Találatok a következő kifejezésre: Mikor érdemes 4D (58 db)

Mikor érdemes 4D-re menni? Tudtok Nyíregyházán helyet, ahová lehet menni? Mennyibe kerül?

Mivel ilyen borsos ára van egyszer szeretnénk csak menni. Úgy tudom túl kés?n nem jó, mert nem fér bele egészben a képbe, viszont hamar sem jó. 18hetes vagyok, tegnap voltam sima dokinál, azt mondta, legközelebb már nem fog beleférni mindene egy képbe!

Legjobb válasz: szia, én kétszer voltam 4D ultrahangon, 18. és 28. héten. a 18. héten látszott egészben a baba, viszont akkor még nem annyira "élvezhetõ" a vonásai még nem kerekedtek ki. a következõ terhességemnél csak a 28. héten fogok menni, mert igaz már egészben nem fér be a képbe, viszont az arcának a vonásait már akkor megmutatta. most már kint van 8 hónapja, de még mindig hasonlít arra a 28, heti 4D képre. a másik kérdésedre nem tudom a választ sajnos, mert pest megyei vagyok.

szia, én kétszer voltam 4D ultrahangon, 18. és 28. héten. a 18. héten látszott egészben a baba, viszont akkor még nem annyira "élvezhetõ" a vonásai még nem kerekedtek ki. a következõ terhességemnél csak a 28. héten fogok menni, mert igaz már egészben nem fér be a képbe, viszont az arcának a vonásait már akkor megmutatta. most már kint van 8 hónapja, de még mindig hasonlít arra a 28, heti 4D képre. a másik kérdésedre nem tudom a választ sajnos, mert pest megyei vagyok.
SZia! Nyíregyházán dr Medve László rendelõjében van 4D, a honlapján rajta van az elérhetõsége.
Szia! Azt, hogy mikor érdemes menni, nem tudom. Mi genetikai ellenõrzés céljából mentünk. Dr. Orosz-t ajánlanám. Én többször is voltam nála genetikai uh-on. Ha érdekel elérhetõség megírom szívesen.
Miis a Medve doki magánrendelõjébe megyünk 2 hét mulva.Azt mondják a felesége csinálja az ultrahangot, és nagyon kedves.Mi tel. egyeztettünk, és vizsgálstot is csinálnak nem csak babamozi.12000ft.
utolsó vagyok azt elfelejtettem, hogy mikor megyünk 26 hetes leszek
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek köszönöm a választ!

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni?

hányadik héten?

Legjobb válasz: Bocsi,h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.

Bocsi, h offolokok: neked meg tudták mondani a 18hetes UH-on a baba nemét? Én 17hetes vagyok, ha nem tudják megmondani, akkor utána szeretnék menni olyan 19-20hetesen 4D-re.
20-30 het kozott en ugy hallottam. Mi most voltunk 25 hetesen, mar igazi kisbabas. Elso babaval 21 hetesen, akkor meg vekonykabb, a 25. Hetre sokkal szebb husibb. :)
Mi 24 hetesen voltunk. Nagyon jó volt. Szerintem a 24-26. héten érdemes elmenni.
Mi voltunk a 22. héten, pont azért, hogy megtudjuk a nemét. Akkor még nagyon kis csontos volt, nem igazán babás. Aztán voltunk a 30. héten, na akkor szuper képek készültek. Igazi baba volt a képeken, kis pufi arccal és még mosolygott is. Ez sokkal jobb volt szerintem, mint a 22 hetes.
A kérdező hozzászólása: Egyes válaszolónak: 90%-ra mondták, hogy kislány lesz. Én igazából fiút szerettem volna de így is nagyon várjuk, a bátyókával együtt
Én a 30. héten voltam, akkor már nagyon szépen látszanak a vonásai.

Mikor érdemes 4D ultrahangra/babamozira menni?

Hányadik héten? Hányszor egy terhesség alatt? Ti mikor voltatok?

Legjobb válasz: 28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)

28. hét körül a legjobb. Elõtte még alig látszódik az arc sajátos jellemvonása, utána meg már nagy a baba. Mondjuk nekünk a kórházban a 19. héten is bekapcsolták a 4D -t és élveztük :-)
Nekem a 25. hetet ajánlották többen (orvos, védõnõ, barátok) Csodálatos volt!:)
Az orvosomnak olyan gépe van, ami mutat 4D-t is. Nem is kell külön kérni. Már 12 hetesen is láttam. Olyan kis.... alien volt. :D

Mikor érdemes 4D-re menni? Hány hetesen tudja a doki megmondani a gyerek nemét?

