Találatok a következő kifejezésre: Mik lehetnek okai (150 db)

Mik lehetnek okai, hogy társaságba nem tudok beilleszkedni?

Legjobb válasz: Mesélj magadról.ennyibõl nem tudok választ kreálni.

Mesélj magadról.ennyibõl nem tudok választ kreálni.
Biztos antiszociális vagy.

Miért nem nőtt meg a péniszem, mik lehetnek okai?

Legjobb válasz: Mondjuk egy kort vagy méretet írhattál volna.

Mondjuk egy kort vagy méretet írhattál volna.
Ez igaz, nem tudjuk hány évesrõl van szó, meg más adatot sem. Egy lényeges dolog van még van olyan hogy vérpénisz(igaz a férfiak kis %-ára jellemzõ ez)amikor a pénisz normál állapotban elég kicsike, de ha feláll akkor meg sokszorosára nõ.Ez is lehet ok, de többet kellene írnod errõl.

Mi lehett az oka mi lehett ellene tenni?

már egy ide je fáj a barátom feje minden nap egy ideig el is mult de ismét elöjött neki volt is orvosnál és ctre küldték de nem találtak nála semmit.az orvos elsö fejfájásánál vmi gyógyszert irt fel de már nem nagyon használ sztem hozzá szokott a szervezete annyit szedte,de nem mond semmit az orvos...tudok vmit javasolni??

Legjobb válasz: fejfájásra? annak annyi oka lehet h felsorolni is nehéz, fõleg javaslatot írni rá... az orvosból kell kihúzni, h mi a baj, és mitkéne tennie.

fejfájásra? annak annyi oka lehet h felsorolni is nehéz, fõleg javaslatot írni rá... az orvosból kell kihúzni, h mi a baj, és mitkéne tennie.
A kérdező hozzászólása: de ismered öket milyenek mindig vagy is páran már késön monjdák meg...mavilágban lassan meghalhatnak az emberek
szemészeten volt? ha rossz a szeme attól is tud fájni a feje

1 teljes hó kimaradt a mensziből. Teszteltem de az negatív volt. Attól még terhes lehetek? és terhességen kívül még mik lehetnek az okok amiért késik?

Legjobb válasz: Lehetseges okok miert meg keshet lehet fogyokura,dieta,idegeskedes, de lehet egyszeruen megmagyarazhatatlan ami nekem volt mikor tobb mint egy honapot kesett.E vitamint irt fel a doki(veny nelkul kaphato)es megjott harmadnapra.Akkor sem art ha terhes lennel.

Lehetseges okok miert meg keshet lehet fogyokura, dieta, idegeskedes, de lehet egyszeruen megmagyarazhatatlan ami nekem volt mikor tobb mint egy honapot kesett.E vitamint irt fel a doki(veny nelkul kaphato)es megjott harmadnapra.Akkor sem art ha terhes lennel.
Szerintem el kellene menned dokihoz ha még nem voltál. Nem teljesen normális ha kimarad a mensid, ha pedig mégis terhes vagy akkor meg azért kell, hogy lásson orvos. Ha nem terhesség miatt marad ki, az vmi hormonális probléma lehet szerintem. Mindenképpen utána kellene járnod.
szia. lehetsz terhes, mert nekem se mutatta ki egyhósan, majd csak 2, 5hós voltam, mikor rájöttem:)

Ha gyakorlatilag a fiú és a lány is egészséges, mi lehet az oka, hogy nem lesz baba az ovuláció környéki együttlétből? (Ovu teszt kimutatta). Mik lehetnek az okai? Mással is történt így?

