Találatok a következő kifejezésre: Mikor ér a (4856 db)

Mi erre a garancia ma Magyarországon?

Hogy ha megismerek egy lányt,vagy együtt vagyok vele,akkor az nem pornózik/pornózott,nem hivatásos kur.va és nem is volt az,nem támogatta egy milliomos,nem táncolt és nem dolgozott szexbárban,valamint nem volt hétköznapi kur.va ?

Legjobb válasz: Magyarország garanciát nem vállal erre :S

Magyarország garanciát nem vállal erre :S
Más országban mi rá a garancia?
Szeretem az ilyen embereket, akik tökmind1 mirõl legyen szó, suídják az országukat, mintha máshol más lenne a helyzet...(Tisztában vagyok a fizetési külömbségekkel stb, nem arra gondolok)
2éves korig van rá gyári garancia... de a késõbbiekben nem vállal a cég felelõséget érte...
rossz helyen keresgélsz..
Aki nem olyan karakteres arcú az elveszik a tömegben nem ismerik fel...de van aki merész és bevállalja..
A kérdező hozzászólása: Sokan eleve az arcukat is mutatják netes oldalakon
Szerintem az aki nem utcán üzi az ipart igen is zavarja és vigyázz rá, hogy ne derüljön ki mibõl él.
A kérdező hozzászólása: Hát ezaz..de nem hiszem, hogy zavarja õket, pedig kéne.
Valószinûleg nyílvános megjelenes elott se vallaljak a "kacsolatuk" mi voltját hiszen nem vettne jó fényt az adott úriemberre...plusz sosem lehet tudni, hogy ki-kinek a kutyája vagyis az adott környezetben esetleg ki ismeri véletlen a lányt a normális életbõl...
A kérdező hozzászólása: Ezt nem nevezném merészségnek :D
De igen is merészség kell hozzá, hogy valaki vállalja az arcát kockáztatva azt, hogy a ismerõsei, barátai, esetleg családtagjai elõtt lebukik vagy ha egyedibb az arca akkor egy vadidegen is felismeri az utcán.
A kérdező hozzászólása: igen azt csodálkozik, ha rábas.zik.Az ilyen nem merész sztem, hanem hülye.Mondjuk annyiból jó, hogy róla legalább tudom, hogy mivel foglalkozik/foglalkozott. :D
Akinek van esze az leszedi magát minden kisebb (ingyenes) netes oldalról miután abba hagyta az ipart..))
A kérdező hozzászólása: Van eszük szted ? :D
Kérdezõ:) De nyilván az értelmesebb leszedi a képeit miután abbahagyta ezt a életmódot.
A kérdező hozzászólása: még jó, de ameddig ûzi az part addig látják :D
A lebukás kockázatát vállalják mikor kirakatják az arcukat is.Nyílván lehet kitalálni dolgokat ha lebukik, hogy eladta a képeit stb...ezt egy vidéki jó hiszemû idõsebb szülö pl be is veszi akar..
A kérdező hozzászólása: 19-es!Ez így lenne logikus.De nem hiszem, h eljut az agyukig h lebukhatnak, mert szokták azt is mondani, hogy elõbb-utóbb a sok pénz miatt életstílussá válik a kur.vaság. Ebben lehet vmi a diszkréció végett, hogy normális ruhában megy a kuncsafthoz, már ha nem taxival megy, De viszont nyilvános megjelenésnél, ha a megrendelõvel megy vhová, akkor nem rejti véka alá kilétét.
Kedveskérdezö ha érdekel ilyen dolog irj privátba én pont igy jártam vagyis megszivtam nagyon szivesen elmesélem
Ebben hatalmas hülyeséget írt Sz.Vivien...ugyanis ha egy prosti lakásra megy nem fog az utcán végig vonulni egy szál alig valamiben ugyanis a legtöbb férfi aki ilyen szolgáltatást vesz igenbe (ha saját címen ha õ megy a lányhoz teljes körû diszkréciót vár el és maga a lány is hisz nem soknak publikus otthon a foglalkozása, mivel a legtöbb lány aki az ipart üzi ált fõiskolás....)tehát nem fogja rá íratni a leányzó a homlokára, hogy na éppen én most 11.kerületbe egy kuncsafthoz megyek....hisz se neki se a vendégnek nem érdeke a lebukás...