Legjobb válasz: Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)

Sógornõméknek 16 hetesen már megmutatta magát 4D-n a kisfiú. Ez két hete volt! :)
elõzõ a 18. héten
Sima 2D-S UH-on megmondta a szonográfus, hogy lány lesz és az is lett.
Sziasztok! Nekem 14 hetesen 4D-s ultrahangon mondtàk meg, hogy kisfiu lesz :) Mèg mutattàk is az akkor 4mm-es futykost :) Aztàn a doki a 16 hetes ultrahangon màr biztosra be is irta a kiskonyvembe, hogy fiu lesz a baba :) A 4D-s ultrahangot mindenkinek csak ajànlani tudom!! Nekunk legalàbbis nagyon-nagy èlmèny volt làtni!! A legszebb kèpeket 23 hetesen csinàltàk rola, utàna màr ahogy nagyobb lett, ugy mutatta magàt egyre kevesebbszer. 33 hetesen voltam utoljàra 4D-n ès akkor màr nem is làtszott szèpen egyben az arca, ugyhogy szerintem akkor màr nem èrdemes elmenni, viszont elotte megèri legalàbb egyszer :) Jo egèszsèget nektek!! 39hkm
szia, nekem is 15-16 hetesen lehetett látni sima uh-n, a doki is profi volt. szerintem érdemes elmenni.
A kérdező hozzászólása: Jaaj de jó neked, nekem nem látta a doki a 12hs uh-n. :( Ezért is gondolkodunk, hogy elmegyünk 4dre. Szép babavárást kívánok minden kedves válaszolomnak. :)
Nekem a 12.héten megmutatta magát a kisfiam:-)Széttettet a kis csülkeit, és rendesen lehetett látni a fütyköst:-)
Mi 16. héten mentünk és szerintünk a legjobbkor. Egyben látszik a képen, igazi kis csoda. Nekünk ekkor egyértelmûen a nemét is megtudták mondani. 27 hetesen mentünk még el, de akkor már "nagy" volt és csak részleteiben tudtuk megnézni. De persze azt is nagyon éleveztük. Boldog babavárást, 4, 5 hós kisfiú anyukája
Jaj de jo, ezt nem tudtam! :D Alig varom mar, 12 hetes es 4 napos leszek az uh-n. Remelem nem szegyenlos a kicsikem. :D
Ha a baba nem takargatja magát és a doki sem egy kezdõ (sajnos nem tehetnek róla, ebbe is bele kell tanulni), akkor 12 hetesen már bõven látszik a baba neme.
hát elvileg a simán is lehet már látni.Nekem legalábbis azt mondták, de nekem nem látták...még mindig nem tudom...21 hetes km
Bocsi hogy belekerdezek, de 12 hetesen a sima uh-n is van esely hogy latjak a baba nemet vagy csak a 4d-n?
A kérdező hozzászólása: Úgy örülök, hogy ilyen gyorsan válaszoltatok. :) Kösssszönöm mindenkinek! Én nagyon kiváncsi természet vagyok... Most vagyok a 15+4hétben, a 2dn még nem látta a dokim. :( Akkor lehet elmegyek most is és majd 26. hét után is. :) Szép emlék ez a babáinkról. Szép babavárást kívánok nektek!
mi a 29-ik héten megyünk szerintem akkor már jól van rajtuk husi is már szépen kezdenek babásodni és nem olyan kis ufó-k a nemét ha jól fekszik akkor már 12-ik héten meg tudják mondani az én kis puncikásom 21 hetesen mutatta meg magát szerintem véletlenül mert ha uh-ra megyünk olyan szépen el tud fordulni hagyatok békén alapon :-))viszont azóta furcsa mód nem titkolózik :-)))27 hetesek vagyunk most de már nagyon várjuk a 29-diket
8 hetesen már látszódik a baba neme, de lehetséges, hogy a születésig is takargatja magát :) 4d-re elõször olyan 16 hét körül érdemes legkorábban menni. De ez csak az én véleményem. Ha nagyon kíváncsi vagy, akkor bármikor elmehetsz.
hát a nemét elvileg már a 12héttõl meg tudják mondani, gondoom 4d-n is.Nem tudom hogy hány hetes vagy, és hogy szûrõvizsgálat miatt mennétek 4d-re, vagy csak úgy, mert ha szûrõvizsgálatra, akkor annak megvannak a konkrét idõpontjai. De ha csak úgy mennétek, végülis akkor is bármikor:) Mondjuk én azt olvastam, hogy 26 héttõl éri meg jobban menni, mert akkor már pufisabb a pici arca, ásít, "produkálja magát" és nem olyan pici, hogy könnyen elfordúljon, így több ideig tudják venni mondjuk az arcocskáját.És ekkor is lehet látni a nemét.Mi pont ezért a 26.héten megyünk.
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek! :) Mindenképpen el fogunk menni 4d-re az élmény miatt és a neme sem utolsó szempont. Nálunk (Szfváron) nem igazán mondják meg a dokik 2d-s uh-n, lehet valamelyik bakizott és nem merik vagy nem tudom... Szép babavárást kívánok nektek!

