Találatok a következő kifejezésre: Mik ezek folyások, ezek (642 db)

Mi ez a furcsa folyás normális? Volt valakinek ilyen?

Általában fehér, enyhén krémes folyásom van a terhesség alatt, szagtalan, normális mennyiségű. Az utóbbi hetekben vettem észre, egy héten kb 2-3-4szer, hogy mintha "elöntene" egy ilyen fehéres vizes folyás. Löketszerűen jön, nem túl sok, de pont átnedvesedik a bugyim. Ez sem büdös, csak kicsit furcsállom. 16 hkm

Legjobb válasz: Terhesség alatt normális a bõvebb folyás, de említsd majd meg az orvosodnak, hogy ezt tapasztaltad. Ilyenkor könnyebben szedünk össze gombákat, amik okozhatnak még bõvebb folyást. Nekem is volt, amit hüvelykenet vételnél állapítottak meg. Semmi tünete nem volt, sem égés, sem viszketés. Semmi, de még csak a folyásom sem volt bõvebb. Ha az orvos nem vesz mintát, akkor soha nem jövök rá, hoy éppen gombám van. Furcsálltam és ki lett kezelve. De ez csak egy példa, mert ugye nekem a folyás is normális mennyiségû volt, tehát jele sem volt. Szerintem nálad nem lesz probléma, de a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvosod. :) 34 hkm

Terhesség alatt normális a bõvebb folyás, de említsd majd meg az orvosodnak, hogy ezt tapasztaltad. Ilyenkor könnyebben szedünk össze gombákat, amik okozhatnak még bõvebb folyást. Nekem is volt, amit hüvelykenet vételnél állapítottak meg. Semmi tünete nem volt, sem égés, sem viszketés. Semmi, de még csak a folyásom sem volt bõvebb. Ha az orvos nem vesz mintát, akkor soha nem jövök rá, hoy éppen gombám van. Furcsálltam és ki lett kezelve. De ez csak egy példa, mert ugye nekem a folyás is normális mennyiségû volt, tehát jele sem volt. Szerintem nálad nem lesz probléma, de a biztonság kedvéért kérdezd meg az orvosod. :) 34 hkm
nekem a terhesség elõtt nem igazán volt folyásom, viszont terhesen nagyon sok volt.. Mindig nézte az orvosom, h rendbe van-e. Volt többször gombás fertõzésem a 9 hó alatt, de én sose vettem észre, h más lenne a folyás, mindig a doki szólt, h ez most nem oké. Úgyh szerintem, te is mutasd meg az orvosodnak!

Mikor havi folyásom van, mindig úgy érzem hogy többet kell ennem. Főleg a húst nagyon kívánom. Normális ez, vagy nem szabadna így legyen? Van így más is a menstruáció ideje alatt, vagy csak én érzek így?

És még van az hogy mikor az utolsó napokban vagyok kicsit többet járok a vécére és mintha megfogynék úgy érzem. Mintha kevesebb lennék. Nem rossz érzés csak különös, vagy nem ? Más is van így?

Legjobb válasz: havi folyás = menstruáció? a folyás ugyanis egy kórkép, azt értjük alatta, mikor valamilyen okból több váladék távozik a hüvelybõl, de nem a menstruáció idején, hanem két vérzés közt. az általad leírt jelenséget, ha a menstruáció alatt történnek, teljesen érthetõek és normálisak. a húst azért kívánhatod, mert szinte az egyetlen állandó vas-forrás, mibõl a szervezet tudja pótolni az eltávozott vasmennyiséget. mikor az ember menstruál elég erõs vashiánya lesz, mert a vérrel sok vas távozik. ha eszel céklát, nyári idõszakban sötétbordó színû gyümölcsöket (pl. szeder), akkor hatékonyabban tudod pótolni. ileltve van a béres vastabletta, ami nekem nagyon bevált. a vécére járás is normális. ilyenkor megváltozik az anyagcsere. nekem mindig hasmenésem van pl. a csoki is ezzel lehet kapcsolatban. az ember egyébként is ilyenkor felpuffad, görcsöl, felborul az egész szervezet. jó esetben 1-2 nap alatt elmúlik. ja és a szex kívánása is normális!!

