Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes 4D ultrahangra menni (14 db)

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

hányadik héten?

Legjobb válasz: Bocsi,h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.

Bocsi, h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.
20-30 het kozott en ugy hallottam. Mi most voltunk 25 hetesen, mar igazi kisbabas. Elso babaval 21 hetesen, akkor meg vekonykabb, a 25. Hetre sokkal szebb husibb. :)
Mi 24 hetesen voltunk. Nagyon jó volt. Szerintem a 24-26. héten érdemes elmenni.
Mi voltunk a 22. héten, pont azért, hogy megtudjuk a nemét. Akkor még nagyon kis csontos volt, nem igazán babás. Aztán voltunk a 30. héten, na akkor szuper képek készültek. Igazi baba volt a képeken, kis pufi arccal és még mosolygott is. Ez sokkal jobb volt szerintem, mint a 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: Egyes válaszolónak: 90%-ra mondták, hogy kislány lesz. Én igazából fiút szerettem volna de így is nagyon várjuk, a bátyókával együtt
Én a 30. héten voltam, akkor már nagyon szépen látszanak a vonásai.

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni és egyáltalán érdemes-e?

Én most vagyok 13hetes kismama és nagyon kíváncsi vagyok a pici nemére meg rá is. Úgy gondoltuk, hogy 15 hetesen elmennénk 4D ultrahangra, de nagyon sok negatívumot is hallottam róla: sokat téved, ugyan annyit ér mint a sima UH....

Legjobb válasz: Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.