Mikor érdemes 4D ultrahangra menni és egyáltalán érdemes-e?

Én most vagyok 13hetes kismama és nagyon kíváncsi vagyok a pici nemére meg rá is. Úgy gondoltuk, hogy 15 hetesen elmennénk 4D ultrahangra, de nagyon sok negatívumot is hallottam róla: sokat téved, ugyan annyit ér mint a sima UH....

Legjobb válasz: Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.

Szia! Mi a 24. héten voltunk, és nagyon nagy élmény volt. 1 órán keresztül nézegettük a babát, nálunk is mindent megnéztek. Láttuk, ahogy a babánk iszik, szopizza az ujját, bekapja a nagylábujját, ásít, grimaszol, mosolyog, és a fütyijét is belógatta a képbe. 13 000Ft-ot fizettünk, kaptunk leletet, DVD-t, 1 db kinyomtatott képet, és mivel összesen 80 db kép lett, átírták nekünk CD-re. Szerintem megérte, örülök, hogy elmentünk, következõ terhességemnél is biztosan fogunk menni.
Nagyon korai még akkor mennetek. Legideálisabb a 26-28. hét környékén menni, mert akkor már igazi babaformája van, viszont még van helye a pocakodban és nem lesz nagyon összenyomódva. Szerintem nagy élmény, én nagyon örülök, hogy elmentünk. Pedig mi csak a 32. héten jutottunk el.
szia! mI A HÉTEN VOLTUNK, 21+4 naposan. a tapasztalatom, hogy mindent "sejtrõl-sejtre "átnézett a doki, szívet, agyat belsõ szerveket, ujjakat stb... aztán átváltott 4d re, és kukkoltunk, forgattunk, de a pici "belefejelt" a lepénybe, és így semmit se láttunk, csak a pici fülecskéjét :( ja, meg megmutatta a fütyijét:) az arcából semmit... a doki azt mondta, h van ez így, nem lehet mit tenni, a jó képeket 30 héttõl lehet látni... mindezt egy huszasért! De legalább alaposan átnézték!
Szia! Én voltam 14 hetesen 4D-s ultrahangon, de csak azrét, mert olyan volt a genetikai uh gép, és néha átváltott rá....hát szerintem még ilyenkor nincs sok értelme, nem igazán kivehetõek még a dolgok :) Szerintem olyan 25-28 hetesen van értelme mert akkor már talán van rajta egy kis husika:)
Szia! Akihez én járok, annak sima és 4D-s UH-s van. Mindig a sima 2D-sel vizsgál elõször (még a 12. és 18-20.hetes genetikai alkalmával is), mert azon sok mindent lát, amit a 4D-sen nem. Aztán mikor mindent megnéz, akkor szokott átváltani 4D-sre. Nekem a 16 hetes vizsgálat alkalmával nagyon aranyosan látszódott amúgy a baba arca, lett is róla egy szuper fényképem :-) Ellenben a 19 hetes (genetikai) UH-n nem láttunk az arcából semmit, mert végig a kezeit oda tette. Úgyhogy szerintem szerencse kérdése is, hogy mit látsz éppen. Én az elsõ babámmal nem voltam 4D-s UH-n, szerintem nem maradtam le semmirõl. Most a másodikkal sem mennék el, ha a dokinak nem lenne ilyen gépe.
Szia! Mi az elsõ gyerekünkkel 2x voltunk, egyszer a 24., egyszer a 30. hét körül. NAgy élmény volt, persze az arcát nekünk sem mutatta a kis HUncut, de jó volt, hogy átnézték... És mióta megszületett, egyszer sem néztük meg az akkori DVD-t... Úgyhogy a második csemetével max. egyszer megyünk, majd a 28-30. hét között, fõleg, hogy nézzék át rendesen.. Egy gyakorlott sonográfus szerint a baba nemét 2D-ben nézik.. :-))) Szerintem egyszer érdemes, fõleg, ha be vagy sózva.. :-)))
