Találatok a következő kifejezésre: Mikor ér a Barátok (121 db)

Szerinted mi tudjuk az idõbeosztásotokat? Édesistenem...
A pacsi a 2-es hozzászólóé. De én ennek ellenére tudom a választ a kérdésedre. Holnap 14óra 12perckor találkozzatok és legyetek együtt 16óra 12percig. Vagy ha nagyon élvezitek egymás társaságát akkor 16óra 13percig. Remélem segítettem.
Mindenki arra szakít idõt, amire akar.Ezt meg kell beszélnetek, közösen csak ki tudtok találni valami kompromisszumos megoldást.
ha ezt nem tudjátok megoldani, akkor ott nagy gáz van.. de én nem tudhatom
próbáljatok egyeztetni:)
Ha õ keres, akkor miért ne? De szerintem te már ne keresd. Ha akar valamit akkor úgyis hívni fog.
teszetosza f*sz :D keress mást
mi történt azóta?
Úgy is mondhatjuk le szarja a fejed, .
keverj le neki egyet mint egy igazi genleman
Sztem add meg a számát, és felejtsd el! :D
vágd a seggibe a lompit!!!
Puding vagy. Kapd el, eroszakold meg durvan es onzon, aztan torkoztasd mig levegoert nem kapkod. Ha durvan szereti, add meg neki.
Az ex csajomnak voltak hasonló húzásai. Amikor nem számítottam rá, mindig tépkedte a mellszõrzetem. Semmi komoly, de eszeveszettül tud fájni. Aztán szex közben, amikor én is téptem egy jó marék pun.iszõrt leállt vele :-D Szerintem harapj a seggébe, az is használ. Vagy kötözd ki mondjuk az ágyhoz és kínozd meg szexuálisan (izgasd föl durván és mielõtt elélvezne hagyd ott amíg lenyugszik, aztán megint). Csináld ezt órák hosszat, ha ezek után is ilyen lesz, találj ki mást. Jó lesz az, csak meg kell "szelidíteni". Amúgy valahol egy kicsit még irigyellek is, legalább szórakoztató a kapcsolatotok. Sok sikert hozzá! :-)
Nekem is volt egy ilyen barátnõm. Elõször tök finoman jeleztem, hogy "au", ebbõl érthetõen nem értette. Aztán gondoltam, hogy na majd most jól visszaadom neki, akkor megtudja, milyen kellemetlen.. Ettõl még jobban beindult, és innentõl kezdve valamiért nekem is tetszett a dolog, bevadultunk.. :D Szóval ha ezt el akarod kerülni, egyenesen mondd el neki, hogy "ne, mert fáj". Máskülönben úgy jársz, mint én :)
Csûrj le neki egy sallert. Mondjuk lehet ettõl még csak erõsebben szeretné. :DDD
Szerintem lenne itt pár jelentkezõ, aki elvállalná helyetted. :D
Állj a töködre és légy férfi B+!
szólj rá hogy finoman
Az erõs markolásért, ha neked kellemetlen, nyugodtan szólj, hogy rossz neked. Viszont a karmolás és harapás jó jel, ne légy puhány :)

Minden nap masztizok. De mire haza ér a barátom addigra nincs kedvem szexelni. Tudom, h ez így nem jó, de mit tehetnék?

Nem bírom ki, h ne nyúljak magamhoz napközben, de így, h kielégítem magamat este már nincs kedvem a szexhez. Tudom, h elég gáz ez így.... De mit tehetnék, h vissza fogjam magamat?

Legjobb válasz: Foglald le magad napközben, dolgozz, tanulj, sportolj....

