Találatok a következő kifejezésre: Mik lehetnek terhesseg (58 db)

Terhességre utaló jelek mik lehetnek? Hány nappal szeretkezés után tapasztalhatók ezek a jelek hogy terhes vagy? Tanácsot tudtok adni hogy hogyan lehet megelőzni?

Legjobb válasz: Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Õõõ.... Mármint mit akarsz megelõzni? A terhességi tüneteket, vagy magát a terhességet? Elõbbit sehogy, utóbbit szerintem te is tudod. A terhességre utaló jelek sokfélék lehetnek, egyénenként változik. Általános jelek: feszülõ mellek, "mingyárt megjön" érzés, elmaradó menstruáció, aluszékonyság, étvágy változás (zabálhatnék/mindentõl a gyomrod forog). Ezek kb akkor jelentkeznek, amikor ugye meg kéne jönnie. Ez elõtt nem igen vannak jelek, de én speciel amintmegfogantam (utólag visszaszámolva) azután egyáltalán nem kívntam a szexet, ez annyira erõs volt, hogy a babám lassan egy éves és azóta se nagyon állt vissza a libidóm. Szóval ha pl menszi után 5 nappal a 15. napig szeretkeztél akkor óriási esély van a teherbeesésre, menszi elsõ napja után számított kb 30 nappal már lehet tapasztalni terhességi tüneteket.

Mik lehetnek 1. hetében a terhesség jelei?

eléggé ideges vagyok,mert múlthét szombaton együtt vtam a barátommal és 2-3napja fáj a hasam és tegnap óta hányingerem is van. És nagyon éhes is vagyok. Ez már lehet ok aggodalomra??

Legjobb válasz: Még valami "kedves" 77%-os válaszoló: A 3 napos terhességi teszt nem azt jelenti,hogy a szex után 3 nappal mutatja az eredményt,hanem beágyazódástól számított 3 nap után. Vagyis:beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell szex után.És erre jön még rá a 3 nap.Vagyis szex utáni 13-14 napon mutat pozitívat a teszt. És ismét ott vagyunk,hogy nem 2 hetes terhes voltál amikor dokihoz mentél.Írtam már,hogy legalább 4-5 hetes terhességet tud a doki megállapítani. Ne etess,három gyerek után,és egészségügyi dolgozóként. (az anyuka voltam)

