Találatok a következő kifejezésre: Miket vigyunk ha (158 db)

Auguszusban esküvő! Mit vegyek fel? Mit vigyek, ha 2 napos a lagzi?

Barátom egyik rokonának augusztusban lesz lagzija, és barátom engem visz magával. Mit vegyek fel? Tippek? Linkkel légyszi! 164 cm/75 kg,,tehát nem vagyok vmi sovány. És ha 2 napos a lagzi, mit vigyek magammal? Vagy egyáltalán vigyek vmit? 17/L

Legjobb válasz: szerintem vmi koktélruhát :D http://www.bonprix.hu/termek/estelyi-ruha-939485/?category=8.. ez pl takarja a hasad ha nem vagy sovány http://www.bonprix.hu/termek/ruha-976128/?category=846&type=.. ez szintén http://www.bonprix.hu/termek/ruha-972856/?category=846&type=.. az meg hogy mit vigyél az attól függ h hol lesztek? szálloda vagy mi?

szerintem vmi koktélruhát :D http://www.bonprix.hu/termek/estelyi-ruha-939485/?category=8.. ez pl takarja a hasad ha nem vagy sovány http://www.bonprix.hu/termek/ruha-976128/?category=846&type=.. ez szintén http://www.bonprix.hu/termek/ruha-972856/?category=846&type=.. az meg hogy mit vigyél az attól függ h hol lesztek? szálloda vagy mi?
Szerintem válasz egy mell alatt húzott térdig érõ ruhát. Ihletet meríthetsz Amber Riley öltözködésébõl, õ is hasonló adatokkal rendelkezik. Ha magassarkúban akarsz menni akkor legyen nálad egy balerina vagy eleve válasz olyan magasságú cipõt amiben hegyet is tudnál mászni. Szerintem valami váltóruhát tegyél be, már csak a hazaútra is vagy ha magadra borítanál esetleg valamit. Hát, ennyit tudok írni, remélem azért segített valamennyit :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi komikat! :) Szerintem étteremben leszünk :) A legelsõ ruha nagyon tetszik. Vajon egy fekete saruval jól nézne ki?
szerintem igen:)

Mit vigyek ha Kínába utazok? Milyen az ottlevés?

Kínába fogok utazni a nyáron és semmit sem tudok róla!

Legjobb válasz: Az milyen szó, hogy ottlevés? Milyen ott lenni? Vagy milyen ott élni? Nagyon nem mindegy minek mész, és hova mész. Mindenképpen keresgéljél kínával kapcsolatos forumokat, akár más nyelveken is. Ha túristaként mész akkor az utazási irodát is megkérdezheted.

Az milyen szó, hogy ottlevés? Milyen ott lenni? Vagy milyen ott élni? Nagyon nem mindegy minek mész, és hova mész. Mindenképpen keresgéljél kínával kapcsolatos forumokat, akár más nyelveken is. Ha túristaként mész akkor az utazási irodát is megkérdezheted.
Én sem voltam még ott, de annyit biztosan tudok, hogy ferde szemmel néznek az európaiakra.
Furcsa lesz az tuti, az ottani szokások és az ottani kaják... biztos kell majd pár hét míg belerázodsz.
A kérdező hozzászólása: Nyaralni megyek 10 napra, már minden megvan (szállás, programok) és miket vigyek magammal?
hová mész? én két éve voltam, talán tudok segíteni:)
A kérdező hozzászólása: Pekingbe :)
Vidd vissza nekik a kínai Adios márkájú hamisított ruhákat.

Munkanélkülibe mit vigyek, ha előtte csak tgys-en, gyeden és gyesen voltam?

Az utóbbi 4 évben munkanélkülin voltam majd tgys-en, majd gyeden és most járt le a gyes. Holnap megyek a munkaügyibe. A gyesről meg a többiről kell valami igazolás? Pénz nekem már nem jár.

