Találatok a következő kifejezésre: Mikor hányadik tudja a (20 db)

Az őrőkős kérdés, mit gondol ha elsőre megkap mindent, de ha nem akkor keres mást? Hanyadik talinál "illő"megtőrténnie? Erre sosem tudom a választ

Legjobb válasz: Mindenki mást szeretne. Nincs egységes. Neked kell érezni, hogy mikor akarod. Ha neki nem tetszik, jön majd egy olyan akinek tetszeni fog.

Mindenki mást szeretne. Nincs egységes. Neked kell érezni, hogy mikor akarod. Ha neki nem tetszik, jön majd egy olyan akinek tetszeni fog.
Elõször is: az a fiú, aki emiatt lelép, mert nem feküdtél le vele az elsõ randi után, talán jobban is teszi, mert valószínûleg, nem fûzött hozzád sok érzelmet. Szerintem amúgy ennek nincs szabálya, h márpedig a 15. randin kell egymásnak esni. Ez szitufüggõ, de célszerû nem az elsõ randik valamelyikén máris ágybabújni. Szerintem a randi az a fázis egy kapcsolatban, amikor még csak ismerkedtek alapvetõen. Ha már mindkettõtökben kirajzolódik, h kedvelitek egymást, az már nem randi, hanem járás, szóval onnantól ahogy érzitek.
igen, az ÖRÖKÖS kérdés :) ha elsõre megkapnék mindent az már régen rossz lenne :) és olyan nincs hogy illik megtörténnie! a kérdés csupán az hogy egy ge*ciputtony akarsz-e lenni vagy sem?
1.vagyok. csak annyit fûznék a dologhoz, hogy igen, a randi még az ismerkedõs fázis. A kapcsolat nagyban függ a szexuális élettõl. A szexuális elvárásokat is jó lenne megimsmerni idõben. Lehet róla beszélgetni, de szóban mindenki azt adja, amit a másik szeretne. Késõbb kiderül hogy esetleg mégsem ugyanazok az igények. Elküldhettek melegebb éghajlatra, de boldog az aki szeretné az orális szexet, de nem kapja meg mert a barátnõje nem szereti? Ha az elején kiderülne nem alakulna ki fölöslegesen egy szerelem, ami rengeteg boldogtalanságot okoz a legvégén.
Én sokáig úgy voltam, hogy 3-4 hét randizás (4-8 alkalom) után meg kell történnie. Az aktuális barátnõmnek mégis fél évig udvaroltam. Megérte. Sosem beszéltem meg elõre a szexuális szokásainkat, de nem is volt rá szükség.
A kérdező hozzászólása: Kõszõnõm mindenkinek a válaszokat.nem parázom tovább a dolgon, majd ahogy ott akkor érzem, aszerint dõntõk.
Múlt héten kezdõdött, ma volt a 7. része.

Mik tudja a Sims Kertvárosi krónikák hányadik Sims-hez van?

Vagy az valami külön valami?

Legjobb válasz: Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :))

Az külön kategória. a Sims 2 és a Sims 1 között. Az volt az elsõ simsem :) )
A kérdező hozzászólása: Köszi!

Mikor (hányadik hétben) tudja a doki 100%-ban megállapítani, hogy ikerterhességről, vagy "egyke" terhességről van szó?

Nekem a 10.hétben azt mondta a dokim, hogy jobbra egy magzatot és egy éles szél? petezsákot lát, de mindha lenne valami a bal oldalon is, de aztán mást nem mondott. Pár nap múlva megyek a 12.hetes vizsgálatra. Akkor már kiderülne biztosan hogy ketten vannak-e vagy sem?

Legjobb válasz: Elvileg ki kellene derülnie a 12-dik héten hogy ikrek-e vagy sem, de elõfordulhat hogy csak késõbb derül ki, annyira takarásba van a másik baba. Egy korszerû UH-n szerintem látni kellene.

