Találatok a következő kifejezésre: Mikor növi a kicsi a (3 db)

Mikor "növi" ki a kicsi a kiságyat? Mikor vegyek kisheverőt neki?

Legjobb válasz: A kiságyat lassan növik ki méretileg,másfél két éves koruk között már lehet õket szoktatni a heverõhöz.Nálunk ez úgy történt , hogy a szobába volt a heverõ meg a kiágy is ,a heverõn szoktunk mesézni aztán egyszer a heverõn aludt délután , aztán többször , majd este is ott kezdett aludni... aztán jött a tesó és övé lett a rácsos ágy .

A kiságyat lassan növik ki méretileg, másfél két éves koruk között már lehet õket szoktatni a heverõhöz.Nálunk ez úgy történt , hogy a szobába volt a heverõ meg a kiágy is , a heverõn szoktunk mesézni aztán egyszer a heverõn aludt délután , aztán többször , majd este is ott kezdett aludni... aztán jött a tesó és övé lett a rácsos ágy .
Az én kisfiam 2 éves korára nõtte ki a kiságyat, és együtt mentünk el kisheverõt nézni, és az egyik bútorboltban bele is feküdt egy sötétkék macis ágyba és azt meg is vettük neki. Nagyon boldog volt hogy azt vittük haza. Azóta is nagyon szereti 5 éves már.
A lányom hét hónapos volt, amikor kisheverõre fektettem, (külön szobába!) azért mert éjjel többször felébredt, amikor fordult, mert beütötte kezét, lábát.A kisheverõt körbebarikádoztuk úgy, hogy ne tudjon leesni róla.Innét kezdve nyugodtan teltek az éjszakáink.A második gyerkõcnél ugyanígy tettem és nem bántam meg.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ!

2 hónapos fiam még mindig 56-os ruhát hord (néhány 62-es is jó már rá).3 k-mal született, most 4, 5 kg. Mikor növünk bele a 62-es, 68-as ruhákba? Nem kicsi a baba?

Legjobb válasz: Tehát 2 hónap alatt másfél kilót hízott? Szerintem nem kicsi. Ne aggódj!A kislányom 4 és fél hós, és még most is van neki 68as ruhája, ami jó. A ruhák méretezése sem ugyanolyan. Van olyan 74es! Ruha, ami már rég nem jó rá. No para! Minden jót!

Tehát 2 hónap alatt másfél kilót hízott? Szerintem nem kicsi. Ne aggódj!A kislányom 4 és fél hós, és még most is van neki 68as ruhája, ami jó. A ruhák méretezése sem ugyanolyan. Van olyan 74es! Ruha, ami már rég nem jó rá. No para! Minden jót!
Szia a fiam 53cm és 3800g született, és kb 3 hét után voltak jók rá(nem lógtak) az 56os rucik, most is van olyan 56os ami még mindig hosszú(fõleg a C&A ).Most 62cm és 5670 g körül van és kb 2 hete hordunk 62es méretet.
Egyetértek az elõttem szólóval. Az én kisfiamra is jók voltak ennyi idõsen az 56-os ruhák. És azt se felejtsd el, hogy a 3. hónap környékén van egy nagyobb növekedési szakasz a babáknál. Az én kisfiam is 3kg-al született és most 10 hónaposan többnyire 68-74 es méretû ruhákat hord. (nem nagy baba)

Négy utolsó mensim első napjai: szept. 22, nov. 6, dec. 10, jan. 11! Kicsit még ingadozó, mert nyár végén hagytam abba a gyógyszert. Most a következő peteérésem kb mikor lesz?

A ciklus.hu szerint jan.30-án, de más netes oldal szerint pedig 25.én! Most akkor mikor? :)) Már mától legyünk együtt a párommal?

Legjobb válasz: szia.a peteéréseid napja pont egyezik az enyéimmel.nekem 26-át jelölt a ciklus.hu.de már most érzem a jeleit.folyás,szúrkálás.minden hónapban észreveszem,tehát most van.szerintem akkor ez már nálad is esélyes.bár nincs két egyforma szervezet.szerintem mindent bele!én mondjuk nem figyelek arra hogy akkor legyünk együtt mikor peteérésem van,hanem szeretkezünk mikor jól esik.a baba úgyis jön,ha akar.neked is ezt javaslom,hidd el hamarabb össze fog jönni.szóval legyél együtt a pároddal mától,tegnaptól,mindig...ne figyeld az idõt!

szia.a peteéréseid napja pont egyezik az enyéimmel.nekem 26-át jelölt a ciklus.hu.de már most érzem a jeleit.folyás, szúrkálás.minden hónapban észreveszem, tehát most van.szerintem akkor ez már nálad is esélyes.bár nincs két egyforma szervezet.szerintem mindent bele!én mondjuk nem figyelek arra hogy akkor legyünk együtt mikor peteérésem van, hanem szeretkezünk mikor jól esik.a baba úgyis jön, ha akar.neked is ezt javaslom, hidd el hamarabb össze fog jönni.szóval legyél együtt a pároddal mától, tegnaptól, mindig...ne figyeld az idõt!
Szia! Én ezen szoktam megnézni. És ez még nem tévedett! http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html De a pároddal akkor légy együtt, amikor nektek jó.:) )))Mondjuk nekem egyszerûbb dolgom van kicsit, mert nagyon renszeres a mensim, pedig énis nyáron hagytam abba a gyógyszert.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!