Legjobb válasz: Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:))))))

Nagyon sokan vannak akiknek a hormon s minden egyéb is rendben van , mégis várat magára a pici. ennek ezer oka lehet , stressz, görcsök...... biztosan sokat hallodtad ezt. De talán errõl kevesen tudunk: a Nõvérem(2 éves csodás kislánya van) 8 hónapig próbálkozott azután hogy minden rendben volt náluk, és eldöntötte hogy elmegy más jellegû vizsgálatra. Természetgyógyásznál járt aki valamilyen elektromos akupunktura szerû vizsgálatot csinált és közölte vele, hogy a tejzsírt nem tudja lebontani a szervezet, és mivel rengeteg joghurtot, meg tejterméket evett , ez lerakódott ez akadályozhatja nála a beágyazódást. 2 hónapig nem evett, nem ivott semmilyen tejterméket és azt követõ hónapban késett a mensije, de csak 2 hétre rá tesztelt + lett:) )))))
hat sajnos ismeros ... mi is igy vagyunk februarba lesz ket eve hogy probalkozunk , egy fel eve hogy orvoshoz jarok , mindenfele hormontesztet megcsinaltunk minden rendben , ferjemnel is minden ok , es megsem jon , mar en is total ki vagyok keszulve , kozbe meg ugy erzem az egesz vilag terhes korulottem csak en nem ...... erdekes amit az elottem levo irt a tejtermekrol , en is rengeteg tejet iszom , vajon tenyleg lehet koze hozza ??????
els vagyok. A tesómnak szinte megtiltották a tejtermékeke fogyasztását, két hónap kellet mire a szervezet rendbe jött. Hogy ez okozta hogy babaás lett vagy nem azt nem tudom 100 % ra mondani, de megérte a lemondást.

Megőrülök ezektől az apró bogaraktól! Mik lehetnek ezek? Én csak "albínó muslicáknak" hívom őket, össze-vissza röpködnek, a lámpa v a monitor köré gyűlnek, beleszállnak az ember orrába is, a szobám most is tele van velük! Hogy irtsam ki őket?

Közelebbről megnézve olyanok mint a szúnyogok, aprók, muslica nagyságúak, átlátszóak, alig észrevehetőek, testük hosszú és zöld, fejük meg fehéres-sárgás!

Legjobb válasz: A leírásnak nem felelnek meg, ám én is szenvedek néha a kis repkedõ rovarkáktól. Én miniatûr lósz-a-rkáknak hívom õket, mert a szúnyoghálón gond nélkül keresztül jönnek és a fényre gyûlnek és egyszerûen meg lehet tõlük õrülni. Volt, hogy kaptak tõlem egy adag Raidet, másnapra a fél szobám tele volt a hulláikkal. Egyetlen megoldás, ha becsukod az ablakot és csak akkor nyitod ki ha a szobában már teljes sötétség van és vártál minimum 10 percet, hogy kívülrõl az ablakról is elmenjenek.

A leírásnak nem felelnek meg, ám én is szenvedek néha a kis repkedõ rovarkáktól. Én miniatûr lósz-a-rkáknak hívom õket, mert a szúnyoghálón gond nélkül keresztül jönnek és a fényre gyûlnek és egyszerûen meg lehet tõlük õrülni. Volt, hogy kaptak tõlem egy adag Raidet, másnapra a fél szobám tele volt a hulláikkal. Egyetlen megoldás, ha becsukod az ablakot és csak akkor nyitod ki ha a szobában már teljes sötétség van és vártál minimum 10 percet, hogy kívülrõl az ablakról is elmenjenek.
Nem tudom mik ezek. A repülõ rovarokat általában szokta vonzani az alkohol, az üdítõ, a gyümölcsök és az édes kajamaradékok illata, valamint a fény. Le kell vinni a szemetet, elmosni a mosatlant. Az ablakot akkor kinyitni amikor kint világosabb van mint bent, hogy húzzanak ki a fény felé. De amikor még ott vannak sokan, be gyûjtheted õket. Kiöntesz egy kis szörpöt vagy sört, vagy félbevágott gyümölcsöt egy nyitott zacskóba, fölé raksz egy asztali lámpát, és amikor már sokan vannak benne, óvatosan becsukod a zacskót, kiviszed a kukába.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a hasznos tippeket kedves kommentelõk igyekszem belõlük minél többet hasznosítani! Az elsõ hozzászólónak üzenném, h de, a leírásnak megfelelnek, közelebbrõl megnéztem õket, elég jó a szemem, azért igaz, h mégsem teljesen olyanok mint a szúnyogok! Habár mostanában már szinte alig van belõlük, azt is észrevettem, az sem mindegy kint milyen az idõjárás, hûvösebb, nedvesebb, esõs idõben kevésbé jönnek elõ v egyáltalán nem! Kevesebb is van belõlük! Manapság már nem engedem h bejöjjenek , még idõben, sötétedés elõtt becsukódom és ha kinyitom az ajtót azzal a mozdulattal be is csukom, mert ott gyûlnek össze a leginkább! Pillanatok alatt bejönnek de hál istennek nem kellett még drasztikusabb módszerhez folyamodnom! :)
Árvaszúnyogok?
A kérdező hozzászólása: hm...most megfogtál..létezik olyan is h árvaszúnyog? :O én még nem hallottam...lehetséges h ezek azok??
Én is most olvasgattam utána a neten, nézz képeket róluk és meglátod, hogy ezek árvaszúnyogok.
A kérdező hozzászólása: Szegények árvák :( Nincs se apjuk, se anyjuk :D Am köszi a választ utolsó kommentelõ! Hiszek neked! De már nem érdekelnek! Nincsenek! Eltûntek a színrõl! :)

