Találatok a következő kifejezésre: Mikor ér a Barátok közt (6 db)

Mikor ér véget a Barátok közt című sorozat forgatása?

Én azt hallotam, hogy 10000 részig akarját leforgatni

Legjobb válasz: Pontosan akkor, amikor a nézettségi mutatók és a sorozat által generált reklámbevételek a "megszüntetni" szintre süllyednek. De akkor szinte azonnal...

Pontosan akkor, amikor a nézettségi mutatók és a sorozat által generált reklámbevételek a "megszüntetni" szintre süllyednek. De akkor szinte azonnal...
Mindég történik benne vmi izgalmas, ezért kitudja, még évtizedekig forgathatják a részeket, én minden este megnézem, bár nem láttam a kezdetétõl fogva, de nekem bejön a sorozat. Bízzunk benne hogy még nagyon sokáig kitartanak a szereplõk, én csak gratulálni tudok nekik amiért ilyen sokáig bírták, és bírni fogják.
Isten ments, hogy 10000 része legyen! Ha tegnap véget ért volna, akkor is késõ lenne!
Jesszuszom! Szerintem soha :(((((( Amíg minden gyökér /beleértve anyukémat is/ erre tapad fõmûsoridõben (miért?!) addig ugyan nem veszik le... Najó, bocsánat a gyökérért, attól akit érint, de azért tényleg nem a sorozatok királya ez.
Én úgy hallottam, hogy kb.8000 részig fogják leforgatni, és a kb. 8000. rész után már nem Barátok Közt lesz a sorozat neve, és majd sok új szereplõ is várható.

A barátom exe az egyik közösségi oldalon feltette az egyik képemet az ő képei közé. (nem én vagyok rajta, hanem egy rajz. ) Szóltam neki, erre ő van felháborodva. Ti mit szólnátok ehhez?

Valahogy tudatni akartam a lánnyal, hogy legalább megkérdezhette volna hogy felrakhatja-e a képei közé az én képemet, erre olyanokat írt hogy bocsánat hogy megtetszett neki, és ez egy szabad világ. És ne nézegessem a képeit ha nem vagyok az ismer?se. Erre én pedig válasznak azt írtam: stílustalan egy csaj lehet, ha mások képeit lenyúlja. És hogy egy levéllel megkérdezhette volna hogy felteheti-e, és most nem lenne kínos levélváltás most... Erre azt írta hogy én egy senki vagyok, meg szánalmas. Utolsó levelem neki így szólt: "Látom fáj az igazság ha ennyiért képes vagy ugrani:) "

Legjobb válasz: De, tudta, mert a kép címe user...és egy csomó szám, vagyis az én képeim közül szedte le. Csodálkoztam hogy nagyon felkapta a vizet, ezzel azt jelzi hogy nekem van igazam...Köszi a választ!

A kérdező hozzászólása: De, tudta, mert a kép címe user...és egy csomó szám, vagyis az én képeim közül szedte le. Csodálkoztam hogy nagyon felkapta a vizet, ezzel azt jelzi hogy nekem van igazam...Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: áhh, nem tudom... igazából veszekedni se akarok vele, nem vagyok annyira kicsinyes mint õ. Lazára veszem a dolgot és a képébe nevetek:D
A kérdező hozzászólása: köszi:) a barátom szerint nagyon világtalan ez a csaj. Én nem ismerem személyesen, de valahogy nem is akarom...bennem nincs harag, mert már nem érdekel...
Mivel látom , hogy a barátod exe, ezért szerintem direkt provokálni akar ezzel. Én a helyedben magasról tennék az egészre, egyszer csak megunja.
Elvileg neked szerzöi jogod van rá, és - szintén elvileg birósságra is mehetnék, és akkor neki sokba kerülhet. De ismerve a MO-i jogrendszert, ennek se vége, se hossze lenne.
Háát.. igazából én nem csinálnék a bolhából elefántot, fõleg hogy nem is Te vagy a képen, hanem az egyik rajzod! :) Persze, megkérdezhetett volna azért.. de ha nem, hát akkor légy büszke rá, hogy tetszett neki a rajzod. :) (amúgy lehet, hogy nem is tudta, hogy a Te képed?)
teszel rá egy emblémát és kész.mostmár ezt szokták csinálni vagy aláírást
Ha te nem durva stílusban kezdeményezted a levélváltást, akkor ez a lány nagyon bunkó...nem tudsz mit csinálni, mert amit felteszel, azt bárki leveheti...ezért tegyél csak fel olyat, amit nem bánsz, ha más letölt.
Igen, mindenképp Neked van igazad, de "emelkedj felül lazán" a dolgon, mert ha látja, hogy ez téged zavar, akkor õ ennek valószínûleg örül. :(( Micsoda emberek vannak!!!! :(
szerzõi jog csak akkor illeti meg a szerzõt, ha levédette a képet, és errõl igazolása is van a Nemzeti Kulturális Örökség Minisztérimától.
Ne hisztizz. Rendezd le vele nyugodt aggyal.
és mi lenne, ha õróla rajzolnál egy karikatúrát, de azért úgy, hogy felismerhetõ legyen....aztán ha újra lopkodni akar, és meglátja, elmegy a kedve tõle :D és ha véletlen elkezd affektálni, megmondod, hogy ne nézegesse a képeidet, mikor nem is az ismerõsöd :D
õ ezt mondta : "ne nézegessem a képeit ha nem vagyok az ismerõse" te miért nem, mondtad neki, h te se nézegesd meg lopkodd el a képeimet ha nem vagy az ismerõsõm :)
A kérdező hozzászólása: az én rajzolt képemrõl van szó.
na tudod én tanár vqagyok, és ha elmesélném neked kedves diákjaim poénkodás címén miket mûveltek az én képeimmel a neten ..... szal ne foglalkozz vele, mindenki tudja h a neten a lehetetlen is lehetséges, szóval hagyd a frászba, csak magadat idegesíted
a te sajátmagad által rajzolt képrõl vanszó? vagy egy olyan képrõl, amit te is csak ugy lementettél vhonnan?
A kérdező hozzászólása: hát igen, ezen én is csodálkozom:) Úgy néz ki én vagyok a hülye, senki, õ a normális:P ez már csak ilyen:) :)
csak tudnám, miért van szüksége egy szánalmas senki rajzára :)
A kérdező hozzászólása: igen, kezdem belátni hogy ez az internet nagy nagy hátránya...sajnos:(
Ha olyan "okos", akkor szerintem simán beadhatod neki, hogy bepereled. Csak fenyegesd meg, semmi több. Csak szépen meg kell fogalmazni, (mintha komolyan gondolnád), és ha elég hiszékeny, az inába fog szállni a bátorsága. Fenyegetheted azzal is, hogy már írtál az oldal moderátorainak, és õk le fogják szedni/le fogják tiltani/eljönnek érte kaszával stb.