Se sehol
Sajnos nincs rá garancia és belefutsz néha szúzku.vákba, de szerencsére általában profival van dolgod.
A kérdező hozzászólása: Más országban talán kevesebb rá az esély.
Kétlem. Fõleg, mert a magyar pornóipar eléggé le van maradva pl. egy amerikaitól. Garanciát maximum az illetõ személye nyújthat, illetve, ha olyan körökben ismerkedsz, ahol erre kevesebb az esély.
A kérdező hozzászólása: Máshol más a helyzet. 7-es!Rossz helyen keresgélek?Magyarországon, igazad van.
A kérdező hozzászólása: 8-as!A legtöbb pornófilmet nálunk készítik, hogy aztán küldjék ki Amerikába..
Nekem a felsoroltak közül mind jöhetne, csak útszéli nem, de azzal meg jó eséllyel sose fogok összejönni. A többi gyakorlott, ismeri a férfiakat és az életet, türelmes, tapasztalt, megbecsüli a jót. Igazi asszonynak való. Éljenek a kiélt r.bancok :)
A kérdező hozzászólása: Nem becsüli meg a jót, és nem türelmes, és sok betegséget terjeszt.
Semmi garancia nincs rá. Bulikba a nõk nagy részérõl öltözködés alapján nem tudnám megállapítani, hogy az utca szélérõl jött, vagy otthonról. Benne van a pakliba. De meg kell jegyezni, nem csak az számít krvának, aki hivatásosan vállalja. Hanem az is, aki szereti a " gáláns úriembereket":D Ez pedig bárhol elõfordulhat a normális hétköznapi életben is.
Erre sehol nincs garancia, de nagyon rossz helyen keresgélsz, ha minden nõrõl ezt feltételezed..Azért vannak vagyunk mi normális nõk is akik nem életek a testükbõl...
A kérdező hozzászólása: Ez igaz, de azok a nõk akik úgy öltöznek azok mind kur.vák.Valóban nem csak az, aki hivatásosan csinálja, csak a régimódi felfogás szerint :D Hagyjuk ezt a rosszul keresgélek dumát.Épp ezaz, hogy nem tudom melyik nõtõl mit várhatok, amikor olyan nõkrõl is derülnek ki dolgok, akikbõl senki nem nézné ki.
Az aki hívatásos prostituált a köznapi életben inkább szolidabban viselkedik, öltözködik épp azért, hogy ne legyen feltûnõ a dolog....tehát a külsõ tényezõk megtévesztõk is lehetnek akár...
A kérdező hozzászólása: Igen megtévesztõek lehetnek.De sztem ez is kamu h a hétköznapi életben visszafogottak az ilyen nõk, ezt mondta Szalai Vivien is, aki egy kur.váról írt könyveket.Könyveibõl is az derül ki, hogy a hétköznapi életben sem álcázza magát.Ha egy ilyen nõ meg lakásra megy mondjuk, akkor az utcára lép, és sztem kevesen visznek magukkal váltó ruhát :D
A kérdező hozzászólása: Lehet :D
drogériába, nem tudom mennyiért, meg kell nézni az árat.
Én himalája sószappant használok az arcomra, és tökéletesen használ.Drogériákban lehet kapni.:)
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
nekem a teafa olaj vált be rossman 900ft :)
Keverj ossze olívaolajat tengerisoval. 1 hetig minden nap borradirozz vele, majd egyre ritkabban :)
nekem az idõ jött be, 14-15 éves koromig nagyon csunya gyulladt nagy pattik voltak fõleg az arcomon, sok el is fertõzõdõtt akkor a fél arcom vörös színekben pompázott. teafa olaj kicsit enyhítette, de semmlyen kence fice nem segített, se tonik, se hámlasztó, most vagyok 17 éves és nem figyelek oda hogy tisztítsam az arcom csak fürdésnél mosom meg tusfürdõvel, és nagyon ritka már hogy kijön egy kis patti..
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek mindenképp kipróbálom mindkét ötletet! :)

