Találatok a következő kifejezésre: Mikkel lehet hajat (479 db)

Mivel lehet hajat sötétítni?

Nem szeretnék festéket hasznalni...

Legjobb válasz: Kérdezz meg egy fodrászt!!! Amúgy imádom az ilyeneket. Mennyivel több idõt spórolnál meg, ha nem itt kérdeznéd, hanem bemennél egy szalonba. De am nem hiszem h lehet sötétíteni festék nélkül. De azt hiszem, h a Henna sem erre szolgál, ha jól tudom azzal világosítják. Viszont ha attól félsz, h károsítja a hajad, akkor vannak kifejezetten ilyen festékek. Nem tudom hol lehet olyat kapni, de egy fodrász biztos. Ezért kellene elõször fodrásztól érdeklõdni!!!

Kérdezz meg egy fodrászt!!! Amúgy imádom az ilyeneket. Mennyivel több idõt spórolnál meg, ha nem itt kérdeznéd, hanem bemennél egy szalonba. De am nem hiszem h lehet sötétíteni festék nélkül. De azt hiszem, h a Henna sem erre szolgál, ha jól tudom azzal világosítják. Viszont ha attól félsz, h károsítja a hajad, akkor vannak kifejezetten ilyen festékek. Nem tudom hol lehet olyat kapni, de egy fodrász biztos. Ezért kellene elõször fodrásztól érdeklõdni!!!

Friss piercing után mikor lehet hajat mosni ill. festeni?

Trangus pc, tehát porcban van. Még friss és ugye jó lassan gyógyul. A hajfestés még egy-két hétig ráér, de mindenképp meg kellene mosnom. Ez így parás?

Legjobb válasz: nyugodtan moshatsz hajat csak vigyázz arra h ne rántsad meg véletlenül.

nyugodtan moshatsz hajat csak vigyázz arra h ne rántsad meg véletlenül.
Egy nap után bármit lehet.
Esetleg ragaszd le, hogy nehogy kirántsd és nyugodtan mehet a hajmosás.
nyugodtan megmoshatod, csak utána óvatosan töröld szárazra, és cseppents rá alkoholt, hogy belefolyjon a szúrt lukba
akkor tetran kenõcs. az színtelen
A kérdező hozzászólása: Nekem a piercinges azt mondta hogy alkoholt ne csak Betadine-t tegyek rá. Azt ha egy mód van rá mellõzném mert tiszta sárga lesz tõle a fülem. Valalahol olvastam, hogy a jódozatlan tengeri sót ha vízben felforralom (fertõtlenítés) akkor kihûtve az is jó erre a célra. Ez most hogy van? Nem akarom, hogy elfertõzõdjön és ki kelljen szedni...
szerintem ne törõdj vele hogy sárga lesz a betadine-tól. én is azt használtam, jobban érdekelt hogy ne legyen vele semmi gond. tengervizet én is csepegtettem már friss piercingre, (nem forraltam fel, de nem lett tõle semmi bajom) az viszont kibírhatatlanul csípett egy jó darabig.


Mivel lehet hajat egyenesitettni?

olvastam hogy van pesten 1 szalón ahol 20 rongyért egyenesé varázsolják az ember haját és 4-5 hónapig tart meg aztis hogy ezt a cucot bele kell vasalni a hajba ...stb nem tudja valaki mi a termék neve? mert sehol se találom :S fontos

Legjobb válasz: esetleg nem brazil hajkiegyenesítés? szépség és divatba írd ki.

esetleg nem brazil hajkiegyenesítés? szépség és divatba írd ki.
Anyukáddal szerintem, vagy apukáddal, ha itt tetted fel a kérdést
ennyi helyesírási hibát két sorban! És még a kategória is fail... írás és értelmezési tudatlanság egy emberben sose jó jel!
A kérdező hozzászólása: de, de brazil kiegyenesítés de a termék neve kéne >< és hogy hol lehet beszerezni
keratin a CUCC neve.
Nem lehet beszerezni, legalábbis jó minõségû 'cuccot' nem. Fodrásszal csináltasd, mert sok múlik rajta.

Ha besütöm a hajam, és a loknikat feltekerve a fejemre tűzöm, tartósabb lesz, vagy mit lehet vele elérni?

Legjobb válasz: Elvileg igen, bár nekem egyszer megcsinálta így a hajamat az egyik ismerõsöm. Miután besütötte a hajam feltekerte, rögzítette csattal, és miután kihûlt leengedte. Mikor kész volt az egész hajam, fújt rá egy kis lakkot és egész este szuper volt a hajam. Aztán én is megcsináltam egy másik alkalommal így a hajam, de nekem 2 óránál tovább nem tartott a hullám a hajamban. Nem tudom, mit ronthattam el. Viszont elméletileg mûködik, mert melegen könnyebben kinyúlik a haj, ezért kell feltûzni.

