Találatok a következő kifejezésre: Mikor fáj amikor (550 db)

Sexeltem barátommal amikor hanyatt feküdtem nem fájt amikor más pózra váltottunk akkor már az is fájt ha megérintett ott. Ez mitõl lehet? Az okozhatta a bajt hogy épp vége volt a menstruációmnak? Próbáljuk meg pár nap múlva újra vagy menjek dokihoz?

Legjobb válasz: Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!

Errõl mi így semmit nem tudunk megállapítani. Fájt? MI/HOL/HOGY fájt? Utána is fájt? sokáig? Elmúlt? Látsz e valami furát? De persze, miért is magyaráznád el értelmesen a problémát... Akkor én se válaszolok!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok 20 éves lány vagyok 7 hónapja élek nemi életet és õ az elsõ barátom akivel lefeküdtem az elsõ 4-5 aktus kicsit fájt de türelmes és ügyes volt a fiú (sokkal tapasztaltabb mint én és így nem volt rossz az elsõ se) azután a nyáron semmi gond nem volt a szeretkezéssel nem fájt könnyen becsúszott és mindig figyelt rám 2-3x elélveztem egy aktus során. De most mivel megvolt és elõtte nem találkoztunk így kimaradt 10 nap a szexuális életünkbõl, tegnap este oda került a sor hogy szeretkeztünk ameddig a hátamon feküdtem nem volt gond aztán az oldalamra feküdtem közben és elkezdett fájni akkor pózt váltottunk én voltam felül õ alul és az is fájt amikor csak hozzám ért és abba hagytuk a sexet mert annyira fájt az érintése hogy sírni tudtam, mindenhol fájt ha egy kicsit is beljebb csúszott, a fehérnemûm érintése is fájt, már nem fáj annyira de még most is kellemetlen. Nem véreztem nem volt semmilyen furcsa váladék mikor fürödtem az is kellemetlen volt.

Már kb. egy hete fáj a vállam, de ha csak simán mozgatom akkor nem fáj egyáltalán. Az ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj, amikor úgy megrándul. Mi lehet vele? Mit csináljak vele?

A válaszokat előre is köszi!

Legjobb válasz: Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.

Valószínûleg meghúztad. Pihentesd pár napot, 1hetet, kerüld az olyan mozdulatokat amikor fáj.
A kérdező hozzászólása: Ilyen komolyabb baja nem lehet?
De lehet. De ezt így látatlanban senki sem fogja megmondani, fõleg nem ennyibõl, hogy "ilyen kislabda dobás féle mozdulatoknál fáj".. Pihentesd 1hétig és ha nem javul, továbbra is fáj akkor nézesd meg orvossal.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat. Valamilyen krémet esetleg nem kell használni?

Mikor fáj a legjobban a fogzás, akkor amikor áttöri? Vagy előtte? Vagy utána? Ha már áttörte a fog az ínyét, onnantól kezdve kell mosni, vagy ha már jobban kint van?

Bocsi, els? babás vagyok.

Legjobb válasz: Állítólag akkor fáj a legjobban, mikor áttöri a fog az ínyét. Miután áttörte, már nincs vele probléma. Kifejezetten mosni akkor kell a gyerek fogát, ha már megtanult öblíteni, azaz ha az összes foga kijött már. Amíg az elején jártok a fogzásnak, addig textil pelussal szokták áttörölgetni vagy a nagyobb babaáruházakban lehet kapni ún. fogtörlõ kendõt is. Ezt nagyon szokták szeretni, mert amíg áttörölgeted a fogacskákat és az ínyét, addig is masszírozod neki és így kevésbé fáj.