Szia! Mi a 24. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. 1 órán keresztül nézegettük a babát, nálunk is mindent megnéztek. Láttuk, ahogy a babánk iszik, szopizza az ujját, bekapja a nagylábujját, ásít, grimaszol, mosolyog, és a fütyijét is belógatta a képbe. 13 000Ft-ot fizettünk, kaptunk leletet, DVD-t, 1 db kinyomtatott képet, és mivel összesen 80 db kép lett, átírták nekünk CD-re. Szerintem megérte, örülök, hogy elmentünk, következõ terhességemnél is biztosan fogunk menni.
Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.
szia! mI A HÉTEN VOLTUNK, 21+4 naposan. a tapasztalatom, hogy mindent "sejtrõl-sejtre "átnézett a doki, szívet, agyat belsõ szerveket, ujjakat stb... aztán átváltott 4d re, és kukkoltunk, forgattunk, de a pici "belefejelt" a lepénybe, és így semmit se láttunk, csak a pici fülecskéjét :( ja, meg megmutatta a fütyijét:) az arcából semmit... a doki azt mondta, h van ez így, nem lehet mit tenni, a jó képeket 30 héttõl lehet látni... mindezt egy huszasért! De legalább alaposan átnézték!
Szia! Én voltam 14 hetesen 4D-s ultrahangon, de csak azrét, mert olyan volt a genetikai uh gép, és néha átváltott rá....hát szerintem még ilyenkor nincs sok értelme, nem igazán kivehetõek még a dolgok :) Szerintem olyan 25-28 hetesen van értelme mert akkor már talán van rajta egy kis husika:)
Szia! Akihez én járok, annak sima és 4D-s UH-s van. Mindig a sima 2D-sel vizsgál elõször (még a 12. és 18-20.hetes genetikai alkalmával is), mert azon sok mindent lát, amit a 4D-sen nem. Aztán mikor mindent megnéz, akkor szokott átváltani 4D-sre. Nekem a 16 hetes vizsgálat alkalmával nagyon aranyosan látszódott amúgy a baba arca, lett is róla egy szuper fényképem :-) Ellenben a 19 hetes (genetikai) UH-n nem láttunk az arcából semmit, mert végig a kezeit oda tette. Úgyhogy szerintem szerencse kérdése is, hogy mit látsz éppen. Én az elsõ babámmal nem voltam 4D-s UH-n, szerintem nem maradtam le semmirõl. Most a másodikkal sem mennék el, ha a dokinak nem lenne ilyen gépe.
Szia! Mi az elsõ gyerekünkkel 2x voltunk, egyszer a 24., egyszer a 30. hét körül. NAgy élmény volt, persze az arcát nekünk sem mutatta a kis HUncut, de jó volt, hogy átnézték... És mióta megszületett, egyszer sem néztük meg az akkori DVD-t... Úgyhogy a második csemetével max. egyszer megyünk, majd a 28-30. hét között, fõleg, hogy nézzék át rendesen.. Egy gyakorlott sonográfus szerint a baba nemét 2D-ben nézik.. :-))) Szerintem egyszer érdemes, fõleg, ha be vagy sózva.. :-)))
szerintem fölösleges pénzkidobás, látod majd eleget, ha kijön, dehát mindenki másképp gondolkozik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat tanulok a tapasztalatokból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik eddig írtak, azt már most eldöntöttem, hogy csak késõbb megyek...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Olyan jó olvasni, hogy nagy élmény volt, mert én is vágyom rá. Te hol voltál?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte, mert ez már tényleg pofátlanul sok. Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van és tiszta szívbõl remélem, hogy azóta rendezõdött a kislányod betegsége, vagy jobban van. Minden jót kívánok!
Szia! a 28. hét környékén érdemes menni, amit a többiek jól írtak. És addigra nyitva van a picur szemecskéje is :) Én az elsõvel voltam, a 22. héten (paráztam, és mivel ez genetikai vizsgálat is volt, megnyugodtam :) ) De itt is, a genetikai rész 2D-ben ment, mert a 3D meg 4D csak anyának meg apának jobb. Igazából maga a mozizás miatt teljesen felesleges volt, keveset láttunk. Nekem is mellsõ falon tapadt a méhlepény; plusz a lányom eltakarta az arcát a karjaival. Nnem is terveztem menni a következõ babával, de az Istenhegyi magánkilinikára elmegyek genetikushoz (megint aggódom), és itt a vzsgálat 2 és 4D-s (15.000 Ft) (a pahzsmirigyem túlmûködik, és emiatt parázunk apával) Boldog babavárásT!
Én nem javaslom, mert nagyon drága és sajnos sanszos, hogy semmit sem látsz belõle, nálunk mindkétszer ez történt (19 és 27 hetesen). A következõ gyereknél nem fogunk menni. Ráadásul a 19. héten még úgy nézett ki mint egy kis etióp, nagyon soványka, ne menjetek ilyen korán.
Mi voltunk a 17. héten és teljesen jól látszott minden. Kicsit ügyetlen volt az uh-os, de jópár szép képet sikerült azért elkapnia. Nem bántuk meg, h elmentünk. Többet nem lát, mint a sima uh, de a nagy uh szünetben mentünk, megnyugtató volt látni. Szép volt már akkor is a babácskánk :-)
14. és 26. héten voltunk. Átnézték teljesen, minden méretet megvizsgáltak rajta. Nem bántam meg, most 7 éves és csodálattal nézi a videót, hogy az ott õ. :) Ja, és mindkét alkalommal sikerült nagyon jó felvételeket készíteni róla, a fényképen épp a fejét fogja, mint aki azt mondja: te jó ég! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! A 14.héten már megmondták a babád nemét? És bejött? Kisfiú vagy lányka? Köszönöm a válaszodat! Minden jót neked!

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

Én már nagyon kiváncsi vagyok, és minél el?bb szeretném elvégeztetni a 4D ultrahangot, de nem szeretném elhamarkodni! Mikor a legjobb menni?

Legjobb válasz: Nekem a dokim javasolta, hogy 24-26 hetesen menjek. Persze mehetsz elõbb is. Azért mondta akkorra, mert már szépen látszik minden, és még nem olyan nagy, hogy nde férjen bele a képbe. Igaza is lett. 31 hetes kismami

Nekem a dokim javasolta, hogy 24-26 hetesen menjek. Persze mehetsz elõbb is. Azért mondta akkorra, mert már szépen látszik minden, és még nem olyan nagy, hogy nde férjen bele a képbe. Igaza is lett. 31 hetes kismami
Én 25 hetes koromra jelentkeztem be. Azt mondták, hogy ez egy ideális idõpont. 22 hetes kismami
én 18 hetesen voltam és nagyon jó volt. nem bántam meg, mindene szépen látszott, és szinte egybe belefért a képbe. aranyosak ilyenkor is.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen a válaszokat!!! Sokat segítettetek!!
Én voltam 14 hetesen, mert azon mégis jobban látszik minden, mint a sima UH-n. Biztosra akartam menni, hogy egészséges. Ha megteheted anyagilag, érdemes az elején is!! Tény, hogy "babaformája" csak késõbb lesz.