Foglald le magad napközben, dolgozz, tanulj, sportolj....
A kérdező hozzászólása: Nem szokott a fejem fájni, fáradt szoktam lenni. Tudod azért este 11kor már nem nagyon vagyok túl aktív... Mire gyerekek el alszanak az is fél tíz, aztán reggel 6kor kelés és kezdõdik minden elõrõl. Túl keveset is van itthon, kevés a szabad ideje van.
Ha nem fantazialgatas kozben nem nokre gondolsz, csupan "extrem" dolgokra, akkor mesled el a fantaziadat a pasidnak. Hatha beinditja ot is.
Amikor meg a párod jön, akkor meg "fáj a fejed" mi? Aztán meg olvashatjuk itt az õ nyavajgását is, hogy kevés a szex, és most akkor mi van, már nem szeretik.
A kérdező hozzászólása: Eléggé lefoglalnak a gyerekeim, de mikor délben "csendes pihenõ" van, akkor jönnek a fantáziálgatások stb. Ekkor kellene valahogy kontrollálnom magamat, de nem igazán bírom :/ Amikor persze nem alszanak délben akkor nincs az nap maszti, de ez a ritkább eset...
Reggeli szex? Egyébként szerintem is lehet problémás a kapcsolat.
Arra még nem gondoltál, hogy napközben dolgozz?
arra meg nem gondoltal, hogy esetleg kibirod maszti nelkul, barmennyire is kivanod, aztan este ugy letepered a baratod, hogy utana mozdulni sem birtok? :) ez is egy megoldas. de az is, hogy elfoglalod magad valamivel, ahogy az elso valaszolo irta. esetleg megprobalod magad ravenni este a szexre is. mondjuk az szamomra furcsa, hogy a maszti kielegit annyira, hogy utana ne kivand a baratod. lehet, hogy ott egyeb gond is van a kapcsolatotokban, nem csak a te szexehseged.
ha én lennék a pasid, tudnám hogy tegyek úgy, hogy legyen kedved hozzá. Igazán nem nehéz felizgatni egy csajt...
Azért vagy ember, hogy -elvileg- bírod magad kontrollálni.
ne masztizz
Szerintem a masztinak és az esti kedvetlenségnek nincs közük egymáshoz. Rengeteg munkát, feladatot viselsz a vállaidon. Gyerekek, otthoni munkák. Persze, hogy estére kimerülsz. Ha jobban megnézed, ez talán akkor is így van, ha egy nap elmarad a maszti. A megoldás az volna, ha a párod többet tudna Neked segíteni otthon, vagy a gyerekekkel. Sajnos Te sem vagy gép, Te is el tudsz fáradni. :) Bárki más ugyanígy lenne hasonló helyzetben. Szóval ne fogd vissza Magad! Masztizz, amikor jól esik. Az is kell a jó közérzethez. A pároddal pedig valamilyen kompromisszumra kellene jutnotok tehervállalás szempontjából. Mert az esti kedvetlenségednek a fáradtság, a kimerültség az oka, nem a napközi maszti.

Mit csináljak a barátommal, nem ért meg engem és emiatt sokat vitázunk?

Sohasem bókol, már szinte normálisan se tud velem beszélni, régen úgy kérdezte "mi a baj?" ma meg már "mi nem tetszik?", ezt szóvá is tettem neki hogy jól esne, de veszekedés lett belõle, azt mondja hogy mindig cirkuszolok meg olyanokat mondok hogy már megunt meg nem tetszik neki (ez igaz is, elég önbizalomhiányos vagyok), erre nem is az hogy akkor kicsit odatenné magát, hanem még azt mondja hogy ne magamból induljak ki (mintha Õ nem tetszene NEKEM vagy ÉN unnám), meg hogy 1000 lehetõsége lett volna elhagyni, de nem tette. De akkor miért nem bír normálisan viselkedni velem? Mártírkodás amit mûvel, még én ne induljak ki magamból, [email protected]ás.... Miért csinálja ezt velem?

Legjobb válasz: keres olyat aki megérdemel...

keres olyat aki megérdemel...
Egyetértek, keress olyat, aki megbecsül, õ egyáltalán nem becsül meg és gyakorlatilag semmibe néz. Mennyi idõsek vagytok?
Megmondod, hogy már nem tudsz úgy tekinteni rá, mint a baklövése elõtt, megtört benned, amit iránta éreztél...ennyi.Mit kell túlbonyolítani?
dehogy vagy gyökér.. akkor leszel az ha megtartod :D
ez nem elég ok?
add át nekem a barátnõd majd én kezelésbe veszem
gyökér vagy..szakíts vele-, -
Az hogy megcsalt elég ok. Ha engem a párom megcsalna, gondolkodás nélkül kidobnám, bármennyire is szeretem õt. Inkább leszek magányos, semmint egy szar kapcsolatban, ahol attól kéne rettegnem, hogy mikor csal meg utoljára, mert aki egyszer megtette, és látta, hogy nincs semmilyen szankciója a tettének, az meg fogja tenni másodszor is.
Eleve meg sem kellett volna neki bocsátani. Itt kezdõdött a probléma...
A kérdező hozzászólása: És most több mint három hónap után hivatkozzak erre?
Szerintem csak a szemöldököd lehet mélyen ívelt. Nem véletlenül mondják hogy az határozza meg az arc karakterét :)
Nekem is sokszor mondják a barátaim hogy olyan szomorúnak nézek ki, közben általában csak kialvatlan vagyok, ilyenkor sokat szoktam mosolyogni, többet beszélek, világos sminkeket vidámabb ruhákat hordok.:)

