Találatok a következő kifejezésre: Miket kell még költözés (4 db)

Haragudni fog rám a kutyám? Költözés miatt el kell ajándékoznunk! Szerintetek mikor látogathatom meg először?

Sajnos, el kell ajándékoznom a kicsit több mint fél éves kan keverék kutyulimat Pákót (imádom, és megszakad érte a szívem)! Most kertes házban lakunk a párommal, befogadtuk, mert menhelyre ment volna, pici kora óta nálunk van! Nagyon okos kutyus és imád minket! A szomszédban lakik egy család és nagyon szeretik ők is, van két kislány ők egész nyáron "gyilkolták":)! Õk azt mondták, hogy nagyon szívesen befogadják! Tudom, hogy jó helye lesz, mert tényleg szeretik, de nagyon bűntudatom van miatta, mert én is nagyon szeretem! Viszont semmilyen módon nem tudom magammal vinni, ugyanis panelbe megyünk és a párom édesanyjához költözünk, aki nagyon beteg, oda nem tudom vinni! Szerintetek mikor látogathatom meg először? Meg fog ismerni? Én úgy gondoltam, hogy legalább egy hónapig nem szeretnék jönni, hogy ne várjon minket :( utána már szerintem beszokik annyira, hogy ne üljön a kerítésnél egész nap...:(

Legjobb válasz: Nem tudom mit kell itt rossz indultaoskodni Végre már valaki , aki nem csak magára gondol, hanem a kutyájának akar jó sorsot! Ha magával vinné a kutyát egy panelba, nem biztos hogy jól érezné magát, ha eddig kertes házban lakott! Ha szeretik a szomszédok, és meg kap mindent, szerintem ebben nincs semmi rossz! Ha kikötné egy benzin kúthoz akkor mondjátok hogy rossz gazdi!!! Kérdezõ: Ha jó viszonyban vagy a szomszédokkal, akkor szerintem bármikor meglátogathatod! :)