Még valami "kedves" 77%-os válaszoló: A 3 napos terhességi teszt nem azt jelenti, hogy a szex után 3 nappal mutatja az eredményt, hanem beágyazódástól számított 3 nap után. Vagyis:beágyazódáshoz minimum 7-10 nap kell szex után.És erre jön még rá a 3 nap.Vagyis szex utáni 13-14 napon mutat pozitívat a teszt. És ismét ott vagyunk, hogy nem 2 hetes terhes voltál amikor dokihoz mentél.Írtam már, hogy legalább 4-5 hetes terhességet tud a doki megállapítani. Ne etess, három gyerek után, és egészségügyi dolgozóként. (az anyuka voltam)
Jééézusom! Mi folyik itt?Tudatlan tinik cseveje? 10 napos terhességet nem lát az orvos! Igen lehetett tüneted aktus után 2 nappal is, de az nem a 2 nappal azelötti aktustól volt. Lehet korai mensi utáni peteérésed volt, így korábban jelentkeznek a tünetek. De egy átlag 28 napos ciklusnál peteérés a 14 napon van, így csak a következõ mensi idejében lehet tüneteket észlelni.A teszt is mensi idejében lesz pozitív. Legorábbi terhesség amit az orvos lát, az legalább 5 hetes, akkor egy fekete foltot lát ultrahanggal, vagy még azt sem, csak felpuhult, megnagyobbodott méhet. A 6-7 héten lesz igazán látható a terhesség, ami azt jelenti, hogy petezsák, szikhólyag és pulzáló szív. Jaaj kicsit tanulgassatok, mielött szexeltek. Aki pedíg büszke az abortuszára, annak üzenem, hogy sülyedjen inkább el, szexelni volt esze, de védekezni már nem, megölte a babáját, aki nem kérte az életet! egy három gyermekes, negyediket váró anyuka.
2 nap után még a teszt sem mutatja ki h terhes vagy :) valószínû elõtte is lehetettek együtt.....képtelenség amit írtál, nézz utána
Az együttlét után egy héttel nincsenek tünetek! Nincs olyan, hogy terhesség elsõ hete! A hányinger, hasfájás, éhség nem terhességtõl van.Inkább stressztõl. Az együttlét után legalább 14 nap kell, hogy tünetek jelentkezzenek, vagy egy terhes teszt mutasson valamit. Hány éves vagy?Ugye nem 14?Kicsit tanulgasd a biológiát....
nem vitatkozom....de büszke lehetsz az abortuszra...ok egyéni dolog de én nem írtam volna ki egy kacsintós jellel az biztos....
nem!ilyenkor még semmi sincs!max az történhet az elsõ hétben h még most kezd beágyazódni...de az általában tünet mentes, de ha van is tünet az nem épp ez amit leírtál.(esetleg lehet egy kis beágyazódásos vérzés-pár csepp-)ha terhes vagy/leszel a hányinger stb tüneteket kb a 4. héttõl kezded tapasztalni, ha van/lesz....nekem pl nem volt. de az aggyal sok minden be lehet beszélni magunknak! amondó vagyok h várj addig mig meg kellene jönnie és ha nem akkor vegyél tesztet...addig mást nagyon nem tudsz tenni.
Igen legalább 2 hét kell.Utána már a teszt is mutatja. Írd majd meg, mi történt! 35 hetes km.
gyrosos csaj te aztán nagyon ostoba vagy! 16 éves lehetsz max. 2.nap tünetek?:O megvagy te bolondulva? mitõl lennének tüneteid 2.nap? Amikor elkezd valamit csinálni a baba, nõni még egy mákszemnyit is, akkor vannak a tünetek, nem amikor még be sincs ágyazódva szinte. És 2 és fél hónaposan elveteted a gyereked? Mit képzelsz te magadról? Az a gyerek élt. És szerintem ez az egész egy nagy kamu amit leírtál... Elsõnek szexelsz és teherbe esel? Na neked se kell többet szexelned az életedben, legalábbis én ezt ajánlom.
Az emberi sötétség határtalan. Ahhoz, hogy a teszt bármit is kimutasson, a megtermékenyülés után legalább 13 napnak kell eltelnie. Ugyanis addig NINCS beágyazódás és NINCS HCG TERMELÉS. Tehát a teszt nem fog mutatni semmit. Egyébként helyes, hogy elvetetted, az ilyen ne is szaporodjon. végzõs orvostanhallgató Kérdezõnek: milyen fogamzásgátlási módszert használtok?
