Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes 4d ultrahangra (22 db)

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

hányadik héten?

Legjobb válasz: Bocsi,h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.

Bocsi, h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.
20-30 het kozott en ugy hallottam. Mi most voltunk 25 hetesen, mar igazi kisbabas. Elso babaval 21 hetesen, akkor meg vekonykabb, a 25. Hetre sokkal szebb husibb. :)
Mi 24 hetesen voltunk. Nagyon jó volt. Szerintem a 24-26. héten érdemes elmenni.
Mi voltunk a 22. héten, pont azért, hogy megtudjuk a nemét. Akkor még nagyon kis csontos volt, nem igazán babás. Aztán voltunk a 30. héten, na akkor szuper képek készültek. Igazi baba volt a képeken, kis pufi arccal és még mosolygott is. Ez sokkal jobb volt szerintem, mint a 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: Egyes válaszolónak: 90%-ra mondták, hogy kislány lesz. Én igazából fiút szerettem volna de így is nagyon várjuk, a bátyókával együtt
Én a 30. héten voltam, akkor már nagyon szépen látszanak a vonásai.

Mikor érdemes 4D ultrahangra/babamozira menni?

Hányadik héten? Hányszor egy terhesség alatt? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)

28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)
Nekem a 25. hetet ajánlották többen (orvos, védõnõ, barátok) Csodálatos volt!:)
Az orvosomnak olyan gépe van, ami mutat 4D-t is. Nem is kell külön kérni. Már 12 hetesen is láttam. Olyan kis.... alien volt. :D

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni és egyáltalán érdemes-e?

Én most vagyok 13hetes kismama és nagyon kíváncsi vagyok a pici nemére meg rá is. Úgy gondoltuk, hogy 15 hetesen elmennénk 4D ultrahangra, de nagyon sok negatívumot is hallottam róla: sokat téved, ugyan annyit ér mint a sima UH....

Legjobb válasz: Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.

