Találatok a következő kifejezésre: Mik lehetnek okai annak, (23 db)

Mi az oka annak hogyha én kb 4 hetes terhes lehetek de nem fáj a mellem?

Érzem hogy meg van duzzadva oldalt,de csak akkor fáj ha ráfekszem.Normális ez?

Legjobb válasz: Négy hetes terhes akkor vagy amikor a mensi elmarad. Ilyenkor még nem igazán vannak határozott terhességi tünetek. Nem hiszem, hogy a mellnek fájni kell terhesen, az inkább feszülni szokott, ennek ellenére én elég sokáig tudtam gond nélkül hason feküdni.

Négy hetes terhes akkor vagy amikor a mensi elmarad. Ilyenkor még nem igazán vannak határozott terhességi tünetek. Nem hiszem, hogy a mellnek fájni kell terhesen, az inkább feszülni szokott, ennek ellenére én elég sokáig tudtam gond nélkül hason feküdni.
Szia! Nem törvényszerû, hogy fájjon a melled.Nekem az elsõ terhességemnél egyáltalán nem fájt, most a másodiknál is az elején csak.Úgyhogy nincs ok izgalomra.
A kérdező hozzászólása: köszi .érzem a duzzanatot de nem mondhatnám hogy fáj. .Tudod volt egy pozitiv tesztem és a doki csak egy foltot látott. jan 23.-án jött meg utoljára.
Egy picit feszült a mellem a peteérés utántól a mens. idejéig, amikor is nem jött meg. Pozitív lett a tesztem, 4 hetesen eltûnt az a kis feszülés, nagyon enyhén érzékeny lett a m.bimbó, de semmi több. Tünetmentesnek mondtam magam. Ettõl függõen csodálatosan terhes voltam/vagyok. Azóta sincs mell"érzésem". Duzzadtabb egy kicsit. Pedig ikrekkel vagyok, dupla hormonokkal. 5. hét után jött émelygés. Erõsségükben is változhatnak, el is múlhatnak tünetek helyükbe lépve talán mások.

Szerintetek mik lehetnek az okai annak, hogy sok nőnek alig akar összejönni a bébi, illetve hogy mennyi meddő nő van?

Legjobb válasz: Szerintem az hogy kitolódott az elsõ szülések kora,(sajnos tudjuk a miérteket)a nagy átlagban,viszont biológiailag még mindig a húszas évek eleje az optimális,akkor a legtermékenyebbek a nõk.Bár nekem elsõ babámra "csak" 6 hónapot kellett várnom,kistestvére pedig rögtön jött hogy eldöntöttük.Én egyébként a környezetemben ezt nem tapasztaltam,viszont a korai-vetéléseket annál inkább,rengeteg ismerõsömnél(én is sajnos)

Szerintem az hogy kitolódott az elsõ szülések kora, (sajnos tudjuk a miérteket)a nagy átlagban, viszont biológiailag még mindig a húszas évek eleje az optimális, akkor a legtermékenyebbek a nõk.Bár nekem elsõ babámra "csak" 6 hónapot kellett várnom, kistestvére pedig rögtön jött hogy eldöntöttük.Én egyébként a környezetemben ezt nem tapasztaltam, viszont a korai-vetéléseket annál inkább, rengeteg ismerõsömnél(én is sajnos)
31 és 34 évesen szültem az lemaradt.
Szia! A választ én sem tudom, de nekem is két év kellett ahhoz hogy megszülessen a babánk, pedig én 20 éves voltam amikor elkezdtünk próbálkozni, és elõtte volt egy vetélésem is. Bele sem merek gondolni mi lett volna, ha mondjuk csak 30-40 évesen döntünk úgy hogy gyereket szeretnénk!?
Szerintem egyértelmûen a stressz és a kitolódott babavárás. Nekem azt mondta a nôgyógyászom, hogy ketyeg a biológiai órám, ha babát szeretnék, uccu neki, mert a petesejtjeim sem lesznek fiatalabbak és egyre kisebb lesz az esélye, hogy megmarad a baba és egészséges lesz... 35/N
Igen a sok stressz meg a bizonytalanság. De a meddõséghez még hozzátenném a fogamzásgátlót. Én 6 évig szedtem, tavaly decemberben hagytam abba, eddig semmi. Kivizsgálás kivizsgálás hátán, és a doki azt mondta hogy felborította a hormonháztartásom a gyógyszer. És most reménykedhetek hogy helyrejön egy kis segítséggel, és lesz babánk!
Akiknek nem sikerül a baba, ott nem mindig a nõvel van a probléma!!! A sikertelenségért majdnem 50 %-ban a férfiak a felelõsek! Pontosítva, az összes sikertelen pár 30 %-ának, nem is tudják mi az oka, egyik részrõl sem. A maradék 70 %-nak pedig fele a nõ, fele férfi, és esetenként akár mindkettõ is lehet együtt az oka.
Egyet értek az elôzô hozzászólóval! Egyik ismerôsünknél is a férj "katonái" voltak a hibásak, amiért nem sikerült évekig a babásodás. Sajnos a pasik sokszor hiúságból nem mennek el kivizsgálásokra, és inkább a nôt "okolják".

