Találatok a következő kifejezésre: Mikkor láthatom bébit, (3 db)

Mikkor láthatom a bébit, ha tegnap az orvos 8.4mm-re állapította meg a szikhólyagot?

Csak a magzatvízet és a szikhókyagot látta, és elméletileg 6 hetes 3 napos mert az utolsó menzim május 26-án volt meg. De a doki nem mondott a korráról semmit, csak annyit, hogy 2 hét múlva visszakell mennem, mert akkor már a szívhangott is fogjuk látna.

Legjobb válasz: Ha szívhang lesz, bébi is lesz, de igazából a 12. heti ug-on látod a babát!

Ha szívhang lesz, bébi is lesz, de igazából a 12. heti ug-on látod a babát!

30 hetes vagyok. Késő már a 4D-s uh-hoz? Mit láthatunk most, hogy már ekkora a bébi?

Legjobb válasz: Szerintem nem késõ.Már most pofija is gömbölyûbb,legfeljebb nem fér el egészben a képre.De biztosan nagyon szép.Mi 34 hetesen voltunk,akkor már husis volt az arcocskája.

Szerintem nem késõ.Már most pofija is gömbölyûbb, legfeljebb nem fér el egészben a képre.De biztosan nagyon szép.Mi 34 hetesen voltunk, akkor már husis volt az arcocskája.
Szerintem nincs késõn, bár 25-26. hetet ajánlják. Én nem rég voltam (26. hét), de sajnos a vastag hasfal miatt nem sikerült jól, mert nem volt tiszta kép. Így meg fogjuk ismételni, úgy 35 hét környékén, hátha akkor már vékonyabb lesz a hasfalam, és sikerült egy mosolyt elkapnunk.
Szia! Szerintem nem késõ, mi pont ennyi idõsen voltunk és nagyon szépen látható a kis arca. Én most szültem és pont úgy néz ki mint a 4D fotón.
Nekem az uh-os nõvérek azt javasolták, hogy a 26-31.hét között csináljam. 28 héten mentünk el, s jól látszott. Kérdeztem, hogy miért nem késõbb ajánlják, s erre azt mondták, hogy azért mert nagy a babab s már nem látszik jól!
A youtube-on vannak felvételek, keress rá, nézd meg, és jobban el tudod dönteni, hogy mit láthatsz, érdemes-e menni :)
szia, én ma voltam, 32 hetes leszek. Igazi élmény volt, mosolygott, ásított, nyitogatta a szemét. Bár nagyon mocorgott végig, de nagyon aranyos volt, teljesen látni lehetett a pofiját, orrát, fülét. Én ajánlom. Kellemes babavárást


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!