Szia! Mi a 24. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. 1 órán keresztül nézegettük a babát, nálunk is mindent megnéztek. Láttuk, ahogy a babánk iszik, szopizza az ujját, bekapja a nagylábujját, ásít, grimaszol, mosolyog, és a fütyijét is belógatta a képbe. 13 000Ft-ot fizettünk, kaptunk leletet, DVD-t, 1 db kinyomtatott képet, és mivel összesen 80 db kép lett, átírták nekünk CD-re. Szerintem megérte, örülök, hogy elmentünk, következõ terhességemnél is biztosan fogunk menni.
Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.
szia! mI A HÉTEN VOLTUNK, 21+4 naposan. a tapasztalatom, hogy mindent "sejtrõl-sejtre "átnézett a doki, szívet, agyat belsõ szerveket, ujjakat stb... aztán átváltott 4d re, és kukkoltunk, forgattunk, de a pici "belefejelt" a lepénybe, és így semmit se láttunk, csak a pici fülecskéjét :( ja, meg megmutatta a fütyijét:) az arcából semmit... a doki azt mondta, h van ez így, nem lehet mit tenni, a jó képeket 30 héttõl lehet látni... mindezt egy huszasért! De legalább alaposan átnézték!
Szia! Én voltam 14 hetesen 4D-s ultrahangon, de csak azrét, mert olyan volt a genetikai uh gép, és néha átváltott rá....hát szerintem még ilyenkor nincs sok értelme, nem igazán kivehetõek még a dolgok :) Szerintem olyan 25-28 hetesen van értelme mert akkor már talán van rajta egy kis husika:)
Szia! Akihez én járok, annak sima és 4D-s UH-s van. Mindig a sima 2D-sel vizsgál elõször (még a 12. és 18-20.hetes genetikai alkalmával is), mert azon sok mindent lát, amit a 4D-sen nem. Aztán mikor mindent megnéz, akkor szokott átváltani 4D-sre. Nekem a 16 hetes vizsgálat alkalmával nagyon aranyosan látszódott amúgy a baba arca, lett is róla egy szuper fényképem :-) Ellenben a 19 hetes (genetikai) UH-n nem láttunk az arcából semmit, mert végig a kezeit oda tette. Úgyhogy szerintem szerencse kérdése is, hogy mit látsz éppen. Én az elsõ babámmal nem voltam 4D-s UH-n, szerintem nem maradtam le semmirõl. Most a másodikkal sem mennék el, ha a dokinak nem lenne ilyen gépe.
Szia! Mi az elsõ gyerekünkkel 2x voltunk, egyszer a 24., egyszer a 30. hét körül. NAgy élmény volt, persze az arcát nekünk sem mutatta a kis HUncut, de jó volt, hogy átnézték... És mióta megszületett, egyszer sem néztük meg az akkori DVD-t... Úgyhogy a második csemetével max. egyszer megyünk, majd a 28-30. hét között, fõleg, hogy nézzék át rendesen.. Egy gyakorlott sonográfus szerint a baba nemét 2D-ben nézik.. :-))) Szerintem egyszer érdemes, fõleg, ha be vagy sózva.. :-)))
szerintem fölösleges pénzkidobás, látod majd eleget, ha kijön, dehát mindenki másképp gondolkozik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat tanulok a tapasztalatokból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik eddig írtak, azt már most eldöntöttem, hogy csak késõbb megyek...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Olyan jó olvasni, hogy nagy élmény volt, mert én is vágyom rá. Te hol voltál?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte, mert ez már tényleg pofátlanul sok. Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van és tiszta szívbõl remélem, hogy azóta rendezõdött a kislányod betegsége, vagy jobban van. Minden jót kívánok!
Szia! a 28. hét környékén érdemes menni, amit a többiek jól írtak. És addigra nyitva van a picur szemecskéje is :) Én az elsõvel voltam, a 22. héten (paráztam, és mivel ez genetikai vizsgálat is volt, megnyugodtam :) ) De itt is, a genetikai rész 2D-ben ment, mert a 3D meg 4D csak anyának meg apának jobb. Igazából maga a mozizás miatt teljesen felesleges volt, keveset láttunk. Nekem is mellsõ falon tapadt a méhlepény; plusz a lányom eltakarta az arcát a karjaival. Nnem is terveztem menni a következõ babával, de az Istenhegyi magánkilinikára elmegyek genetikushoz (megint aggódom), és itt a vzsgálat 2 és 4D-s (15.000 Ft) (a pahzsmirigyem túlmûködik, és emiatt parázunk apával) Boldog babavárásT!
Én nem javaslom, mert nagyon drága és sajnos sanszos, hogy semmit sem látsz belõle, nálunk mindkétszer ez történt (19 és 27 hetesen). A következõ gyereknél nem fogunk menni. Ráadásul a 19. héten még úgy nézett ki mint egy kis etióp, nagyon soványka, ne menjetek ilyen korán.
Mi voltunk a 17. héten és teljesen jól látszott minden. Kicsit ügyetlen volt az uh-os, de jópár szép képet sikerült azért elkapnia. Nem bántuk meg, h elmentünk. Többet nem lát, mint a sima uh, de a nagy uh szünetben mentünk, megnyugtató volt látni. Szép volt már akkor is a babácskánk :-)
14. és 26. héten voltunk. Átnézték teljesen, minden méretet megvizsgáltak rajta. Nem bántam meg, most 7 éves és csodálattal nézi a videót, hogy az ott õ. :) Ja, és mindkét alkalommal sikerült nagyon jó felvételeket készíteni róla, a fényképen épp a fejét fogja, mint aki azt mondja: te jó ég! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! A 14.héten már megmondták a babád nemét? És bejött? Kisfiú vagy lányka? Köszönöm a válaszodat! Minden jót neked!


Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

Én már nagyon kiváncsi vagyok, és minél el?bb szeretném elvégeztetni a 4D ultrahangot, de nem szeretném elhamarkodni! Mikor a legjobb menni?

Legjobb válasz: Nekem a dokim javasolta, hogy 24-26 hetesen menjek. Persze mehetsz elõbb is. Azért mondta akkorra, mert már szépen látszik minden, és még nem olyan nagy, hogy nde férjen bele a képbe. Igaza is lett. 31 hetes kismami

Nekem a dokim javasolta, hogy 24-26 hetesen menjek. Persze mehetsz elõbb is. Azért mondta akkorra, mert már szépen látszik minden, és még nem olyan nagy, hogy nde férjen bele a képbe. Igaza is lett. 31 hetes kismami
Én 25 hetes koromra jelentkeztem be. Azt mondták, hogy ez egy ideális idõpont. 22 hetes kismami
én 18 hetesen voltam és nagyon jó volt. nem bántam meg, mindene szépen látszott, és szinte egybe belefért a képbe. aranyosak ilyenkor is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!
Én voltam 14 hetesen, mert azon mégis jobban látszik minden, mint a sima UH-n. Biztosra akartam menni, hogy egészséges. Ha megteheted anyagilag, érdemes az elején is!! Tény, hogy "babaformája" csak késõbb lesz.