23:42 Nem tini Szánalmas vagy...ne egy klaviatúrán váljék már el a helyesírási tudásom, te nagyon bolond. Nem a barátnõd vagyok és még csak a játszópajtásod sem, hogy sértegess....azt hiszem én normálisan írtam eddig a te baromságodról, mert úgy fest te egy hiperszuper nõ vagy aki a szex után 2 nappal terhes és ráadásul már kívánós is. ....nem látod h mindenki röhög rajtad??? Én nem BP.-i vagyok....de a te dokid egy csodabogár lehet ha 2 napos terhességet már látott....akkor az összes nõ aki eddig teherbe esett, mind elfuserált mert nekik/nekünk csak 5-6 hetes terhességet látott az ország bármely pontján praktizáló orvos???Szerintem próbálj vissza emlékezni hogy az a gyerek kitõl volt egyáltalán, mert lehet ez zavart be neked ;) 34 hetes kismama
A tegnapi 34 hetes kismama, három gyerkõcös anyuka vagyok. Hát épp ezt írtam mint ennek a gyrosos csajnak, mint a kérdezõnek, hogy lehet aktus után 2 nappal pozi tesztjük, de az nem a 2 nappal azelötti aktusból! Lehet ezek már azt sem tudják kitõl, mikor estek teherbe. Szõrnyû.... Tudod mit kedves gyrosos válaszoló:írd meg melyik kórházban és ki csinálta az abortuszt.Máris megtudjuk igaz-e. Nem is tudtam, hogy abortusz elött "szerzõdést"kötnek veled a kórházban...?Mert ezt írta nem? Mirõl szól a szerzõdés? Bocsi de tudatlan vagyok abortusz ügyben. Érdekes, a kérdezõ nem ír semmit....
jaja hát elég érdekes h a kérdezõ nem ír semmit....de remélem nem 14 éves és nem dõlt be ennek a baromságnak amirõl megy itt a vita... 05:32 34 hetes kismama :)
A kérdező hozzászólása: azért nem írtam, mert csak most volt idõm elolvasni az üziket. Amúgy nem 14éves vagyok, csak nagyon megijedtem, és ideges vagyok, hogy lesz valami..igazából 18éves leszek, hallottam már ezekrõl, csak nem nagyon érdekelt, mert úgy vtam vele, hogy én nem vagyok ilyen hülye.De úgy tûnik most mégis felelõtlen voltam. Várok még akkor 2-3hetet. És aztán megyek orvoshoz. Ennyi idõ kell, igaz? Köszönöm a Válszokat.
Na mi van? 36 hetes kismami.
A kérdező hozzászólása: rendben, és köszönöm mindenkinek!
Emberek mégis vannak csodák!!!!!!És papírja is van róla!A mindenit!Hát nem hiszem el ezt a nõt, mert ugye nem TINI!A hivatalos bizonyíték a hülyeséged ellen a saját tested, a biológia te igen okos!Én biztos nem lennék kiváncsi rád személyesen, hogy lássam a nyomorúságos vergõdést, hogy bebizonyíts egy lehetetlen, oltári baromságot....Lehet, hogy jobb is annak a szegény babának így:-(
"Tudattalan tini aki a gyrosos és abortuszos sztorit írta...én vagyok az aki megcáfolta.34 hetes NEM TINI kismama! :) " Kettõnk közül te vagy a tudatlan, nem tudattalan, te szercsétlen. Még magyarul írni sem tudsz helyesen és még én vagyok a tudatlan. A mondatod helyesen: Tudatlan tini, (vesszõ...) aki a gyrosos és abortuszos sztori írta... Én vagyok az, (vesszõ...) aki "megcáfolta". 34 hetes NEM TINI KISMAMA. Cáfolat, érdekes szó, nemde? Amiket írtatok, nem cáfolat. Egyszerû vélemények, tények (?). Cáfolat jelentése: ellentmondás egyértelmû, hivatalos bizonyítékokkal alátámasztva. Na, melyikõtöknek van egyértelmû, hivatalos bizonyítéka arra, hogy nem mondtam igazat? Na látjátok, egyikõtöknek sem. Ha valamelyikõtöknek van annyi szabadideje és kíváncsisága, hogy elbattyogjon egy találkára (privátban szívesen megbeszélek személyes találkozót, hogy az ügy végére járjunk), akkor nagyon szívesen elviszem a leleteimet, a szerzõdést, amit abortusz elõtt írtam alá a kórházban. És személyesen meg lehet tekinteni, hogy itt én vagyok az egyetlen, aki bármivel alá tudja támasztani az állításait. Várom a leveleket privátban, de azt elõre leszögezem, hogy nem vagyok hajlandó mindenkivel külön találkozni. Egy emberrel találkozom szívesen, van annyi szabadidõm, Budapesti vagyok. És miután én veszem a fáradtságot, hogy elmenjek és találkozzak egy csõlátású bunk*óval, aki vádaskodni tud, de írni nem, a találkozón várom a személyes bocsánatkérést. (mivel nem szeretek bosszankodni, ehhez a kérdéshez nem lépek be többet, de ismétlem, a levelekt várom) Üdv, egy NEM TINI :)