szerintem fölösleges pénzkidobás, látod majd eleget, ha kijön, dehát mindenki másképp gondolkozik
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek, sokat tanulok a tapasztalatokból.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm azoknak akik eddig írtak, azt már most eldöntöttem, hogy csak késõbb megyek...
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Olyan jó olvasni, hogy nagy élmény volt, mert én is vágyom rá. Te hol voltál?
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! Köszönöm, hogy megosztottad velem a tapasztalatod, mondjuk ennyi pénzt én sem adnék érte, mert ez már tényleg pofátlanul sok. Sajnálom, hogy ilyen rossz élményed van és tiszta szívbõl remélem, hogy azóta rendezõdött a kislányod betegsége, vagy jobban van. Minden jót kívánok!
Szia! a 28. hét környékén érdemes menni, amit a többiek jól írtak. És addigra nyitva van a picur szemecskéje is :) Én az elsõvel voltam, a 22. héten (paráztam, és mivel ez genetikai vizsgálat is volt, megnyugodtam :) ) De itt is, a genetikai rész 2D-ben ment, mert a 3D meg 4D csak anyának meg apának jobb. Igazából maga a mozizás miatt teljesen felesleges volt, keveset láttunk. Nekem is mellsõ falon tapadt a méhlepény; plusz a lányom eltakarta az arcát a karjaival. Nnem is terveztem menni a következõ babával, de az Istenhegyi magánkilinikára elmegyek genetikushoz (megint aggódom), és itt a vzsgálat 2 és 4D-s (15.000 Ft) (a pahzsmirigyem túlmûködik, és emiatt parázunk apával) Boldog babavárásT!
Én nem javaslom, mert nagyon drága és sajnos sanszos, hogy semmit sem látsz belõle, nálunk mindkétszer ez történt (19 és 27 hetesen). A következõ gyereknél nem fogunk menni. Ráadásul a 19. héten még úgy nézett ki mint egy kis etióp, nagyon soványka, ne menjetek ilyen korán.
Mi voltunk a 17. héten és teljesen jól látszott minden. Kicsit ügyetlen volt az uh-os, de jópár szép képet sikerült azért elkapnia. Nem bántuk meg, h elmentünk. Többet nem lát, mint a sima uh, de a nagy uh szünetben mentünk, megnyugtató volt látni. Szép volt már akkor is a babácskánk :-)
14. és 26. héten voltunk. Átnézték teljesen, minden méretet megvizsgáltak rajta. Nem bántam meg, most 7 éves és csodálattal nézi a videót, hogy az ott õ. :) Ja, és mindkét alkalommal sikerült nagyon jó felvételeket készíteni róla, a fényképen épp a fejét fogja, mint aki azt mondja: te jó ég! :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó válaszoló! A 14.héten már megmondták a babád nemét? És bejött? Kisfiú vagy lányka? Köszönöm a válaszodat! Minden jót neked!

Mikor érdemes 4D-re mennünk? Tényleg a 28-29. héten érdemes menni? Akkor már kis pufók bab igazi vonásokkal?

Én már többször láttam a pici babát 4D-n, a 12. héten a down kór tesztnél és a 18. héten a genetikai UH-n is átváltott a doki 4D-re. Szeretnénk befizetni egy 4D mozira, de csak 1szer és akkor szeretnénk menni amikor már megmondható, hogy apára vagy anyára hasonlít, legalábbis kis pufók pofikája van.A 18 heti genetikain amikor 4D-n láttam még nagyon vékonyka volt.

