Találatok a következő kifejezésre: Mik ezek furcsa (408 db)

Mi ez, furcsa dolog?

Sziasztok!

Legjobb válasz: google: magömlés

google: magömlés
Ez csak azért érdekes így , mert ezt érezni is kellett volna mikor oda került.Ilyenre még alváskor is felébrednek a fiuk .Ez a magömléshez hasonló volt.
1es kétlem hogy a fiunak magömlése lett volna, csak ahhoz hasonló lehetett. A spermium görög szó, fordítása magot jelent.Hol van 12 évesnek mag termelése még ?
Már miért ne lehetne magömlése 12 évesen? Manapság egyre korábban érnek a gyerekek.

Mi ez furcsa fájás edzés közben?

mikor egy sorozat végére érek az adott izomzatban fájást érzek de ha leteszem a súlyt elmúlik mitől van ez?

Legjobb válasz: felhalmozódik a tejsav az izmodban

felhalmozódik a tejsav az izmodban
Ilyenkor még inkább csak a vér halmozódik fel, a tejsav csak edzés után. Plusz ez az izom kifáradásának a jele, hirtelen elfogy ez energiája, de amint a vérkeringés hoz új tápanyagokat és elviszi a melléktermékeket, már tudod is a következõ sorozatot csinálni. Nem baj, ha fáj, úgy kell. Lehetõleg 10-14-nél többet ne tudj csinálni.

Mik ezek a videók? Elég furcsák és ijesztőek.

Elég furcsák és ijeszt?ek.

Legjobb válasz: szürreális álmûvész illetve horrorfilmekbõl vannak összevagdalva furcsa "zené"re amibõl nem is hinnéd milyen sok létezik. Ezek közül nemegyet láttam végig.

szürreális álmûvész illetve horrorfilmekbõl vannak összevagdalva furcsa "zené"re amibõl nem is hinnéd milyen sok létezik. Ezek közül nemegyet láttam végig.
de én különben bírom az ilyeneket, köszi :D
A kérdező hozzászólása: Ja igen, a körben is voltak ilyesmik :)
Igen de a Körben az csak egy jelenet volt, ezek a filmek meg végig ilyenek :) )

12 éves lány vagyok, és éjszakánként furcsa dolgok történnek velem. Reggel, mikor fölébredek ilyen furcsa fehér valami jön ki "onnan". Mi ez?

Megkérdeztem anyukámat 2x is. Els?nek nem válaszolt semmit, csak csöndben volt, másodjára pedig azt mondta, hogy nem tudja mi lehet. Mi ez és miért nem akarja elmondani???

Legjobb válasz: Anyukád prûd, pedig jobb lenne, ha rendesen felvilágosítana. Fehérfolyás a menszeszt elõzi meg. Valószínûleg hamarosan megjön az elsõ havi vérzésed, vagy mostanában indult meg.