Mikor érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni?

16 hetes kismama vagyok, ? lesz az els? babám:)

Legjobb válasz: Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.

Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.
Szia! Én azt mondom ha korán meg akarod tudni hogy fiú vagy lány akkor mindegy hogy mikor mész.Én pl 20 hetesen voltam de akkor még nem olyan fejlett a 4D -s felvétel csak késöbb izgi amikor már husisabb meg formásabb.Ez kb a 28.-30.hét után van.
Szia! Én a védõnõtõl kérdeztem, szerinte a 20. hét körül, mert akkor még tetõtõl talpig látszik a képen; és érdemes egyet a 36. hét táján az arcáról.
mi csináltunk a 21.héten, aránylag jó lett. most is csináltunk, a 31.héten, de a kis piszok elfordult. kiszámíthatatlan, hogy mikor lesz élvezhetõ a kép.

Hova és mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni Budapesten? Esetleg ezzel a fejlődési rendellenességek is kimutathatóak?

Legjobb válasz: Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.

Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.
Szia! Ajánlom neked a 4Dgenesist, a 2. kerületben vannak, és csak jót tudok róluk mondani! :) 26. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. A babánk aludt, de addig ügyeskedett a szonográfus, amíg felébredt, és nagyon jó képek-videó sikeredett :) 1 órát vizsgált, és nagyon alapos volt, mindent lemért, megnézett, elmagyarázott :) És ha van babamamatudakozós kártyád 10% kedvezményt adnak! :) Nem mindegy, hogy 12000 vagy 10800 :) ) Ilyen lett az egyik kép a bébinkrõl :) http://kepfeltoltes.hu/100712/user_8490064_1276771976332_box..
http://www.4dultrahang.hu/ Én itt voltam a 20.héten, kértem genetikai szûrést is.Nagyon meg voltam elégedve.És azt is megtudtam, hogy lánykánk lesz amit a sima uh-n nem tudott megmondani a dokim.
Én a 4D Genesist tudom neked nagyon ajánlani. Elsõ terhességemmel kétszer voltunk ott, most a másodikkal is már kétszer, és majd megyünk még egyszer. Két nagyon kedves szonográfus hölgy dolgozik ott. Nem sajnálják az idõt és a mosolyt a kismamától. Pl az elsõ babám nem akarta megmutatni magát, hogy fiú vagy lány, másfél órán át vizsgált a nõ! Most a másodiknál volt egy kis probléma az afp-vel, emiatt sos akartam menni 4D-re, egybõl fogadtak rendelési idõn kívül! Ráadásul ajándékba kaptam ekkor a fotókat is a babámról! Ha rendes genetikai vizsgálatot akarsz, akkor menj el a 20.hétig 4D-re, de ha igazi jó babamozit akarsz dundi babácskával, akkor inkább a 25-28.héten menj.
a kárpát utcai 4D ultrahangnál nem kell jobb!
Mi is a 4D Genesisben voltunk és nagyon aranyosak voltak! Csak ajánlani tudom neked!
Az elsõ gyerkõccel két helyen is voltunk, az elsõ nagy csalódás volt, pedig a fogadott dokim csinálta. A második a 4dgenesis-ben volt, és nagyon-nagyon ajánlom! Kedvesek, szakszerûek. A gyerkõc gerincét, veséjét, szívét, agyát, ... mindenét megnézték, sõt, még az én vesémet is! Rengeteg képet kaptunk cd-n, meg egy hosszú dvd-t, aminek a hátterében kellemes zene szól. Most ismét babát várunk, és újra a 4dgenesis-hez megyünk majd.

Mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni?

Tapasztalatokat várok, ki mikor ment, és milyen volt?Nem tudom mikor menjek,hogy jó legyen minden!?Köszi!!!21 heteske

Legjobb válasz: Hát szerintem a 30. hét körül az ideális mert már utána nagy és nem lehet rendesen látni. De most még korai.