Elvileg igen, bár nekem egyszer megcsinálta így a hajamat az egyik ismerõsöm. Miután besütötte a hajam feltekerte, rögzítette csattal, és miután kihûlt leengedte. Mikor kész volt az egész hajam, fújt rá egy kis lakkot és egész este szuper volt a hajam. Aztán én is megcsináltam egy másik alkalommal így a hajam, de nekem 2 óránál tovább nem tartott a hullám a hajamban. Nem tudom, mit ronthattam el. Viszont elméletileg mûködik, mert melegen könnyebben kinyúlik a haj, ezért kell feltûzni.
Addig kell feltûzni, míg kihûlnek a felmelegített tincsek. Így tartósabb lesz a hullám. A felmelegített hajtincs azonnal elengedve gyorsabban kinyúlik.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! ment a zöld kezecske ;)
A kérdező hozzászólása: köszönöm!!

Mit lehet tenni az ilyen hajjal?

A helyzet a következ?: s?r?, vastagszálú hajam van, ami nagyon száraz, ha megszárítóm és nem csinálok vele semmit, olyan "oroszlános". mivel kb egy éve kétszer egymásután leszivattam (egyszer fodrász egyszer otthon) ezért eléggé törik. Aztán ugye festem is, barnára, de nagyon nagyon hamar kikopik (kb 2 hét) és alatta ilyen vöröses (gonodolom a szvatás miatt)

Legjobb válasz: hát bizony ugyanez a problémám volt 3hónapja még.. csak én azóta is szõkére festem a hajam. schauma szálkásodás elleni balzsamot használok és Q10es sampont!igy együtt nagyon jók és hatásosak! a balzsamot télleg rajta hagyom a hajamon 3-5percig amig beszivja a hajam a hatóanyagait.nagyon szépen fésülhetö és szép a hajam..már a 2. ilyen hajmosásom után tapasztaltam a javulást.nekem pluszba van két rossz szokásom 2 naponta mosok hajat és vasalom is..de gondolom h ne legyél oroszlán te is... és elárulok még egy tuti tippet.gyógyszertárban lehet kapni napégés elleni sprayt(feniderma) ha hajmosás után miután megtörölted a hajad kend át illetve fésüld át vele a hajad:) nyugi nem lesz büdi se semmi!nagyon jo száraz hajra!!:) de komolyan!:) sok szerencsét!:) 18/L

hát bizony ugyanez a problémám volt 3hónapja még.. csak én azóta is szõkére festem a hajam. schauma szálkásodás elleni balzsamot használok és Q10es sampont!igy együtt nagyon jók és hatásosak! a balzsamot télleg rajta hagyom a hajamon 3-5percig amig beszivja a hajam a hatóanyagait.nagyon szépen fésülhetö és szép a hajam..már a 2. ilyen hajmosásom után tapasztaltam a javulást.nekem pluszba van két rossz szokásom 2 naponta mosok hajat és vasalom is..de gondolom h ne legyél oroszlán te is... és elárulok még egy tuti tippet.gyógyszertárban lehet kapni napégés elleni sprayt(feniderma) ha hajmosás után miután megtörölted a hajad kend át illetve fésüld át vele a hajad:) nyugi nem lesz büdi se semmi!nagyon jo száraz hajra!!:) de komolyan!:) sok szerencsét!:) 18/L
A kérdező hozzászólása: köszönöm! feltétlenül kipróbálom ezt a napégés elleni sprayt! remélem nem drága...
Raztáztasd be. Akkor nem kell vele enyit b..szakodni , még mosni se kell. :o)
Már ne haragudj, de a rsztás hajat is kell mosni...
De nem annyit. Nem kell 2 naponta mosni.
A kérdező hozzászólása: hééé én is itt vagyok

A tönkrecseszett hajjal mit lehet kezdeni?

sokat vasaltam ezért 10 centi hosszúságú hajszálak hullottak. Elmemtem fodrászhoz aki a 70 centis hajam felét levágta és most vállig ér. Vasalást most hanyagolom viszont mivel hullámos a hajam most még rondább.Még mindig hullik egyébként.Vettem ricinus olajat meg glis kur hajápoló sampont és pakolást. Felfoghatom kontyba? Egy egy centi széles gumival ami jó szoros.Nem fog jobban törni a hajam t?le?