Ekkora baromságot rég hallottam!!!Nem is kell bizonygatnod semmit, mert aki nõbõl van és volt valaha biológia órán az nagyon jól tudja, hogy mekkora hülyeséget írtál ide nekünk.De egy élmény volt elolvasni...Köszönjük kedves...Vannak még csodák?Nem hinném!A te tested is úgy mûködik ahogy a miénk, nõtársaidé.Úgyhogy nem hinném hogy te lennél az üdítõ kivétel, aki a sex után 2 nappal pozitív tesztet tart a kezében és érzi, hogy úton van a baba.Na haggyuk...Szóval kedves kérdezõ, nem, ismétlem nem lehet az elsõ héten tüneteket tapasztalni.De van olyan, hogy az ember ha valamit nagyon szeretne, vagy nagyon nem szeretne, akkor a teste megtréfálja és olyan tüneteket produkál, mintha pédául terhes lennél.De egy pár hét múlva a teszt választ ad a kérdésedre...
Hohó, dehogynem vannak jelek, már két nap után, legalábbis nálam. Egyik nap éppen ettem, amikor a barátom megkérdezte, ez hanyadik tál Gyros-om, mondtam, hogy a harmadik. Azt mondta erre, "te terhes vagy". Á mondom, két napja voltunk együtt, két nap után csak nem nõ meg ennyire az étvágyam. Azt mondta, hogy de és azonnal vegyünk tesztet. Teszt pozitív, terhes voltam. Ha a barátomnak nem szúr szemet a hirtelen nõtt étvágyam, lehet, hogy csak akkor veszem észre, hogy terhes vagyok, amikor egyszer csak kicsusszan belõlem a gyerek. :D
Nem kell utána néznem. Kereken egy héttel késõbb voltam nõgyógyásznál és napra/órára pontosan megmondta, hogy 10 napos terhes vagyok. Négy terhes gyors tesztet végeztem utána, mind kimutatta, hogy terhes vagyok.
Mármint a gyros-os sztori után végeztem négy tesztet. Tudom rá van írva, hogy három nap után ad csak megbízható eredményt. De én elvileg pont aznap voltam a harmadik napban. Na mindegy ezen nincs mit vitatkozni, személyes tapasztalat, gondoltam ezzel segítek a kérdezõnek, viszont nem szeretem ha meghazudtolnak. Pirvátba szívesen megadom az nõgyógyászom számát, aki végezte az abortuszt. ;)
Most komolyan arról oktatsz ki, ami velem történt? :D Elsõ aktus volt (szûz voltam, még pettingelést sem csináltam soha), nem lehet összekeverni semmivel sem. Az orvos egy belsõ-ulrahanos vizsgálattal állapította meg a terhesség idejét. És kb két és fél hónapos terhes voltam, amikor az abortuszra sor került. Privátban mindent elmesélek szívesen részletesen. De szerintem elég volt a nyílvános élénybeszámolómból. :P
Jaja, elötte se petting, se semmi, aztán elsõ szexbõl terhesség...szép dolog! Abortusz két és fél hónapos terhesen?Vagyis 8-9 hetesen?Annak a babának már voltak kezecskéi, lábacskái, újjkezdeményei, szívecskéje ami vert, és mocorgott.Szegény... Miért ne oktathatnálak ki?Nekem még nem volt abortuszom. És nem is dugtam felelõtlenül csitri tiniként. Oké, igazad van.legyen ennyi elég.
Ez elképesztõ! A teszt az elmaradt mensi után 3 ra mutatja ki a terhességet! Aranyom, ez nem lehetséges, amit leírsz! Mikor esetlegesen teherbe esel(a szexre gondolok) onnantól kezzdve 10-12 nap, mire beágyazódik... tudod, idõ kell neki, h oda érjen a helyére! és a teszt csak akkor mutatja ki, h terhes vagy, ha a sperma már beágyazódott! Lehetetlenség, amit állítasz, hacsak nem valami ufó vagy
3 napos teszt nincs, a legérzékenyebb 10es!!! terhesség 1. ete nincs, hisz ha vki terhes akkor nem az együttléttöl számolják hanem az utolso mensitöl.....
Tudattalan tini aki a gyrosos és abortuszos sztorit írta...én vagyok az aki megcáfolta.34 hetes NEM TINI kismama! :)
Én sem 'tini' vagyok, nem értem honnan és miért jött ez az ötlete valamelyikõtöknek. Mellesleg azt sem értem, hogy jön a témához, hogy ki mennyi idõs, hány gyereket szült és mit evett reggelire... Nem érdekel, hogy meg lettem "cáfolva", nincs kedvem bizonygatni az igazamat anonym, arctalan embereknek. Felõlem akár tótágast is állhat itt bárki, én tudom, hogy hogyan, mikor és miért estem teherbe és ez nekem épp elég.
A kérdező hozzászólása: nem voltam orvosnál, mert szerdán megjött, úgyhogy ezért nem mentem el. Gondlom akkor csak talán az idegesség!

