Találatok a következő kifejezésre: Mikor fáj amikor át (3 db)

Mikor "fáj" jobban amikor át szakad a szüzhártya vagy amikor a fiú behatol a péniszével?

Legjobb válasz: Az, amikor átszakad a szûzhártya. Mert ha legközelebb megtörténik a behatolás, akkor már nem fáj. De van olyan is, akinek egyáltalán nem fáj vagy nem is szakad át a szûzhártyája, mert olyan rugalmas.

Az, amikor átszakad a szûzhártya. Mert ha legközelebb megtörténik a behatolás, akkor már nem fáj. De van olyan is, akinek egyáltalán nem fáj vagy nem is szakad át a szûzhártyája, mert olyan rugalmas.
Nem feltétlenül az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, ne arra gondolj, hogy ez olyan mintha eltépnél egy papírdarabot, az egy nagyon vékony rugalmas szövet, ami nem teljesen "zárt". Egyébként annak is fájhat sz elsõ együttlét akinek sportolás vagy tampon véget elõzõleg már átszkadt. Egyszerûen ez még új a szervezetednek, soha nem tágult még ennyire a hüvelyed és ez fájdalmakkal járhat, különösen ha nem vagy elég nedves, surlódás, érted? Különben nem mindenkinek fáj és nem is mindig vérzik és késõbbi szexuális életede során is elõfordulhat, hogy fáj a szex vagy a behatolás, ha nem megfelelõ partnerrel csinálod, vagy nem készültél fel rá. Illetve vannak olyan nõk, akik nem termelnek elég nedvességet "testi fogyatékosság", ilyenkor hasznos a síkosító és nem kell szégyelni az eféle problémákat. És ha csak úgy magától átszkad sport vagy tampon végett, lehet hogy meg sem érzed.
Nekem egyik sem fájt . A lényeg szeritnem a fokozatosság. Elõször egy ujj, majd kettõ, végül három. Ha az is kellemes, akkor jöhet a pénisz. Nekem egy pillanatra sem volt fájdalmam, soha.
Na jó... de ha már benn számolgatod az ujjaidat, azt kevés szûzhártya bírja ki. A fájdalom ellen jó, az biztos.

Csajok! Két kérdésem van: 1. Miben különbözik érzésileg ha a pasi óvszer nélkül hatol be? 2. Miért fáj, amikor egy bizonyos pontnál beljebb hatol a barátom? Szűzhártya nem szakadt még át? Viszont 1. szexnél véres volt az óvszer miután elmentünk.

Legjobb válasz: ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20

ha az óvszer véres volt, akk már rég bye-bye szûzhártya... :D Miért fáj? mert a méhnyakadat böködi a farkával. mondjuk. ez az egyik és a legvalószínûbb eshetõség. De lehet hogy a hüvelyed nem elég tág olyan mélyen... passz :/ Érzésileg? Ehh, gumival sokkal szarabb. Nem érezni a melegséget, a selymességet, meg még sok dolgot. f/20
óvszer nélkül nekem is sokkal jobb!!! összehasonlíthatatlan 19/L
Nekem is sokkal jonn érzés óvszer nélkül, mint óvszerrel, nem is lehet összehasonlítani. S néhány póznál túl nagy a behatolás , ezért fáj. 21/L
minel szukebb annal jobb;)
Ja és a másik. ha kellõen ellazulsz és felszabadult leszel akkor az is be fog menni.
1.: neked semmi különösebb érzéssel nem jár. 2.: elhiszed nekem hogy nem kicsi a lyukad ??? :D:D:D olyan nincs, csak ne extra 35 centissel próbálkozz....
A kérdező hozzászólása: azaz akkor kicsi a lyukam:DXD barátom pénisze 17, 5 cm, és úgy kb 2-3cm nem megy be mert fáj... :D
1. Semmiben, csak a pasik hisztiznek, hogy nem éreznek semmit gumiban, a csajok észre sem veszik, hogy van-e vagy nincs. 2. Én is arra gondolok, hogy a méhnyakad bökdösi :) 23/L
nekem jobb ovszerrel, mert van rajta sikosito, meg valahogy tisztabbnak érzem a dolgot.
A kérdező hozzászólása: misszionárius pózba fájt, lovaglóba nem volt bennem teljesen, nemtudom meddig volt, de akkor nem fájt..