Mikor érdemes 4D ultrahangra/babamozira menni?

Hányadik héten? Hányszor egy terhesség alatt? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)

28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)
Nekem a 25. hetet ajánlották többen (orvos, védõnõ, barátok) Csodálatos volt!:)
Az orvosomnak olyan gépe van, ami mutat 4D-t is. Nem is kell külön kérni. Már 12 hetesen is láttam. Olyan kis.... alien volt. :D

Mikor érdemes először 4D ultrahangra menni?

11 hetes vagyok.

Legjobb válasz: Nekem azt mondta a doki,hogy a 20.hét után bármikor,akkor már érdemes menni.14 hetes kismami

Nekem azt mondta a doki, hogy a 20.hét után bármikor, akkor már érdemes menni.14 hetes kismami
szia! én 13 hetesen voltam elõször, akkor csináltattam teljes genetikát is a babánál..és már szerintem igy is élvezhetõ..szerintem ha tudsz és nem csak babamozis, hanem genetikus doki nézi, akkor menj el te is akkor... utána a 21 héten mentem, akkor azt mondták a sziv, és egyéb szervek miatt fontos...utána már csak mozizás....legközelebb 26 hetesen megyek... 25 hetes kismama
mi a 19 héten voltunk. engem is az érdekelt elsõsorban, hogy oké-e minden, nem feltétlenül az, hogy bájosan integessen, kacsintson ránk. valóban, ekkor még eléggé csontkollekció. Ha babamozira vagytok kíváncsiak, a 28-30. héten menjetek!
Szia! Mi a 21. héten mentünk, a dokim is ezt az idõt tanácsolta. Már nagyon szép volt a picurom és legalább jól megnéztük, hogy minden porcikája ép, rendben van. Nekem nem az volt fontos, hogy már azt az arcát lássam, amilyen lesz születése után, hanem egyáltalán hogy lássam, meg hogy megnézzük, rendben van-e minden. Örülök, hogy akkor mentünk, amikor. 27 hetes kismama
Szia Mi is a 18.heten mentunk, es nem is bantuk meg. Ott megkerdeztem a holgytol, h mikor erdemes jonni, ha meg egyszer szeretnenk csinaltatni ilyet, es O azt mondta, h a 23-26 heten, mert akkora mar tenyleg ducibb a baba. Boldog babavarast kivanok 20 hetes kismama
Szia:Mi 29.héten voltunk, és valami csoda volt.Mindenét részletesen láttuk, még az ujjpercek mozgását is.És mikor pislogott...Még most is könny szökik a szemembe olyan fantasztikus élmény volt.Ne menjetek túl korán mert akkor még nem annyira fejlett.Várjatok még, megéri!!!!!
Szia! Mi a 18. héten mentünk, és nem bántam meg. Azt akartuk, hogy mi is lássuk a saját szemünkkel, hogy megvan mindene, ne akkor derüljön ki, hogy gáz van, amikor már késõ. De ha csak az élmény miatt mész, tényleg érdemes 22-27 hetes korban menni inkább.
állítólag a 28-32 hét között lehet a legtöbbet és legélvezhetõen látni. én rögtön mentem a 28. héten mindkét gyerekemmel és tényleg tök jól láttunk mindent. azt is hozzá kell tennem, h nem mindegy, h hova mész, mert az egyik helyen a kért idõpont ellenére másfé lórát vártunk, a fél órás vizsgálat jóesetben volt 20 perc és a doki nem mondott semmit. még a végén át is vertek 5000 ft-al. a második gyerekkel máshova mentünk, vártak ránk, tovább is voltunk bent, a doktornéni meg mindent magyarázott, mutogatott és tök kedves volt. szóval a látványhoz nekem számított az elõadás is :0)
Szia! Én 23 hetesen mentem és már nagyon édes volt. Kis pufi. Barátnõm 18 hetesen ment, de még nem volt olyan élvezhetõ. Szóval tudom, hogy türelmetlen az ember, de szerintem 22-23 hétig érdemes kivárni legalább. 33 hetes kismami
Nekem azt mondta az uh-s asszisztens hogy a 26 héten érdemes menni addig a Baba nagyon sovány. A 26 hétre viszont már szép és kifejezetten Baba formája van. Mi így tettünk és felejthetetlen élmény már megmondták kire hasonlít:) ) 33 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Sziasztok lányok, nagyon köszönöm a válaszokat, lehet, hogy nem bírok addig várni, és mi is elmegyünk a 20. hét elõtt, annyira felkeltettétek az érdeklõdésem, nagyon kíváncsi vagyok mindenre, hogy egészséges-e, hogy néz ki, mit csinál, stb. stb. Mindenkinek boldog babavárást!