Mitõl lehetnek terhességi tüneteim?

1-2 hónapja hányingerem van egész nap, reggeli rosszullétem, kívánós vagyok, a melleim megnõttek és keményebbek lettek. Terhességre gyanakodtam, de megjött a menstruációm, csak 1 nappal rövidebb volt a szokásosnál. Csináltam tesztet is, de az is negatív lett. Mi lehet velem? Létezik, hogy terhes vagyok, de a teszt nem mutatja ki és menstruálok? Vagy mi lehet a bajom?

Legjobb válasz: Hát nagy valószínûséggel nem vagy terhes, mivel a tüneteket a hormonok okozzák a terhesség alatt, de ha a teszt negatív, akkor nálad más lehet a gond. Hallottam már olyat viszont, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, ezért bár terhes az illetõ, mégsem mutatja ki a vizeletteszt. Ha gondolod, menj el dokihoz, egy ultrahang vizsgálattal õ megállapítja, mi a helyzet :)

Hát nagy valószínûséggel nem vagy terhes, mivel a tüneteket a hormonok okozzák a terhesség alatt, de ha a teszt negatív, akkor nálad más lehet a gond. Hallottam már olyat viszont, hogy valakinek a HCG nem választódik ki a vizeletében, ezért bár terhes az illetõ, mégsem mutatja ki a vizeletteszt. Ha gondolod, menj el dokihoz, egy ultrahang vizsgálattal õ megállapítja, mi a helyzet :)
A kérdező hozzászólása: Még megvárom a menstruációm, aztán elmegyek orvoshoz, ha fennállnak a tünetek. Csak nem tudom mi van velem, mert ez így borzasztó. Olyan erõsen érzek mindenféle szagokat is, és egybõl hányingerem lesz tõle...

Mik lehetnek beágyazodás tunetei ovulacio utani 10ik napon? Terhessegi teszt csak verzes kimaradasa utan erdemes csinalni vagy mar mutat most is? En apro szurkalast erzek a mehemnel es mintha meg akarna jonni.

Legjobb válasz: Mikor kéne megjönnie? Szerintem semmiképpen ne csinálj még tesztet várd meg amíg késik legalább egy napot...nem termelt még a szervezeted elég HCG-t. Nem tudom megmondani neked, hogy mit kell ilyenkor érezned ovu utáni 10. napon csak annyit mondhatok, hogy képesek vagyunk sok mindent bebeszélni magunknak, olyan tüneteket produkálni mintha terhesek lennénk és közben nagy csalódás a vége amikor megjön.Ne figyelj oda amikor úgy érzed, hogy mindjár megjön mert görcsölget a hasad hidd el amikor nem várod nem is számítasz rá akkor tuti nem jön meg... 35 hetes kismama vagyok és a harmadik terhességem, nekem ez a tapasztalatom... Szép napot!

Mikor kéne megjönnie? Szerintem semmiképpen ne csinálj még tesztet várd meg amíg késik legalább egy napot...nem termelt még a szervezeted elég HCG-t. Nem tudom megmondani neked, hogy mit kell ilyenkor érezned ovu utáni 10. napon csak annyit mondhatok, hogy képesek vagyunk sok mindent bebeszélni magunknak, olyan tüneteket produkálni mintha terhesek lennénk és közben nagy csalódás a vége amikor megjön.Ne figyelj oda amikor úgy érzed, hogy mindjár megjön mert görcsölget a hasad hidd el amikor nem várod nem is számítasz rá akkor tuti nem jön meg... 35 hetes kismama vagyok és a harmadik terhességem, nekem ez a tapasztalatom... Szép napot!
Csinálhatsz, csak nem biztos, hogy kimutatja, de több olyat olvastam a fórumokon, hogy a 9-10. napon már pozitív lett a teszt!! Viszont 10-es érzékenységûvel tesztelj, ha van! Én is pont a 10. napon vagyok, teszteltem reggel, de negatív lett, pedig nekem is mindjárt megjön érzésem van, és a hõm is eléggé felment reggel..
A kérdező hozzászólása: 17en kellene megjonni de remelem nem jon meg:-) es ha most beagyazodasom lenne magasabb testhomnek kellene lennie?mar nagyon szeretnek babat, oktobertol probalkozunk...
Szerintem mérd meg reggel a hõdet. Mielött kikelnél az ágyból. Ha magas, akkor jó. (37 körül. +/-0, 2)
Hogy alakult a dolog? Lett belõle baba vagy megjött? Én is ugyanezt érzem, az ovu utáni 10. napon vagyok.

