Találatok a következő kifejezésre: Mika Péter jó (5 db)

Mika Péter nőgyogyász jó orvos? Most Győrben rendel, de régen Pesten volt.

Legjobb válasz: Nekem a honlapja nagyon szimpi volt, de csak egyszer voltam nála úgy a Liezen M-bn, hogy az én orvosom már elment, és hozzá küldtek be. Akkor nem voltam elájulva tõle, semmit nem csinált, mindenre azt mondta, hogy majd az én dokimmal megbeszélem, majd az én dokim megcsinálja... Úgyhogy nem tudom, a saját betegeivel bizots másképp bánik. Én így kicsit csalódtam benne, de rosszat nem tudok mondani rá.

Nekem a honlapja nagyon szimpi volt, de csak egyszer voltam nála úgy a Liezen M-bn, hogy az én orvosom már elment, és hozzá küldtek be. Akkor nem voltam elájulva tõle, semmit nem csinált, mindenre azt mondta, hogy majd az én dokimmal megbeszélem, majd az én dokim megcsinálja... Úgyhogy nem tudom, a saját betegeivel bizots másképp bánik. Én így kicsit csalódtam benne, de rosszat nem tudok mondani rá.
Szia! Jómagam csak pozitívan tudok nyilatkozni Mika Péterrõl. Velem nagyon kedves és körültekintõ volt. Én egy precíz és mindenre odafigyelõ orvost ismertem meg a személyében. Több éve szenvedek különbözõ nõgyógyászati panaszok miatt és õ volt az egyetlen, aki azt mondta járjunk a dolgok végére! De szerintem az a legfontosabb, hogy Te bízz az orvosodban, mert az már fél gyógyulás :) Én csak ajánlani tudom Neked!!! Nyugodt szívvel!!!

Mi lett aztán Sidi Péterrel? Tényleg ellopták a felszerelését, azért nem sikerült jó helyen végeznie?

Legjobb válasz: Én szerintem jobb helyen végzett volna,ha nem lopják el neki.A kommentátor is kiemelte mennyire is fontos egy ilyen semmis kis szerkezet is egy ilyen precíz sportágban.

Én szerintem jobb helyen végzett volna, ha nem lopják el neki.A kommentátor is kiemelte mennyire is fontos egy ilyen semmis kis szerkezet is egy ilyen precíz sportágban.
Tényleg ellopták az irányzékát. Ez azért volt nagy baj, mert ez a fegyvernek egy olyan része, amit a sportolóra egyénileg állítanak be, és bár tudtak helyette másik (nem teljesen olyan, de használható) irányzékot beszerezni, az nem volt Sidire finomítva. Külön döbbenetes, hogy olyan helyrõl tûnt el, ahova csak versenyzõk, bírók és edzõk mehetnek be...
A kérdező hozzászólása: lécci írjatok, nagy szükség lenne rá.


Merre ne menjek? :SSS
Megkérdezi az egyiktõl, hogy mit mondana a másik. 1. az út jó felé megy -> válaszok igazmondó: a másik azt mondaná, ne menj arra hazudós: a másik azt mondaná, ne menj arra ->> ez az irány a helyes 2. az út rossz felé megy -> válaszok igazmondó: a másik azt mondaná, arra menj hazudós: a másik azt mondaná, arra menj ->> a másik irány a helyes Tehát mindig az ellenkezõjét kell tennie, mint amit mondanak
"Mit mondana a másik ember?" És akármi a válasz, a másik irányba kell menni, az lesz a helyes út.
pl: hány lába van egy kutyának? - ebbõl megtudjuk melyik hazudik. Utána pedig az igazmondónak : na mutasd merre van Mekka, mert különben fejed szétverem! (ugyebár a feszólítás nem kérdés:D)

Mi lesz Klárival a Jóban Rosszban? Meddig megy h Pétert csalja?

nagyon izgi nem???sokkal jobb mint a Barátok Közt....

Legjobb válasz: Állitolag kirakják a sorozatbol.

Állitolag kirakják a sorozatbol.
Klarirol nem tudok h kiirnak a sorozatbolo.Nandit es Rekat irjak ki arol olvastam a Storiba, egyik meghal masik csak eltunik egy idore es majd idovel visza johet.de ez a jovo titka.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!