Mi lehet az oka annak, hogy kb. fél éve nem jött meg? -nem vagyok terhes, viszont kb. fél éve hagytam abba a Triregol fogamzásgátlót mert állandó panaszaim voltak. -rendszeresen fogyasztok cannabis-t Ezek lehetnek okok? Egyéb panaszom nincs.

Legjobb válasz: Hány éves vagy? Hány éve menstruálsz? Hogyhogy eddig nem mentél el orvoshoz? nem vagy kórosan sovány? Nem ért stressz az utóbbi idõkben? A cannabistól nem lehet ilyen bajod.

Hány éves vagy? Hány éve menstruálsz? Hogyhogy eddig nem mentél el orvoshoz? nem vagy kórosan sovány? Nem ért stressz az utóbbi idõkben? A cannabistól nem lehet ilyen bajod.
Hallod! Fel eve nem jott meg, nem voltal orvosnal, es meg mindig ott tartassz, hogy ezt a problemat egy ilyen oldalon akarod megbeszelni, ahhelyett, hogy megvizsgaltatnad magad?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?
A Tri-Regol-hoz nekem is volt szerencsém úgy 15 évvel ezelõtt. Három évig szedtem folyamatosan, és amikor abbahagytam szintén fél évig nem volt menzeszem, és még egy évig 40-50 napos ciklusaim voltak. Ezt háromféleképpen lehet kezelni: - elmész orvoshoz, õ felír egy újabb hormonkészítményt, tehát vérzésed lesz, de peteérésed továbbra sem - természetes hatóanyagokkal hozzásegíted a szervezeted, hogy ismét normálisan mûködjön (pl. aloe vera, barátcserje stb.) - ha fiatal vagy még, akkor ki is várhatod, amíg magától helyreáll. Én az utóbbit tettem, de sosem füveztem. A cannabis hosszabb távon hatással van a hormonháztartásra, ezáltal befolyásolja a peteérést. Nem írtad a korod, de feltételezem, hogy max. a húszas éveid elején járhatsz. Nem fogok papolni, hogy ne szívj, de akkor legalább szedj valamit, ami kicsit visszafogja a káros hatásait.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a 3. értelmes választ. Azért nem mentem orvoshoz, mert nincs munkám, így nincs Tb támogatásom se.25 éves vagyok különben.
Masodik vagyok! A TB-et el kellene intezni, amig meg nem buntetnek! Havi most nem tudom mennyi mert kulfoldon elek, de mintha anyu azt mondta volna, hogy 4900.-

Mik lehetnek az okai annak, hogy az embrió megáll a fejlődésben? Vagyis, hogy nem lesz szívhangja, elhal, stb.?

Tudom, hogy nem szabadna idegesíteni Magam, és meg is fogadtam, hogy nem böngészem a különböz? történeteket, de annyi rémes sztorit olvasok, itt is, hogy állandóan felülkerekedik Bennem a félelem, és szinte rettegek, hogy Én is úgy járok, mint annyian az itt kérdez?k/válaszolók közül, akiknek elhalt a babájuk, és hasonlók. Még csak 6 és fél hetes vagyok, de már teljesen rajtam van a para, hogy nem lesz szívhangja az Én babámnak sem, és ilyesmik....

Legjobb válasz: Legtöbbször nem tudják megmondani az okot. Lehet, hogy valami genetikai összeférhetetlenség van, és a természet így szelektál.