Állítólag akkor fáj a legjobban, mikor áttöri a fog az ínyét. Miután áttörte, már nincs vele probléma. Kifejezetten mosni akkor kell a gyerek fogát, ha már megtanult öblíteni, azaz ha az összes foga kijött már. Amíg az elején jártok a fogzásnak, addig textil pelussal szokták áttörölgetni vagy a nagyobb babaáruházakban lehet kapni ún. fogtörlõ kendõt is. Ezt nagyon szokták szeretni, mert amíg áttörölgeted a fogacskákat és az ínyét, addig is masszírozod neki és így kevésbé fáj.
Én biztos vagyok benne, hogy akkor fáj a legjobban, amikor áttöri a fogacska a kicsi ínyét. Már két hónapja szenvedtünk a fogzással, voltak rosszabb és jobb napok, de mikor áttörte a foga az ínyét, akkor nagyon szenvedett szegénykém.:( Délelõtt még nem látszott a fogacska, de egész nap nagyon nyûgös volt, kb. egy liter nyál elfolyt, alig aludt nap közben, és este láttam, hogy egy nagyon picit ki van bújva a fogacska. Szóval az áttörés a legfájdalmasabb.:(
Amikor áttöri az igen fájdalmas (sok babának).Még nekem is fáj, ha jön a babám foga.
A fogorvosom azt mondta, hogy mossam a fogát a babómnak, akkor már 7 foga volt.

Mikor "fáj" jobban amikor át szakad a szüzhártya vagy amikor a fiú behatol a péniszével?

Legjobb válasz: Az, amikor átszakad a szûzhártya. Mert ha legközelebb megtörténik a behatolás, akkor már nem fáj. De van olyan is, akinek egyáltalán nem fáj vagy nem is szakad át a szûzhártyája, mert olyan rugalmas.

Az, amikor átszakad a szûzhártya. Mert ha legközelebb megtörténik a behatolás, akkor már nem fáj. De van olyan is, akinek egyáltalán nem fáj vagy nem is szakad át a szûzhártyája, mert olyan rugalmas.
Nem feltétlenül az fáj, hogy átszakad a szûzhártyád, ne arra gondolj, hogy ez olyan mintha eltépnél egy papírdarabot, az egy nagyon vékony rugalmas szövet, ami nem teljesen "zárt". Egyébként annak is fájhat sz elsõ együttlét akinek sportolás vagy tampon véget elõzõleg már átszkadt. Egyszerûen ez még új a szervezetednek, soha nem tágult még ennyire a hüvelyed és ez fájdalmakkal járhat, különösen ha nem vagy elég nedves, surlódás, érted? Különben nem mindenkinek fáj és nem is mindig vérzik és késõbbi szexuális életede során is elõfordulhat, hogy fáj a szex vagy a behatolás, ha nem megfelelõ partnerrel csinálod, vagy nem készültél fel rá. Illetve vannak olyan nõk, akik nem termelnek elég nedvességet "testi fogyatékosság", ilyenkor hasznos a síkosító és nem kell szégyelni az eféle problémákat. És ha csak úgy magától átszkad sport vagy tampon végett, lehet hogy meg sem érzed.
Nekem egyik sem fájt . A lényeg szeritnem a fokozatosság. Elõször egy ujj, majd kettõ, végül három. Ha az is kellemes, akkor jöhet a pénisz. Nekem egy pillanatra sem volt fájdalmam, soha.
Na jó... de ha már benn számolgatod az ujjaidat, azt kevés szûzhártya bírja ki. A fájdalom ellen jó, az biztos.

Pontosan mi megy végbe bennem amikor menstruálok és mitol fáj egyáltalán mi fáj?

Legjobb válasz: Ha fáj, akkor a méhösszehúzódástól fáj, ahogy lelökõdik a méhnyálkahártya.

Ha fáj, akkor a méhösszehúzódástól fáj, ahogy lelökõdik a méhnyálkahártya.
A menstruáció az érett, de meg nem termékenyült petesejt és méhnyálkahártya kiürülése.

Lassan 3 napja fáj a hüvelyujjam. Akkor fáj, amikor hátrahúzom, amikor behajlítom egyáltalán nem fáj. Ilyenkor a két csont között érzem legjobban, de igazából az egészre kiterjed a fájdalom. Mi okozhatja ezt?

Orvoshoz nem akarok menni vele, főleg, hogy a sulival most végeztem, és nem tudom még hogy kell intézni a társadalombiztosítást. Ha valakinek volt hasonló, vagy tudja mi okozhatja, kérem írjon! Megköszönném.

Azt mondják, mindenkinek az fáj, ami a leggyengébb. Nektek mi szokott fájni?