Két barátom közt a csínytevés elfajult. Letoltam az egyiket, erre a másik, akinek a kárára történt a csínytevés, beszólt. Bepöccentem. és kértem azt, aki beszólt, hagyjon kicsit magamra. Nem tette, folyton jött utánam. Ti mit tettetek volna?

Legalább 2x kértem hagyjon kicsit magamra, de követett. Harmadjára szembefordultam és felajánlottam, ha nem hagy békén ököllel rendezzük a dolgot. Erre végre magamra hagyott, de később egész hazaúton provokált, hogy kevés lettem volna hozzá, meg ne bízzam el magam, erősebbekkel is elbánt már. Én nem akartam balhét, sem akkor sem most. mégis mindig provokál, beszól, és hangoztatja, nem vagyok neki ellenfél. Kb. egy súlycsoportban vagyunk, ő 10 évvel fiatalabb, dinamikusabb, én idősebb, tapasztaltabb vagyok. Sajnálnám a barátságunkat. Ti mit tennétek?

Legjobb válasz: Ha akkora a szája, hogy kikkel bánt már el akkor meg miért nem teszi? Mert valójában egy gyáva szájkaratés. Aki ekkora ász az helybõl lerendezi a dolgokat nem csak egyszer, mindig, és nem a száját jártatja pláne igazságtalanul. Legközelebb szólj vissza neki, hogy sok a duma, valami újat mondjon vagy hallgasson. Másrészt egy barát nem csinál ilyet. Talán egyszer eldurran az agya de utána békén hagyja a barátját talán még bocsánatot is kér. Örülhet, hogy a védelmére keltél erre ez a hála? Ezt nem ártana tudatosítani benne. Kerüld ki és kész. Egyébként az a 10 év különbség elég nagy egy barátsághoz ha az egyik fél kissé éretlen és gyerekes és nem tudnak a felek lépést tartani egymással.