Legtöbbször nem tudják megmondani az okot. Lehet, hogy valami genetikai összeférhetetlenség van, és a természet így szelektál.
Igen, ez a temreszetes szelekcio. Altalaban a beteg babakkal tortenik meg :( De ezen ne idegeld magad, mert a stressz sem tesz jot! Bizz a picikedben :) 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, csak azzal tudom nyugtatni Magam, hogy végülis semmit nem tudok tenni ellene, ha baj van, de természetesen nagyon bízom a bébimben, hogy Õ teljesen rendben van!
nekem elhalt egy babám 8hetesen azt mondták beteg lett volna.De mi az orvosommal kiderítettük, hogy a sárgatest hormon kevés és írt egy duphaston nevû gyógyszert a második baba sikerült kopp-kopp :D most 31 hetesek vagyunk.A pozitív hozzáállás a titok nyitja ne gondolkozz butaságokon VELED NEM LEHET BAJ jó babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így lesz, Velem nem lesz baj! :-)

Mi lehet az oka annak hogy szeptember óta nem menstruálok? Nem lehetek terhes mert nem feküdtem le senkivel. Mi lehet a bajom? L/15

Legjobb válasz: Eddig rendszeres volt? Mióta menstruálsz? Máskor is kimaradt már? Keress fel mindenképpen egy nõgyógyászt. Ha már voltál, akkor menj vissza, ha még nem, akkor egy "újat". Ennek utána kell járni. Lehet, hogy egy egyszerû apróság, és lehet, hogy olyasmi, amivel hamar kezdeni kell valamit.

Eddig rendszeres volt? Mióta menstruálsz? Máskor is kimaradt már? Keress fel mindenképpen egy nõgyógyászt. Ha már voltál, akkor menj vissza, ha még nem, akkor egy "újat". Ennek utána kell járni. Lehet, hogy egy egyszerû apróság, és lehet, hogy olyasmi, amivel hamar kezdeni kell valamit.
A kérdező hozzászólása: Eddig volt olyan hogy kihagyott egy hónapot de ennyit még nem. ne voltam még nõgyógyásznál. 1 éve menstruálok.
Ha fogyókúrázol esetleg, amiatt van, de NEM NORMÁLIS. Fordulj orvoshoz mindenképpen, ha eddig rendszeresen megjött.
Ez jó jel, ha még csak egy éve, mert elõfordulnak rendszertelenségek az elején. Viszont ennek ellenére nézesd meg magad. Amúgy is jó, amikor valaki "nagy lány" lesz, megnézetni, hogy minden rendben van-e. Anyukádnak nincs egy dokija, akihez elmehetnél? Anno én is anyámmal mentem el elõször. Irtó furcsának tûnik egy ilyen vizsgálat elsõre, de nem kell izgulni. Egy jó doki nagyon diszkrét és rendes. Elõször beszélgetés van, csak aztán jön a vizsgálat, szûz lányokra nagyon szoktak "vigyázni". Menj el!
Az elején lehetnek pontatlanságok, kimaradások, de ha a hónapban nem jön meg már keress fel inkább egy nõgyógyászt.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a választ. :) Igen még szûz vagyok. Elfogok menni :)

Egészséges pároknál ha peteérés elött, akkor, és után is eggyütt voltak és rendezett ciklusa van a nőnek, és mégsem lett belőle terhesség annak okai mik lehetnek?

Legjobb válasz: Hiaba termekenyul meg a petesejt meg egy par napos ut var ra amig eleri a mehet. Kell neki a megfelelo nedvesseg, sikossag ami elosegiti az utat a meh fele. Kell neki a megfelelo test homerseklet. A megtermekenyites utan 30 orara ra kette osztodik es innettol kezdve elindul a sejt osztodas, Itt is lehet hiba az osztodasnal es akkor el sem jut a mehig hanem kiurul a mensivel. Ha pedig sikeresen eleri a mehet ott ujabb probaltatasok varnak ra. Megfelelo-e a meh nyalkahartyaja (nem tul vastag, nem tul vekony) es betud-e agyazodni? Beagyazodas utan a kis sejthalmaz kette osztodik es az egyik felbol lesz a placenta ami majd a 10 het utan kezdi atvenni a taplalo szerepet. Ennel az osztodasnal is adodhat hiba es levalhat a sejtcsomo a meh falarol es kiurul a mensivel. Es ebbol mi nem sejtunk es nem erzunk semmit csak azt, hogy na mar megint megjott a nemvart mensi! Tehat hiaba egeszseges ket par meg nagyon sok megprobaltatas var a megtemekenyitett petesejtre.