Hát szerintem a 30. hét körül az ideális mert már utána nagy és nem lehet rendesen látni. De most még korai.
Szia! Mi kétszer voltunk 17, és 28hetesen. Az elsönél még belefért a képbe, de mi azért mentünk, hogy pontosan nézzék át, minden rendben van vele, s persze itt tudtuk meg hogy kisfiunk lesz. 28hetesen már igazi kis pofis volt, nagyokat ásitozott, s persze bealudt.
Az én védõnõm azt mondta, hogy 18-24 hétig érdemes, mert még akkor egybe belefér a monitorba vagy a képbe, utána már nagy. Én ugyan 14 hetes vagyok, de 17 hetesen szeretnék menni 4d-re, hogy tudja fiú-e vagy lány! :)
A kérdező hozzászólása: Várom még a véleményeket!!!Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a gyors válaszokat!Még tudom, hogy korai menni ennyi hetesen, csak azért érdeklõdöm a ti tapasztalataitokat, hogy nagyon hamar se menjek, de nagyon késõn sem:-)Bár tudom, hogy nehéz eltalálni a megfelelõ idõt, de hátha...Már én is nagyon kiváncsi vagyok a nagylányunkra:-) Gratulálok mindenkinek a pocaklakóhoz!
mi 28hetes voltunk, és akkor már igazi kis pofis.
Szia! Én most 19. héten vagyok és a védõnõtõl kérdeztem, mikor érdemes menni.Én már mennék, de azt mondta, hogy várjak a 24. hétig, mert akkor már látszódik a koponya telítettsége is vagy mi, a lényeg, hogy ha nem csak az a lényeg, hogy lássátok, akkor orvosilag jobb, ha csak akkortájt mentek ti is.Én már nagyon várom, de ki kell bírni. Üdv!
Szia! Mi 23 hetesen voltunk, és jól lehetett látni mindent, menj mostmár nyugodtan, már nem olyan kis ufók
Mármint ezt a 4D-s centrumban mondták.
Szia! Sajnos én a 30. héten mentem és nem is sikerültek a felvételek. Azt mondták, hogy a 25-26. héten a legjobb!
25-26.hét!!!

Győrben hol érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni, a Babits utcában, vagy a Corvin utcában. Mik a tapasztalatok? Tartalmilag, és szakmailag hol jobb minőségű a vizsgálat?

Legjobb válasz: KÓRHÁZBA!!!hidd el tesóm a Babitsba ment a babamozinak hirdetett [email protected]ár bocsi.A kórházba rendesen megnézik azt is hogy nincs-e vmi szervi baja..stb.És ezt a vizsgálatott a dokid is elfogadja.Végig magyaráznak közbe bármit megkérdezhetsz.Én a kórházba csináltattam igaz 2 éve már:)))nagyon elégedett voltam vele. Visszatérve a babamozis 4D-re tesóm kérdezni akart valamit erre a válasz:ez babamozi gyönyörködjön mert õ ilyenre nem tud válaszolni.egyeltalán nem szakképzett emberek vanak.Aztán mikor én voltam a kórházba megcsináltatni akkor mondtam az ottani tündéri nõnek hogy a másik helyen mi volt és azt mondta hogy sokan panaszkodnak a Babits utcaira sokan jöttek el onnan a kórházba.Elvileg 20-30 perces idõtartalom de utánunk nem volt senki így majdnem 1 órás lett és közben jókat beszélgettünk. Hihetetlenül nagy élmény volt.És jobb kivárni a 30 hétkörüli idõt mert akkora már annyira jó a felvétel hogy az hihetetlen:))))

KÓRHÁZBA!!!hidd el tesóm a Babitsba ment a babamozinak hirdetett [email protected]ár bocsi.A kórházba rendesen megnézik azt is hogy nincs-e vmi szervi baja..stb.És ezt a vizsgálatott a dokid is elfogadja.Végig magyaráznak közbe bármit megkérdezhetsz.Én a kórházba csináltattam igaz 2 éve már:) ))nagyon elégedett voltam vele. Visszatérve a babamozis 4D-re tesóm kérdezni akart valamit erre a válasz:ez babamozi gyönyörködjön mert õ ilyenre nem tud válaszolni.egyeltalán nem szakképzett emberek vanak.Aztán mikor én voltam a kórházba megcsináltatni akkor mondtam az ottani tündéri nõnek hogy a másik helyen mi volt és azt mondta hogy sokan panaszkodnak a Babits utcaira sokan jöttek el onnan a kórházba.Elvileg 20-30 perces idõtartalom de utánunk nem volt senki így majdnem 1 órás lett és közben jókat beszélgettünk. Hihetetlenül nagy élmény volt.És jobb kivárni a 30 hétkörüli idõt mert akkora már annyira jó a felvétel hogy az hihetetlen:) )))
Bem téren.
az országban létezõ legjobb uh gép a Kyncsben van a Corvin utcában, a babitsban és a kórházban jók a szakemberek de szar a gép (ugyanannyiért)a Bm tér meg csak babamozi ahol nem szonográfusok vannak, ha baj van nem látják, csak a pofiját nézheted.
Engem ráadásul a kyncsben ugyan az a hölgy uh-ozott, aki a kórházban is dolgozik. Tehát szakember van ott az biztos.
Én a Bem téren voltam a György 4d ultrahangon és nagyon ajánlom mindenkinek! Miéris! Szép környezet, elég nagy rendelõ, és a hölgy komunikatív és aranyos! Tõbb barátnõm ajánlására választottam de nem bántam meg!