havi folyás = menstruáció? a folyás ugyanis egy kórkép, azt értjük alatta, mikor valamilyen okból több váladék távozik a hüvelybõl, de nem a menstruáció idején, hanem két vérzés közt. az általad leírt jelenséget, ha a menstruáció alatt történnek, teljesen érthetõek és normálisak. a húst azért kívánhatod, mert szinte az egyetlen állandó vas-forrás, mibõl a szervezet tudja pótolni az eltávozott vasmennyiséget. mikor az ember menstruál elég erõs vashiánya lesz, mert a vérrel sok vas távozik. ha eszel céklát, nyári idõszakban sötétbordó színû gyümölcsöket (pl. szeder), akkor hatékonyabban tudod pótolni. ileltve van a béres vastabletta, ami nekem nagyon bevált. a vécére járás is normális. ilyenkor megváltozik az anyagcsere. nekem mindig hasmenésem van pl. a csoki is ezzel lehet kapcsolatban. az ember egyébként is ilyenkor felpuffad, görcsöl, felborul az egész szervezet. jó esetben 1-2 nap alatt elmúlik. ja és a szex kívánása is normális!!
A mensi alatt nekem is jóval nagyobb az étvágyam, és a barátnõim is mind így vannak vele. Ez teljesen természetes.
Teljesen normalis, sot ha tudsz egyel minnel tobb HUST, paradicsomot, mindent amiben VAS-VITAMIN van.Ez alatt az ido alatt, a szervezet nagyon sok vitamint, foleg VAS-VITAMINT veszit es ezt potolni kell !
Hm...jót mosolyogtam ez elõzõ válaszoló "VAS-VITAMIN" felkiáltásain. :) A kérdezõnek: igen, természetes, hogy sokkal jobban kívánod a húst és a csokit, mindenki így van ezzel. És mivel ezekben az idõszakokban felborul a hormontermelés, a szex utáni vágy fokozódása is teljesen normális.

A várt mensi előtt kb egy-másfél héttel észrevettem hogy folyásom van. Ez tulajdonképpen miért van? és mi ez?

ilyen átlátszó-fehér szín?, és az utóbbi néhány alkalommal figyeltem ezt meg. ehhez a szokásos enyhe alhasi görcsök (de ényleg csak nagyon enyhe)társulnak. ez így normális?

Legjobb válasz: Igen. Mensi elött ( akár egy héttel is , kinek hogy van )álltalában a nõk nagy részének több folyása van mint szokott.(vagy nem is szokott) Van akinek ilyenkor a folyása fehérebb és több lesz (nekem is )Ezellen nem nagyon lehet tenni max ilyenkor ha nagyon zavar használhatsz tisztasági betétet.Szóval az én részemrõl ez a természetes , normális.

Igen. Mensi elött ( akár egy héttel is , kinek hogy van )álltalában a nõk nagy részének több folyása van mint szokott.(vagy nem is szokott) Van akinek ilyenkor a folyása fehérebb és több lesz (nekem is )Ezellen nem nagyon lehet tenni max ilyenkor ha nagyon zavar használhatsz tisztasági betétet.Szóval az én részemrõl ez a természetes , normális.
Igen, nekem is több szokott lenni menstruáció elõtt! Sztem normális! (Magamanom azt vettem észre, hogy ha késik a menstruáció, akkor az átlagoshoz képest is több folyásom van elõtte.)
A kérdező hozzászólása: akkor jó:-)ez tényleg teljesen normális. csak most meg újabban az utóbbi 1 napban azt vettem észre, hogy kezd megszûnni, Nektek közvetlenül elõtte van folyamatosan, vagy mielõtt mejön abbahagyja, vagy enyhül esetleg?
Nekem álltalában úgy van hogy mensi után kevés aztán egyre több lesz majd elmúlik. Ezután 3 nap múlva jön a mensi..nekem..:)

Nekem a folyasom mar 1 es fel eve korul belul jott meg es a folyasomnak meg buze is van es atlatszoo feher a folyasom szine mi ez? Es a puncimm mar nehe nehe viszket!

Legjobb válasz: De mar megjavulhat ha elkezdem mosni mert nem mehetek orvoshoz mert aztan csak gunyolodni fognak!!!Most mar tobbszor fogom mosni es meglassuk hogy mi lessz es ha nem viszket es nem buzlik akkor nem megyek sehova!De azert kossz a segitseget!!!