Legjobb válasz: Hát igen ez jó kis helyzet lehet..nekem is eléggé elvolt törve és egészen kicsire levágattam de úgy meg nekem se állt sehogy mert se egyenes se göndör hanem az a kettõ közötti semmilyen állapotú a hajam..vasalni ne vasald mert ahogy megnõ mehetsz megint vágatni és akkor ugyanott vagy..pihentesd most a hajad úgyis nyár van én pl a frufrumat oldalra szoktam fonni a többi kimaradó részre pedig rakok hajhabot és így az alapból hullámos hajadnak tartást ad és szinte már göndör lesz nekem tõle ha nem fonod be akkor meg az egészre hajhab és hagyd magátül megszáradni ez fontos mert csak akkor elsz jó esése!és lehet hüyleség de nekem ilyen oroszlánfejem van ha hajatmosokxd és ha pl este alszok a párnára simítom a hajam és reggelre simább tapintása lesz nem ilyen dróthatású..gumizni gumihatod szerintem csak ne erõsen hanem lazábban és ne túl szoros gumival hogy nehogy eltörjön mégjobban.remélem tudtam valamit segíteni:)

Hát igen ez jó kis helyzet lehet..nekem is eléggé elvolt törve és egészen kicsire levágattam de úgy meg nekem se állt sehogy mert se egyenes se göndör hanem az a kettõ közötti semmilyen állapotú a hajam..vasalni ne vasald mert ahogy megnõ mehetsz megint vágatni és akkor ugyanott vagy..pihentesd most a hajad úgyis nyár van én pl a frufrumat oldalra szoktam fonni a többi kimaradó részre pedig rakok hajhabot és így az alapból hullámos hajadnak tartást ad és szinte már göndör lesz nekem tõle ha nem fonod be akkor meg az egészre hajhab és hagyd magátül megszáradni ez fontos mert csak akkor elsz jó esése!és lehet hüyleség de nekem ilyen oroszlánfejem van ha hajatmosokxd és ha pl este alszok a párnára simítom a hajam és reggelre simább tapintása lesz nem ilyen dróthatású..gumizni gumihatod szerintem csak ne erõsen hanem lazábban és ne túl szoros gumival hogy nehogy eltörjön mégjobban.remélem tudtam valamit segíteni:)
Az sose normális ha 10 centis szálak törnek belõle. Elmehetnél mondjuk bõrgyógyászhoz, vagy valami speciális orvoshoz, mert nem biztos hogy egy mezei fodrász tud segíteni a vágáson kívül.
A vasalót tényleg felejtsd el jó darabig. Nálam a következõ vált be: egy tojás sárgája+ kb fél deci olaj ( oliva, de jó a napraforgó is). Ezt jól összekevered és a hajadra kened. Lekötöd egy nájlonnal és legalább 1-1, 5 óráig fenn hagyod. Utána hajmosás samponnal. Ezt lehet hetente, de akár kétszer is egy héten. Nekem egy elrontott festés után hozta helyre. persze ne várj azonnali hatást, olyan nincs is. De két hét múlva már látványos az eredmény :D
A kérdező hozzászólása: és az normális hogy még mindig 10 centis hajszálak törnek?

Eddig sosem hullott a hajam de most 15 évesen elkezdett. miért? és mit lehet ellene tenni?

Legjobb válasz: Haj hullás lehet az egészségtelen táplálkozástól, valamilyen betegségtõl, vagy attól hogy megfázott a fejbõröd. Érdemes lenne legalább háziorvoshoz elmenni ha tényleg nagyon hullik a hajad. Ha nem hullik annyira, várj vele egy kicsit. Idõnként nekem is feltûnik h jobban hullik a hajam, de elmúlik. Amúgy meg van a Varga hajszesz, vagy csepp, nemtom, de azt tom h állítólag nagyon hatásos. De lehet hogy elég lenne egy hajerõsítõ vitamin. Drogériákba lehet kapni.

Haj hullás lehet az egészségtelen táplálkozástól, valamilyen betegségtõl, vagy attól hogy megfázott a fejbõröd. Érdemes lenne legalább háziorvoshoz elmenni ha tényleg nagyon hullik a hajad. Ha nem hullik annyira, várj vele egy kicsit. Idõnként nekem is feltûnik h jobban hullik a hajam, de elmúlik. Amúgy meg van a Varga hajszesz, vagy csepp, nemtom, de azt tom h állítólag nagyon hatásos. De lehet hogy elég lenne egy hajerõsítõ vitamin. Drogériákba lehet kapni.
A kérdező hozzászólása: Köszi :)
Több ok is lehet, hogy hullik! 1: Valami gyulladás van a szervezetedben, akár rossz fog is okozhatva, vagy bármiféle betegség/gyulladás. 2: ahogy elötte ítrák, megfázhatott a fejed. 3: Mivel tavasz van, igy lehet, hogy cserélõdik a hajad. nem ugy kell elképzeni, hogy kihull az összes, hanem valamennyi. de ha tényleg sok hullik, akkor azért nem árt kivizsgáltatni magad. Nekem anno vérsegénység miatt szinte csomókban hullott. amikor csináltunk egy vérképet, senki nem hitte el, hogy igaz az eredmény. 70-es hemoglobin volt! (ami rettenetesen kevés). vagy elcsesztek valamit a laborban, hogy csupán elég [email protected] állapontban voltam. ugyhogy egy kivizsgálás nemárt.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszod!Amugy én is vérszegénységre gyanakszom...:S

Mi a neve ennek a hajnak? Mit lehet tenni hogy ne zsirosodjon hamar a hajam?