Hova és mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni Budapesten? Esetleg ezzel a fejlődési rendellenességek is kimutathatóak?

Legjobb válasz: Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.

Én itt voltam, a 25. héten, mert ekkor már elég jól láthatóak voltak a baba vonásai: http://www.4dultrahang.hu/ Nagyon rendesek, kedvesek voltak, és nagyon jó felvételeket készítettek. Én eü. pénztárra el tudtam számoltatni. Ha fejlõdési rendellenességeket is ki akarsz szûrni, akkor viszont érdemesebb hamarabb menni.
Szia! Ajánlom neked a 4Dgenesist, a 2. kerületben vannak, és csak jót tudok róluk mondani! :) 26. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. A babánk aludt, de addig ügyeskedett a szonográfus, amíg felébredt, és nagyon jó képek-videó sikeredett :) 1 órát vizsgált, és nagyon alapos volt, mindent lemért, megnézett, elmagyarázott :) És ha van babamamatudakozós kártyád 10% kedvezményt adnak! :) Nem mindegy, hogy 12000 vagy 10800 :) ) Ilyen lett az egyik kép a bébinkrõl :) http://kepfeltoltes.hu/100712/user_8490064_1276771976332_box..
http://www.4dultrahang.hu/ Én itt voltam a 20.héten, kértem genetikai szûrést is.Nagyon meg voltam elégedve.És azt is megtudtam, hogy lánykánk lesz amit a sima uh-n nem tudott megmondani a dokim.
Én a 4D Genesist tudom neked nagyon ajánlani. Elsõ terhességemmel kétszer voltunk ott, most a másodikkal is már kétszer, és majd megyünk még egyszer. Két nagyon kedves szonográfus hölgy dolgozik ott. Nem sajnálják az idõt és a mosolyt a kismamától. Pl az elsõ babám nem akarta megmutatni magát, hogy fiú vagy lány, másfél órán át vizsgált a nõ! Most a másodiknál volt egy kis probléma az afp-vel, emiatt sos akartam menni 4D-re, egybõl fogadtak rendelési idõn kívül! Ráadásul ajándékba kaptam ekkor a fotókat is a babámról! Ha rendes genetikai vizsgálatot akarsz, akkor menj el a 20.hétig 4D-re, de ha igazi jó babamozit akarsz dundi babácskával, akkor inkább a 25-28.héten menj.
a kárpát utcai 4D ultrahangnál nem kell jobb!
Mi is a 4D Genesisben voltunk és nagyon aranyosak voltak! Csak ajánlani tudom neked!
Az elsõ gyerkõccel két helyen is voltunk, az elsõ nagy csalódás volt, pedig a fogadott dokim csinálta. A második a 4dgenesis-ben volt, és nagyon-nagyon ajánlom! Kedvesek, szakszerûek. A gyerkõc gerincét, veséjét, szívét, agyát, ... mindenét megnézték, sõt, még az én vesémet is! Rengeteg képet kaptunk cd-n, meg egy hosszú dvd-t, aminek a hátterében kellemes zene szól. Most ismét babát várunk, és újra a 4dgenesis-hez megyünk majd.

Mikor érdemes előszőr 4d ultrahangra menni, érdemes elmenni a 13. héten?