Legjobb válasz: A rozsaszin OEP igazolas, es a GYES megszunteteserol hatarozat.

A rozsaszin OEP igazolas, es a GYES megszunteteserol hatarozat.


Mire vigyem ha állásból lemegyek hídba? Mellé valami hajlékonysági erőlétet létszi.

13/f , táncra?vagy támadás elkerülésére.:)?

Legjobb válasz: pozitív válaszokat? :D ezt viccnek írtad? :D mert annak még elmegy :D a fél világ letud menni állásból hídba... ;) de azért sok sikert a karrieredhez :D:D

pozitív válaszokat? :D ezt viccnek írtad? :D mert annak még elmegy :D a fél világ letud menni állásból hídba... ;) de azért sok sikert a karrieredhez :D:D

Mikor vihetem majd sétálni a babámat ha szeptember közepére várjuk? Hányszor és mennyi idöre vigyem levegözni és hogy növeljem az idöt, miben vigyem ki?

Legjobb válasz: Nekem januári volt a babám, akkor 4 hét után vihettem 5 percre a levegõre, és minden nap 5 perccel emelhettem az idõt, a gyerekorvos tanácsára. Most a másodikat szeptember elejére várjuk, és ha olyan állapotban leszünk, én bizony kiviszem 2 hetesen is. Azt nehéz lenne megmondani, hogy miben és mennyi idõre vigyed a levegõre, de ebben kérd a védõnõ vagy a gyerekorvos segítségét.

Nekem januári volt a babám, akkor 4 hét után vihettem 5 percre a levegõre, és minden nap 5 perccel emelhettem az idõt, a gyerekorvos tanácsára. Most a másodikat szeptember elejére várjuk, és ha olyan állapotban leszünk, én bizony kiviszem 2 hetesen is. Azt nehéz lenne megmondani, hogy miben és mennyi idõre vigyed a levegõre, de ebben kérd a védõnõ vagy a gyerekorvos segítségét.
mi egy hetesen kimentünk vele 20 percre, persze ez attól is függ mien idõ van ha jó akkor te is nyugodtan kiviheted egy picit, és mindig eggyel több réteget adj rá, mint ami rajtad van
Hazavitel után már viheted:-) Az elsõ legyen mondjuk 10-20 perc között, és növeld majd. Egyel több réteg , mint rajtad, az jó:-) De majd meglátod, milyen idõ lesz, túlöltöztetni nem kell.
Fiam szeptember közepén született elsõ két hétben csak az erkélyen levegõztünk majd elsõ séta kb 20 perc volt majd mindig kicsit-negyed órával többet.Akkor jó idõ volt rugi és kocsikabát volt rajt, sapi és takaró.

4 hónapra külföldre megyek. Miket vigyek? Mennyire baj ha 20 kg-nál nagyobb lesz a bőröndöm. Mennyit kell ráfizetni? Miket vigyek?

Legjobb válasz: Reptéren túlsúlyért fizetsz, mint a katonatiszt. Ezt nyilván az illetékes légitársaságtól kel megérdeklõdnöd. Hogy mit vigyél? Attól függ, hova mész. Kb 3 hétre való ruha biztos belefér egy nagyobb bõröndbe, mosni kint is tudsz ruhákat. Tisztálkodószert kint érdemes venni, ne azzal töltsd meg a bõröndöt. Hûvösebb idõjárásra is készülj el, nem árt, ha landol egy dzseki is a cuccodban. No meg pár törölközõ (min. 2). Ne csak hétköznapi ruhát pakolj, legyen alkalmi is. A többire te is rájössz.