Ti mit mondotok erre? A barátom nagyon kiakasztott ezzel.

a haverjai olyanok hogy szó nélkül 10-11kor jönnek hozzá beszélgetni(általában ottvagyok énis),mert ?k akkor vannak fent.és akkor hivogatják el bicajozni stb.és tudják hogy általába vele vagyok.ésmár nemegyszer volt igy,hogy már vacsoráztunk ,pihentünk és beállítanak.aztánmultkor már mikor ugyanigy történt sirtam,mertmárelegem volt hogy mindig ez van,akkor is persze hivták el..én mondtam hogynemmegyek,mertén velük nemvagyok szivesen.aztán mondtam hogy ez mekkora gerinctelenség hogy szó nélkül ilyenkorállítanak be,mertmár nemszingli..és akkor annyiraideges lett hogy püfölte a falatés azt mondta nekik hogy nemmehet ki,hogy ne legyek mégjobban ideges..merthogy ha ? akkor menni akar akkor miért ne mehetne..ezt állítja ?.és szerinte ? papucs ez miatt.de miért nem mondta azt,hogy most a barátn?mmel vagyok,majd máskor,és talánnem ilyenkor.én az ? helyébe megtettem volna érte.aztán ma is megbeszéltem egy talit a barátn?mmel este,de nem mondtam biztosra,mert este ér haza a barátom és hogy vele lehessek.ezt mondtam a barátomnak hogyén érte lemondom,aztánmondta hogy ne zsarolgassam,menjek oda ahova akarok,miattam ne mondja le,mert ? is aztcsináljá amit? akarna meg odamenne ahova ? akarna.na mondom itt mondtad ki hogy te értem eztnem mondanád le,én pediglemondom máskorra.és összevesztünk.nemtudom hova tenni ezt a fajta viselkedését,elköszöntem t?le és rányomtam a telefont.mostezzzel mit kezdjek,mit csináljak?ez igy nem mehettovább..de ? annnyira a saját igazát hajtja hiába mondanék neki bármit.hogyhát ? ha pl valahova elakarna menni akkor miért ne mehetne stb. szöveg...és amugy én soha nem tiltottam meg neki hogyne találkozzon a haverjaival..18/L,20/F bocsihogy hosszu lett..

Legjobb válasz: Keress férfit ne kisfiúkkal próbálkozz.Egyetértek veled amúgy.