Mik lehetnek a legkorábbi jelei a terhességnek, mikor vehetőek észre?

Már van egy babánk de nála nem voltak különösebb tünetek a 3-4 hónapig csak utána jelentkeztek!Mik lehetnek a legkorábban észre vehet? tünetek a mensi kimaradásán kívül!ja és a már meglév? baba még szopizik

Legjobb válasz: Szia! Általában a legelsõ tünetek megegyeznek a te 3-4. havi tüneteiddel. A legeslegelsõ tünet a menstruáció elõtt illetve után is jelentkezõ mellfeszülés, fémes íz a szájban, "mindjárt megjön" érzés, illetve a premenstruációs szindróma tünetei is megegyezhetnek néha a terhesség legelsõ tüneteivel :)

Szia! Általában a legelsõ tünetek megegyeznek a te 3-4. havi tüneteiddel. A legeslegelsõ tünet a menstruáció elõtt illetve után is jelentkezõ mellfeszülés, fémes íz a szájban, "mindjárt megjön" érzés, illetve a premenstruációs szindróma tünetei is megegyezhetnek néha a terhesség legelsõ tüneteivel :)
Nagyon szívesen :) :)
A kérdező hozzászólása: köszi szépen:)
Nekem az volt az elsõ jel, hogy megittam a reggeli kávémat, és rá 10 percre rohantam a mosdóba öklendezni. Ez aztán a 6. hét után váltott át hányásra, és akkor leszoktam a kávéról. :) Egyébként mensi idejében 2 barna pöttyöm volt, és mindjártmegjön-érzés. Még betétet is beraktam... :)

1 teljes hó kimaradt a mensziből. Teszteltem de az negatív volt. Attól még terhes lehetek? és terhességen kívül még mik lehetnek az okok amiért késik?

Legjobb válasz: Lehetseges okok miert meg keshet lehet fogyokura,dieta,idegeskedes, de lehet egyszeruen megmagyarazhatatlan ami nekem volt mikor tobb mint egy honapot kesett.E vitamint irt fel a doki(veny nelkul kaphato)es megjott harmadnapra.Akkor sem art ha terhes lennel.

Lehetseges okok miert meg keshet lehet fogyokura, dieta, idegeskedes, de lehet egyszeruen megmagyarazhatatlan ami nekem volt mikor tobb mint egy honapot kesett.E vitamint irt fel a doki(veny nelkul kaphato)es megjott harmadnapra.Akkor sem art ha terhes lennel.
Szerintem el kellene menned dokihoz ha még nem voltál. Nem teljesen normális ha kimarad a mensid, ha pedig mégis terhes vagy akkor meg azért kell, hogy lásson orvos. Ha nem terhesség miatt marad ki, az vmi hormonális probléma lehet szerintem. Mindenképpen utána kellene járnod.
szia. lehetsz terhes, mert nekem se mutatta ki egyhósan, majd csak 2, 5hós voltam, mikor rájöttem:)

Mensi előtt valóban lehetnek terhességi tünetek? Ha igen mikor észlelhetők a fogantatástól számítva?

Legjobb válasz: A beágyazódás után, tehát lrghamarabb a 9-10. naptól. És csak lehetnek, erõsen feltételes módban.

A beágyazódás után, tehát lrghamarabb a 9-10. naptól. És csak lehetnek, erõsen feltételes módban.

Ezek lehetnek terhességi tünetek? Mikor csináljak tesztet, hogy biztosan öröm könnyek jöjjenek?

38 éves vagyok, kisfiunk már 3,5 éves. Nagyon szeretnénk kistesót, de már 1 éve próbálkozunk. Januárban volt egy méhen kívüli terhességem, az nagyon megviselt minket. 6 hónap óvatos együttlétet javasolt a dokim. 23 napos a ciklusom, 07.27-én jött meg utoljára és 08.05-én volt ovum. Együtt voltunk 08.02-án és 08.05-én. Kb 3-4 napja émelygek, annyira fáradt vagyok, hogy szinte ülve elalszom. Ha ételekre gondolok, szinte öklendezek. A hasam lent szúrkál, de a melleim nincsenek megduzzadva, csak oldalt néha belenyillal. Reggel csináltam tesztet, de negatív. Persze tudam, hogy még korai. 08.19-én kell megjöjjön.