Legjobb válasz: Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás

Szíja!Lapoz vissza a 2 oldalra pont tegnap tették fel ezt a kérdést.Elég sokan válaszóltak rá.Szép baba várást!14 hetes pócak babás
Szerintem nem érdemes!ekkor még picike nagyon, ha van pénzetek kétszer menni akkor a 19hét körül érdemes, de ekkor is még soványka és a 28-32hét körül.Ekkor már van rajta husika, utánna már nem érdemes, mert annyira nagy nem tudják egyben nézni.Boldog babavárást.Mi a betöltött 28héten megyünk-hétvégén:)
Mindenképp érdemes!!!! Én voltam 12, 16 hetesen is. Nem azért mert felvet a pénz. Pont ellenkezõleg. 12 hetesen még egészben ráfér a monitorra, 19 hetesen már nem! Nekem gyönyörû látvány volt, dvd-ém is van, már rongyosra néztük. És megérte! VIszont a 16 hetesen lustizott, ott már szopizta az ujját, de nem uszkált annyit. Én mennék akár hetente! Nagyon boldog babavárást!
Szia!Ha többször akarsz menni, illetve genetikai dolgok miatt akkor igen, de ha csak egyszer, akkor nem érdemes hidd el! Mindenki írja, hogy érdemes, de nem!!!!! Még nagyon korán van, még nagyon soványka. Én a 22. héten voltam és most visszagondolva még az is korai volt. Menj a 25. hét után, mert akkor már van a kis pofiján annyi husika, hogy tényleg majdnem úgy néz ki a kismanó mint születéskor. Gondolom nem egy kis sovány, törékeny gyerkõcöt szeretnél látni, hanem olyat akin már rendesen észrevehetõek a családi vonások :-) Még várj egy picit. További szép babavárást.
Az utolsó válaszolót szeretném megcfolni és egyben ajánlani a 4D-t! Merthogy nem szépségre megy 12 hetesen az UH, hanem az egészségre. Nekem szükség volt a genetikánál erre. Fejlõdésbeni szempontból biztosabb eredményt ad, mint a 2D. A 4D nem csak gyönyörködésre szolgál!!! Persze akinek erre van csak szüksége, elég a 28. hét után elmenni. Egyébként egészségügyi szempontból a másállapot alatt 4 alkalom ajánlott. 12. hét, 18. hét, 28-32.hét, és a 36 hét körül (ezt már nem tudom pontosan). Én már kettõn túl vagyok és örülök, hogy elmentem a vizsgálatra. 12 hetesen igaz, hogy "nem lehet benne gyönyörködni", de én a körvonalai látványától és a pici szívének dobogásától is majdnem elsírtam magam! A döntés a Tied! Boldog babavárást!23 hetes kismama

Mikor érdemes ikres kismamának 4D ultrahangra menni?

Legjobb válasz: Nagyjából mintha egy baba lenne. 24-28 hét között. Én is valahogy így voltam annó, szépek voltak a fiúk. :-) 11 hósak már

Nagyjából mintha egy baba lenne. 24-28 hét között. Én is valahogy így voltam annó, szépek voltak a fiúk. :-) 11 hósak már
Én a 28. héten voltam, csodálatos volt látni õket, ráadásul az arcvonásaik már teljesen olyanok voltak, mint amikor megszülettek (39 hetesen). :)

Mikor érdemes 4D-s ultrahangra menni?

Tapasztalatokat várok, ki mikor ment, és milyen volt?Nem tudom mikor menjek,hogy jó legyen minden!?Köszi!!!21 heteske

Legjobb válasz: Hát szerintem a 30. hét körül az ideális mert már utána nagy és nem lehet rendesen látni. De most még korai.