Elvileg ki kellene derülnie a 12-dik héten hogy ikrek-e vagy sem, de elõfordulhat hogy csak késõbb derül ki, annyira takarásba van a másik baba. Egy korszerû UH-n szerintem látni kellene.
Szerintem is látni kellene. Bár én is azt hallgatom édesanymtól, h lehet ikerbabáim vannak, mert nagyon korán éreztem a magzatmozgást.De mondtam neki, h a 16.héten is csak egy elõ magzatról beszéltünk a dokival.Azóta eltelt a 20.hét is, de õ még mindig azzal traktál, h lehet csak nem láttszik, mert a másik takarja.(Én mondjuk nem hiszem, h ikrek.)De mivel édesanyám az egészségügyben dolgozik, így lehet valami abban, h egy darabig nem veszik észre a másikat. Amúgy az UH leleten rajta kell lenni az elejétõl kezdve, h hány élõ magzatot látnak.
Szia ! Nekem is így történt, a 8 héten látták az egyik magzatot normálisan mellette egy petezsákban egy maszatot. Az orvosom azt mondta, hogy valószínû a "maszatka" fel fog szívódni. Két héttel késõbb a következõ vizsgálaton két szívhang volt hallható. A 12 héten meg már jól kivehetõ volt a két élõ magzat. Most 27 hetes ikreterhes vagyok " maszatka " élni akart. Ha már felmerült az ikerterhesség gyanúja, alaposabban vizsgálnak majd.A mai korszerû diagnosztika vizsgáaltok mellett szerintem nem fordul már elõ rejtett ikerterhesség.
A 6. évadban van ez a rész, de pontosan nem tudom hanyadik.
A kérdező hozzászólása: 19.rész :)

Van itt olyan kismama, anyuka aki pontosan tudja mikor fogant a baba? Hányadik héten született?

Legjobb válasz: Én pontosan tudom- mivel mesterséges megtermékenyítéssel fogant (inszemináció) - 39. hétre született meg. :)

Én pontosan tudom- mivel mesterséges megtermékenyítéssel fogant (inszemináció) - 39. hétre született meg. :)
igen. 2011. május 15.-én fogant... Február 6.-án született 40. héten.
Én is tudom pontosan. A heteket nem a fogantatástól számolják, hanem az utolsó menszitõl. Nekem a kiírás elõtt egy nappal született a kisfiam 39+ 6 nap. A fogantatás pedig 2 héttel az utolsó menszi után történt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat.Én is tudom mikor fogant. :) A lányomnál nem tudtam, összevissza menstruáltam akkoriban 2 idõpont volt megadva szülés idõpontjának.Még így is elég más idõben született a csajszim.Kíváncsi vagyok, hogy így lehet-e következtetni szülés idejére. Várok még további válaszokat. :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!Tényleg nem nagyon lehet következtetni. :)
Hát megszületni még nem született meg, de január 7.én(szombat) készült a kis drága, de valószínûleg 10.én (kedd) fogant, mert mindig a keddet izélik nekem uh-n :D Gép szerint október 2-án fog születni, de utolsó mensi szerint szeptember 25.én kellene
Mindkettõt pontosan tudom. Elsõnél ovu teszteltem, másodiknál csak egyszer voltunk együtt, így tudom az idõpontokat. Elsõnél: aug. 8-án fogant, május 1-jére voltam kiírva és 4-én született. (40. héten) Második: okt. 23-án fogant, július 15-re vagyok kiírva.
Pontosan tudom, mert clostilbegyt+ ovuteszt után nem is volt kérdés, a kiírt elõtti napon született.

Jesszus! Most mit csináljunk? Egy kisveréb beleesett a szellőzőbe, de nem tudom, hogy hányadik emeleten akadz fenn! Már 4 napja bennt van víz és kaja nélkül!

A válaszokat köszi

Legjobb válasz: Most mit csinálj 4 nap után? Hogy tudtál aludni eddig? Nincs valami karbantartó a házban aki segítene oda férni hozzá? A konkrét válaszhoz ismerni kéne a szellõzõrendszert és hogy emeletenként hogy lehet hozzá férni. Bocs a kegyetlen indításért, de nagyon késõn kérdezed meg, ha tudod, hogy már negyedik napja ott van. Még ma keress fel valakit. Minden háznak van térsasház kezelõje, karbantartója, aki jobban ismeri a rendszert.

Most mit csinálj 4 nap után? Hogy tudtál aludni eddig? Nincs valami karbantartó a házban aki segítene oda férni hozzá? A konkrét válaszhoz ismerni kéne a szellõzõrendszert és hogy emeletenként hogy lehet hozzá férni. Bocs a kegyetlen indításért, de nagyon késõn kérdezed meg, ha tudod, hogy már negyedik napja ott van. Még ma keress fel valakit. Minden háznak van térsasház kezelõje, karbantartója, aki jobban ismeri a rendszert.
Nem tudom, mit csinálj, de kétlem, hogy 4 nap után életben marad. A fiókák kb. negyed-félóránként kapnak enni, szerintem már egy nap koplalás is halálos nekik.