Ez a haj:<[link] mi a neve ennek a félrecsatolt stilusnak? és az ilyen hasonloknak?

Legjobb válasz: Ez a haj a Kawaii dívat szerint van, ami a kínaik ugymond làzadàsa. Zsìros hajra olyan sampont veszel amire rà van ìrva hogy zsíros hajra. Remelem segitettem. Ha van valami kerdesed meg evvel kapcsolatban akkor írj privit!:)

Ez a haj a Kawaii dívat szerint van, ami a kínaik ugymond làzadàsa. Zsìros hajra olyan sampont veszel amire rà van ìrva hogy zsíros hajra. Remelem segitettem. Ha van valami kerdesed meg evvel kapcsolatban akkor írj privit!:)

Száraz, fénytelen, töredezett a hajam, mit lehet ellenne tenni? Barna, hosszú hullámos hajam van.

Legjobb válasz: Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erõre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerûbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belõlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hõmérsékleten, és mikor jó idõ van, hagyd magától megszáradni. És igyál sokat! :)

Egy fodrász segíthet, ha eltávolítja a töredezett részeket, így a haj is "új erõre kap", egészségesebb lesz. :) Ezután egy egészséges haj ápolása már egyszerûbb. Vannak nagyon jó hajbalzsamok, annyi, hogy hajmosáskor használsz belõlük, száraz hajra valót válassz. Ne vasald, ne süsd be, naponta legalábbis. És ne szárítsd túl magas hõmérsékleten, és mikor jó idõ van, hagyd magától megszáradni. És igyál sokat! :)
A kérdező hozzászólása: Nagyon nem szeretnél le vágatni, mert nem szeretem a rövid hajat... Használok rá balzsamot, fõként az elseve-t :) Miben segít ha sokat iszok?
A kérdező hozzászólása: És köszönöm a válaszodat! :)
A haj nem csak külsõ tényezõk miatt lehet száraz. Én sem akartam hinni neki, hogy segít, kb. tavaly ilyenkor. Ugye hidegben egyébként sem vagyunk olyan szomjasak. :) De lehet benne valami, mert mióta egészségesebben kajálok, több vizet iszom, sokkal szebb a hajam is. :)
A kérdező hozzászólása: Ezt nem is tudtam.. köszönöm a válaszodat, kipróbálom.... És naponta kb mennyit igyak meg? :)
Minél többet, de azért rosszul ne legyél tõle. Ne erõltesd, mert azért a májadra is vigyázni kell. :) Van erre valamilyen szabály is, de az nem tudom, hány litert ír egy napra, én úgy tippelem, 2 és 3 liter között. És nem szoktam amúgy mérni, amikor eszembe jut és jól esik, iszon egy pohár vizet :)
Szia! Ricinusolaj pakolást is próbáld ki. :) Ricinusolajat gyógyszertárban kaphatsz, 400valamennyi egy deci, és langyosítsd meg, keverd össze tojással, és kend fel a hajadra :) hagyd rajta pár órát, utána most le. Csodákat mûvel. ^^ Meg még a fodrászom ajánlotta töredezett hajra az olívaolajat. Abbóll ezer forint egy jó nagy üveg, és ugy kell, hogy felkened hajmosás elõtt 20perccel a hajvégeidre (én az egész hajam bekenem vele mondjuk), és 20perc múlva elmész, és lemosod. Hát a szõkítéstõl tönkrement hajamat angyon szépen helyrehozta. :D Szerintem a tiedre is jó lenne. Az olívaolaj tele van E-vitaminnal, a hajnak pedig jót tesz az E-vitamin.
A kérdező hozzászólása: Szia :) A ricinus olajat azt már el kezdtem használni hetente egyszer, már 3. hete. Azt nem tudod pontosan, hogy mennyi ideig lehet használni? :) Ha használom a ricinus olajat akkor is használhatom a olíva olajas pakolást? Azt csak egyszerûen fel kenem a hajamra, nem kell valamivel össze keverni? :) Köszönöm a válaszodat ki fogom próbálni az olívás olajat is :) :)
A ricinus olajat nem lehet elégszer használni! Ha otthon maradsz egész nap, reggeli után a mosatlan száraz hajadra és hajtövedre is kend fel, mint egy hajfestéket, ecsettel, és tegyél a fejedre zuhanysapkát, legyen a fejeden órákon át, aztán langyos vízzel mosd le! Csodákat mûvel! Bár nekem is nagyon fénytelen, töredezett és száraz a hajam, még én is csak próbálkozom! Azért sok sikert! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!