Hiaba termekenyul meg a petesejt meg egy par napos ut var ra amig eleri a mehet. Kell neki a megfelelo nedvesseg, sikossag ami elosegiti az utat a meh fele. Kell neki a megfelelo test homerseklet. A megtermekenyites utan 30 orara ra kette osztodik es innettol kezdve elindul a sejt osztodas, Itt is lehet hiba az osztodasnal es akkor el sem jut a mehig hanem kiurul a mensivel. Ha pedig sikeresen eleri a mehet ott ujabb probaltatasok varnak ra. Megfelelo-e a meh nyalkahartyaja (nem tul vastag, nem tul vekony) es betud-e agyazodni? Beagyazodas utan a kis sejthalmaz kette osztodik es az egyik felbol lesz a placenta ami majd a 10 het utan kezdi atvenni a taplalo szerepet. Ennel az osztodasnal is adodhat hiba es levalhat a sejtcsomo a meh falarol es kiurul a mensivel. Es ebbol mi nem sejtunk es nem erzunk semmit csak azt, hogy na mar megint megjott a nemvart mensi! Tehat hiaba egeszseges ket par meg nagyon sok megprobaltatas var a megtemekenyitett petesejtre.
Ez nem úgy mûködik, hogy biztosan összejön elsõre. Ha tegyük fel minden rendben van mindkettõtöknél, akkor is a teherbeesés esélye elsõre 30 % . Ha kb fél évig nem jön össze, akkor már lehet gyanakodni, egy év után érdemes a dokival kivizsgáltatni mindkettõtöket. Elég sok tényezõ van, aminek egybe kell vágni ahhoz, hogy létre jöjjön a terhesség.
A peteérés csak szükséges, de önmagában nem elégséges feltétele a teherbe esésnek. Ha ez így volna akkor minden inszemináció illetve lombikbébi kezelés eredményes volna, de ez távolról sincs így. nagy valószínûséggel nincs semmi probléma a háttérben, csak nem sikerül mindenkinek elsõre.

Férfiak! Ha van egy párkapcsolatotok, akkor mik lehetnek annak az okai, ha titkoltok egy másik lányt?

Tehát a helyzet a következõ: leszögezném, hogy nem vagyok féltékeny típus, és ezt a barátom is tudja. Van egy lány, akivel egy egyesületbe járnak, a párom szerint ez a lány belé van zúgva (én ezen jót mosolyogtam, hogy tulajdonképpen aranyos, mert a lány 2 évvel fiatalabb nálam). A múltkor ketten elmentek valamilyen programra, ezt kicsit furcsáltam, de gondoltam menjenek, nekem is vannak hímnemû barátaim. Ez a lány egyébként többször felhívja, hogy neki épp ez a baja, vagy az, SMS-eket küld minden piti dolog miatt, heti szinten sütit süt a barátomnak, vagyis tulajdonképpen egymásnak sütnek. Mostanában azt is észrevettem, hogy el van titkolva a lány elõlem. Mármint van egy program, ahová nagyobb baráti társasággal mennek, a párom mindenkit megemlített, csak ezt a lányt nem. Vagy az is utólag derül ki, hogy õk amúgy minden edzes elõtt találkoznak, és együtt mennek. Félre értés ne essék, ezzel minden rendben van, én csak egyet nem értek: miért kell elhallgatni ezeket az információkat. Nem gondolok semmi rosszra, hiszen elég fiatal még a lány (16), csak kérlek, írjatok meg, hogy ezt miért kell titkolni, (szándékosan elhallgatni), ha valóban nem nagy cucc.

Legjobb válasz: Lehet valaki szólt neki, hogy ne nagyon beszéljen róla, hátha neked rosszul esik. De az is lehet, hogy a lány rámászott, és mondjuk megcsókolta, ezt pedig nem akarná az orrodra kötni. Nem tudom, ezt tõle kéne megkérdezned.