A kérdező hozzászólása: De mar megjavulhat ha elkezdem mosni mert nem mehetek orvoshoz mert aztan csak gunyolodni fognak!!!Most mar tobbszor fogom mosni es meglassuk hogy mi lessz es ha nem viszket es nem buzlik akkor nem megyek sehova!De azert kossz a segitseget!!!
A kérdező hozzászólása: Nem jott meg a betegsegem csak a fojasom mar majdnem 1 es fel eve es mar buze is van es nehe a puncim is viszket!Mi ez?
A kérdező hozzászólása: 12 eves es meg fogom mosni mert ma furdok es tisztasagi betetet is teszek es majd holnap megmondom mi tortent!
Ne csak ma mosd meg a puncid, hanem minden nap! Anyukád nem mondta el, hogy a puncit hogyan kell ápolni?
A kérdező hozzászólása: Nem kellet mondja mert en tudom de nem gyakran mosom !DE figyi nekem atlatszooo a fojasom nem feher turoos nem lehetek gombas csak azert budos es viszket mert nem mosom csak 1 heten 1szer es bizonyara attol van!
De ezek után naponta mosd a puncid! Vigyázz rá!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szepen koszonom nektek!!!
Ez nem gomba, hanem baktérium. Mosakodástól nem fog elmúlni, ellenben végleges meddõséget okoz, ha nem kezelik, és a gyulladás rámegy a petefészkedre meg a méhedre. Ha szeretnél valaha gyereket, irány a doki.
Tegnap megmostad a puncidat?
Pisilés után megszoktad törölni a puncidat? Ha kakilsz, milyen irányból törlöd ki a popsid? Remélem nem a puncid felé!!!
Hány éves vagy egyébként?
Akkor mosd meg a puncidat ma is és ha holnapra nem múlik a viszketés és a kellemetlen illat, akkor menj orvoshoz!
Hübelygomba. Irány a nõgyógyás!
A kérdező hozzászólása: Nincs valami itthoni kezelesforma valami nem tudom mi pl az hogy tobbet mossam merrt 1 heten 1 szer mosom vajon azert?
A puncid ne egy héten egyszer mosd, hanem naponta egyszer! De most már mindenképp menj orvoshoz!
Nem tudom milyen körülmények között laksz?!Ezt jó szándékból kérdezem.Mert ha esetleg azért nem mosod a puncid, mert nincs rá lehetõséged próbáld meg valahol rokonoknál, ismerõsöknél elintézni a mosakodást.De sajnos egyet kell értenem az elõttem szólókkal, hogy menj nõgyógyászhoz.Nem akarlak megijeszteni, de komolyabb bajod is lehet ebbõl.Mindenképpen kell egy orvossal beszélned.A folyás mondjuk lehet azért is, mert meg fog jönni hamarosan, de ha szaga is van akkor fertõzés is lehet.Mielõbbi gyógyulást kívánok!
A 08:23-as vagyok. Muszáj elmenned orvoshoz ha már viszket a puncid és már nincs kellemes illata. Ha elhanyagolod, sokkal nagyobb baj is lehet belõle! Ki az a hülye, aki azért gúnyolna Téged, mert nõgyógyászhoz mész? Ne hanyagold ezt el, és ezután minden nap mosd meg a puncidat!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mert nincs nagy szaga csak most vettem eszzre de megprobalom mosni tobbet es meglassuk ha akkor nem buzlik akkor nincs baj de nem a fojasom buzlik hanem puncim es a viszketes csak neha meert peldaul most sem viszket 1 szer 2 szer max 3 rosz 1 nap de van oja idoszak amikor nm mert akkor surubben mosom es nincs baj ijen idoszak amikor nem viszket az iskolaban szokott lenni mert akkor tobbszor mosom meg!Meg ha tuttok akkor valaszaitokkal segitsetek a tobbi kerdeseimnel is ok?Koszonom!
Neked fontosabb az, hogy szégyellõs vagy és nehogy meglássa az orvos a puncid, mint a saját egészséged?
A kérdező hozzászólása: Eggyenlore meg nem megyek el majd meglassuk hogy ha jobblessz amikor mosom renceresen de ha nem, elmegyek!De azert segitsetek a tobbi kerdesemben is amiket meg feltettem mert azok is fontosak es mind a nok egeszsege temakorbe vannak koszonom!!!
A kérdező hozzászólása: Mehmostam sot ma mar nem is viszket es nem budos a puncim es a fojasom!Es a puncimtol a fenekem fele torlom ki!!!Rendeltem az avontol 1 intim lemoso gel es az majd segit !!!!Mazr nem viszket a puncim es teszek tisztasagi betetet mert mar most is az van rajtam!!!!Cupi erzes ha nem viszket es ha nem budi!!!!