Keress férfit ne kisfiúkkal próbálkozz.Egyetértek veled amúgy.
Egyetértek veled, DE! Soha nem vezet jóra ha így adod elõ a dolgot!!! Mond neki azt hogy nem a találkozásokkal van bajod, hanem a mikorisággal, és ha ez gyakori is akkor a mennyiséggel!! Párodnak is gondolom van szabanapja, beszéljétek meg hogy egyszer veled van, máskor meg a haverokkal!mond meg neki, hogy attól amiért néha lemondja a haverjait, nem papucs!!! De ha õ ennyit se tenne meg érted, elgondolkoznék hogy mennyire szeret?!?!?! Fiatalok vagytok mindketten , szerintem nem baj ha nem vagytok folyton "egymás nyakán"! Éljetek, legyetek külön is.... Barátokkal..... És így nem fogjátok megunni egymást!!!! Tapasztalat!!!!!: neked sem kell mindig elõtérbe helyezned a barátod!!! A szerelem nem tart örökké, egy jó barátság igen!!!!!(nekem volt olyan barátnõm akivel emiatt szakadt meg a barátság, mert folyton lemondtam, hogy a párommal lehessek... Ennek több éve, és persze szakítás lett a vége az akkori párommal!!! Szóval: beszélj vele érthetõen hogy téged mi az ami bánt!!! Sok sikert!!!!
Nálad biztosan, hisz én nem jövök össze csak azért egy lánnyal, mert legyen valaki, aztán majd lesz valami.
A kérdező hozzászólása: méghogy kuka kategória :) szerintem nincs jogod ilyen rondán beszélni egy emberrõl, lehet te sem vagy több:)
Én a pasit pártolom. A kérdezõ egy gyerekes idióta. Semmi több. A kuka kategória, amit elsõnek szanál ki egy értemes férfi. Totál gyerekes dolog ez a "jajj én lemondom a barátokat érte". Néha a párod, néha a haverok. Szóval itt a gyerekes maximum te vagy kérdezõ. Egy gyerekes hisztis p*csa.
Tulajdonképpen miért vagytok együtt?
Az ilyennek nem kell barátnõ.
A kérdező hozzászólása: bevan ragadva a billentyûm bocsi.
Hagyd a fenébe a gyereket, ha nem érti meg, amit mondasz. Te meg próbáld meg a nem egybeírandó szavakat külön írni, mert így iszonyat......
A kérdező hozzászólása: mostis egy ismerõssel vagyok, õ meg haverjával:) én azt gondoltam, ma ugy is este ér haza, elmegyek hozzá, holnap ugysem tudunk együtt lenni holnap találkoztam volna azzal a barátnõmmel:)
Mindenképp meg kell próbálnotok megbeszélni, hogy mire vágytok és meg kell próbálni egy arany középutat találni. Amit amúgy nagyon nehéz, vagy nincs is. Mondd el neki, hogy egy párkapcsolatban kompromisszumot kell kötni és ha neki ez nem megy, akkor vége kell legyen. Csak kikészíted magad teljesen. Ami nem megy nem szabad erõltetni.
A kérdező hozzászólása: ezt elfelejtettem mondani, hogy akkor mondtam neki hogy nem az zavar hogy jönnek, mert menjen velük..hanem hogy ilyenkor szónélkül beállítanak!ésakkor neki ez volt a mondandója hogy akkor én ezt mondjam nekik..
A kérdező hozzászólása: én visszaolvastam és értettem:) és egy szóval sem mondtam ilyethogy csak velem lehethisz ottirtam hogy nem korlátozom mostis a haverjával van :) :) :) :) :) :)
Esküszöm háromszor álltam neki elolvasni és nem értem a mondatokat, összefüggéstelen, [email protected] az egész! Amit kivettem belõle az az, hogy az ember nem tulajdon így nincs igazad a barátodat illetõen mert oda megy ahova akar csak egyszerûen nincs tekintettel rád de senki nem mondta, hogy minden áron vele kell lenned.
A kérdező hozzászólása: tudom hogy agyilag teljesne éretlen ezt már más is mondta mikormáskor is veszekedtünk...meg mindenben kinyilvánul..de õ kineveti azokat akik õt gyerekesnek mondják, meg a barátai is azok amugy..és aztmondja hogy inkább lesz gyerekes mint komoly búrabszott ember...és az a baj hiába mondok neki bármitõ egyszerûen nem érti meg.amitelõször irtam eseten is õ volt kiakadva, de hogy ha jólesett volna neki kimennie, meg korlátozom õt-.-, meghogy én ilyeneken problémázok..szóval teljesen tanácstalan vagyok!
Szerintem te teljesen másképp képzeled el a kapcsolatot, mint õ. Kellenek a kompromisszumok, de ezeknek maguktól kellen jönni, konfliktusok nélkül. Mi is elég sok idõt töltünk együtt, de barátokra is marad idõ, beosztjuk. Neki fontos a szabadság, hogy azt csináljon amit akar, ne szóljon bele senki és megbeszélni se kelljen senkivel. Neked meg fontos lenne, hogy megbeszéljétek a dolgokat. Keress valaki olyat, aki ugyanígy gondolja, mert vele nem lesz jobb a helyzet.

Mit vegyek a barátom anyukájának kb 10 000 ft-ért?