Mi erre a válasz? (felhajtóerő)

Egy test ugyanazon folyadékba először félig merül el,majd teljesen.Hasonlítsd össze a testre ható felhajtóerőket!Melyik testben kell nagyon erővel tartani a testet miért?

Legjobb válasz: Archimédész törvénye szerint minden folyadékba vagy gázba merülõ testre felhajtóerõ hat, amelynek nagysága egyenlõ a test által kiszorított folyadék vagy gáz súlyával. Félig merülve fele felhajtóerõ hat rá, mint teljesen bemerítve. A teljesen bemerítettet kell nagyobb erõvel tartani, mivel egyensúlyt feltételezve erre hat a nagyobb felhajtóerõ.

Archimédész törvénye szerint minden folyadékba vagy gázba merülõ testre felhajtóerõ hat, amelynek nagysága egyenlõ a test által kiszorított folyadék vagy gáz súlyával. Félig merülve fele felhajtóerõ hat rá, mint teljesen bemerítve. A teljesen bemerítettet kell nagyobb erõvel tartani, mivel egyensúlyt feltételezve erre hat a nagyobb felhajtóerõ.
Sajnos a kiírás elég nehezen érthetõ. "Melyik testben", valószínûleg az lenne, hogy melyik esetben . A válaszoló olyan esetre gondolt, mint például egy fakocka a vízen, ahol ahhoz kell erõ, hogy a víz alá nyomjam. A kérdés inkább arról szól, hogy egy vasdarab van cérnára kötve, azt engedem a vízbe, elõbb félig, majd teljesen. Ekkor a felhajtó erõ nekem segít, tehát kisebb erõvel kell TARTANI teljes bemerülésnél.
Ejj és tényleg, a kérdésleírásból valóban nem ugrott be a cérna. Viszont akkor van egy 3. eset is, nem? Ha a folyadék fajsúlyával megegyezõ fajsúlyú testet lógatunk/nyomunk a folyadékba, akkor.... (nem akarok hülyeséget írni)
"...megegyezõ fajsúlyú testet lógatunk/nyomunk a folyadékba, akkor...." Akkor bizony nem kell erõ a tartásához, hiszen lebegni fog!

Szociofóbiás vagyok és ez megkeseríti, lehetetlenné teszi az egész életem. Mi erre a megoldás?

24 éves férfi vagyok, már régóta érezem, hogy valami nem stimmel velem de ez az állapot egyre csak rosszabbodik. Az emberektől, nyilvános szerepléstől való félelmem teljesen megkeseríti az életem minden területét, legyen szó munkáról, vagy magánéletről. Többször próbáltam már kitörni ebből az állapotból, a "minden fejben dől el" elvet követve de eddig nem jártam sikerrel. Bármennyire is próbálom elnyomni a félelmem, a testi reakciók (kézremegés, pirulás, zavart beszéd) egyből elárulják a problémát. Emiatt már számos állásinterjút elbuktam, barátaim nem nagyon vannak, párkapcsolatra pedig emiatt képtelen vagyok. Pszichiáterekben nem bízom, 14 évesen jártam, fel is írtak gyógyszert, de nem segített semmit. Akik hasonló szituációban vannak/voltak, azok hogyan birkóztak meg ezzel a problémával?