Minek az oka lehet, hogy nem merünk megnyílni mások előtt? Milyen lelki okai lehetnek?

Több emberrel találkoztam már, aki nem tud megnyílni mások előtt. Fél, hogy felhasználják ellene. Mi lehet ennek az oka és hogyan lehet kezelni ezt?

Legjobb válasz: Ilyen vagyok. Nem bízok senkiben, nem akarom, hogy úgy lapozhassanak bennem, mint egy nyitott könyvben. Még egy olyan személy sem volt az életemben, akinek teljesen megnyíltam volna, szerintem nem is lesz.

Ilyen vagyok. Nem bízok senkiben, nem akarom, hogy úgy lapozhassanak bennem, mint egy nyitott könyvben. Még egy olyan személy sem volt az életemben, akinek teljesen megnyíltam volna, szerintem nem is lesz.
En sem tudok megnyilni az emberek elõtt, már csak azért is, mert elvesztettem bennük a bizalmat. Már nem is akarom senkivel a dolgaimat megbeszélni, ugysem volt velem együttérzés, amikor szükségem lett volna rá. Attól függetlenül azt hiszem, hogy jobb is igy.
Az elsõ válaszolóval teljes mértékben egyetértek, ráadásul kedves Kérdezõ, valamilyen szinten meg is válaszoltad a kérdésedet. "Fél, hogy felhasználják ellene." Persze ennek a félelemnek sok oka lehet, esetemben az emberekben való csalódás, gúnyolódások és élcek lehetnek a felelõsek ezért a hozzáállásért. Sok dolgot még a barátnõmnek sem mondok el, inkább próbálok hallgatni, de ez nem feltétlenül jó nekem, csupán könnyebb és kockázatmentesebb út.
"Sok dolgot még a barátnõmnek sem mondok el, inkább próbálok hallgatni, de ez nem feltétlenül jó nekem, csupán könnyebb és kockázatmentesebb út." Hogy lehet könnyebb az az út, ami NEM JÓ Neked? Miért nem véded ki úgy a kockázatot, hogy megfelelõ barátnõt választasz, akitõl nem félsz?:)
Én egyszer megnyíltam a páromnak, sõt, nem is egyszer, elég komoly dolgokat osztottam meg vele és ezt mind egy szálig a fejemhez vágta a veszekedések alkalmával. De valahogy nem fájt, leszartam. Egy dologgal tudott csak megbántani, de akkor lett neki nemulass az élet. Sokan eljátszották már ezt velem, úgyhogy azt hiszem, már eljutottam odáig, hogy ösztönösen nem megy a megnyílás, ha akarom, akkor sem. Kész, egyszerûen bezárkóztam. Próbálok ellene tenni, de nehéz megnyílni, pedig szeretnék. Szinte nem is vagyok önmagam, mert körbe vagyok véve falakkal, amiket nem tudok leépíteni. Örüljön neki az, aki nincs ilyen helyzetben.
Harmadik vagyok. #5 Úgy értem, hogy könnyebb elhallgatni egyes nyomasztó dolgokat, de az elhallgatás sem jó megoldás feltétlenül. Ez amolyan "két rossz közül a kevésbé sz*rt választom" dolog. #6 Nem is attól tartok, hogy kinevetne vagy bármi ilyesmi történne... Inkább attól tartok, hogy valamelyikünk nem úgy állna egyes dolgokhoz azután (szerintem én).
8: Ez nekem nagyon úgy hangzik, mintha a semmitõl félnél, de nagyon.:) Nagyon lila dolgok ezek, amiket körülírsz...
Miért lennének "semmi" és "lila" dolgok?
A kérdező hozzászólása: Láttam már sok embert és én is ilyen vagyok. Ezért tudtam megfogalmazni amitõl félek, hogy kihasználják majd. Velem nem volt ilyen, vagyis nem tudok róla, hogy sokan megbántottak volna. Én túlságosan racionálisan gondolkodok, amit nem tudok megérteni nem fogadom el teljes mértékben. Az érzelmeket sem ezáltal, egy ismerõsöm elõtt próbálok megnyílni. Tudom, hogy nem fogja ellenem fordítani, de mégsem tudom, hogy is kellene tegyek. Nem tudom irányítani ezt, olyan mintha a tudat alattim próbál védeni ezzel.