Anyukád prûd, pedig jobb lenne, ha rendesen felvilágosítana. Fehérfolyás a menszeszt elõzi meg. Valószínûleg hamarosan megjön az elsõ havi vérzésed, vagy mostanában indult meg.
sztem anyukädnak kutyakötelessége akärmiröl is felvilägositani amit te kérdezel.elhiszem biztos jo anya, nem vitatom.de én ugy gondolom, hogy ha jo anya akkor igenis nem az a megoldàs hogy nem vàlaszol, hiäba vagy méG csak 12.hanem amikor kérdezel valamit, leül veled, és megbeszélitek.ez igenis fontos, mert:nem maradsz kételyek nélkül, és tudni fogod az olyan dolgokra a välaszta mik igenis fontosak ahhoz hogy növé vàlj, és a mäsik pedig hogy anyukäddal kialakujn egy nagyon bizalmi kapocs, és hogy bärmikor bärmiben szämithass rä..tudod sajnos, ilyenkor alakul ki a lànyokban vagy a fiukban a "nem akarok elmondani semmit"viszony a szülök felé, mert egy pärszor mär igy reagältak a kéRdéseikre mint ahogyan anyukäd is tette.. a fehéRfolyäs lehet hogy fertözésre utal, amitöl ne ijedj meg, mindenkinek szokott lenni sajnos.ezt elkaphatod akär a wc-re ülve is, vagy bärhol, könnyen összelehet szedni bacikat.menj el az orvoshoz ha nincsen nögoygyäszod(mert sejtem anyukäd még nem vitt el), akkor legyél talpraesett és menj el, vidd el a személyid vagy a betegkärtyädat, éS keress valahogy egy nögyogyäszt és visgältasd meg magad.ne hagyd annyiban a fehéR fojäst cska azert mert anyukäd nem képes välaszolni rä.ö sem tudja mi sem tudjuk, de én tanäcsolom menj el dokihoz.
Reggel mindenkinek több a folyása, mert éjszaka folyamatosan vízszintesen fekszel, és nem tud apránként kifolyni, így látványosan távozik az a mennyiség, ami ha ébren vagy, apránként kijön pisiléskor meg a bugyidra. A folyás mennyisége változó, elég egy kisebb felfázás is, hogy több legyen, de sokszor a stressztõl, izgalomtól is termelõdik több. A szokásos gyerekorvosodat is megkérdezheted, ha aggódsz, õ biztosan válaszolni fog neked.
Már ne haragudj de nemi életet is élsz?
Hát a kedves anyukád elég prûd. Ugyanis tájékoztatnia kellene téged, hogy most mi zajlik benned, de ha ennyire nem érdekli anyukádat mi van veled, akkor te magad is utánaolvashatsz itt a neten vagy a könyvtárban.
A kérdező hozzászólása: hát azt hogy folyok!!
Mit értesz azon, hogy éjszakánként furcsa dolgok történnek veled?
A kérdező hozzászólása: Utolsó válaszadónak: dehogyis!!!!! ezt csak megkérdeztem anyukámtól!!
A kommentetdben az erõszakról írsz. Arra gondolsz, hogy megerõszakoltak?? És annak az eredményét látod reggel???
A kérdező hozzászólása: nem , azt még nem!!
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de szerintem egy kicsit félreértettél... már ezeket elmondta csak ezt az egyet nem... Amúgy már réges-rég megjött... (Jah meg azt sem akarja elmondani, hogy miért fáj az, hogyha valakit megerõszakolnak. De ennek már utána néztem...)
Nekem van egy másik tippem is mert velem is megtörtén és megtörténik. Valami szépet álmod6sz és valszeg nedvesedsz (felizgulsz). Anyud sztem azért nem válaszolt erre semmit. Ilyenkor egyet tehetsz, örülj, és masztizz sokat, amikor reggel folyik a nedvesség, akkor sztem nem sok fog kelleni ahhoz h elélvezz (saját tapasztalat). 14L

Miért bámulnak meg minket? Ilyen furcsán kinéző kamaszok lennénk? Ti ezt a kinézetet furcsának találjátok?

Szóval, az van, hogy a barátn?immel észrevettük, hogy mostanában megbámulnak minket. Szerintem a kinézetünk miatt lehet.

