativ let.nagyon erös csikot mutatott ki
A kontrollcsík mindig erõs. A tesztcsík helyén nem volt semmi? Mert ha nem, akkor valószínûleg simán csak késik. Ha nem jön meg, két nap múlva érdemes még egyet tesztelni.

Mikor érdemes tesztelni? Fogantatás után mennyi idővel?

Legjobb válasz: Nekem a nemvárt mensi elõtt két nappal pozitívat mutatott a teszt.

Nekem a nemvárt mensi elõtt két nappal pozitívat mutatott a teszt.
a clearblue-val 10 nappal utána is lehet, de a tuti biztos az a mensi napja legyen. nehogy csalódás érjen.:( legalábbis én így voltam vele. a 35-ik napon teszteltem és a ciklusaim 31-34 naposak voltak. szorítok!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Akkor inkább várok még vele az a biztos, ne érjen csalódás. Elõzõ hónapban pont a menszi napjá teszteltem reggel és délután minden elõjel nélkül (ami nem szokott) megjött. Remélem + lesz! Mégegyszer köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!