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom egyszer felírt nekem egy doboz Cikatridina hüvelykúpot, melyet alkalmazva elmúltak a folyással járó hüvelyi panaszaim. Pontosan már nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt a folyást (és a folyás milyenségére sem emlékszem), d

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom egyszer felírt nekem egy doboz Cikatridina hüvelykúpot, melyet alkalmazva elmúltak a folyással járó hüvelyi panaszaim. Pontosan már nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt a folyást (és a folyás milyenségére sem emlékszem), de úgy rémlik, hogy az új partnerrel való első óvszer nélküli szex után tapasztaltam ezt a kellemetlenséget. Kérdésem lenne, hogy gyulladásos hüvelyi panaszokra is jó-e a hüvelykúp, és ha igen, pontosan milyen gyulladásra jó (melyet esetleg egy férfitól el lehet kapni)? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy 27 éves létemre mindössze két partnerrel volt szexuális kapcsolatom, most jött az életembe a harmadik. Mindhárom férfinál megfigyeltem, hogy amikor áttértünk a tablettás védekezésre, és ennek okán “elmehetett bennem”, utána másnap fehér színű, sűrű, kefír sűrűségű hüvelyi folyást tapasztaltam, illetve a külső nemi szerveim (csikló és kisajkak, nagyajkak belső felülete) élénkvörössé és érzékennyé, fájdalmassá váltak, pisiléskor égő érzést tapasztaltam. Kérdésem az lenne, hogy mitől lehet ez, létezik-e olyan, hogy “nem szokta meg a hüvelyem az új férfi anyagát”, tehát egyfajta “idegen” anyagként éli meg, és reagál irritációs tünetekkel a hüvelyem, vagy a partneremnek lehet valami baja. Ha előbbi, akkor mi a teendő (térjünk vissza esetleg az óvszerre, vagy létezik olyan, hogy “összeszokunk”)? Ha igen, akkor kell-e ezzel a folyásommal orvoshoz fordulnom, egyáltalán normális-e, hogy a hüvelyembe jutott ondó (illetve egyéb testnedve, úgymint előváladék, örömcsepp) ilyen fertőzést okozzon? Hogyan lehet ezt elkerülni? Ha pedig a partneremnek van valamilyen fertőzése, melyet így átadott, akkor miféle fertőzésről lehet szó, ami nála nem okoz panaszokat (tehát tünetmentes), és milyen orvoshoz forduljon megoldásért? Van-e összefüggés a jelenlegi fertőzésem és aközött, hogy a partnerem 25 évvel idősebb tőlem, és elég sok nővel volt dolga, akikkel a védekezést nem mindig óvszerrel oldották meg, sőt volt, hogy nem is védekeztek, csak megszakították a közösülést? Gyors segítségét előre is köszönöm, tisztelettel: Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp a nemi úton terjedő fertőzések kezelésére nem megfelelő. Amennyiben ilyet diagnosztizálnak, akkor azt célzottan, vényre kiváltható készítményekkel lehet meggyógyítani, szakorvosi javaslat alapján. A gyulladás utáni regenerálódást azonban természetesen jelentősen segíti a Cikatridina kúp, ilyen esetekben már kifejezetten javasolt használni a készítményt.  A másik kérdésére válaszolva pedig elmondhatom, hogy óvszer nélküli …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp a nemi úton terjedő fertőzések kezelésére nem megfelelő. Amennyiben ilyet diagnosztizálnak, akkor azt célzottan, vényre kiváltható készítményekkel lehet meggyógyítani, szakorvosi javaslat alapján. A gyulladás utáni regenerálódást azonban természetesen jelentősen segíti a Cikatridina kúp, ilyen esetekben már kifejezetten javasolt használni a készítményt.  A másik kérdésére válaszolva pedig elmondhatom, hogy óvszer nélküli … Olvass tovább »

