Találatok a következő kifejezésre: Mikor száll a (148 db)

Mikor szállít a Magyar Posta?

hülyén tettem fel a kérdést.Szállít-e szombaton csomagot,így az ünnepekben?

Legjobb válasz: Most biztos nem.

Most biztos nem.

Nagyon száll a hajam hajmosás után. Mit tehetnék ellene?

Vasalni is szoktam, és egy egyenesít? krémet szoktam rákenni el?tte, mégis száll.

Legjobb válasz: Nekem is nagyon szallt regebb de hasznalok olyan balzsamot amit nem kell leobliteni es azota nem szall, szerintem probald ki.

Nekem is nagyon szallt regebb de hasznalok olyan balzsamot amit nem kell leobliteni es azota nem szall, szerintem probald ki.
Nekem is száll, de Én ugy csinálom mostanában, h befonom kettõbe vizesen, és ha megszáradt kiengedem.. és ugy nem száll. meg tök jó hullámos lesz tõle :) bár nem tudom, h Neked jol állna-e vagy lehet, h Te jobban szereted az egyenes hajat. Én mindkettõvel elvoltam, de ez a hajfonás nem roncsolja a hajat a vasaloval ellentétben :P :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, ki fogom próbálni ezt a fonást, bár az egyeneset tényleg jobban szeretem. Az elsõ válaszolónak: milyen fajta az a balzsam, amit nem kell kiöblíteni?
tegyél rá egy kis hajvaxot4az tuti segit!
Elso valaszolo vagyok. OLyan balzsam amit nem kell kiobliteni szinte mindenik termekcsaladban van. Nezz utana, hogy amilyen sampont te hasznalsz abbol vane. De nagyon sokfele van.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
Nekem egyik terhességnél sem szállt le.
Még most sem .Eddig egyiknél sem volt jellemzõ mert nagyok voltak mind . :) 39 +5 hkm
Mielõtt leszállt volna, megcsászároztak a 40.héten...
A kérdező hozzászólása: Húú, több helyen olvastam, hogy általában a 36. héten leszáll, de így már megnyugodtam! :)
Nekem egyáltalán nem szállt le, pedig 40 hét 5 napra szültem.


Mikor száll le a pocak szülés előtt? És mennyi idő lehet akkor még szülésig?

Én a hétre vagyok kiírva, és csak picit jött lejjebb, még mindenki azt mondja, nagyon fent van.:(

Legjobb válasz: Enyém se szállt le, 39+3.hétre szültem a babámat, vajúdás alatt ment le a pocakom. De a napokban bármikor szülhetsz, drukk neked!

Enyém se szállt le, 39+3.hétre szültem a babámat, vajúdás alatt ment le a pocakom. De a napokban bármikor szülhetsz, drukk neked!
Szia! 2 gyermekem született spontán, de egyiknél sem vettem /vettük/ észre ezt a dolgot és én is vártam mivel olvastam róla. Amúgy én péntek délbe hazajöttem a kórházból hogy itt nem lesz még baba aztán éjfélbe mentem szülni. Tuti orvosom volt õ mondta volna hogy már lejjebb ment és most szülök hát neem.
Nekem egyik gyereknél sem szállt e a hasam. Valakinek meg már 2-3 héttel a szülés elõtt leszállt a pocakja. Ezek ellenére simán megszültem a fiúkat!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a megnyugtató szavakat, nagyon remélem, hogy a héten meglesz a picike, pocakleszállással vagy anélkül!:) )
szia! én csak gratulálni szeretnék a babához:) sok boldogságot:D

Milyen az amikor leszáll a pocak? Mikor száll le?

Legjobb válasz: Nekem a 39.hétben szállt le, ilyenkor nagyon lent nyom a baba feje egészen a medencébe csúszik le, viszont a légzés könnyebbé válik, mert a rekeszizomra kisebb terhelés jut.A vláltozás szemmel is jól látható.

Nekem a 39.hétben szállt le, ilyenkor nagyon lent nyom a baba feje egészen a medencébe csúszik le, viszont a légzés könnyebbé válik, mert a rekeszizomra kisebb terhelés jut.A vláltozás szemmel is jól látható.

Mit tehetek ha a szomszédomba száll a kéményemből a füst? Már mégis magasítottuk és még így is van amikor oda száll.

Legjobb válasz: semmit. ha a légnyomás olyan, akkor lenyomja a füstöt úgy is.

semmit. ha a légnyomás olyan, akkor lenyomja a füstöt úgy is.
Szia.A fizikával szembe szállni nehéz!!Ha van rá lehetõség akkor a kéményt áthelyezni egy másik részére a háznak.Lehet könnyen összeszerelhetõ külsõ kéményeket kapni amit gyorsan meg lehet építeni.

Mit jelent a Száll a kakukk fészkére cím?