Legjobb válasz: Tökéletesen átlagos és idétlen 13 évesek vagytok

Gyáj de értelmetlen vagy röhej már elnézést.. Na oké válaszolok: Miért bámulnak meg titeket? -Az idétlen kinézetetek miatt :D énis megszoktam az ilyeneket mint Te, és bnõimmel aztán meg a haverokkal jókat röhögünk XD -Fura kinézet? Nem, megszokott, általános. Kielégítõ volt? :'DDDD Néz'má XD Amúgy gondolom ilyen választ vártál: 'oh kiscsaj franko egyedi a stílusod oh de jó vagy király vagy egyedi ne hallgass senkire' No coment XD
Tökéletesen átlagos és idétlen 13 évesek vagytok
Tök átlag külsõ, tökéletesen túlzás egy 13 évesnek, de hát ma ezt éljük. De látom, fontos, ki hogy néz ki és miket hord. Olvasni is rossz volt. Sekélyesség bekapcsolva!
Ennek semmi köze nincs a rockhoz, szánalmas, hogy egyesek mit értenek rock alatt:)
Szerintem teljesen átlagosak vagytok:D a Guns n Roses-os csajnak pacsi!
Teljesen átlagos, bocs ha nem olyan választ írok amilyet vársz, de nem jelent semmit. Kis millió ismerõsöm jár így, nem a stílusotok miatt van. Én meg aza 'nõcis' fajta vagyok, (NEM Plázacica!!) és pl utálom a sportcipõket, nem áll jól rám, ezért hordok vagy magasat (nem 20 centis tûsarkút!) de szeretem pl a balerina cipõt, legtöbbször pedig http://aprod.hu/i/hirdetes/platformos-fekete-cipo-IDj4Pm.html ilyet, mert kényelmes (: A körmeim pirosak, meg néha sminkelem magamat, engem is néznek/megszólítanak, nincs ebbe semmi nagy cucc örülj neki..
Jah és 15 l vagyok /utolsó/
Mert számodra csak a fekete és a neon színek léteznek?
"csõfarmer és póló meg tornacipõ v deszkáscipõ." Magyarán úgy öltözöl mint egy tinifiú? Akkor ezért néznek, azt hiszik leszbika csapat vagytok.
A kérdező hozzászólása: miért lenne baj, ha tornacipõt és deszkáscipõt hordok? Nem fogok balerinacipõben rohangálni 1: mert hülyén áll rajtam 2: mert nagyon sokat gyalogolok és egy olyan cipõ kikezdi a lábam és kényelmetlen is :DD Most azért, mert nem öltözünk lányosan nem kell lelezbizni -.- nem nézünk ki úgy, mint a lezbik, nem is viselkedünk úgy. Amúgy is itt, ahol mi lakunk kb minden lány tornacipõt hord és a fiúk meg deszkásat :D Ugyanúgy hord a lányok többsége csõfarmert, csak inkább kéket. Szóval ezek tök normálisak.
De amúgy Te itt akarsz nagyzolni az idétlen öltözeteddel? Vagy mi? Minek írtad ki a kérdést? Hiszen akármit mondunk kimagyarázod. Hát képzeld kislány megnéznek, mert ez a stílus [email protected], meg lehet jól sem áll neked. Vagy Te mást gondolsz? Mert ha igen, akk minek írtad ki? Hát jobb ha tudod hogy nekünk pasiknak ez k.vára nem jön be. De nem vitázok minek gondolom rávágod h csakmert ott a pasiknál is aza nyerõ -.-" Mit vársz mit írjunk? Tökéletlen ..
A kérdező hozzászólása: én nem azt kérdeztem, h szerintetek lezbiként viselkedünk-e vagy túl fiúsak vagyunk-e, hanem, hogy a kinézetünk olyan furcsa-e, hogy ezért bámulnak meg minket. Az meg nem érdekel, hogy mi jön be a pasiknak :D Pont ezért nem volt soha fiúm, mert én inkább az a csaj vagyok, akivel baromkodni szoktak és nem vagyok hajlandó megváltozni másokért, mivel szerintem aki szeret, az elfogad olyannak, amilyen vagyok, nemde? xD. Az meg már megint egy másik dolog, hogy ha én olyan ruhákat veszek fel, amit ha egy lány felvesz, akkor dögös, meg vonzó, de én olyan hülyénnézek ki benne, mint a sz*r xD
Furcsa a kinézeted. Ezért megbámulnak téged. KIELÉGÍTÕ VÁLASZ VOLT? :@
A kérdező hozzászólása: utsó: akkor nézzünk ki úgy, mint az útszélii k*rvák? Mert komolyan én láttam sokat az út szélén neonszínû cucccokban, ami most bejött a divatba, mellesleg nekem nem állnak jól a neonszínek xD Am nem csak feketét hordunk, pl néha rámjön a ma kéket veszek fel és akkor csak kéák cuccokban vagyok xD De az is csõfarmer és póló meg tornacipõ v deszkáscipõ. Amúgy emósnak csak én nézek ki :SS De nincs bajom vele, van aki elfogad ilyennek, van aki nem.
Azért néznek meg mert 13 évesen nem így kell öltözködni. Elég gáz, hogy feketébe jártok mit gyászoltok, az elcseszett gyerekkorotokat? Örülök, hogy nekem nem ilyen gyerek korom volt. Én 13 évesen semmi sminket nem használtam, nem csõnadrágot hordtam de ha ma már sajnos ez kell a népnek... (Y) Adja isten, mire én szülõk gyereket a lányok értelmesen nézzenek ki !
Mert emósoknak néztek ki, és õket már csak utálni divat.:D Amúgy 13 évesen én is folyamat feketében jártam, most meg már szinte csak színes cuccokat veszek, és rosszul érzem magam, ha túl 'sötéten' öltözök fel.:D
Ti Meg a rock!? Na persze.:D
szerintem tök átlagosan néztek ki, nem lehet, hogy a viselkedésetek miatt [vihogás, hangoskodás, stb] bámulnak?
A kérdező hozzászólása: jó oké, szóval divatmajmok lennénk? Õszintén, lehet, hogy ezt hiszitek, de nem, nem vagyunk divatmajmok. Ezen most nem is szeretnék vitázni. Ha Ti ezt gondoljátok, akkor gondoljátok ezt, én nagyon [email protected] errõl a véleményeteket. Én csak a kérdésemre szeretnék választ kapni, ami nem az volt, hogy szerintetek divatmajmok vagyunk-e. Viszont azt kérlek ne mondjátok, hogy semmi közünk sincs a rockhoz, nagyon sok rockernek ajánlottam már jófajta rock bandákat, amik nincsenek felkapva és nagyon tetszettek is nekik. Szóval röviden: a kérdésre szeretnék választ kapni, az nem érdekel, hogy a továbbiakban mi a véleményetek rólunk. Köszöntem.
Tök átlagos tinicsajok vagytok. Szerintem ezeken semmi különös nincs. A Guns N Roseses csajnak talán még a rockhoz is van köze... a többiek inkább divatemora hasonlítanak. A leírtak alapján.
A kérdező hozzászólása: Hát jó, de mi nem feltûnõsködésbõl öltözködünk így, hanem mert nekünk ez tetszik :) Persze gondolom sokan ezt veszik ki abból, amit írtam, de ha feltûnõsködni akarnánk, akkor mást találnánk ki :D Meg amúgy is nagyon szeretjük zene téren a rock-ot és annak alfajait.
A kérdező hozzászólása: Igen ez kielégítõ volt XD

