Találatok a következő kifejezésre: Miket lehet a babának szopizás közben (3 db)

Miket lehet mondani a babának szopizás közben?

Legjobb válasz: Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:)

Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:)
Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:) Beszélj hozzá sokat, mesélj neki!:)
Bocsika valahogy kétszer elküldte:)
Nem mindig. Amikor valamit konkrétan csinálunk, azt mondom neki, de szoptatás közben volt, hogy csak néztem milyen szép, meg olyan is, hogy elbambultam, mert nagyon fáradt voltam és jó volt, hogy volt "ürügyem" egy kicsit leülni.
Szia! Bármit! Mesélhetsz az álmaidról, énekelhetsz, dúdolhatsz. Vagy csak egyszerûen élvezed az együttlétet.

A 7 hetes babám rendszertelenül eszik és elalszik szopizás közben. Mi miatt lehet ez?

A babám most lesz 7 hetes. Eddig egész normálisan evett, 2 és fél, 3 óránként.Akkor mindkét cicib?l kapott. Most viszont kb. 2 napja elalszik szopizás közben és így gyakrabban is akar enni. Mit?l lehet ez? Van tejem,mert amikor befejezi a szopizást még van benne.

Legjobb válasz: egyszeruen ebreszd fel szopizas kozben!! az en lanyom is elaludt a cicimen megpiszkaltam az orrat es szopott tovabb:)

egyszeruen ebreszd fel szopizas kozben!! az en lanyom is elaludt a cicimen megpiszkaltam az orrat es szopott tovabb:)
Szia, Az én babám 8 hetes és 2-3 napja ugyanezt csinálja, többször eszik, kevesebbet a megszokott 2, 5 - 3 óránként helyett. Most eszik 40-60 miliket óránként, 2 óránként. Eddig evett 90- 130 miliket. Sztem a 6 hetes fejlõdési ugrás nekünk kitolódott a 8. hétre. 6 hetesen nálunk nem volt semmi változás az evésben. Mértem tegnap a babám, most összesen már többet eszik, mint a régi rendszer szerint. Sztem ne aggódj, majd helyreáll a rendszer.

Mi lehet az oka, hogy a 6 hetes babám fel-felsír szopizás közben?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg levegõt nyel olyankor, az enyém is csinálta és csinálja. Tehát 1: levegõt nyel, fáj a gyomra mert feszíti, a büfizés (szopi közben tehát utána vissza lehet tenni cicire) 2: elõzõ szopásról van levegõ a kis beleiben és a hasa fáj, volt hogy attól nyugodott meg hogy pukizott egy emberest. Erre megint csak a büfire való odafigyelés a megoldás.

Szia! Valószínûleg levegõt nyel olyankor, az enyém is csinálta és csinálja. Tehát 1: levegõt nyel, fáj a gyomra mert feszíti, a büfizés (szopi közben tehát utána vissza lehet tenni cicire) 2: elõzõ szopásról van levegõ a kis beleiben és a hasa fáj, volt hogy attól nyugodott meg hogy pukizott egy emberest. Erre megint csak a büfire való odafigyelés a megoldás.
Esetleg hasfájás...fesziti is magát, lábait felhúzza?
Lehet, hogy fáj a pocija, levegõt nyelt, és büfiznie kell, vagy beindult a bélmozgása a szopitól és az fáj neki. Próbáld meg közben böfiztetni
Az elõttem íróknak igaza van. De az én kisfiam is csinálta ezt, mire rájöttem, hogy nem tud rendesen szopizni, kevés tej ment neki. Nézd meg, mennyit eszik, ha az eredmény OK, akkor az elõzõ válaszok a tutik :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!