Legjobb válasz: Nekem a férjem. :) Bármim is fáj, akkor neki is elkezd fájni, de neki sokkal jobban. Szóval ilyenkor - mivel neki jobban fáj - nekem erõt kell venni magamon és ellátni a háztartást és a gyerekeket. Elég sokat veszekszünk is emiatt. Szerencsére ritkán vagyok beteg. XD

Nekem a férjem. :) Bármim is fáj, akkor neki is elkezd fájni, de neki sokkal jobban. Szóval ilyenkor - mivel neki jobban fáj - nekem erõt kell venni magamon és ellátni a háztartást és a gyerekeket. Elég sokat veszekszünk is emiatt. Szerencsére ritkán vagyok beteg. XD
Nekem a cenzúra. Meg a történelemhamisítás.
A hátam

Jövõ hónapban felteszik a fogszabim, nem tudom mire számítsak. Nagyon fájni fog? Nektek nem fájt amikor tették fel a fogszabit és pár óráig ott ki volt feszítve a szátok? Nektek a felsõ és az alsó fogszabit mennyi idõ alatt tették fel?

fogszabályzó

Legjobb válasz: Dehogy fáj! Nekem nem volt fogszabályzóm, az igaz, de semmi fájdalom nincs benne. Több ismerõsömnek is van, egynek se fájt. A levétel sem. A felrakás ideje meg az orvostól függ, hallottam olyanról, aki 40 perc alatt felrakta, meg olyanról is akinek 1,5 óra volt. De ne aggódj miatta, nem vészes.

Dehogy fáj! Nekem nem volt fogszabályzóm, az igaz, de semmi fájdalom nincs benne. Több ismerõsömnek is van, egynek se fájt. A levétel sem. A felrakás ideje meg az orvostól függ, hallottam olyanról, aki 40 perc alatt felrakta, meg olyanról is akinek 1, 5 óra volt. De ne aggódj miatta, nem vészes.
A kérdező hozzászólása: rendben:) köszönöm szépen a gyors válaszod:)
Nem fáj, viszont utána kellemetlen. Meg kell szokd az érzést a szádban. Olyan mintha más szájával kellene enni, meg beszélni:) Nagyon furcsa volt pár hétig. De aztán meg lehet szokni és észre sem veszed.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszod:)

Fáj a fentebbnőtt fogam elől . De aza figam is fáj ami bevan tömve alatta az alsó fogam. Mit tegyek?

Fáj a (farkasfogam) vag nemis tudom h. mondják ezt tegnap regel arra keltem h. fáj. de estére már az elsó fogam is elkezdett fájni ameik tömve van . úgy fáj h. a tömött alsó fogam elkezdt fájni gyengén..egyre er?sebbb aztán a fels? (fentebbn?tt fogam) aztán enyhl... ha telejen elmúlt akkor már ez elsó sem fáj! most akkor meiket is kell kihúzatni??:(

Legjobb válasz: Ezt inkább a fogorvostól kérdezd meg... Egy rossz fog kisugározhat, emiatt érezheted úgy, mintha több fájna, de a fogorvos meg tudja mondai, melyik lyukas. És nem biztos, hogy ki kell húzni, bár valószínûleg gyökérkezelni kell, ha nagyon fáj.

Ezt inkább a fogorvostól kérdezd meg... Egy rossz fog kisugározhat, emiatt érezheted úgy, mintha több fájna, de a fogorvos meg tudja mondai, melyik lyukas. És nem biztos, hogy ki kell húzni, bár valószínûleg gyökérkezelni kell, ha nagyon fáj.

Ma reggel arra ébredtem, hogy iszonyat fáj mindenem ott lent: csontok, izmok, olyan mintha kiakarna szakadni. Elégé fáj. A derekam is nagyon fáj, amit egészen a combomban is érzek. Mi lehet ez? Lehet ma szülni fogok?

37 hetes vagyok. A kedden voltam CTG-n, ahol már voltak fájások mérve. Azóta is minden nap érzek jóslókat. De ez most valahogy más.

Legjobb válasz: Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama

Én kb 3 hónapja így ébredek. :) 39. hetes kismama
lehet hogy itt az idõ:-)
Nekem is van már ilyen tünet vagy 3-4hete, és egyben vagyok:) .38+1hetes

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!