Azt tudom, hogy egy mondóka egyik sora, de a könyvben/filmben kit vagy mit jelképez?

Legjobb válasz: Ez egy irónikus cim. A kakukk ugyanis az egyetlen olyan madár ami a tojásrakás után elhagyja a fészkét, és utódait más madarak keltik ki. Innen van az is hogy kakukktojás, mert az új madár a sajátjaival együtt költi ki a kakukk magára hagyott utódait. Magyarul a kakukk sosem száll vissza a saját fészkére.

Ez egy irónikus cim. A kakukk ugyanis az egyetlen olyan madár ami a tojásrakás után elhagyja a fészkét, és utódait más madarak keltik ki. Innen van az is hogy kakukktojás, mert az új madár a sajátjaival együtt költi ki a kakukk magára hagyott utódait. Magyarul a kakukk sosem száll vissza a saját fészkére.
Már csak azért sem száll a fészkére, mert nem is rak.
Eredeti mondóka: Wire, briar, limber-lock, three geese in a flock. One flew east, one flew west, one flew over the cuckoo's nest. Nem is a kakukk száll a fészkére, hanem a liba, egy keletre, egy nyugatra, egy pedig a kakukk fészkére. Én a színházi elõadást láttam angolul, de már nem emlékszem rá, hogy mi volt a lényege :D

Mit tehetnék a sok légy ellen, amik a kutyám fülére és orrára szállnak?

Szegénykének nagyon rondák a fülei és az orra teteje is néha már vérzik neki, annyira bántják :(

Legjobb válasz: a gyógszertárban lehet kérni a kutyus fülére többféle "folyadékot" amit rá kell a kutyus fülére, orrára kenni. fújosat ne válassz mert a kutyusokazt nem szeretik,és majd fogd meg a nyakörvét ha kened a fülét mert sztem azt se fogja szeretni, és még utána is fogd,mert az elsö dolga a hempergés lesz:D. nekünk eddig bejött. ha jövö nyáron látod hogy szállnak rá a legyek egyböl kendbe és nem fog kisebesedni a kis füle :D sok sikert

a gyógszertárban lehet kérni a kutyus fülére többféle "folyadékot" amit rá kell a kutyus fülére, orrára kenni. fújosat ne válassz mert a kutyusokazt nem szeretik, és majd fogd meg a nyakörvét ha kened a fülét mert sztem azt se fogja szeretni, és még utána is fogd, mert az elsö dolga a hempergés lesz:D. nekünk eddig bejött. ha jövö nyáron látod hogy szállnak rá a legyek egyböl kendbe és nem fog kisebesedni a kis füle :D sok sikert
Az Advantix spot-on legyek ellen is jó.
Ha már sebes, akkor tudom ajánlani a sebolajat. Büdös, fekete és csúnya, de segít a legyek elleni védekezésben. Nem száll rá a légy, nem hagyja, hogy lepetézzen, és gyógyítja a sebet is. Ha nagyon csúnya, érdemes lenne egy állatorvossal is megnézetni, nehogy elfertõzõdjön vagy allergiás reakciót kapjon.
Állatgyógyszertárban? Vagy a humán gyógyszertárban?
A bolhaírtós ampulla, amit az állatpatikában adnak, és fel kell oldani 1, 5 l vízben, az is jó.
Mi rendes gyógyszertárban vettük, mert nálunk nincs állat gyógyszertár =(

Wellness szállodába megyünk párommal, szállodán belül miben menjek a medencéhez?

Legjobb válasz: hát nem tudom, de általában fürdõruhában szoktak.

hát nem tudom, de általában fürdõruhában szoktak.
A kérdező hozzászólása: Azt gondoltam, de azon mi legyen? Mert gondolom az egész szállodán keresztül nem fürdõruhában megyek végig
Vagy fürdõköpeny vagy strandruha.
Jobb helyeken jár fürdõköpeny a szobához, azt lehet használni erre.
A kérdező hozzászólása: Nem néznek majd "hülyének" ha egy 4*os szállodában fürdõköppenybe és papucsba sétálok? Sosem voltam még ilyen helyen
"Nem néznek majd "hülyének" ha egy 4*os szállodában fürdõköppenybe és papucsba sétálok?" Nem fognak. Mindenki úgy fog ott mászkálni, aki megy a medencéhez.
Természtesen fürdököpenyben, mint a többi szállóvendég.

Kinek mikor szállt le a hasa? 32 hetesen nagyon korai?

Mai napon ketten is mondták hogy nagyon lent a hasam. Bár mikor az elsot vártam akkor is hamar leszállt. Lehet azért látni ennyire mert alacsony vagyok..

Legjobb válasz: Kb. nekem is ekkor már lentebb volt, nem lett korababa.

Kb. nekem is ekkor már lentebb volt, nem lett korababa.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!