Találatok a következő kifejezésre: Miket lehet a babának szopizás (5 db)

Miket lehet mondani a babának szopizás közben?

Legjobb válasz: Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:)

Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:)
Ha öltözteted, fürdeted vagy bármi mást csinálsz, mindig beszélj a babádhoz:) Ez csak úgy jönni szokott:) "most felveszük a cipõcskét":) Ez most csak egy pl. volt:) Beszélj hozzá sokat, mesélj neki!:)
Bocsika valahogy kétszer elküldte:)
Nem mindig. Amikor valamit konkrétan csinálunk, azt mondom neki, de szoptatás közben volt, hogy csak néztem milyen szép, meg olyan is, hogy elbambultam, mert nagyon fáradt voltam és jó volt, hogy volt "ürügyem" egy kicsit leülni.
Szia! Bármit! Mesélhetsz az álmaidról, énekelhetsz, dúdolhatsz. Vagy csak egyszerûen élvezed az együttlétet.

Mit adjak a 7 hónapos babámnak aki abbahagyta a szopizást? Milyen anyatej pótló probiotikumokat lehet amit egy éves koráig fogyaszthat?

A tejem kezd kevés lenni és érdekelne mit lehet adni ezek után.Amúgy már eszik szépen de tudom szoktak adni nekik tejcsit ami építi tovább az immunrendszerét.

Legjobb válasz: Anyatej pótló tápszert, orvossal konzultálj, hogy milyet ajánl. 1 éves korig azért kell napi fél liternek megfelelõ tejalapú étkezés. Illetve még tejpépet is szoktak adni, az is tejalapú étkezésnek számít.

Anyatej pótló tápszert, orvossal konzultálj, hogy milyet ajánl. 1 éves korig azért kell napi fél liternek megfelelõ tejalapú étkezés. Illetve még tejpépet is szoktak adni, az is tejalapú étkezésnek számít.
Probiotikumként adhatod a Normaflore-t nyugodtan.
Beszélj a dokiddal, írass tápszert!

Mi lehet az oka, hogy a 6 hetes babám fel-felsír szopizás közben?

Legjobb válasz: Szia! Valószínûleg levegõt nyel olyankor, az enyém is csinálta és csinálja. Tehát 1: levegõt nyel, fáj a gyomra mert feszíti, a büfizés (szopi közben tehát utána vissza lehet tenni cicire) 2: elõzõ szopásról van levegõ a kis beleiben és a hasa fáj, volt hogy attól nyugodott meg hogy pukizott egy emberest. Erre megint csak a büfire való odafigyelés a megoldás.

Szia! Valószínûleg levegõt nyel olyankor, az enyém is csinálta és csinálja. Tehát 1: levegõt nyel, fáj a gyomra mert feszíti, a büfizés (szopi közben tehát utána vissza lehet tenni cicire) 2: elõzõ szopásról van levegõ a kis beleiben és a hasa fáj, volt hogy attól nyugodott meg hogy pukizott egy emberest. Erre megint csak a büfire való odafigyelés a megoldás.
Esetleg hasfájás...fesziti is magát, lábait felhúzza?
Lehet, hogy fáj a pocija, levegõt nyelt, és büfiznie kell, vagy beindult a bélmozgása a szopitól és az fáj neki. Próbáld meg közben böfiztetni
Az elõttem íróknak igaza van. De az én kisfiam is csinálta ezt, mire rájöttem, hogy nem tud rendesen szopizni, kevés tej ment neki. Nézd meg, mennyit eszik, ha az eredmény OK, akkor az elõzõ válaszok a tutik :)


Mit lehet tenni, hogy ne jöjjön vissza szopizás után a babának a tejecske?

2 hetes iker fiaim vannak most emeltük az evés adagját de nagyon sokat vissza bukik!Mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Valószínûleg nem kell neki annyi.Felezd az új adagot, úgy hátha nem bukja vissza.

Valószínûleg nem kell neki annyi.Felezd az új adagot, úgy hátha nem bukja vissza.
Illetve azt az adagot, amennyivel megemelted.
Hátha segít, ha evés közben büfizteted néha.
Ha szépen nõnek, akkor semmi gond nincs ezzel, majd idõvel ahogy a gyomorszáj érik, el fog múlni. Nálunk is rengeteg a bukás. ;)

A 7 hetes babám rendszertelenül eszik és elalszik szopizás közben. Mi miatt lehet ez?

A babám most lesz 7 hetes. Eddig egész normálisan evett, 2 és fél, 3 óránként.Akkor mindkét cicib?l kapott. Most viszont kb. 2 napja elalszik szopizás közben és így gyakrabban is akar enni. Mit?l lehet ez? Van tejem,mert amikor befejezi a szopizást még van benne.

Legjobb válasz: egyszeruen ebreszd fel szopizas kozben!! az en lanyom is elaludt a cicimen megpiszkaltam az orrat es szopott tovabb:)

egyszeruen ebreszd fel szopizas kozben!! az en lanyom is elaludt a cicimen megpiszkaltam az orrat es szopott tovabb:)
Szia, Az én babám 8 hetes és 2-3 napja ugyanezt csinálja, többször eszik, kevesebbet a megszokott 2, 5 - 3 óránként helyett. Most eszik 40-60 miliket óránként, 2 óránként. Eddig evett 90- 130 miliket. Sztem a 6 hetes fejlõdési ugrás nekünk kitolódott a 8. hétre. 6 hetesen nálunk nem volt semmi változás az evésben. Mértem tegnap a babám, most összesen már többet eszik, mint a régi rendszer szerint. Sztem ne aggódj, majd helyreáll a rendszer.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!