Legjobb válasz: bocs, de szerintem m;g nagyon koraiak lennének ezek a tünetek a terhességhez, de persze minden lehetséges. én 20-án csinálnék tesztet, elõtte semmiképp. és elvileg csak az 5. hét körül jelentkeznek ezek a tünetek... szorítok neked!! (én is 38 vagyok egy 3,5 éves kisfiúval :))), bár nálunk van kistesó is.)

bocs, de szerintem m;g nagyon koraiak lennének ezek a tünetek a terhességhez, de persze minden lehetséges. én 20-án csinálnék tesztet, elõtte semmiképp. és elvileg csak az 5. hét körül jelentkeznek ezek a tünetek... szorítok neked!! (én is 38 vagyok egy 3, 5 éves kisfiúval :) )), bár nálunk van kistesó is.)
Aug 20-án. Drukkolok
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors választ. Igen, fejjel tudom, hogy korai, de a szívem... Akkor marad a jövõ hét eleji tesztelés. Vettem már a vaterán szuper érzékeny tesztet (10-es érzékenységût), azzal is csak jövõ héten teszteljek? Szent ég. Annyira dilisnek érzem magam, mert annyira boldoggá tenne, ha lehetne még egy kisbabánk. Itt ülök a munkahelyemen és a sírás kerülget. Tuti begolyóztam...
Egy hét múlva csinálnék.
Szia Én is 19-20ra nem várom. Nagyon szurkolok Neked is:) Én csak jövõhéten fogok tesztelni nehogy mégnagyobb legyen a csalódás ha netán..... Én is nagyon izgulok, ugyan nekem az elsõ baba lenne:) Minden nap ez jár a fejembe és kicsit félek is, hogy nagyon rágörcsölök és emiatt netán nem lesz semmi :( Kitartás! Majd írd meg az eredményt;)
A kérdező hozzászólása: 5-ös válaszoló: és te már érzel valamit? "Produkálsz" valamilyen tünetet? :) Elképesztõ, hogy ha nagyon szeretnénk babát, minden jelt észreveszünk magunkon. Nektek elsõ baba "lesz". Akkor jövõ héten írjunk, hogy mi lett a teszt eredménye. Te hány éves vagy?
Mindenképpen megírom:) Hát igazából második napja nagyon fáradtnak és álmosnak érzem magam, melleim érzékenyek és perpill hányingerem van. De ez bõven lehet a mensi meg valami betegség elõjele is:S A hasamban néha érzek fura dolgokat, de ettõl függetlenül nem hiszem, hogy bármelyik terhességre utalna, bár aztán kitudja... Én 24 éves vagyok, párom 39 :) Várom majd az eredményed:) és szorítok nagyon! 5-ös

Mit lehett tenni terhesseg alatt az allando hanyinger ellen?

Legjobb válasz: Nekem csak a hideg kóla segített. Minden nap az ebédet egy pohár hideg kólával fejeztem be, és ez több terhességen átsegített. :)

Nekem csak a hideg kóla segített. Minden nap az ebédet egy pohár hideg kólával fejeztem be, és ez több terhességen átsegített. :)
Nekem sajnos semmi nem vált be. Ideig óráig segített a gyömbér, de inkább csak enyhítette a tüneteket. Még mindig kínlódok, immár 10 hete, 7 hetesen kezdtem. MÁr igazán vége lehetne:S
Pohár Coca Cola, és pár szem pisztácia!
Gyömbért tea.Nagyon jó.
Ha sokt hánysz, menj dokihoz. Nekem daedalon kúrát írt fel, csak az segített egy picit. Ígyis 23 hétig hánytam egyfolytában. Az elõzõ terhességemet végig hánytam a szülésig. Napi 5-6x.

Mik lehetnek a terhesseg tunetei?

Kb.5 nap mulva kell, hogy megjojjon. Feheres nyakom van kb. 2 napja. Mar sirhatnekom van az allando ehsegerzettol, jol bekajalok, egy ora mulva megis ehen akarok halni, allandoan enni akarok.(Kul.nagyon vekony vagyok) Reggelente emelyeg a gyomrom, neha hanyingerem van. Hasam 1,5 hete gorcsol, mellem nem faj, csak viszket, foleg a mellbimbom. Ma teszteltem es negativ lett, de remelem csak azert mert koran teszteltem. Lehet, hogy terhes vagyok, vagy csak mar bebeszelem magamnak. Legyszi, valaszoljatok, mert nagyon ketsegbe vagyok mar esve, annyira szeretnek mar babat.