Gyakran előfordul velem hogy valamit elkezdek nézni, vagy csak semmi nélkül elfog egy furcsa érzés nemtudom pontosan leírni hogy mien ez az érzés és hogy mi történik. Leírná valaki hogy mi lehet ez az érzés, vagy már fordult elő valakivel hasonló?

Ojan mintha amit elkezdek nézni az kicsinek t?nik, de mégis amire gondolok az pedig valami nagy dologként történne meg, amit képtelen vagyok szavakban leírni.

Legjobb válasz: talan tudom mirol beszelsz gyerekoromba ereztem utoljara ezt de nincs ra szo vagy magyarazat

talan tudom mirol beszelsz gyerekoromba ereztem utoljara ezt de nincs ra szo vagy magyarazat
nem latod a nagy dolgot csak erzed nem gondolat vagy targy hanem egy fura megfoghatatlan ür a fejedben ilyesmi??
A kérdező hozzászólása: igen valami ojan mint ahogy írtad te is

Mi ez? Árthat a babának? Furcsa a pelenka.

Kaptunk olcsó pelenkát kipróbálásra. Csakhogy a pisis pelenkában átlátszó, puha, zselés anyag volt, ami ragadt a gyerekem popsijára, nunusába, mindenhova. Nem merem ráadni, nehogy ártson a kislányomnak. Pampers, Libero, Cora pelenka jó, azoknál nem tapasztaltam ilyet.