Reptéren túlsúlyért fizetsz, mint a katonatiszt. Ezt nyilván az illetékes légitársaságtól kel megérdeklõdnöd. Hogy mit vigyél? Attól függ, hova mész. Kb 3 hétre való ruha biztos belefér egy nagyobb bõröndbe, mosni kint is tudsz ruhákat. Tisztálkodószert kint érdemes venni, ne azzal töltsd meg a bõröndöt. Hûvösebb idõjárásra is készülj el, nem árt, ha landol egy dzseki is a cuccodban. No meg pár törölközõ (min. 2). Ne csak hétköznapi ruhát pakolj, legyen alkalmi is. A többire te is rájössz.
Úgy tudom EU-ban 2500Ft/kg...
"Hova külföldre" és milyen légicéggel mész? Ettõl függ, hogy mennyire szigorúak a túlsúlynál :)
Ahogy mar irtak a legtobb legitarsasagnal 2500 Ft-ot kell hivatalosan fizetni kilogrammonkent. De pl ha jol tudom az Air France-nal ennek a sokszorosat. Viszont ha nem fapadossal mesz senki nem fog egy szot se szolni a tulsulyert, nekem egyszer 8 kilo pluszt is elengedtek. De szinte mindig volt legalabb fel kilo tulsulyom, mindig ra irtak a max sulyt es mehetett, aki ott dolgozik, annak nem erdeke teged szivatni, raadasul o is tudja, hogy nem mindenki hasznalja ki a max sulyt, tehat semmi baj nem lesz, ha par ember tobb sulyt ad fel, meg igyis kevesebb lesz a megengedett maximumnal. Ha fapadossal mesz, az mas helyzet, nagyon szemetek tudnak lenni, mind a feladando, mind a kezipoggyasszal kapcsolatban.
Az, hogy mit vigyel attol fugg h hova mesz, milyen eghajlatra pl. Ahol en lakom, na ide nem kell dzseki:-) Jo utat!

Mikor vigyem sétélni az ujszülött babámat (szeptemberi lessz elvileg), mit vigyek magammal (vizet, tejet ha szomjas lessz)?

Elsö baba és nem tudom mire lehet szükség egy séta alatt,légyszi segitsetek.

Legjobb válasz: Szia! Szeptemberben, ha hûvös lesz takarót! Gondolom nem akarod 2 - 3 órán keresztül sétáltatni? Elõször elég neki 15 - 20 perc levegõzés, amit majd növelhetsz. Szopi, büfi után menjetek a levegõre és a köv. szopizásig érj haza. Nem kell semmi viz neki, ha tudod szoptatni. A levegõ úgyis elnyomja és aludni fog.

Szia! Szeptemberben, ha hûvös lesz takarót! Gondolom nem akarod 2 - 3 órán keresztül sétáltatni? Elõször elég neki 15 - 20 perc levegõzés, amit majd növelhetsz. Szopi, büfi után menjetek a levegõre és a köv. szopizásig érj haza. Nem kell semmi viz neki, ha tudod szoptatni. A levegõ úgyis elnyomja és aludni fog.
Csak egy babakocsira.Eleinte úgyis szopi után fogod levinni, és nem maradtok sokáig.Legalább 2 héttel, de rossz idõ esetén, akár hárommal is szülés után.
Egy újszülöttel max 20-30 percet lehet az elején kint lenni, fõleg szeptemberben, amikor lehet, hogy már nem is annyira jó az idõ. Én mindig szopi után mentem sétálni, így biztos, hogy nem éhezik meg a baba a séta alatt, és még el is alszik. Szerintem nem kell semmi folyadékot vinni rövidebb sétákhoz. Ha majd 1-2 órát is kinnt lesztek akkor már érdemes cumisüvegben vizet vinni. De arra számíts, hogy az elsõ hetekben a babák szinte rögtön elalszanak, ahogy kiviszik õket sétálni. És még annyit, én márciusban szültem, és mi elõször 10 naposan mentünk ki, és az elsõ 2-3 napban csak 5-10 percre az erkélyre. Majd utána vittem ki az utcára a kicsit, és mindig egy kicsit hosszabb idõre. Néhány hét után már bármennyi idõt kint lehettek, ha az idõjárás is engedi, csak az elején figyelj a fokozatosságra.
Én is szeptember elejére várom a babámat. Az elsõ kislányomat januárban szültem, akkor 4 hétig csak az erkélyen levegõztünk az orvos tanácsára. Most úgy tervezem, hogy két hetesen már megyünk babakocsival sétálni. Szopi után fogom õt is, korábban is így csináltam. Azért én mindig vittem egy cumisüvegben vizet, nem tudom, minek, mikor soha életében nem ivott cumisüvegbõl :-) De azért megnyugtató volt. Plédet vigyél neki, zsepit, esetleg törlõkendõt. Azért elsõ néhány alkalommal ne menj túl messzire vele, amíg kitapasztalod, hogy viselkedik a babkocsiban.

