Találatok a következő kifejezésre: Mik kellenek baba hazaviteléhez (1 db)

Mik kellenek a baba hazaviteléhez?

Kocsiülés az ok, de milyen ruhák? Február közepén fogok szülni.

Legjobb válasz: Ha fûtve lesz az autó (gondolom) rétegesen öltöztetsd fel, hogy egy picit ki tudd gombolni a ruháját, miután felmelegedett az autó. Én személy szerint egy hosszúujjú bodyt, harisnyát adnék alulra. Rá egy rugdalózót, vagy egy ujjatlan rugit, kispulcsit, lehetõleg elöl gombosat, amit ki tudsz gombolni majd az autóban. És végezetül a zsák, amit, ha hosszú az autóút, úgyszintén érdemes levenni majd.. Remélem segítettem az összeállításban. Én bevittem a csecsemõosztályra a ruhát, hogy felöltöztessem, (mindenfélét összepakoltam, hogy ne az legyen, hogy valami hiányzik) elhívtak aláírni a papírokat, és mire visszaértem már felöltöztették menetre készen. Gratula a babucihoz!

Ha fûtve lesz az autó (gondolom) rétegesen öltöztetsd fel, hogy egy picit ki tudd gombolni a ruháját, miután felmelegedett az autó. Én személy szerint egy hosszúujjú bodyt, harisnyát adnék alulra. Rá egy rugdalózót, vagy egy ujjatlan rugit, kispulcsit, lehetõleg elöl gombosat, amit ki tudsz gombolni majd az autóban. És végezetül a zsák, amit, ha hosszú az autóút, úgyszintén érdemes levenni majd.. Remélem segítettem az összeállításban. Én bevittem a csecsemõosztályra a ruhát, hogy felöltöztessem, (mindenfélét összepakoltam, hogy ne az legyen, hogy valami hiányzik) elhívtak aláírni a papírokat, és mire visszaértem már felöltöztették menetre készen. Gratula a babucihoz!


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen túrót és natúr joghurtot vegyek a 8 hónapos babámnak?

Zsírosat,vagy félzsírosat,esetleg zsírszegényet vegyek? Joghurtból milyet javasoltok? Hogy tudnám ezeket uzsonnára odaadni neki, milyen gyümölcsel kombináljam így ősszel?

3

Kislányom felmászott az asztalra és fejre esett a padlón sebes az orra meg a homloka de semmi baj ti vinnétek megnézetni a fejét orvossal vagy ha nincs baja akkor nem kell?

12

Ki melyik Junior tejitalt adja 1 éves babájának?

Melyik márka? Ízesített vagy sima (banános, vaníliás, kakaós) ? Melyik jött be a babádnak?

5

Akinél fogzás miatt felborultak a dolgok visszaállt minden a rendes kerékvágásba mikor kibújt a fog ( legalább ideiglenesen )? Mit tehetnék az éjszakai felkelések ellen?

Kisfiam lassan másfél hónapja folyamatosan fogzik, már a negyedik jön egy huzamban. Eddig két hónapos kora óta gyönyörűen átaludta az éjszakákat. Most az esti elaltatás is rémálom tart vagy 2 órán keresztül mire le tudjuk tenni. Először amikor felkelt éjjel elég volt ringatni egy kicsit, aztán kellett itatni is hozzá most már ott tartunk, hogy ha nem adok neki cicit akkor senki nem alszik. Ezt minimum kétszer megcsinálja egy éjjel. Enni azért eszik rendesen tehát nem azért kel mert éhes. Próbáltam chamomilla vulgaris 15 ch , dentinox , viborcul kúp és egyszer amikor törte át az ínyt és nagyon sírt kapott panadolt is. A kúp annyit segített, hogy könnyebben elaludt este de attól még ugyanúgy kel éjjel. Nap közben sem alszik rendesen és ráadásul rettentő nyűgös is szegénykém. Már kezdek kipurcanni, nem tudom, hogy segíthetnék még Neki és magamnak is. Félek, hogy ha elmúlik fogzás akkor is így maradnak a dolgok:-(

0

Ha ma éjjel átaludta az éjszakát-van esély, hogy nemsokára ez igy is marad?

kislányom pont 3 hónapos.fél 8körül eszik-jól"megtömöm" két ciciből.idáig 1-2 körül evett,ma majdnem 4ig aludt.lehet,hogy igy is marad,vagy ez véletlen?

8

Kislányom másfél éves, és nagyon sokszor visít, mit lehet ez ellene tenni?

Ennyi idősen nem korai még? beszélni alig beszél, ill gagyog, de keveset, csak a visítás, a múltkor bele visított a fülembe teljes erőből, nem volt kellemes, hiába szólok rá, nem érti még..

1

Hajdú-biharban vagy a környéken létezik dévény torna?

6 hónaposom még nem fordul egyik irányba sem. A védőnőt, gyerekorvost nem érdekli. Szerintük itthon forgassam.

1

Meddig kapott lefekves elott tapszert babatok?

Az enyem 9 bes fel honapos,de mar csak 30ml-t hajlando meginni. ez baj?

5

Gyerekszobát hányszor takaritod ki egy héten (ott ahol 2 gyermek van) porszivozás portörlés ilyenek. ágynemüt hányszor cserélsz?

14

Van valaki akinek 7 hónaposan még nem fordult hasra a babája?

dévényire is járunk 3 kezellés volt eddig de nem változott- gyengébbek az izmai az átlagnál-ezt mondta a Dévényis, mikorra lehet változást várni- van olyan akinek eddig nem forgott a baba- és az érdekelne mi lett vele később

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!