A barátom anyukája 40 körüli elvált n?. Sokat dolgozik és tanul. M?vészlélek. Légyszi valami olyan legyen, amit repül?n tudok szállítani!

Legjobb válasz: Elvált nõ? Akkor vegyél neki egy vibrátort:-))

Elvált nõ? Akkor vegyél neki egy vibrátort:-))
Váza, képkeret, növény, dísz a falra.
Pélául egy mutatós éjjeli lámpa, kisebb méretû, falikép, napló, (határidõ)Tollkészlet. Más ötletem nincs.Vagy egy szép sál!

Nem tartozom sehova, ezért nehezen születnek tartós baráti kapcsaolataim. Mi erre a megoldás?

Az a probléma, hogy nem vagyok tipikusan olyan, tipikusal ilyen ember, hanem mindenböl van bennem egy pici. Egy kis rész egy kislányból, egy kis rész egy szorgalmas diákból, egy kis hippiség, egy kis punkság, szóval minden. Nincs senki, akivel hosszabb idöre meglenne a közös hang. Pl, van egy punk barátnöm, öt kiakasztja a Take That meg a Bee Gees. Van egy rockos, ö nem bírja a Scriptet. Amelyik Scriptes, az a haját tépi a Sex Pistostól. Amelyik meg olyan tanulós tipus, az komplett idiótának tart, amiért fel akarok mászni a tetömre, hogy átmenyjek a szomszédéra. Persze a punk barátnömmel simán megcsináljuk. Mit tegyek, hogy jobban tudjak barátkozni, és találjak olyan embereket, akik olyanok, mint én, és mindenröl tudok velük beszélni?

Legjobb válasz: De ez nem a te hibád. Nem is lehet mindenkivel mindenrõl beszélni. Mert ez gyakran a partnered személyiségétõl függ. Mennyire érdeklõdõ, vagy kommunikatív, vagy akár hiszed, akár nem, attól is, hogyan teszel fel egy kérdést, hogyan csomagolsz egy témát. Mondok neked egy példát. Én jártas vagyok az asztrofizikában. Feltételezem rólad, hogy te (még) nem. Ha azt mondom neked; szingularitás. Aligha fog lázba hozni. Egy fogalom, ami nem mond neked túl sokat. És szépen elkönyveljük egymást úgy, hogy mi nem tudunk témázni, mert nincs bennünk közös. De én egy kitartó fiú vagyok, és azt mondom neked; Képzelj el, egy olyan kicsi pontot, ahol megáll az idõ. És akár utazhatsz is a jövõbe. Hová mennél, ha lenne ilyen lehetõséged? Elgondolkodsz, és minden valószínûséggel válaszolsz nekem valamit. És én is válaszolok neked. Beszélgetünk egy olyan témában, amiben addig nem nagyon voltál jártas, és lehet, hogy arra is rákérdezel, hogyan lehetséges ez. És elmagyarázom neked, mi ebben az összefüggés. De ugyanezt te is meg tudod csinálni, mert mondjuk te érdeklõdsz x téma iránt, én meg nem. És mondassz nekem egy érdekes tényt róla, amivel felkelted a kíváncsiságom, és azt mondom neked: Miért? A beszélgetés egy mûvészet :)