Nem tudom mit kell itt rossz indultaoskodni Végre már valaki , aki nem csak magára gondol, hanem a kutyájának akar jó sorsot! Ha magával vinné a kutyát egy panelba, nem biztos hogy jól érezné magát, ha eddig kertes házban lakott! Ha szeretik a szomszédok, és meg kap mindent, szerintem ebben nincs semmi rossz! Ha kikötné egy benzin kúthoz akkor mondjátok hogy rossz gazdi!!! Kérdezõ: Ha jó viszonyban vagy a szomszédokkal, akkor szerintem bármikor meglátogathatod! :)
De miért nem vihetitek el a kutyát?? A párod anyukájának mi baja van hogy nem vihetitek el a kutyát? Mi bárhova is költöznénk a 2 kutya jönne velünk még panelbe is!
Ne félj, nem lesz gond a kutyusnak, ha tényleg megbizható embereknek adod, akik ismerik és szeretik õt.És jobb helye lesz, mint egy panelban..Neked sztem jobban fog hiányozni:) ..
kölyök még a kutyád. Könnyen be fog illeszkedni az új családjába. A látogatás felesleges.
3dik! A kérdezõ igenis a mi véleményünket kérte! Szted miért kérdeznek itt? És te miért válaszoltál ha nem a véleményed írtad le?? atyaúristeeeeeen
Ne haragudj kérdezõ, de nem szeretem az ilyet. És az olyat se, ha jön a baba akkor a kutya repül. Nálunk a kutya teljes jogú családtag és olyan helyre nem is mennék el, ahova õt ne vihetném! Milyen baja van a párod anyukájának, hogy azért nem viheted el oda a kutyát? Allergiás a szõrére? Tényleg jobb sora lenne a szomszédnál.
A kérdező hozzászólása: Igen lehet, hogy én jobban érzem majd a hiányát! :( Már látom, hogy sírok majd egy hétig!
A kérdező hozzászólása: 3. köszönöm a válaszodat! lehet hogy ezt a látogatás dolgot, majd még késõbbre halasztom! és hát ki tudja lehet tényleg annyira beszokik, hogy jobb is utána nem bolygatni! Amúgy tényleg nagyon szereti õket is a kutyim!
A kérdező hozzászólása: Elõször is, muszáj költöznünk, mert ápolni kell az anyósomat, a másik az, hogy nem az én lakásomban fogok élni, és nem én döntöm el, hogy jöhet-e a kutyus. És jelenleg mérlegelnem kell, hogy egy haldokló akarata a fontosabb, vagy az hogy nálam legyen a kutyus. Azt sem hiszem, hogy túl jól érezné magát bezárva a négy fal közé! Nem arra voltam kíváncsi, hogy jót teszek-e (mivel tudom, hogy a legjobb döntést, hoztam meg a kutyám javára), hanem hogy a kutyus fog e rám haragudni! A másik meg az, hogy majd ha késõbb adódik rá alkalom el szeretnénk hozni, hogy velünk legyen. Azért köszönöm az osztást!
Lehet h én már agyilag zizis vagyok, de ha valaki azt mondaná h nem vihetem a kutyát, az nálam olyan, mintha egy kismamának mondanák h nem viheti a gyereket, adja le másnak. Jó vicc. Nálunk nincs olyan h vagy õ vagy én. Vagy mi vagy senki. És szerencsére a párom is így gondolkozik. Vagy mindenki, vagy senki. Onnatól, h képes vagy átadni másnak ne látogasd. Az meg szerintem a másik családra nézve lenne borzasztó szemétség, h késõbb, ha van rá lehetõség, akkor visszavennéd. Ez nem így megy. Nem egy bútor, amit kölcsönadunk ennek-annak, aztán ha nálad is elfér akkor visszakéred.
A kérdező hozzászólása: Utolsó, igen lehet igazad van! Ha már odaadom akkor valószínûleg ott is fog maradni, nem akarom zaklatni a kis lelkét, örülnék, ha beszokna!
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Unalmas de találó kijelentés. Sajnos aki nagyon elfogult valamerre egyszerûen képtelen fölfogni, hogy igenis vannak ilyen, meg amolyan élethelyzetek - senki ne tapasztalja meg. Másrészt viszont nagyon szerencsés dolog, hogy megoldást tudott találni a kutyának. A lelkiismerete úgyis gyilkolni fogja egy ideig, nincs szükség köpködésre, aztán meg majd megnyugszik, és megbékél a helyzettel. a nagyobb jóért......ismerõs?:)
Sokan, akik nem kerültek még ilyen helyzetbe, könnyen kimondják, hogy neeem, én sohasem mennék a kutyám nélkül. A gyerekkel való hasonlítgatás pedig fals.
12:03-as! Miért lenne fals? (ide nem is illik a fals szó, na mindegy). Nehéz elhinni, h attól, h kutyaként kezelem, még úgy szeretem mint a családomat? Elég kegyetlenül elbánt azzal a sors, aki az ilyen fajta szeretetet nem tudja átélni.
Gyõzõdj meg róla, hogy biztosan jó helyre adod és fogadd el, hogy az õ kutyájuk. Ne látogasd, õ már az új gazdiké.

Hogy lehet elajándékozni egy kutyust? úgy értem én hirdetem hirdetem de senkinek nem kell, sokat hallok hogy elajándékozta a kutyusát, nekem költözés miatt el kell ajándékozni de nem tudom mit tehetnék még.