Legjobb válasz: nem vagy egyedül.én is ilyenben szenvedek régóta.Munkám is ott hagytam többek közt ez miatt és azóta munka nélküli vagyok. elõfordul ,hogy gyengébben van rajtam ez az egész,van hogy erõsebben,de akkor nem megyek ki az utcára egy hétig se,mert nem bírok emberek közt lenni,rosszul vagyok. Szedtem gyógyszert én is ,de nekem sem segített. Én sem tudok teljes életet élni. Ez nem sokat segít tudom,de nem vagy egyedül ezzel.. engem is érdekelne,hogy egyáltalán van aki kigyógyult ebbõl vagy élhetõbb lett az élete?

nem vagy egyedül.én is ilyenben szenvedek régóta.Munkám is ott hagytam többek közt ez miatt és azóta munka nélküli vagyok. elõfordul , hogy gyengébben van rajtam ez az egész, van hogy erõsebben, de akkor nem megyek ki az utcára egy hétig se, mert nem bírok emberek közt lenni, rosszul vagyok. Szedtem gyógyszert én is , de nekem sem segített. Én sem tudok teljes életet élni. Ez nem sokat segít tudom, de nem vagy egyedül ezzel.. engem is érdekelne, hogy egyáltalán van aki kigyógyult ebbõl vagy élhetõbb lett az élete?
Szerintem úgy állj hozzá a dolgokhoz, hogy mindent be kell vállalni, ha nincs is hozzá bátorságod. Például ha eszedbe jut, vagy felkínálják ismerõsök, hogy menj el velük valamerre, akkor tilos visszautasítanod. Ha eszedbe jut, hogy jó lenne beszélgetni valakivel, akkor tilos lebeszélned magad róla. Minél félelmetesebb dologról van szó, annál inkább igyekezz figyelmen kívül hagyni, hogy félsz. :)
Esetleg kutyaharapást szõrével alapon? Ergo, olyan helyzetekbe kényszerítenéd magad, ahol kénytelen lenné sok ember között lenni és beszélni velük. Kávézóban részmunkaidõbe munka, vagy gyorsétterembe átmenetileg? Itt rengeteg ember megfordul, és ezzel eléggé rá lehet venni magad arra, hogy megszokd a tömeget. Esetleg amatõr színtársulatban való szereplés?
Az elõzõ vagyok, azért írtam ezeket, mert nálam ezek hellyel-közzel tudtak segíteni.
Én is 24 éves vagyok és kb. túl vagyok ezeken, szoc.fóbiásnak semmiképp se mondanám már magam, pedig nagyon mélyen voltam. Sajnos nehéz "innen" segíteni, pedig azt gondolná az ember, hogy ha valaki tudna, az egy olyan, aki ezeket átélte és le is gyõzte.

Mit ér a nő férfi nélkül?

Legjobb válasz: Az már régen rossz, ha valaki kevesebbet ér egy férfi nélkül...