Legjobb válasz: Szia!A terhesség jelei:émelygés,hányinger,hányás,hangulat ingadozás,hõemelkedés,feszülõ,viszketõ mell. Bár nekem semmi tünetem nem volt, csak annyi,hogy 2 hetet vártam,mert késett,csináltam egy tesztet,és ott volt a két csík.Már 20 hetes vagyok,és semmi problémám nem volt eddig,azon kívül, hogy néha sok a gyomorsavam.Remélem segítettem,és szorítok,hogy legyen két csík neked is a teszteden.

Szia!A terhesség jelei:émelygés, hányinger, hányás, hangulat ingadozás, hõemelkedés, feszülõ, viszketõ mell. Bár nekem semmi tünetem nem volt, csak annyi, hogy 2 hetet vártam, mert késett, csináltam egy tesztet, és ott volt a két csík.Már 20 hetes vagyok, és semmi problémám nem volt eddig, azon kívül, hogy néha sok a gyomorsavam.Remélem segítettem, és szorítok, hogy legyen két csík neked is a teszteden.
Nekem is volt olyan idõszakom, hogy beképzeltem magamnak a terhességet és produkáltam mindenféle tüneteket, hamar teszteltem is ami negatív volt és persze nem hazudott. A tesztek nekem soha nem hazudtak, tök mindegy mikor csináltam. Persze azóta már boldog 26 hetes kismama vagyok. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Probaltam mar azt is, hogy nem gondolok a terhessegre, mert lehet, hogy azert tunetezek, de tegnap reggel(ebredes utan kb10 perccel) mikor a ferjemmel arrol beszeltunk, hogy mi lesz a du-i program, egyszer csak hanyingerem lett. Ezert bizom benne, hogy nem csak bekepzelem, hanem tenyleg terhes lettem, csak meg koran teszteltem. Vasarnap kell, hogy megjojjon...
A kérdező hozzászólása: Koszi a valaszakot es gratulalok a babakhoz mind2-nek!!!
Nehéz ügy! Én már megjártam mindezeket mint Te, de tesztelni nem teszteltem soha. Nálad a következõre gondolok: Nem azért vagy éhes, nem azért fáj a cicid és a hasad, hiszen ez még nagyon korai lenne! Gondolj csak bele, a hcg nem elég magas a szervezetedben ahhoz, hogy kimutassa a pozitív tesztet, akkor ahhoz se elég magas, hogy ilyen tüneteket ptodukáljon. Nehéz nagyon tudom, én is szeretnék kisbabát, én is beképzelem minden hónapba a tüneteket, sõt! Az jó jel viszont ha minden másképp történik mint az elõzõ hónapokban! Nekem ebben a hónapban másképp történt minden, mégis megjön (folyás, kis barna nyomok). Van egy kolléganõm, õ azt mondja: a kisbaba már tudja, hogy melyik hónapban akar megszületni, akkor is fog a világra jönni. Nem nagyon szoktam az efféle dolgokban hinni, de nekem ezzel sikerült lenyugtatnom magam, hogy ha egyszer tudja hogy mikor kell megszületnie, akkor hamarosan jönni is fog! :-)Szorítok, hogy minél elõbb kisbabád legyen!
A kérdező hozzászólása: Koszi szepen a valaszokat! Megprobalok nem gondolni a terhes akarok lenni dologra, de olyan nehez :) Nagyon szeretnek mar vegre babat!
A kérdező hozzászólása: Ja, meg csak annyit, hogy a hasam peteeres utan kezdett el gorcsolni, akkor volt 2 napig gyenge barnas pecsetelesem, es arra gondoltam, hogy ez talan lehetett a beagyazodas jele. Remelem nem csak szimulalom a jeleket, es a jovo 7 vegen pozitivat tesztelek(Felteve ha addig nem jon meg) Az vigasztal, hogy ez a 2.probalkozasi honapunk, ugyh.meg van idonk :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!