?gy volt hogy elviszik aztán hívtak hogy mégsem, a szívem szakad meg de nem értem miért nem kell senkinek hirdetve van mindenhol, állatorvosnál kint van, neten vaterán stb de semmi pedig fajtatiszta még nem is feln?tt stb Fontos mert menhelyre kell adnom sajnos ha nem viszik el a héten de nem akarom menhelyre adni

Legjobb válasz: Fajtája neme? Hol laktok? Vannak ismerõseim akik kutyát keresnek, talán szólhatok róla nekik! :)

Fajtája neme? Hol laktok? Vannak ismerõseim akik kutyát keresnek, talán szólhatok róla nekik! :)
Milyen fajta? Neme? Mennyi idõs?
Hát õt azért lehet nehéz elajánfékozni mert a magyar fajták nem kelendõek! inkább most a Németjuhász pitbull labrador a menû kutya a magyar fajtát meg leszarják! Mi is tenyésztettük a pulikat de senkineks sem kelettek! Nem érdekli az embereket a magyar fajta kutya!
Akkor ne haragudj, legalább így engem tiltanak ki :)
Amúgy nagyon szép kutya. és igen nagyon okos is! Nekem 2 pulim és 1 foxim van. Amúgy sajnálom hogy el kell ajándékoznod!
A mudimentõktõl kérj segítséget! Netboardon beszélni is tudsz velük!! A mudi nem túl népszerû fajta sõt egyesek egyenesen ellenségesek vele, bár nem értem miért. Szerintem a legjobb kutya. Mondjuk így legalább különleges marad és ritka...
A kérdező hozzászólása: én is sajnálom, nem akartam konkrétan itt hirdetni nehogy az legyen hogy leszedik a kérdést, csak ötleteket hogy hol kéne még hátha vmi nem jutott eszembe
Itt van a link, ha valaki meg szeretné nézni: http://kiskutya.hu/elviheto/mudi-gyor-206105 Majd én is kérdezgetem az ismerõseimet hátha kell valakinek, sok sikert, hogy jó helyre kerüljön sajnálom hogy el kell ajándékoznod :(
A kérdező hozzászólása: pedig a mudi a legokosabb magyar fajta, sztem vetekszik az intelligenciája a border colliéval
A kérdező hozzászólása: mudi szuka 11 hós lesz gyõr
szia! Nagyon szép kutya, nekem is mudim van! Egy fekete kan, de sajnos mellé már nem tudok még egy kutyát befogadni. Próbálkozz a mudimentõknél! http://www.mudimento.hu/

Miket kell elintézem még költözés előtt?

Julius utolsó hetében költözök!

Legjobb válasz: Úgy indul hogy költöztetõ brigádot hívsz.Aztán miután bedobozolsz mindent felpakolják a srácok, és a megadott helre szállítják.Ott kipakosz, és kész.

Úgy indul hogy költöztetõ brigádot hívsz.Aztán miután bedobozolsz mindent felpakolják a srácok, és a megadott helre szállítják.Ott kipakosz, és kész.
Na azért az nem olyan egyszerû! A költöztetõk természetesen kellenek...de ami a legrosszabb része a kltözésnek az a selejtezés, ráadásul idõre...ezt jobb minnél hamarabb elkezdeni. Döncsd el mi kell és mi nem! De mielött rombadöntenétek a szobákat, fotózd körbe a lakást, hogy legyen némi emléked!
A kérdező hozzászólása: Mi leszünk a költöztetõ brigád. :) Már nagyjából kidobáltam, azt ami nem kell. De a hivatalos iratokra gondoltam elsõsorban.


Ha félrenyomtam többször is a PIN-kódomat, és egy költözés miatt sehol nem találom a PUK-kódot, meg tudják mondani az üzletben mi a kódom (le tudják kérdezni a központból) vagy mindenképpen vennem kell új SIM-kártyát?

Legjobb válasz: Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!

Üzletben? A pin és puk kód nem a telefonhoz, hanem a SIM kártyához van, úgyhogy a mobilszolgáltatóhoz kell bemenni. Megmondani biztos nem tudják, de valószínûleg adnak neked újat (vagy kódot vagy sim kártyát). Lényeg, hogy mindenképp be kell menni a mobilszolgáltatódhoz!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!