Hát szerintem a 30. hét körül az ideális mert már utána nagy és nem lehet rendesen látni. De most még korai.
Szia! Mi kétszer voltunk 17, és 28hetesen. Az elsönél még belefért a képbe, de mi azért mentünk, hogy pontosan nézzék át, minden rendben van vele, s persze itt tudtuk meg hogy kisfiunk lesz. 28hetesen már igazi kis pofis volt, nagyokat ásitozott, s persze bealudt.
Az én védõnõm azt mondta, hogy 18-24 hétig érdemes, mert még akkor egybe belefér a monitorba vagy a képbe, utána már nagy. Én ugyan 14 hetes vagyok, de 17 hetesen szeretnék menni 4d-re, hogy tudja fiú-e vagy lány! :)
A kérdező hozzászólása: Várom még a véleményeket!!!Köszi!
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek a gyors válaszokat!Még tudom, hogy korai menni ennyi hetesen, csak azért érdeklõdöm a ti tapasztalataitokat, hogy nagyon hamar se menjek, de nagyon késõn sem:-)Bár tudom, hogy nehéz eltalálni a megfelelõ idõt, de hátha...Már én is nagyon kiváncsi vagyok a nagylányunkra:-) Gratulálok mindenkinek a pocaklakóhoz!
mi 28hetes voltunk, és akkor már igazi kis pofis.
Szia! Én most 19. héten vagyok és a védõnõtõl kérdeztem, mikor érdemes menni.Én már mennék, de azt mondta, hogy várjak a 24. hétig, mert akkor már látszódik a koponya telítettsége is vagy mi, a lényeg, hogy ha nem csak az a lényeg, hogy lássátok, akkor orvosilag jobb, ha csak akkortájt mentek ti is.Én már nagyon várom, de ki kell bírni. Üdv!
Szia! Mi 23 hetesen voltunk, és jól lehetett látni mindent, menj mostmár nyugodtan, már nem olyan kis ufók
Mármint ezt a 4D-s centrumban mondták.
Szia! Sajnos én a 30. héten mentem és nem is sikerültek a felvételek. Azt mondták, hogy a 25-26. héten a legjobb!
25-26.hét!!!

Salgótarján közelében hol találok jó és megfizethető 4d ultrahangot? Mikor érdemes menni, a terhesség melyik hetében?

köszönöm Els? babás 10 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia!Tarjánba is van ,de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve,jó nagy,közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni,akkor már szép kifejlett,jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem,de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.

Szia!Tarjánba is van , de ha oda fogsz járni akkor jobb ha máshol nézik meg.Én Gyöngyösön voltam mi meg voltunk vele elégedve, jó nagy, közeli képeket csinálnak és rendes volt a nõci.Szerintem 20-25 hét között érdemes menni, akkor már szép kifejlett, jól látható és élvezhetõ minden.Az árára már nem emlékszem, de ahogy én akkor nézegettem kb.mindenhol egyforma árak vannak.Arra emlékszem hogy a színes kép darabja 800ft.volt.
Nekem ismerõsöm Tarjánban volt a kórházban, oda is járt egyébként ultrahangra és jó felvételeket csinálnak. Én sem emlékszem mennyibe kerül, pedig minden alkalommal látoma plakáton.:-( Mi nem ott voltunk, mert nekünk csak a hétvége lett volna jó, de akkor ott nem dolgoznak. Mi így dunakeszin voltunk (tudom az nem itt van), de egybekötööttük babakelengye vásárlással. Szerintem a 25-27 hét környéke azért jó, mert már szép babaformája van, de nem akkora nagy, hogy betakarja a képernyõt. Most a másodikkal azt hiszem Szentendrére fogunk menni, mert ott meg a kismamaruha outletet szeretném megnézni.
http://www.3duh.hu/ ez a Gyöngyösi elérhetõsséggel, árral együtt én 29 hetesen megyek szerintem akkor már jól van rajta husi is :-)))
Az elsõ vagyok, amúgy igen Tarjánba is jó képet adnak, de én úgy gondolom, hogy több szem többet lát alapon inkább olyankor más is nézze meg!
Második vagyok. Megmondom õszintén, hogy én bíztam a tarjáni ultrahangban, meg el kellett mennem pestre is genetikai ultrahangra, így én csak kimondottam mozizni szerettem volna, szakmai dolgokat már nem vártam. ha csak mozizni szeretnél teljesen jó a tarjáni, de az igaz ha mást is vársz akkor több szem többet lát alapon tényleg máshová fizess be.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! Valószínûleg akkor nem Tarjánba fogok menni, mert meggyõztetek. Amúgy Márkus Lászlóhoz járok vizsgálatokra, de ez a 4d nekem nem csak mozinek, hanem orvosi vizsgálatnak is kell. Jó lenne megnyugodni, mert én kicsit túlparázós vagyok. Igaz, még csak a 10 héten tartok, de már jó elõre gondolkodni. Kb. a 20as hetek elején szeretnék menni. köszi mégegyszer


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!