Kisebb-nagyobb foltok vannak a péniszem, és ha megnyomom őket akkor olyan genyó jön ki belőlük mint a pattanásból, mik lehetnek ezek? Baj ha vannak ilyenek? Hogy lehet elmulasztani őket?

Legjobb válasz: Azok zsírmirigyek, a bõröd ott is eléggé zsíros és itt gyûlik össze ezekben a gócpontokban. Barátnõm extra nedves szinte minden szeretkezésünkkor, nekem utána mindig kevesebb zsír van benne. Nyomkodni lehet, mint a pattanást, de ha erõsen nyomod utána fájhat is egy kis ideig, de semmi kárt nem teszel vele.

Azok zsírmirigyek, a bõröd ott is eléggé zsíros és itt gyûlik össze ezekben a gócpontokban. Barátnõm extra nedves szinte minden szeretkezésünkkor, nekem utána mindig kevesebb zsír van benne. Nyomkodni lehet, mint a pattanást, de ha erõsen nyomod utána fájhat is egy kis ideig, de semmi kárt nem teszel vele.
fordyce foltok is lehetnek, keress rá interneten, képek is szoktak lenni róla, de ha errõl lenne szó nem betegség, csak furán néz ki
Úgy, hogy elmész az orvoshoz, és megmutatod neki. Ne kérd, hogy látatlanban megoldjuk a problémádat.

Pattanásos bőrnek mik lehetnek az okai?

Mar vagy 3 éve pattanásos az arcom de nem tudom pontosan miért :( Valószínűleg mert kamasz vagyok de biztos hogy van vmi más is. Például olvastam hogy a zsíros tej vagy a stressz is lehet kiváltó ok...ti mit gondoltok? 15/F

Legjobb válasz: 15 évesen normális, bár nem árt kivizsgáltatni, ha nagyon durva. Oka lehet hormonális, ami nálad valószínû, mert kamasz vagy. A tesztoszteronnak van köze hozzá. Étel én szerintem nem befolyásolja, a srtessz annál inkább.

15 évesen normális, bár nem árt kivizsgáltatni, ha nagyon durva. Oka lehet hormonális, ami nálad valószínû, mert kamasz vagy. A tesztoszteronnak van köze hozzá. Étel én szerintem nem befolyásolja, a srtessz annál inkább.
Serdülsz, zsírosodik a bõröd... Kozmetikushoz vagy bõrgyógyászhoz kell menni õ megmondja mi a baj :)
Egyrészt ebben a korban van, ez ilyenkor természetes. Másrészt közrejátszhat a stressz, mint ahogy írtad is, és az erõs fûszeres ételek, chipszek, olajos magvak, stb. Használsz arctisztítókat? Szoktál járni kozmetikushoz?
A kérdező hozzászólása: Igen, reggel este kenegetem az arcomat plusz nem eszek chipszet es sok csokit, viszont joghurtot meg sokat. Kozmetikusnal voltam de most hogy kijöttem angliába annak az ötletnek lõttek :(
Olvasd el mivel kenegeted a bõröd mert nem mindegy... Ha száraz bõrre használsz kenõcsöt ami télen nem ritka akkor vízalapút kellene venned attól nem lesz zsíros a bõröd.
Én már 27 éves vagyok, de még mindig szenvedek a pattanásoktól. Hogy mitõl nem tudom, folynak a vizsgálatok, de még senki semmit nem tud mondani. Lehet a pajzsmirigyem játszik közbe, de a háziorvosom szerint felszívódási probléma. Nekem a probiotikum jót tett. Táplálkozás szempontjából kerülöm a túlzott szénhidrát fogyasztást.