Az már régen rossz, ha valaki kevesebbet ér egy férfi nélkül...
Hát én egyedül vagyok már egy ideje, mert az elõzõ kapcsolatom csúnyán végzõdött. Annyiból jó, hogy ki tudok teljesedni és magamra koncentrálhatok, mindenféle hátráltatás nélkül, nem vagyok senkihez kötve, magamnak állítom fel a szabályokat és így is sikeres lehetek. Szerintem vannak nõk, akik egyedül is meg tudják állni a helyüket, sõt, néha jobbat hoznak ki magukból, mint mikor párkapcsolatban vannak, én ilyen vagyok, de persze van olyan is, akinek szüksége van egy társra ahhoz, hogy kiegyensúlyozott életet éljen. Ez egyénenként változó, de azért többnyire meg lehet lenni egyedül is, ha erõs egyéniség az illetõ. 24/N
1, ugyan annyit, mint nélküle. az más, hogy sokkal boldogabb, mikor vele van. 2, fordítva is tegyük fel akkor a kérdést, jó? :)
ugyan annyit mint egy férfival azért mert valakinek nincs párja még emberek vagyunk és ugyan olyan értékesek mint bárki más
"Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni." pontosan.
Ezt a kérdést fordítva is fel lehetne tenni.
Az ismert mondás szerint pont annyit, mint egy hal bicikli nélkül.
attól függ mi van, ha leszbi?
szerintem igenis kell egy nõ mellé férfi és egy féri mellé nõ..ha jó a kapcsolat ketten kiegészítik egymást és kihozzák egymásból a legjobbat:)
semmit. Akkor érzem magam nõnek ha mellettem van a párom :(
Hát az a probléma, hogy az énképünk abból épül, amit mások visszatükröznek. Ha ez kimerül egy pattogó fõnökben, mogorva pénztárosnõben, egy idõ után lehúz. Magamnak nem tudok meglepetést csinálni, és én szertem az örömemet/bánatomat is megosztani mással. Jó, ha van ott egy társ. 2-3 gyerekkel meg mit ér a nõ férfi nélkül? Nem család, egy nagy semmi, nyomor az egész. Güri reggeltõl-estig, mindenféle [email protected] munkák, amiket kénytelen elvállalni. Ilyenkor már tényleg nem sokat ér egyedül.
21:02-es:19 éves voltam az elsõnél, de neked ez ne fájjonXP A véleményemen ez úgysem változtat.
na ez az ország a depressziósok hazája 25 éves nõk nem tudnak párban élni a férfiakkal !!!!
Én inkább úgy mondanám képtelenek rossz párkapcsolatban élni! És ha éppen nincs olyan a láthatáron, akkor minek egy hülyével együtt lenni, aki lehúzza a jókedvünket, meg az energiát? Azok ragaszkodnak a mindenkinek párkapcsolatban kell lenni dologhoz, akik érzelmileg támaszkodnak vkire, és anélkül összef*ssák magukat. Vagy akik állandó megerõsítést várnak h õk jó nõk, mert maguktól nem tudják eldönteni. Óvoda:P Amúgy hogy jött elõ ez a téma?
Igen, én képtelen vagyok.Utálom, ha beleszólnak a napi dolgaimba, utálom ha a munkahelyemen kívül is pattognom kell másnak.Felõlem éljen mindenki úgy, ahogy a legjobbnak látja, én is ezt teszem.24/L
Az ember társas lény , csak vannak olyan emberek akik képtelenek pár kapcsolatban élni!!!
Sokkal jobban érzem magam egyedül, mint mikor kapcsolatban voltam.Már így élek egy ideje, és jó.Szerencsére nem vagyok az a fajta gügye nõ, aki még akkor sem dobbant, ha a férfi veri és megalázza.Nem kell egy fárasztó munkanap után még azzal is törõdnöm, hogy kimossam a párom gatyáit, stb.És leszólás nélkül pihenhetek úgy, ahogy nekem tetszik. Mindenkinek másképp jó, vannak olyan nõk is, akik pasi nélkül senkiknek érzik magukat.Érek én is annyit, mint bárki más.Ez persze a többi egyedül élõre is vonatkozik:)
"biztos hallotta már mindenki ezt a gondolatot, hogy"egy ember nem ember 2 ember az egy ember azaz 1 pár"(még a genetika is úgy alakított minket embereket , hogy egy lány és egy fiú) aki meg ennek az ellenkezõjét állítja ott meg már gondok vannak!!!!" Egyrészt, a homoszexuálisok is genetikailag azok, de persze ezt már nem hiszed. Akkor viszont ne dobálózz a genetikával, ha csak azokat a részeid fogadod el, ami neked tetszik. Másrészt, ha az az érvelésed, hogy aki nem hiszi el, az kakafejû, az már régen rossz. És végül, tök szánalmas az, aki nem tud egyedül meglenni.
14:50 te akkora tulok vagy ! de ebben az országba belõled van sok!!! gondold már végig , hogy mit jelent amit le írtam , ha egyáltalán képes vagy gondolkodni!!!!
13:42: Ekkora ökörséget írni. Mi az, hogy "egy ember, nem ember"? Az oké, hogy párosával szép az élet, de ha valaki egyedül él vagy úgy marad az senki? Jézusom...
Ha jól belegondolsz, egyik sem ér önmagában semmit. Mindkettõnek szüksége van egymásra, ez a természet rendje.
13:42: ez csak a "jó párosokra" igaz!
biztos hallotta már mindenki ezt a gondolatot, hogy"egy ember nem ember 2 ember az egy ember azaz 1 pár"(még a genetika is úgy alakított minket embereket , hogy egy lány és egy fiú) aki meg ennek az ellenkezõjét állítja ott meg már gondok vannak!!!!
Én többet érek egyedül, mert csak magamra számíthatok, így kénytelen vagyok olyan dolgokat is megoldani, amit a legtöbb nõ férfi segítségével szokott. Ettõl többnek érzem magam, mint "háztartási alkalmazott"..
Igazából a nõk tök jól megvannak férfi nélkül. ugyanolyan nõ, kiegyensúlyozott, kedves, sikeres. Nem hinném, hogy egy nõ egészségesebb, sikeresebb lenne férfival, mint anélkül. Sõt, sok házas/párkapcsolatban lévõ nõnek rosszabbak a lehetõségei az életben és az élete is kilátástalanabb férfival. De vannak olyan nõk, akik jó párkapcsolatban élnek, ahol jó társai egymásnak, ott valóban jobb lehet férfival. De ez nem általános. Ellenben a férfi nem tud nõ nélkül élni. A meglátásaim szerint a férfiak nagyon rá vannak szorulva a nõkre. Ha nem egy nõre akkor az anyjukra :( Figyeljétek csak meg!
Ha nincs pasim, sokkal jobb nõ vagyok.
Jó, akkor állj anyukám elé és ezeket a szavakat mondd a szemébe.Õ két gyereket nevelt fel egyedül.Õ sem érne semmit?Szerintem pedig igen.