Tejcsatorna-dugulás? 37 fokos hő, csomók a mellemben amik irtóra fájnak, a szoptatás is nagyon rossz így, mit tegyek, hogy ne menjen át a dolog mellgyulladásba? szoptatok kétóránként, fejek, borogatok.

Legjobb válasz: Tejlazra a sok-sok fejes es szoptatas valt be nekem. Valamint a 40-41 fokos lazamra a hutofurdo 1 oran keresztul es az algopyrin. Utobbibol en egy egeszet vehettem be 3-4 orankent. A szoptatasnal probalj meg teljes testtel (mellel) a baba felett lenni a gravitacio miatt, hogy a "gubancok" hamarabb kijojjenek!

Tejlazra a sok-sok fejes es szoptatas valt be nekem. Valamint a 40-41 fokos lazamra a hutofurdo 1 oran keresztul es az algopyrin. Utobbibol en egy egeszet vehettem be 3-4 orankent. A szoptatasnal probalj meg teljes testtel (mellel) a baba felett lenni a gravitacio miatt, hogy a "gubancok" hamarabb kijojjenek!
Fejés közben masszírozgasd, mert csak azzal tudod elég jól feloldani a csomókat!!Nekem is volt, hogy tele volt csomókkal a mellem, csak nekem nem volt hõemelkedésem mellette..én is fejtem, masszíroztam, borogattam melegvizes törölközõvel, de az nem használt..végül a zuhanyfejet a mellemre állítottam, és jó meleg vizet engedtem rá közben pedig masszíroztam.Ez segített.Meg én tettem rá meleg sót, amilyen melegen csak elbírtam viselni..megmelegítettem mikróban, rátettem a mellemre vagy 1-2 percre, masszíroztam, fejtem..aztán kezdtem a kört elõröl.Igaz, volt, hogy nem azonnal sikerült kimasszírozni belõle a csomókat, volt, hogy 3-4 napba telt. 3 hós baba anyukája
nekem 2szer volt, hajszárítóval melegítsd amennyire bírod, brutálnak hangzik de nekem bejött, 2óránál gyakrabban szoptasd, és amikor éppen nem szoptatod, akkor fejjed, ha tudod, kutyapózban szoptasd, ahogy más már írta elõttem, feküdj rá a babára, hogy a gravitáció is segítsen. lenmagos pakolás: õrölt lenmaghoz annyi vizet, hogy kenhetõ pép legyen, ezt kend rá egy pelenkára, vagy melltartóbetétre és úgy tedd rá.
Meggymag-párna felmelegitve, körbe-körbe masszirozni a csomókat. Nem kellemes, de késõbb még rosszabb lehet, ha nem tudod megoldani. :S
Ha jó a védõnõd, menj el hozzá vagy hívd el, hogy masszírozza ki. Mert magadnak egyrészt nem áll annyira kézre, másrészt ha nagyon fáj, akkor te magadnak nem fogod tudni kinyomkodni. Hideg borogatást semmiképpen ne tegyél rá mert az apaszt, de forrót sem, mert az meg csak elõreviszi a gyulladást. Inkább jó langyos zuhany, és közben masszírozni. A káposztalevél is jót tesz állítólag, bár én azt spec nem próbáltam. A baba álla legyen a csomó irányába, és igen, hajolj fölé, lógjon a szájába a cici, úgy könnyebben kiürül. Nagyon rossz a mellgyulladás, sajnos tudom, komolyan kell venni. Kitartást!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!