Legjobb válasz: Szia! Én a 26.héten voltam, akkor már gyönyörû!!! Úgyhogy bátran jelentkezz be. Azt nem mondanám, hogy láttunk hasonlóságot, de lehet, másnak jobb a szeme. Viszont már mosolyog, kinyújtja a nyelvét, stb.

Szia! Én a 26.héten voltam, akkor már gyönyörû!!! Úgyhogy bátran jelentkezz be. Azt nem mondanám, hogy láttunk hasonlóságot, de lehet, másnak jobb a szeme. Viszont már mosolyog, kinyújtja a nyelvét, stb.
Én 22 hetesen voltam és akkor is nagyon aranyos volt már. Még nem volt "pufi", de szépen látszott mindene. Éppen ásított, amikor benéztünk hozzá. :-) 30 hetes kismami
Attól függ, mit szeretnél kapni a 4D-tõl. Mi a 21. héten voltunk, nem bántuk meg. Már ilyenkor is szép az arcocskája, a mi picurunk elõször fintorgott, mert utálja az uh-t, aztán amikor én nevettem rajta, õ is elmosolyodott... De mi azért is mentünk ilyen korán, mert a 4D-n sokkal jobban megláthatóak az esetleges problémák és szerettük volna tudni, hogy valóban minden rendben van. Ráadásul azt is megerõsítették, hogy tutira kislányt várunk! Aki a 28. hét környékén megy, vagy késõbb, annak az lehet nagy élmény, hogy már szinte olyannak látja a pocilakóját, amilyen születésekor is lesz.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok Csajok, Olyan szerencsés helyzetben vagyok, hog a Péterfy S. utcai kürházban minden genetikai vizsgálaton átkapcsolnak 4Dre, és úgy is megnézik a lehetséges problémákat pluszban kis reklámként kap az anyuka egy 4D-s színes fotót kisebb mellékesért. Tehát én nyugodt vagyok, tudok mindent, a nemét a kis kukacosnak már a 12. héttõl tudom :oD úgyhogy pusztán az élvezetre hajazok, hogy lássam életünk gyümölcsét aki nap mint nap focizik a pocakomban és kapufának nézi a bordáimat :o)
Én az elsõ kisfiammal a 30. héten voltam, a megszólalásig olyan volt a pofija, mint amikor megszületett. A második kisfiammal éppen tegnap voltam, 29.hetes vagyok és nagyon jó volt, mindent részlet tökéletesen látszott pl. a szája formája, ahogy mosolygott, ahogy cuppogott, szóval mindent. Nagyon tudom ajánlani ebben az idõben a 4D-t, megéri.
szia :) én is a 29-dik héten voltam 4D-n és hát csoda kis gömbölyû volt :) . már formás ilyenkor és igen, mi megállapítottuk, hogy a pofin kitõl mit örökölt. kinyújtotta a nyelvét is kicsit (nem szereti az uh-t) és nézelõdött erre-arra, mert bizony ilyenkor már kinyitogatják a szemüket :) . szerintem menj , nagyon édi lesz meglátod :) . üdv 33 hetes mami

Mikor érdemes 4D-s ultrahangot csináltatni?

16 hetes kismama vagyok, ? lesz az els? babám:)

Legjobb válasz: Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.

Hát igazából bármikor lehet, de a 30. hét felé érdemes, mert akkor már kezd kis husos lenni.:) Jó egészséget kívánok nektek.
Szia! Én azt mondom ha korán meg akarod tudni hogy fiú vagy lány akkor mindegy hogy mikor mész.Én pl 20 hetesen voltam de akkor még nem olyan fejlett a 4D -s felvétel csak késöbb izgi amikor már husisabb meg formásabb.Ez kb a 28.-30.hét után van.
Szia! Én a védõnõtõl kérdeztem, szerinte a 20. hét körül, mert akkor még tetõtõl talpig látszik a képen; és érdemes egyet a 36. hét táján az arcáról.
mi csináltunk a 21.héten, aránylag jó lett. most is csináltunk, a 31.héten, de a kis piszok elfordult. kiszámíthatatlan, hogy mikor lesz élvezhetõ a kép.

Mikor érdemes 4d-t csináltatni? 30 hetesen már lekéstem róla?