Mikor érik a ribizli? És kilónként mennyit fizetnek a leszedésé-ért?

Legjobb válasz: Emlékeim szerint cseresznyeszezonban érik. Kb június második fele. Fizuügyben passz.

Emlékeim szerint cseresznyeszezonban érik. Kb június második fele. Fizuügyben passz.

Mi erre a pontos kifejezés?

Kevesek feláldozásával megmenteni a többséget. Milyen veszteségnek hívjuk ezt?

Legjobb válasz: Szerintem erre az elfogadható veszteség kifejezést szokták használni.

Szerintem erre az elfogadható veszteség kifejezést szokták használni.
szükségszerû/járulékos veszteség, angolul collateral loss/damage
veszteség, áldozat. végülis áldozat, azaz feláldoznak keveseket a többségért. szükséges áldozat, stb. így nevezhetnénk.
talán hõsi áldozat, vagy hõsi halál?
járulékos veszteségnek is lehet hívni, de az nem pontosan ebbe a fogalomba illik bele.
22:10 Egyáltalán nem illik bele. A járulékos veszteség egy hadmûvelet során a civileket ért személyi és vagyoni kár.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ mindenkinek... a járulékos veszteség már nekem is eszembe jutott, de nem erre gondoltam. talán holnap eszembe jut :-)
méltányolható?

Mi van ha nem egyenessen ülök, és állok? Felnőttkoromra okozhat ez valamit? Mi erre a megoldás? 13/L

Legjobb válasz: gerincferdülésed lehet tõle. keress olyan gyakorlatokat, amik a hátizmaidat erõsítik, és tudatosan figyelj arra, hogy kihúzd magad!

gerincferdülésed lehet tõle. keress olyan gyakorlatokat, amik a hátizmaidat erõsítik, és tudatosan figyelj arra, hogy kihúzd magad!
A kérdező hozzászólása: Ha egyenesen ülök, és állok, akkor is fenyeget a gerinc ferdülés veszélye?

