Találatok a következő kifejezésre: Mikor, hány érdemes először (7 db)

A kérdező hozzászólása: Mindenképpen jelentkezni fogok, remélem nekem is pozi lesz. neked pedig gratulálok. :)
a closty altalaban a 14. napon csinal peteerest es 28-30 napos ciklusod lesz. nekem is fajt a 22. napon de en csak a 26. napon teszteltem es pozitiv lett. hamarabb nem erdemes mert meg igy is eleg halvany volt. szoritok neked! 4 nap mulva jelentkezz!
Bocsi, hogy belekérdezek a kérdésedbe!!! Kedves elsõ hányadik clostys hónapban lettél babás??? Mire irta ki a doki??? Nagyon érdekelne... és még agyszer BOCSI!!!!
A kérdező hozzászólása: a 33. napon megcsináltam két tesztet, és mindkettõ pozitív lett :) :)

Hány hetesen érdemes elöszőr orvoshoz menni? Szeretnék táppénzre menni, a munkahelyi körülmények miatt, de csak a nődoki adhat javaslatot, nem? 5 hetes vagyok. Mit tegyek?

Legjobb válasz: Szia. Mát elmehetsz, de esetleg egy hetet várj. Nekem 6hetesen már volt szívhang és már jól látható volt. Táppénzre a körzeti orvosod is felvehet. Kellemes babavárást.

Szia. Mát elmehetsz, de esetleg egy hetet várj. Nekem 6hetesen már volt szívhang és már jól látható volt. Táppénzre a körzeti orvosod is felvehet. Kellemes babavárást.
Engem a körzeti felvett más jogcímen addig táppénzre, amíg a nõdokihoz eljutottam.Rendes volt, orvosa válogatja.Utána már mindig vinnem kellett a nõgyógyász táppénz javaslatát és az alapján tart jelenleg is a körzeti táppénzen.
Szia! Elõször engem is a háziorvos vett tp-re, akkor még nem volt szívhang. Borzasztóan rosszul voltam és állandóan aludtam volna, meg ráadásul volt egy elhalt terhességem is korábban. Amikor kiirattam magam, azt mondta a háziorvos, hogy bármikor tp-re vesz, ha otthon maradnék 1 hetet. Ezt azóta már a nõdokim is mondta, de még nem éltem vele. Sztem mondd el a háziorvosodnak, hogy mi a helyzet, biztosan meg fogja érteni! Ja, és gratulálok! :-) 17 hetes kismami
Én is ki voltam nyúlva az elsõ hetekben. Émelygés, rossz közérzet, hatalmas mértékû fáradtságérzet. A háziorvosom kiírt egy hétre. De nõdokihoz csak utána jutottam el.

Mikor, hány hetesen érdemes először felkeresni az orvost?

Legjobb válasz: szerintem 6-7 hetes körül.tehát az elmaradt mensi után 2-3 héttel.akkor már szívhang is lesz.ha korán mész akkor csak petezsákot lát,és úgyis visszarendel 2 hét múlva.

szerintem 6-7 hetes körül.tehát az elmaradt mensi után 2-3 héttel.akkor már szívhang is lesz.ha korán mész akkor csak petezsákot lát, és úgyis visszarendel 2 hét múlva.
Én a kimaradt mensi után 2 héttel mentem, és még nem volt szívhang, így 2 hét múlva újra kell mennem. szerintem is érdemes várni 3, vagy akár 4 hetet is.
Kimaradt mensi után 2 héttel. Nekem legalábbis a dokim így mondta, hogy addig maradjak a seggemen. :)


Ti hány hetesen voltatok először 4D uh-n? Mikor érdemes elmenni?