De ez nem a te hibád. Nem is lehet mindenkivel mindenrõl beszélni. Mert ez gyakran a partnered személyiségétõl függ. Mennyire érdeklõdõ, vagy kommunikatív, vagy akár hiszed, akár nem, attól is, hogyan teszel fel egy kérdést, hogyan csomagolsz egy témát. Mondok neked egy példát. Én jártas vagyok az asztrofizikában. Feltételezem rólad, hogy te (még) nem. Ha azt mondom neked; szingularitás. Aligha fog lázba hozni. Egy fogalom, ami nem mond neked túl sokat. És szépen elkönyveljük egymást úgy, hogy mi nem tudunk témázni, mert nincs bennünk közös. De én egy kitartó fiú vagyok, és azt mondom neked; Képzelj el, egy olyan kicsi pontot, ahol megáll az idõ. És akár utazhatsz is a jövõbe. Hová mennél, ha lenne ilyen lehetõséged? Elgondolkodsz, és minden valószínûséggel válaszolsz nekem valamit. És én is válaszolok neked. Beszélgetünk egy olyan témában, amiben addig nem nagyon voltál jártas, és lehet, hogy arra is rákérdezel, hogyan lehetséges ez. És elmagyarázom neked, mi ebben az összefüggés. De ugyanezt te is meg tudod csinálni, mert mondjuk te érdeklõdsz x téma iránt, én meg nem. És mondassz nekem egy érdekes tényt róla, amivel felkelted a kíváncsiságom, és azt mondom neked: Miért? A beszélgetés egy mûvészet :)
Szia én is kicsit így érzem magam annyira egyik téma sem köt le
A kérdező hozzászólása: Nekem az a baj, hogy mind leköt, de erröl egyszerre senkivel sem tudok beszélgetni.
Én is úgy értettem hogy sok.dolog érdekel de egyik sem köt le hogy csak az érdekeljen
Tényleg ennyit számít nektek, hogy ki mit szeret? Ha ez alapján negatívan ítél meg bárki (vagy nem jöttök ki), sürgõsen kerüld el, mert az még megragadt egy 7 éves gyerek szintjén... Az, hogy te ilyen sokoldalú vagy, ELÕNY! Nálunk ezt úgy mondják univerzális egyén (ilyen volt Leonardo da Vinci többek között). Mindig tartózkodtam attól, hogy beskatulyázott legyek, mindenkitõl tanultam egy kicsit, és bárkivel jól kijövök, hosszútávon is. Rocker vagyok, mert annak érzem magam, de nem mászkálok full feketében, meg bakkacsban, és nem szégyellem, de szeretem a RUN DMC-t, Michael Jacksont, Ace of Base-t is... Van egy csaj. Egyetemi csoporttársam. Meg van õrülve a Hello Kitty-s cuccokért, meg a rózsaszínért. Tipikus , , hercegnõ" a csaj. Rólam tudni kell, hogy ordítva fetrengek egy sarokban az ilyenektõl (de melyik fiú nem?). Én meg ellentámadásként Heavy Metal-t bömböltetek a fülébe, amikor elbambul. De imádjuk egymás fejét. A legjobb cimboráim ízlés szempontjából a tökéletes ellentétjeim. De a világszemléletünk, személyiségünk szinte egyforma. Nincs szükségünk arra, hogy , , tartozzunk valahová" :) Maradj ilyen kis univerzális, ne foglalkozz azzal, ki mire pörög szombat esténként. A barátainkat azért szeretjük, mert olyanok, amilyenek. Mindenrõl beszélni akkor tudsz, ha mindenre van rálátásod.
A kérdező hozzászólása: Nem, igazából nem a zenei ízlés, vagy akármi ami számít, ezt csak olyan példának mondtam. Hanem minden van bennem, és ezért csak egy valamiröl tudok beszélgetni adott érdeklödésü körü emberekkel. Szóval, nem tudok mindenkivel mindent megosztani.
A hatodik válasz nagyon tetszett nekem!:) Egyébként meg nem kell mindent megbeszélni valakivel. Nem lehet mindent megbeszélni senkivel sem. Neked vannak barátaid, tudod az ízlésüket, akkor tudod, hogy kivel hogyan diskurálhatsz.:)
Tapasztalatból annyit tudok segíteni, hogy mit ne tegyél. Ha sok minden érdekel és netán sok mindenhez van tehetséged, könnyen eshetsz abba a hibába, hogy egyiket sem fejleszted tökély felé, megmaradsz az érdeklõdés szintjén. Ekkor majd továbbtanulás esetén is káosz lesz benned, nem tudsz majd dönteni. Amit választasz, közben esetleg mégis abbahagyod, hátha mégsem ez érdekel a legjobban, hátha te másban vagy jó. Ez évekig húzódhat, lehet, hogy még egy rendes végzettséged sem lesz, mert állandóan keresed az utadat és semmit sem akarsz lemorzsolni az érdeklõdési köreidbõl. Pedig fontos, hogy valamiben jó legyél, hogy legyen önbecsülésed, hogy olyan társaságba kerülhess, ahol érdemi kapcsolatokat találhatsz. Így több esélyt adsz magadnak. Én ezt alaposan elrontottam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!