Budapesten melyik 4D-s ultrahang központról vannak jó tapasztalataitok? Mikor érdemes elmenni?

Legjobb válasz: Én a 4D Genesisben voltam, nagyon aranyosak voltak, több, mint egy órán át tartott a vizsgálat és mindent megtettek azért, hogy a babóról jó felvételek készüljenek (ugyanis bealudt, nem igazán produkálta magát). Korrekten meg is vizsgálták mindenét, nem csak a mozizáson volt a hangsúly. www.4dgenesis.hu Egyébként mi 29 hetesen mentünk el, mert én már olyan babát szerettem volna látni, aki hasonlít a megszületendõre, bejött a dolog, mert ekkor már szép husis volt aranyos pofival és határozottan látszik, hogy a férjemre hasonlít.

Én a 4D Genesisben voltam, nagyon aranyosak voltak, több, mint egy órán át tartott a vizsgálat és mindent megtettek azért, hogy a babóról jó felvételek készüljenek (ugyanis bealudt, nem igazán produkálta magát). Korrekten meg is vizsgálták mindenét, nem csak a mozizáson volt a hangsúly. http://www.4dgenesis.hu Egyébként mi 29 hetesen mentünk el, mert én már olyan babát szerettem volna látni, aki hasonlít a megszületendõre, bejött a dolog, mert ekkor már szép husis volt aranyos pofival és határozottan látszik, hogy a férjemre hasonlít.
Szia.AXIV. Bolgárkerék utcában-azt hiszem 3-(az Õrs Vezér térnél)nagyon jó, az géndiagnosztikai centrum is egyben(ott csináltattuk az integrált tesztet is).az UH 10000 ft(májusban szültem, elõtte annyi volt)mi a 12., a 19.és a 30.héten voltunk.Kb.20percig nézegették a babát, bármit kérdezel válaszolnak, mindent elmagyaráznak, lemezre veszik és kapsz képet is.Ami nem mellékes a legújabb géppel rendelkeznek.Mi maximálisan elégedettek vagyunk velük.
Az elõzõ vagyok.A 30.hét csak a lényeges, rájöttem, h a babamozi miatt kérdezed.Akkor nekünk is tovább tartott, mert a mi babánk is aludt, és azt mondta a doki addig nem mehetünk el, amíg nem látjuk a pofiját és nem tud képet csinálni.Közben pedig tokától-bokáig megnézte õt.
Én voltam a Baross utcában is, és a 4DGenesisben is, és egyértelmûen a 4DGenesis volt a jobb!!! Kétszer is voltam ott, és mindkétszer több mint egy órát vizsgáltak, és nagyon nagyon kedves volt a doktornõ. A Baross utcában nem voltak kedvesek, és csak 15 perc volt :( Én voltam a 14. és a 19.héten, de akkor azért, hogy megnyugtassam magam, hogy egészséges a babám. Az igazi babamozi a 27.héten volt!!! Akkor már igazi babaformája volt, nagyon édi!!!!!! Üdv

Mikor érdemes az első 4d ultrahangot csináltatni, babamozi stb?

Legjobb válasz: Nekünk mindegyik h a 12. héttõl 4D-s volt, mindegyiket élveztem. :))) A legbabásabb a 24. hetin volt. 31 hetes kismama

Nekünk mindegyik h a 12. héttõl 4D-s volt, mindegyiket élveztem. :) )) A legbabásabb a 24. hetin volt. 31 hetes kismama
*mindegyik uh
Én 25 hetesen voltam, és már igazán kisbabás arca volt a lányomnak, és még nem volt olyan nagy, hogy élvezhetetlen legyen esetleg. Akkor nekem a 24-28 hét között ajánlották a babamozit, de biztos, hogy elõtte is nagy élmény látni a kicsi fejlõdését. A 30. hét után viszont már elég nagy a baba, és állítólag ilyenkor már nehezebben látható.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!