Legjobb válasz: Ez a zselés anyag az ami valójában felszivja a vizet, pisit, nedvességet. Nem jó minõségû pelusnál, vagy ha már tényleg rengeteg pisi van a pelusban akkor kireped a pelenkát borító belsõ rész, háló és akkor ez a zselé kifolyik. Nem árt a gyereknek, de nem túl praktikus hogy kireped és lehet takarítani az egész gyereket, pelenkázót, környezetet és mindent. Amúgy ha egy jó minõségû pelenkát is sok víz érne, akkor azt is ha megbontanád, ugyanezt a zselés anyagot találnád benne.

Ez a zselés anyag az ami valójában felszivja a vizet, pisit, nedvességet. Nem jó minõségû pelusnál, vagy ha már tényleg rengeteg pisi van a pelusban akkor kireped a pelenkát borító belsõ rész, háló és akkor ez a zselé kifolyik. Nem árt a gyereknek, de nem túl praktikus hogy kireped és lehet takarítani az egész gyereket, pelenkázót, környezetet és mindent. Amúgy ha egy jó minõségû pelenkát is sok víz érne, akkor azt is ha megbontanád, ugyanezt a zselés anyagot találnád benne.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A gond az, hogy a többi pelusban sok-sok pisinél sem találtam ilyet (pedig este 9-tõl reggel 5-ig alvás van), ebben pedig ennél kevesebbre is kijöttek ezek. És marha nehéz lemosni. Mindenesetre bejött, hogy "olcsó húsnak híg a leve", nem adok többet rá ilyet.
Igen, az a nedvszívó anyag. Én nem mertem többet ráadni az ilyen pelust, de most nyáron, mikor elképesztõ mennyiségû vizet megivott a fiam, a Pampersben is találtam ilyet. A lila Tescosban még sosem, de nagy a dilemma, annyira finom puha a Pampers. Én azt csináltam, h ha látom, h nõ a csomag, akkor azonnal cserélem. 13 hós kisfiú anyuja

2 hónapja rendszeres fehérfolyásom van, és furcsán összegyűlik a nagyajkaim közt, mi ez? Lent részletesebben*

15 éves vagyok,és volt egy hosszú kapcsolatom,amikor beléptem az szexuális életbe.Többször is el?fordult hogy gombám volt,vagy folyásom,de krémekkel elmúlt el?bb utóbb.

Legjobb válasz: Ez 1 termeszetes fojamat ami jelenthet fertozest beteseget vagy csak valami inrital vagy 1szeruen csak tisztulast igy tisztul meg a huvej ez normal a legtob lanynak van de ha csomos akor nem artana elmeni 1 nogyogyaszhoz 15 vagy egyedul is elmehetsz vagy kerd meg az 1ik baratnod hogy kiserjen el minden esetre mikor furdesz rendesen mosd le es utana torolkoz meg teljesen akor altalaban elmulik a csomosag es megint sima csepfojos lesz :)

Ez 1 termeszetes fojamat ami jelenthet fertozest beteseget vagy csak valami inrital vagy 1szeruen csak tisztulast igy tisztul meg a huvej ez normal a legtob lanynak van de ha csomos akor nem artana elmeni 1 nogyogyaszhoz 15 vagy egyedul is elmehetsz vagy kerd meg az 1ik baratnod hogy kiserjen el minden esetre mikor furdesz rendesen mosd le es utana torolkoz meg teljesen akor altalaban elmulik a csomosag es megint sima csepfojos lesz :)
Ha már élsz szexuális életet, akkor amúgy is el kell menni évente egyszer nõgyógyászhoz. Jobb ha elmész, hiszen csak az orvos tud biztosat mondani.

SÜRGÕS! Ma reggel vettük észre hogy az aranyhörcsögöm nagyon furcsa szipogó hangot ad ki, mit tegyek? Mi ez?