Ha akkora a szája, hogy kikkel bánt már el akkor meg miért nem teszi? Mert valójában egy gyáva szájkaratés. Aki ekkora ász az helybõl lerendezi a dolgokat nem csak egyszer, mindig, és nem a száját jártatja pláne igazságtalanul. Legközelebb szólj vissza neki, hogy sok a duma, valami újat mondjon vagy hallgasson. Másrészt egy barát nem csinál ilyet. Talán egyszer eldurran az agya de utána békén hagyja a barátját talán még bocsánatot is kér. Örülhet, hogy a védelmére keltél erre ez a hála? Ezt nem ártana tudatosítani benne. Kerüld ki és kész. Egyébként az a 10 év különbség elég nagy egy barátsághoz ha az egyik fél kissé éretlen és gyerekes és nem tudnak a felek lépést tartani egymással.
fejeld meg mint az állat és utána mond neki , hogy na ez kelett hülyegyerek
nagy a szája, akkor amikor mondtad neki hogy megvered megijedt és békén hagyott, amikor megint beléd kötött azt hitte nem mered megütni, provokált mert ha megütöd õ mondhatja azt hogy te csak úgy odamentél és megütüted, bár nem szeretem az erõszakot megmutatnám neki hogy megmerem ütni.fõleg ha így provokál
Én nõ vagyok, de lefújnám paprika sprayvel és tökön rúgnám. Fú de undorítónak tartom, mikor valakit értelmesen megkérsz, hogy hagyjon békén, de csak azért is az arcodba mászik, meg provokál.
Nem foglalkoznék vele, de ha szükséges lenne védeném magamat.Amúgy most én is bevernék leginkább egy hasonló személynek. ;)
Jól van, megnyugodtam. Mindig azon sírok, hogy nincs rendes baráti kapcsolatom. Mindig azt hittem másoknak van. Hát nem feltétlenül... Milyen barátság ez, ahol idegesítitek egymást és már-már verekednétek is? Max. valami haverság inkább...
én be is húznék neki vagy meg lökném és beszólogatnék pl.hagyámá te kis izé


vegyél játékot és kockulj, nézz tv-t, fõzz, olvass, fejts rejtvényt, menj ki a kertbe, fuss le 2km-t
Nézz animééét ! Ha eddig úgy voltál vele, hogy omg az kisgyerekeknek való, nem...! Csak legalább egyet nézz meg, és majd akkor elhiszed, hogy tökjó.^^ Én rengeteg idõt elbaszok anime nézéssel...:D Nézz pl. Nanat, az olyan szerelmeses, vagy Death Note, ez meg olyanolyan tökjóóóó én imádom, vagy ha harcolüsabbakat szereted akkor Soul Eater, vagy ha pl a véresebbeket Elfen Lied-et ajánlom. :) Vagy ha mondjuk vicceset akkor Golden boy, vagy a yaoi-ik is jók, (melegekrõl szól xD) pl. Gravitation, Strawberr Panic. (Google-ba beírod az anime nevét, + h 1.rész, kidobja, megtalálod..:) ) Jó anime nézést! (ha megfogadod tanácsom.) Nekem legalábbis nagyon tetszenek, pedig elõtte énis úgy álltam hozzá, hogy haggyanak már vele. :D
A kérdező hozzászólása: köszönöm a tippeket! de sajnos se gépen játszani, se az animéket nem szeretem:) már próbáltam, de nem az én világom, de azért köszi:D
Ismerõs helyzet. Én rajzolgatok, eljárok napozni(igazából az árnyékban ülök és olvasok mert nem bírok a napon lenni)tv-t nézek, gépen játszok. Itt is szoktam munkálkodni : http://www.polyvore.com Blogokat olvasok, E-book-ot olvasok, lassan eltelik a nap... Esténként futok.
ha jól nézel ki, én szivesen elszórakoztatlak ;) de ha randa vagy akkor maszturbáljá
A kérdező hozzászólása: jól nézek ki, és értelmes idõtöltésre gondoltam.. a normális válaszokat köszönöm:)
maszturbálj vagy kérd meg egy barátnéd hogy jöjjön át :-P
Uristen, ez neked kerdes? Ennyi idös korban? Sajnällak, öszinten. Amugy meg olvass.
Porhintés az egész.
biztos a 7 fa**ú sárkány volt
Egyszer csináltam ötször egy nap alatt. Természetesen azt se 3 perces szünetekkel két menet között. És a végére totál kivoltam, már mozdulni se bírtam.
vagy egy sarkantyús teknõs a barátod
kamuuuuu!!
vagy a rézfa*zú bagoly.
úgy bírom az ilyeneket, természetesen nem igaz.
a párommal nekünk is volt már ilyen. egész éjszaka csak szexeltünk, kb. 8 órán keresztül, és õ közben 8-szor el is ment, amíg én "csak" 3-szor. szóval nem hihetetlen a történet. vannak olyan férfiak, akiknek nem okoz gondot a több menet egyáltalán. mikor a párom elmegy, pihenni sem kell neki, mert le se konyul. ez van. öröm bódottág
Damon Hill! Ha egész nap a monitor elõtt irkálsz mindenféle (haszontalan) válaszokat, akkor nem is fogsz ilyet csinálni soha. Amúgy jellemzõ, hogy egyesek csak magukból tudnak kiindulni, és egy ilyen kérdésre azt a választ adják, hogy természetesen nem igaz :)
Meg ifju es hormonoktol dus koromban egyszer elofordult h kora estetol masnap hajnalig szexeltem egy csajjal es tisztan emlekszem h 8 alkalommal mentem el. (A lany joval tobbszor) Arra mar nem emlekszem h mennyi ido volt a menetek kozott de nem tul sok. Szoval... a tortenet nem teljesen van elrugaszkodva a valosagtol. De azert lehet, hogy kicsit ki van szinezve. ;)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!