Mikor érnek a pasik?

Később érnek a lányoknál, de mennyivel? Mikor komolyodik meg egy átlagos srác?

Legjobb válasz: Semmivel nem érnek késõbb, nézz már rég a 17-18 éves lányokra milyen komolytalan éretlen csitri "mind". Egykutya mindkét nem.

Semmivel nem érnek késõbb, nézz már rég a 17-18 éves lányokra milyen komolytalan éretlen csitri "mind". Egykutya mindkét nem.
Attól még, hogy a lányok többsége vén [email protected] jár, még nem lesznek érettebbek.A viccelõdés pedig nem éretlenség.Én is szoktam poénkodni, de tudom, hogy mikor kell komolynak lenni. Köszöntem! 22/F
ezt nem lehet általánosítani, ma már a mondás sem nagyon igaz, miszerint hamarabb érnek a lányok, mint a fiúk.
# 6 "Én mondjuk nem, de a többség igen" honnét tudod?
kedves kérdezõ! nem gyümölcsök v zöldségek, emberek õk is! szóval mindegyik srác más, ne általánosíts, egyszerû beszélgetsz vele, meg tudod állapítani, de nyilván akkor, ha Te is érdemes leszel arra N
már nem azért, de az, hogy valaki bohóckodik, az tulajdonság és nem érettség - nem érettség kérdése.
úristen...ezt hogy nem érnek késõbb ne mondjátok, mikor még általánossulis voltam én már rég a politikáról meg bdsm-rõl gondolkodtam akkor a korombeli fiúknál az számított udvarlásnak..khm "udvarlásnak" h kibökték a vesémet. köszöntem szépen de az állítás igaz, késõbb érnek...külsõre kb olyan 25 évesre mondanám, belsõre meg csak a jóisten tudja.
A kérdező hozzászólása: Nem érett gondolkodású. Vannak érett gondolatai, de a legtöbb, érettnek induló gondolatsor vége valami gyerekes badarság. Látom, ahogy folyamatosan változik, ahogy felnõ, csak arra lettem volna kíváncsi, a sztenderd szerint ez hogyan szokott lezajlani. Nem arra vágyom, hogy mikor változik meg, de vannak dolgok, amiket egy egészséges felnõtt természetes módon megtesz (akár a párjáért), és nála nincsenek még meg ezek. Elõfordul, hogy fárasztó a folyamatos viccelõdése, és sokszor akkor sem képes abbahagyni, ha látja hogy fáradt vagyok és emiatt akár megkérem rá. Persze megértem, vannak dolgok, amiket így tud kompenzálni. Ettõl függetlenül nincsenek gondok. Szeretetreméltó, értékes ember, szeretõ társ. Köszönöm az értelmes válaszokat.
én mindig azt hiszem hogy most vagyok érett és elõzõ évbe hülye voltam, nah? :) F19
kedves kérdezõ, az hogy kiírtad ezt a kérdést nem azt mutatja hogy érett lennél, és az hogy valaki bohóckodik nem zárja ki azt hogy érett gondolkodású legyen, ha meg azt várod hogy mikor változik meg a párod gondok vanna
Én agyilag most kezdtem el érni... 20 vagyok. Úgyhogy még jó sokára leszek érett! :Ð
6. vagyok megint.Onnan tudom, hogy én okosabb vagyok a többségnél az élet dolgait illetõen. Na persze ez nagyképûen hangozhat, de ez van.
rá*
A kérdező hozzászólása: Csak mert én 18 éves létemre elég érett lány vagyok, a barátom pedig, aki 19, folyamatosan bohóckodik. Nagyon szeretem és igyekszem türelmes lenni vele, de úgy sejtem, még évekbe telik, amíg "kinövi". Én 3 évvel ezelõtt viselkedtem így, ahogy most õ. Mondjuk elég nehéz gyerekkora is volt, valószínûleg mellettem éli ki magát. Az osztályunkban egyébként elég nagy többségben vannak az érett lányok. Aki nem érett, az is inkább primitív, mint éretlen.
nagyjából akkor amikor az eper, talán kicsit késõbb ezért van olyan sok nyári szerelem, a pasik csak akkor érettek
Hát, úgy tavasszal, május környékén... Na , de viccet félre téve, kb 2-3 évvel marad le az átlag pasi egy csajtól.Én mondjuk nem, de a többség igen.
Az, hogy a lányok hamarabb érnek, mendemonda. A lányok mondogatják ezt maguknak, hogy igazolják önmagukat, amiért az idõsebb srácok magasabb társadalmi státusa jobban imponál nekik.
hát ha már ilyen érett voltál akkor is, azóta csak sikerülhetett volna megtanulni a magyar nyelvet rendesen.