Mit tegyek? Nem tudom hányadik napon tartok a szünetben.

Nagyon sok z?r van körülöttem mostanában, és nagy gondomból több van, mint kicsib?l. Nincs lehet?ségem visszanézni, hogy melyik napon hagytam abba a szedést. (Azt most nem írnám le, hogy miért, egyáltalán nem fontos, viszont hosszú.) Kutatok az emlékeimben, de fogalmam sincs, hogy hányadik napnál tartok. Eddig mindig a negyedik napon jött meg, de most ma, és eddig úgy számoltam, mintha már az ötödiken tartanék, viszont ha a naptárt nézegetem, mégis mindig négy jön ki. Nem tudom, hogy a tabletta mentes napoknól ma töltöm e az ötödiket, vagy csak még a negyediknél járok. Mit tegyek? Mikor kezdjem el újra szedni a tablettát? Nem lenne jó ha ma kezdeném, mint a legeslegels? levélnél? Tudjátok, "ha a menstruáció els? napján kezdi el szedni a tablettát, akkor.."

Legjobb válasz: Melyik napon szoktad elkezdeni szedni?? Nah,ha megvan,akkor azon kezd most is:)

Melyik napon szoktad elkezdeni szedni?? Nah, ha megvan, akkor azon kezd most is:)
A kérdező hozzászólása: Istenem. Sejtelmem sincs. Össze kell szednem magam.. :'(
Persze, szerintem kezd el ma szedni. Semmi bajod nem lesz véleményem szerint, max picit elõbb abbamarad a vérzésed. Kitartás, és sok erõt kívánok a továbbiakhoz!!!

Hányadik héten kezdődnek általában a jóslófájások? Tudom, ez mindenkinél eltérő, de mégis mi az átlag? én 33 hetes és 3 napos vagyok, és nekem még nincsen.

Legjobb válasz: Nekem sem volt,egész szülésig.Csak keményedések.Még egy ici-pici fájás se volt. Lehet,te is megúszod! :-D 8 hós kislány anyukája

Nekem sem volt, egész szülésig.Csak keményedések.Még egy ici-pici fájás se volt. Lehet, te is megúszod! :-D 8 hós kislány anyukája
Szia! Nekem 34.héten voltak jóslófájások elõször.Két hétig visszatartással feküdtem a korházban.Majd a 37. héten megszültem.De nagyon sok kismami van úgy, hogy nincs is jóslófájása egyátalán.Lehet neked sem lesz én biztos örülnék ha engem elkerülne.15+2 kismami.Könnyû szülést kívánok és sok erõt a babucihoz.
Én 33+2 hetes vagyok, se keményedés, se jósló, semmi. Igaz, néha van mindjárt megjön érzés, de kb. azóta, amióta tudom, hogy kisbabám lesz. Rendszeresség, ráció nincs benne. :) Eddig 3x2 MgB6-ot szedtem, most hanyagoltam, aztán megint többet szedek, mert pörgök ezerrel. A méhnyakam igencsak hosszú, a méhszáj zárva, szóval... Amúgy akinek sok keményedése van és jóslója, annak hamarabb rövidül a méhnyak, én úgy olvastam. Kérdezhetek? Te hogy érzed, sok van még hátra, vagy alig, ameddig a baba megérkezik?
A kérdező hozzászólása: hát jó lenne ha megúsznám.bár én úgy hallottam h akinek sok a jóslója az könnyebben és gyorsabban fog szülni.hát h ebbõl mi igaz azt nem tudom.amúgy nekem még keményedésem sem volt.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen.boldog babavárást.
A kérdező hozzászólása: méhnyakam kicsit meg van rövidülve.3000 volt, de már hetek óta 2000.nyílni még nem nyílok szerencsére de ennek ellenére úgy érzem h elõbb fog jönni valamivel a picim.ez megérzés.eléggé vizes vagyok, és ez nekem már a 23. hét óta van, mármint a vizesedés.meg volt egy olyan hónapom h magasabb volt a vérnyomásom a kelleténél.ezek miatt gondolom h nem fogom végig kihúzni.aztán ki tudja...:) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!