Elköltözök, mit vigyek? Hülye kérdés de ha elolvasod lent a bővebbi kérdést megértesz!

Szóval arról van szó , hogy nem ilyen nagy költözködés lesz, Elköltözök a keresztanyámhoz és nagyon kevés cuccot szeretnék vinni ott majd megyünk megvesszük a többi szükségeset amit nemtudok elvinni de kb. olyan két iskolatáska nagyságu táskát tudok elvinni!

Legjobb válasz: ruhák,amik,tavaszra,nyárra kellenek,egy nyári cipõ,meg egy zárt cipõ.Szerintem elég ha bugyiból és zokniból viszel 7db úgyis mostok.Olyan kisebb tárgyak amikhez ragaszkodsz.Összes iratodat vigyen a születési anyakönyvi kivonattól kezdve az oltási könyvedig,ezek bármikor kelhetnek,kedvenc cd-d. Ennyi jutott így hirtelen eszembe.

ruhák, amik, tavaszra, nyárra kellenek, egy nyári cipõ, meg egy zárt cipõ.Szerintem elég ha bugyiból és zokniból viszel 7db úgyis mostok.Olyan kisebb tárgyak amikhez ragaszkodsz.Összes iratodat vigyen a születési anyakönyvi kivonattól kezdve az oltási könyvedig, ezek bármikor kelhetnek, kedvenc cd-d. Ennyi jutott így hirtelen eszembe.
Fehérnemûk Pólók, nadrágok, ruhák Pizsama Fogkefe Kispárna *.* Telefon Ha van akkor laptop Ha van akkor rajzfüzet, napló, tollak Ha van akkor fényképezõgép. Könyvek, amiket szeretnél olvasni, meg olyan dolgok maiket szeretnél magadnál tudni!
telefon, töltõ, laptop, töltõje, ha lány vagy akkor kedvenc sminkcuccok ha van, akkor rendszeresen szedett gyógyszerek pár váltás ruha napló ha irsz pár fénykép pár fontos emlék (plüssmaci és társai) kedvenc cipõk napszemüveg bikini ha van jó (olyan nehéz jót venni) cd, dvd ha suliba jársz, akkor az oda kellõ dolgok jah és a legfontosabb IRATOK (személyi, lakcimkártya, adókártya, tajkártya, jogsi, diák)
attól függ hány éves vagy.. ruhák, tankönyvek stb
A kérdező hozzászólása: oké, köszönöm a hasznos válaszaitokat :-))
A kérdező hozzászólása: egyébként 12éves lány vagyok tudom fiatal de hát na :-))
A kérdező hozzászólása: oké köszi nagyon sokat segítettetek nekem :)
pár ruha, fehérnemû, iratok, telefon, laptop(ha ott nem tudsz géphez ülni), fürdõszobai eszközök..

Mit vigyek magammal a kórházba ha hsgre megyek?