Majd nemsokára elvisszük azért állatorvoshoz!!!

Legjobb válasz: Lehet,hogy megfázott!A höriknél ez gyakran elõfordul.Majd írd meg mit mondott a dok.

Lehet, hogy megfázott!A höriknél ez gyakran elõfordul.Majd írd meg mit mondott a dok.
A kérdező hozzászólása: oké, én is arra tippelek hogy megfázott!kilenc körül sztem ott leszünk a dokinál és majd remélem megnézi hogy mik baja lehet szegénynek!majd ha végeztünk és hazaértünk megirom mi van vele!és köszi hogy válaszoltál, rendse vagy!!
Szerintem is megfázott ! De az állatorvos biztosabb véleményt tud majd mondani . Nyugodj meg nem lesz semmi baja :) majd meggyógyul !
A kérdező hozzászólása: köszi második válaszoló!!voltunk a dokinál megnézte és azt mondta, hogy valoszinüleg megfázott , de ez gyakran elöfordul! aztán adott neki antibiotikumot (szurit)és azt mondta hogy holnap meg holnap után vissza kéne még menni vele(szurira)!mi mondtuk, hogy jó!aztán mióta itthon van hagyom had pihenjen, had nyugodjon me!:) nagyon szépen köszönöm válaszaitokat!
lélegzik!

Mik ezek a furcsa dolgok?

Pár hete egyfolytában furcsa dolgok történnek körülöttem.

Legjobb válasz: nem lehet, hogy kintrõl jönnek ezek a hangok? vagy te inkább a házból hallod? ha újra hallod ezeket, próbáld "követni" a hang forrását, hátha rátalálsz, mi adta ki!

nem lehet, hogy kintrõl jönnek ezek a hangok? vagy te inkább a házból hallod? ha újra hallod ezeket, próbáld "követni" a hang forrását, hátha rátalálsz, mi adta ki!
Azt nem tudom, hogy ez szellem lehet-e vagy valami más, de furcsa dolgok egy ideig a mi házunkban is történtek (kb 1 hónapja nem tapasztalunk ilyeneket már). Pl.: Éjjel égve hagytuk a villanyt (bizonyos okok miatt) és reggelre le volt kapcsolva, pedig mindenki egész éjjel aludt, szóval mi nem lehettünk (és ki sem fogyott az égõ, azóta is mûködik, és a kapcsoló "bigyóka" is lefelé állt.) Aztán, tv-zünk a szobában, nyitva volt az ajtó, az ajtóban pedig ott voltak a papucsaink, egyszer pedig a másik szobából , mintha egy levágott kéz homályos árnyéka arrébb tette volna az egyik papucsot (ezt ketten is láttuk és ezután napokig csak egy szobában mertünk aludni. Meg voltak még apróságok (persze a kézhez viszonyítva apróságok :D) pl., hogy a tv- magától váltogatta az adókat (családi házban lakunk, mindkét szomszéd kb 50 m-re lakik, szóval nem az õ távirányítójuk "hatott" a mi tv-nkre), aztán telefonok maguktól beléptek különbözõ menükbe.... ilyesmik.... Jahh, meg azt is többen tapasztaltuk a családból, hogy mintha valaki erõsen megfogta volna a hátunkat, oldalunkat, megsimogattak volna. Szóval nem nézlek hülyének, nem állítom, hogy szellem, vagy ufó, de hogy félelmetes és furcsa dolgok ezek az biztos.
A kérdező hozzászólása: biztos hogy a házból vagyis a szobámból hallom ezeket a hangokat... :S második válaszolónak: juj hát a tiéitek azért még rosszabbak mint az enyém... hûha én kszaladtam volna a világból... :D
Nekem is egyszer a kinitós telefonomat A KEZEMBEN BECSUKTA VALAKI!
Úristen utolsó OO Nekem nagyon erõs megérzéseim vannak "csak".... de azok nagyon erõsek... Apukám nemrég meghalt, azóta leesnek dolgok...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!