Legjobb válasz: 32.hétig ajánlják,addig látszik szépen a baba,utána már kevés a helye.Mi 28 hetesen voltunk.Menj nyugodtan nagy élmény lesz!33hetes km

32.hétig ajánlják, addig látszik szépen a baba, utána már kevés a helye.Mi 28 hetesen voltunk.Menj nyugodtan nagy élmény lesz!33hetes km
Még nyugodtan mehetsz, én 29. héten voltam. Nagyon jó volt!
Én a betöltött 32. héten voltam, (tehát már a 33-on) mert a sima uh-n megijesztett a doki, hogy nagyon nagy a feje a babámnak, és halottam egy veszprémi dokiról, ajánlották, felhívtam, és azt mondta hogy ilyenkor már nem nagyon szoktak, mert kevés a helye a babának, és a méhlepény eltakarhatja az arcát, de ha én kérem, akkor természetesen megcsinálja, de nem ígéri hogy jól fog látszani. De mivel mi most nem "gyönyörködni" akartunk, hanem vizsgálati célllal mentünk, felkerestem ezt a dokit, és gyönyörûen látszott a babának mindene, az arcocskája is, iszonyú jó felvételeket csinált, és hálistennek a babának sem volt semmi baja. (már 9 hós és makkegészséges)

Mikor érdemes 4D-re menni?

Én a 24. hétben vagyok és jöv? héten mennénk:)

Legjobb válasz: A legjobb idõben vagytok. Mi is ekkor mentünk, a dokim ajánlotta a 24.hetet. Ilyenkor már szépen látszik mindene(persze ha megmutatja magát), nagyon szép élmény! Kellemes mozizást!:-)

A legjobb idõben vagytok. Mi is ekkor mentünk, a dokim ajánlotta a 24.hetet. Ilyenkor már szépen látszik mindene(persze ha megmutatja magát), nagyon szép élmény! Kellemes mozizást!:-)
Mi a 25. héten voltunk, hatalmas élmény volt. Látszott még mindene szépen, egyszerûen gyönyörû volt.:) Boldog babavárást! 40 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszaitokat:)
Mi most voltunk 30 hetesen, nagyon édes volt, ilyenkor már formásabb egy kicsit és van rajta egy kis husi:) Most kezd gyarapodni, én még várnéák 1-2 hetet. Jobban látod már a pofiját is és már tudod hasonlítani a családtagokhoz:) A mi nozink az anyósé:) :) 27-32 hét közöttre szokták mondani. Igaz, hogy egyszerre már nem fér a képre, de a mozin minden rajta van! Jó mozizást, és boldog babavárást!
18-ÉS 32. -HÉT KÖZÖTT ÉRDEMES MENNI! MI 24 HETESEN VOLTUNK A BEM TÉRI 4D ULTRAHANGRENDLÕBEN ÉS OTT MONDTÁK ÉS A HONLAPJUKON IS MEGTALÁLOD CSUDA JÓ LESZ MAJD MEGLÁTOD! http://WWW.4DULTRAHANGGYOR.HU
Ja az elöbb nem írtam hogy Gyõrben a Bem téren van ez a 4d ultrahangrendelõ! Nem tudom te hova valósi vagy !

Mikor érdemes 4d-re menni?

Már alig vàrom,h végre lássam ugy.Viszont nem szeretnék koràn sem menni.Akkor amikor màr formàs és cuki! 18 hetes vagyok.

Legjobb válasz: http://www.ultrahang.com/galeria.html szerintem a legjobb 24-28het kozott :) itt megnezheted milyen heten kb hogy nez ki a baba :)

http://www.ultrahang.com/galeria.html szerintem a legjobb 24-28het kozott :) itt megnezheted milyen heten kb hogy nez ki a baba :)
Mi a 22. héten voltunk, így is nagy élmény volt:)
En 24hetesen voltam és szuper volt!:-D
A dokim a 25. Es 32. Het kozott ajanlotta. Voltunk a 28. Es 32. Heten. Szuper felveteleket kaptunk :-)
A kérdező hozzászólása: Nagyon köszi mindenkinek a válaszokat és a fantasztikus képeket is.Akkor még várunk kicsit. ;)
Mi a 27. héten voltunk és nagyon szuper volt :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!