Legjobb válasz: erre en is probaltam rakeresni sajnos nem sok sikerrel jartam , en is jovo heten keszulok hsg re es persze hogy elfelejtettem megkerdezni az orvost mit vigyek magammal ,

erre en is probaltam rakeresni sajnos nem sok sikerrel jartam , en is jovo heten keszulok hsg re es persze hogy elfelejtettem megkerdezni az orvost mit vigyek magammal ,
22:26-os vagyok. mindenkinek más, én azért írtam az én esetemet le nektek, hogy ne érjen nagy csalódás, hogy ha csak jót hallotok róla, és nektek borzalmas lesz. Úgy éreztem szétszakad mindenem, az altatóorvos fogta a kezem, simogatta, és mondta, hogy na ilyen lesz a szülés is (nõ volt). Ha kicsit van letapadva, ez azért is jó, mert akkor ki is dugíthatja, áttisztítja, és ezután 3 hónapig könnyebb teherbe esni, de sajna nekem még csak meg sem mozdította, láttam a monitoron. Nekem borzasztó volt, bár sok orvos mondta, hogy magas a fájdalomküszöböm. Végig arra gondoltam, hogy így lesz majd kisbabám. Ha nem szeretnék ennyire babát, mondtam volna, hogy hagyják abba. Ismétlem nem akarlak titeket ijesztgetni!!! Ja és még az orvos azt mondta, hogy az is rátett nekem a fájdalomra, hogy olyan szûk a méhszájam, hogy azt a vékony katétert nem tudta felvezetni, fogókkal kellett széthúzni a méhszájamat. Na ennyi volt nekem! De fel a fejjel csajok!!! Ha rossz lesz, gondoljatok a babóra!!! Nekem ez bejött! :)
Én nem vittem semmit...Bementem, pár perc alatt megcsinálták, a végén már kicsit fájt, de az csak pár másodperc volt. Aztán szépen hazabuszoztam. Ha jól emlékszem 2 napig véreztem még kicsit. Ja, igen, valamit mégis vittem: betétet. Azt te is vigyél, mert kifolyik a kontrasztanyag. Ne aggódj, nem lesz vészes. Sok sikert!
igen ezt en is hallottam hogy ha el van zarodva akkor nagyon faj , de en ugy vagyok vele hogy mindenre kepes lennek csak mar legyen babank , nagyon vagyunk mar ra , es probalok arra gondolni hogy biztos nem fajdalmasabb mint maga a szules :) )
engem nem altattak, és én utána busszal mentem haza. úgyhogy én azt tanácsolom nektek, hogy magas fájdalomküszöböt vigyetek magatokkal :) nekem borzalmas volt, de azért mert az egyik vezetékem teljesen le van tapadva.Sem altatás, sem érzéstelenítés, de még utána sem kaptam fájdalomcsillapítót, sem gyulladásgátlót. Senkit nem akarok elrettenteni, de inkább készüljetek fel, és legfeljebb kellemeset csalódtok! Állítólag ha nincs gond, nem is fáj annyira. Bocsi, de õszinte voltam.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat.Én is kértem szabit.Ja és nem tudtam hogy altatás is lesz.
nagyon koszi hogy irtal , valoszinu fogok kerni szabadot en is erre gondoltam , es neked sikerult azota teherbe esned ?
Kérj igen mert elaltatnak kicsit és én még itthon is elég kába voltam:-(11kor vittek be és du.3körül kiengedtek.Fölébredtem, szoltam a nõvérnek.Megkaptam a papírom és jöttem haza, illetve hozott a párom mert busszal nem tudtam volna jönni.A vizsgálat az egy fél óra kb.ahogy emlékzem mert régebben volt.Ha van még kérdésed privire is írhatsz.
kerdezo elnezest hogy belekerdezek , de a msik valaszolotol szeretnem megkerdezni kb mennyi ido alatt vegeztel , es azutan hogy erezted magad , nem tudom kerjek szabadnapot arra a napra ?
Háloinget, váltobugyid, irataid, eddigi leleteid, egy szenyot, üdítöt, ilyesmit.De nem kell bent maradni, legalábbis nekem nem kellett.
A kérdező hozzászólása: 22:26-os!És milyen kezelést kaptál az elzáródásra?Én nagyon félek hogy elvagyok záródva.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!