Legjobb válasz: szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem

szerintem 12-tõl érdemes, de én pl. 20 körül tervezem
16 hetesen voltunk elõször kis csonti volt de nagyon édes..)) 20 hetesen is voltunk akkor már cuki volt.. 29 hetesen voltunk még akkor olyan volt mint mikor megszületett... 38 hetesen akartunk menni még de 37 hetesen megláttuk élõben mert megszületett a kislányunk..)) Bármikor érdemes mindig nagy élmény.!
Nekem a megye legjobb uh orvosa mondta, hogy a 24 és 28.hét között a legideálisabb menni mert még szépen látni a babát nem olyan agy, hogy ne férjen egészbe a képbe.Mi 24 hetesen voltunk és tisztán kivehetõek voltak az arcvonásai és nagyon szép képeket csináltak.38hkm
Szia. Mi 13 hetesen voltunk elõször, nagyon cuki volt, és már akkor a nemét is megtudtuk :) Aztán legközelebb 25+4 hetesen mentünk, nagyon aranyos volt, már kis pufi volt akkor is, szépen láttuk a kezét meg az ujjait is, meg a lábát is, meg mindenét szépen ki lehetett venni, de nekünk akkor már nem fért el egészben a képernyõn, csak külön-külön tudtuk megnézni a testrészeit. :) 37+2 hkm
Elõször 21 hetesen, másodszor 31 hetesen mentünk. Mind a két uh-on fantasztikusan lehetett látni :-) Bár 31 hetesen már igencsak szégyenlõs volt a Kisasszony :-) 37+1 hkm
19 hetesen voltunk már olyan kis aranyos pofikája volt nem olyan kis 'csontváz' legközelebb 23 hetesen megyünk akkora van idõpontunk :) Boldog Babavárást
A dokim azt javasolta h a 25. es 32. het kozott erdemes menni. Mi voltunk a 28. es 32. heten is.Akkorra mar igazi babas pofija volt, mar akkor megtudtuk mondani h kire hasonlit :) En elobb nem mennek.
Van itt valaki aki esetleg Kecskeméten volt 4D -n?
14. héten. Készültek jó képek, nagyon aranyos volt, bár még kis vékonyka. Megtudtuk a nemét, maximálisan megérte. A kistesónál is megyünk ugyanakkor. :)

Mikor érdemes? Ki hány hetesen ment elöször?

Hány hetes korban mentetek elöször 4d ultrahangra?

Legjobb válasz: Szia! Mi is készülünk,ma voltam dokinál és rákérdeztem.Õ azt tanácsolta,hogy várjuk meg a 24. hetet,mert akkor már élvezhetõ. 20hetes kismama

Szia! Mi is készülünk, ma voltam dokinál és rákérdeztem.Õ azt tanácsolta, hogy várjuk meg a 24. hetet, mert akkor már élvezhetõ. 20hetes kismama
25 hetesen, és nagyon szépen látszott az arca! Egyben ráfért még a képre, élveztük nagyon! :-)
Nekem a 26. hetet ajánlották. el is mentünk, de nem volt élvezetes, mert olyan vastag volt a hasfal, magyarán kissé dundi a hasam, hogy csak homályos foltokat lehetett látni. 33. héten mentem újra, mivel a pocim nõtt sokat, de nem híztam, így vékonyodott a hasam. Nagyon aranyos volt, de már látszódott, hogy kevés volt a helye, már csak az arcáról tudtunk képet csinálni, a teljes feje már nem fért el rendesen a képen, a többi testrésze meg pláne nem. Szóval szerintem 30. h ét elõtt mindenképpen érdemes, szerintem akkor lehet igazán élvezetes. Minden jót! (34.hetes mami)
Jövõhéten megyünk 18. heti 4D ultrahangra. Már nagyon várom
A 23. héten voltunk. Édes volt. :-) Ekkor derült ki egyértelmûen, hogy fiú.
19. és 26. héten voltunk. Mindkettõn szépen látszódott, persze a 2.-on azért már jobban.
16 hetesen fogok elõször menni, aztán a 30. hét környékén.
Szia pár napja volt egy ilyen kérdés. Hány hetesen a legélvezetesebb a 4d-s uh?
Mi voltunk a 20. héten, az annyira nem tettszett. Bár mindenét jól lehetett látni, de olyan kis csonti volt még a drága! Aztán voltunk most a 32. héten, bár 29-re terveztem de nem jött össze. Hát ez valami fantasztikus volt. Igaz, hogy nem fért már rá egészben, de megnéztünk mindenét. Olyan kis husis a combja, az arca pedig gyönyörû! Rengeteget mosolygott, kinyitogatta a szemét, és annyira jól lehetett látni a vonásait, hogy hihetetlen! Én nem bántam meg, hogy most voltam, ez igazán babamozi volt és valami gyönyörû, csak úgy potyogott a könnyem! 32 hetes
A kérdező hozzászólása: Köszi mindenkinek már alig várom én is....