Mik lehetnek azok az okok, amiért kisiklik egy vonat?

Mostanság attól kezdtem el parázni, hogy utazom a vonaton, kisiklik, és szörnyethalok. Ezért már vagy féléve nem merek ráülni. Kérlek, segítsetek ezen a fóbiámon. :)

Legjobb válasz: Nincs olyan ok, ami miatt kisiklik egy vonat. Segítettem a fóbiádon?

Nincs olyan ok, ami miatt kisiklik egy vonat. Segítettem a fóbiádon?
Apum alatt még nem siklott ki a vonat, mert kamionos.
Fémtolvajok lelopnak valamit. Tavaly vagy tavalyelõtt a vasutas újságban láttam fotókat egy ilyen esetrõl (személyvonat siklott ki az Alföldön valahol), ott a síncsavarokat lopták el. Én is vasutas vagyok, ritka az olyan hét, hogy ne kellene feljelentést tennünk lopás miatt. (Eddig akárhány tettest elfogtak, mint rézbõrû volt, kivétel nélkül.)
Minden jármûnek megvan a veszélye, sõt a gyalogosokat is érheti baleset.Úgyhogy emiatt felesleges parázni.
Személy szerint egy buszbalesettõl jobban félek, gyakoribb is. Ha adott egy busz 80 km/órás sebességgel, egy kamion a szembejövõ sávban 100 km/órás sebességgel, akkor az elsõ ülésen utazó emberre milyen erõhatás hat frontális ütközéskor? A mai vonatok nagyon biztonságosak, volt a Discoveryn egy mûsor, ami pont errõl szólt. Tényleg érdemes a középsõ kocsiban ülni, mégpedig háttal. Õk vannak a legnagyobb biztonságban.
De a villamos csak 50-el megy, a vonat meg 120-al :D Vonaton nagyobb lehet a hapci.
A kérdező hozzászólása: Nagyon, de nagyon köszönöm a válaszokat, rendesek vagytok. Egyébként fogalmam sincsen, hogyan került a helyesíráshoz a kérdésem.
A kérdező hozzászólása: Ja, én is mindig ilyen 2-3. kocsiba ültem anno. Nagyon köszi a válaszokat. :*
Apum alatt siklott már ki vonat, azt hiszem, hóakadály miatt. Lefordult a töltésrõl a kocsi, felborult. Semmi baja nem lett. Nem fogsz meghalni ;)
Apum mindig a 3. kocsiba száll be, mert szerinte ha a vonat belemegy egy másik szerelvénybe akkor az elsõ 2 kocsi törik össze /siklik ki / és a 3.ik nem. Nem tudom ennek mennyi a valóságalapja...
Sok oka lehet: síntörés, keréktörés, megengedett sebesség túllépése például egy ívben, átállítják a váltót a vonat alatt (az egyik része az egyik vágányon, a másik része a másik vágányon folytatja az útját), idegen tárgyak a vágányon, ütközés másik jármûvel, stb...
helyesírás? elég rendesen betaláltad ezt a kategóriát, amugy annak a valoszínûsége, hogy kisiklik elenyészõen kicsi, hatalmas tömege és lendülete van egy vonatnak, nehéz kisiklatni, max magának a pályának a hibájából adódóan lehet gond
Ne sértsük meg az amerikai õslakosokat, mondjuk csak ki, hogy cigányok voltak.
És attól nem parázol, hogy a VILLAMOS kisiklik?!... Mert az is sínen megy... Csak szólok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!