Az öcsém 6 éves és fürdéskor játszani szokott a kukijával, piszkálja és erre persze feláll neki. Mi erre a megoldás, hogy ne csinálja többé?

Legjobb válasz: Miért ne csinálja? ez teljesen természetes, minden gyerek csinálja. Nem is szabad tiltani,abból csak problémák lesznek késõbb

Miért ne csinálja? ez teljesen természetes, minden gyerek csinálja. Nem is szabad tiltani, abból csak problémák lesznek késõbb
Ez a természetes fejlõdés velejárója. Nem szabad piszkálni, tiltani, mert akkor nagyobb jelentõséget tulajdonít neki, mint kellene.
az en fiam majdnem harom eves, es ugyanugy csinalja, csak nem kádban, hanem amikor este pelus nelkul van, vagy reggel abszolut nem zavar, termeszetes velejaroja, hogy felfedezi a testet, ha most raszolnek, szerintem kesobb alakulna ki valami durva frusztracio
Meg lehet említeni neki, hogy ezt mások elõtt nem illik csinálni. Különösebb indoklás nem kell. Persze a szûk család még sokáig nem tartozik bele számára a "másokba", ha zavar, menj ki, vagy kérd meg, hogy most hagyja abba.
Mondd meg neki, hogy ezt csak akkor csinálhatja, ha magában van, másra nem tartozik. Nekem a nagyfiamnak babakorában is felállt mindig ébredéskor, meg ha pisilt, és szokta húzogatni is. A kicsi is ezt csinálja. Kiáll neki, érdekes, felfedezi. Ez van, nem foglalkozunk vele.
nehogy rápirítsatok szegény gyerekre!Természetes amit csinál megismeri magát szüksége is van rá az egészséges személyiségfejlõdéshez.
Nem kell vele semmit csinálni. A fiamat kicsi korában úgy kellett elaltatni, hogy mindenét lefogtuk, mert rúgkapált. A keze eközben mindig a fenekéhez került. Szinte a dereka alá. Mai napig, pedig már nagyfiú, úgy alszik, hogy ott a keze, szinte fogja a fenekét. Engem kissé zavar, mikor látom, de õneki így jó, hát csinálja. A te fiadnak is jó, ha piszkálja a kukiját, hát had csinálja. Egyenlõre sokat úgysem tud vele kezdeni.
Fejlõdik :) csak nyugi !
Ne csinálj semmit, ez teljesen természetes. Egy kislány is játszik a puncijával. Már a gyerekek is tudják, hogy a nemi szervük érintése jó érzés.
Nem kell, hogy ne csinálja többé !! Ez egy normális folyamat. Viszont lehet említeni neki amit írtak többen, hogy bizonyos helyen közegben nem illik, de nem hinném, hogy olyankor rájön egyébként. Én rákérdezek olyankor, hogy nahát mi történt jó érzés ? Mondja, hogy igen, vagy fura, vagy valami, ekkor mondom, hogy jó ez normális. Aztán csak annyit mondok még, hogy sokszor azért nem kell ám , nehogy megfájduljon.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!