Először fogok repülőgépen utazni, két kérdésem van: - nincs érvényes útlevelem, de van személyim. Spanyolországba ugye útlevél nélkül is utazhatok? - a reptérre mikor érdemes kimenni? Hány órával az indulás előtt?

Legjobb válasz: Spanyolország EU-tag, nem kell útlevél, utazhatsz személyivel is. Ha még nincs rutinod, és nem ismered a repteret, jobb másfél órával indulás elõtt odamenni.

Spanyolország EU-tag, nem kell útlevél, utazhatsz személyivel is. Ha még nincs rutinod, és nem ismered a repteret, jobb másfél órával indulás elõtt odamenni.
en a gep indulasa elott egy oraval mar at szoktam esni az ellenorzeseken, de van olyan is aki masfel oraval elobb kezdi el a szokasos procedurat. spanyolorszagba pedig szerintem utazhatsz szemelyivel is.
Én mindig 2 órával indulás elõtt megyek ki. Bármi közbejöhet, nem szeretek késni.
Elég a személyi és érdemes kiérkezni 2 órával az indulás elõtt. Legfeljebb lesz még idõd a reptéri boltokban is nézelõdni.

Ha sikerült teherbe esnem hány hetesen érdemes tesztelni? 5-6? kinek hányadik hétben jelentkeztek először tünetek és mik?

Legjobb válasz: Nekem még menszi elõtt kimutatta, éreztem valamiért, hogy tesztelnem kell. Az együttlétünk utáni 12. napon használtam Clearbluet és HCG-linet. A tünetek nekem az 5. héten erõsödtek, de akkor szinte mindennap le kellett feküdnöm, mert nagyon álmos voltam délutánonként, és émelyegtem, volt, hogy egész nap. Akkor még csak feszült a mellem, ez késõbb fokozódott, kb. a 6.héten fájt nagyon. Aztán a 7-8. héten jöttek a mensziszerû görcsök, arra kaptam Magne b6-ot.

Nekem még menszi elõtt kimutatta, éreztem valamiért, hogy tesztelnem kell. Az együttlétünk utáni 12. napon használtam Clearbluet és HCG-linet. A tünetek nekem az 5. héten erõsödtek, de akkor szinte mindennap le kellett feküdnöm, mert nagyon álmos voltam délutánonként, és émelyegtem, volt, hogy egész nap. Akkor még csak feszült a mellem, ez késõbb fokozódott, kb. a 6.héten fájt nagyon. Aztán a 7-8. héten jöttek a mensziszerû görcsök, arra kaptam Magne b6-ot.
szia! A beágyzódás után két héttel már lehet tesztelni, tehát az együttlét után egy hónappal is. A mai tesztek akkor már nagy valószinúséggelkimutatják, ha van valami. Én úgy 7 hetes voltam , mikor elõször teszteltem , de csak azért mert a vaskemény gyomrom , ami addig ellenállt mindennemû gyomorrontásnak , majdnem "felfordult". Ez volt az elsõ jel, mintha gyomorrontásom lett volna. Ügy 6 hetesen az ideális a teszt, viszont addigra már elég erõs vonalnak kell jelentkeznie.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!