Lehet valaki szólt neki, hogy ne nagyon beszéljen róla, hátha neked rosszul esik. De az is lehet, hogy a lány rámászott, és mondjuk megcsókolta, ezt pedig nem akarná az orrodra kötni. Nem tudom, ezt tõle kéne megkérdezned.
En is titkolozos tipus vagyok. Nem reg volt hogy o hazautazott es egy volt kolleganom akit nem nagyon kedvel es lebuktam mert a papucsa nem volt a helyen. Mi sem vagyunk feltekeny tipusok nem nyomozunk a masik utan de most legutobb mar nagyon kiakadt es mintha mar megfordult a fejebe esetleg titkolok mast is ezert ugy dontottem tobbet nem. Pedig csak barati segitseg volt reszemrol es nem akartam problemat a baratnomnel hogy ott azert kisse zavarna hogy 2-esbe vagyunk de igy rosszabb lett a helyzet. Lehet nalatok is bevalna es segitene.
Ja, mert azzal a két évvel te annyival érettebb vagy :D 16 évesen már nem kislány kategória, a barátod simán rámozdulhatna, ha nem lenne hûséges típus. Hogy az-e, azt meg csak te tudhatod, mindenesetre ha nem volt féltékenykedés a részedrõl, és mégis sunnyog, az nem jó jel.
A kérdező hozzászólása: Épp ez az, hogy nem volt. Éretten kezelem a hasonló eseteket, mert semmi értelme féltékenykedni. Egyébként nem érettebb, szellemi szinten pláne nem, hisz én is ismerem, fontosnak tartom, hogy megismerjem a párom barátait. Még fel kell nõjön, agyban is. Tudom, hogy nekem is van mit fejlõdni, de ég és föld (és ezt mindenféle nagyképûség nélkül mondom).
A kérdező hozzászólása: Amúgy köszönöm az eddigieket!

Mik lehetnek az okai annak ha egy nő képes a hüvelyi orgazmusra, de mégsem képes elérni azt szex közben?

Légyszi soroljátok fel a leggyakoribb "hibákat" amikre esetleg később jöttetek rá, vagy tapasztaltátok meg, hogy hogyan is kéne..

Legjobb válasz: A férfi nem figyel oda a nõre, a nõ nem képes ellazulni, és emiatt máshol jár az agya, esetleg nem elég nedves, és emiatt fájdalmas az aktus. Hirtelen ennyi jutott eszembe.

A férfi nem figyel oda a nõre, a nõ nem képes ellazulni, és emiatt máshol jár az agya, esetleg nem elég nedves, és emiatt fájdalmas az aktus. Hirtelen ennyi jutott eszembe.
nekem pl balfax volt az exem, egyedül vele nem sikerült csak, magamnak meg mindig :) én csak azt tudom tanácsolni, elõjáték során a pasid izgassa a g-pontod, segíts neki , add tudtára, hogy mit hogy csinálsz amikor magadnak csinálod ! Csináljátok olyan pózban, ahogy magadnak sikerül, mert gondolom így érted, hogy képes vagy hüvelyi orgazmusra . Még valami hason fekve könnyebb elérni és ha közben izgatja a csiklód vagy te magadnak ... SOk sikert !
Az elsõ jól írja.Ezen kívül az is hátráltatja a dolgot, ha koncentrálsz rá, görcsösen akarod és azon jár a fejed közben, hogy mikor lesz már orgazmusod.Valamint össze kell szokni a partnerrel, hogy tudjátok mi a jó a másiknak, merni kell irányítani.
nekem például az is befolyásolja, hogy mikor voltam utoljára pisilni...:D ha rögtön szex elõtt akkor 10bõl 9x nem tudok elélvezni. amúgy meg mindig. nem tudom h miért.

Mik lehetnek az okai annak, hogy "kidob" az msn?

A géppel van a gond? Válaszokat köszönöm. : )

Legjobb válasz: az, hogy az msn kezd olyan szar lenni mint az iwiw(:

az, hogy az msn kezd olyan szar lenni mint az iwiw(:
A kérdező hozzászólása: Meglehet ; D
Próbáld meg ezzel: http://www.digsby.com/
A kérdező hozzászólása: Köszönöm : )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!