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom egyszer felírt nekem egy doboz Cikatridina hüvelykúpot, melyet alkalmazva elmúltak a folyással járó hüvelyi panaszaim. Pontosan már nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt a folyást (és a folyás milyenségére sem emlékszem), d

Tisztelt Doktor Úr! A nőgyógyászom egyszer felírt nekem egy doboz Cikatridina hüvelykúpot, melyet alkalmazva elmúltak a folyással járó hüvelyi panaszaim. Pontosan már nem tudom, hogy mi váltotta ki ezt a folyást (és a folyás milyenségére sem emlékszem), de úgy rémlik, hogy az új partnerrel való első óvszer nélküli szex után tapasztaltam ezt a kellemetlenséget. Kérdésem lenne, hogy gyulladásos hüvelyi panaszokra is jó-e a hüvelykúp, és ha igen, pontosan milyen gyulladásra jó (melyet esetleg egy férfitól el lehet kapni)? Másik kérdésem pedig az lenne, hogy 27 éves létemre mindössze két partnerrel volt szexuális kapcsolatom, most jött az életembe a harmadik. Mindhárom férfinál megfigyeltem, hogy amikor áttértünk a tablettás védekezésre, és ennek okán “elmehetett bennem”, utána másnap fehér színű, sűrű, kefír sűrűségű hüvelyi folyást tapasztaltam, illetve a külső nemi szerveim (csikló és kisajkak, nagyajkak belső felülete) élénkvörössé és érzékennyé, fájdalmassá váltak, pisiléskor égő érzést tapasztaltam. Kérdésem az lenne, hogy mitől lehet ez, létezik-e olyan, hogy “nem szokta meg a hüvelyem az új férfi anyagát”, tehát egyfajta “idegen” anyagként éli meg, és reagál irritációs tünetekkel a hüvelyem, vagy a partneremnek lehet valami baja. Ha előbbi, akkor mi a teendő (térjünk vissza esetleg az óvszerre, vagy létezik olyan, hogy “összeszokunk”)? Ha igen, akkor kell-e ezzel a folyásommal orvoshoz fordulnom, egyáltalán normális-e, hogy a hüvelyembe jutott ondó (illetve egyéb testnedve, úgymint előváladék, örömcsepp) ilyen fertőzést okozzon? Hogyan lehet ezt elkerülni? Ha pedig a partneremnek van valamilyen fertőzése, melyet így átadott, akkor miféle fertőzésről lehet szó, ami nála nem okoz panaszokat (tehát tünetmentes), és milyen orvoshoz forduljon megoldásért? Van-e összefüggés a jelenlegi fertőzésem és aközött, hogy a partnerem 25 évvel idősebb tőlem, és elég sok nővel volt dolga, akikkel a védekezést nem mindig óvszerrel oldották meg, sőt volt, hogy nem is védekeztek, csak megszakították a közösülést? Gyors segítségét előre is köszönöm, tisztelettel: Tímea

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp a nemi úton terjedő fertőzések kezelésére nem megfelelő. Amennyiben ilyet diagnosztizálnak, akkor azt célzottan, vényre kiváltható készítményekkel lehet meggyógyítani, szakorvosi javaslat alapján. A gyulladás utáni regenerálódást azonban természetesen jelentősen segíti a Cikatridina kúp, ilyen esetekben már kifejezetten javasolt használni a készítményt.  A másik kérdésére válaszolva pedig elmondhatom, hogy óvszer nélküli …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! A Cikatridina kúp a nemi úton terjedő fertőzések kezelésére nem megfelelő. Amennyiben ilyet diagnosztizálnak, akkor azt célzottan, vényre kiváltható készítményekkel lehet meggyógyítani, szakorvosi javaslat alapján. A gyulladás utáni regenerálódást azonban természetesen jelentősen segíti a Cikatridina kúp, ilyen esetekben már kifejezetten javasolt használni a készítményt.  A másik kérdésére válaszolva pedig elmondhatom, hogy óvszer nélküli … Olvass tovább »
Nyálkás folyás kellene a teherbe eséshez, nem fehér!
Tojásfehérje folyás a jó. Nyúlós, színtelen. A ciklusod közepén van ilyen, de ha együtt voltatok megváltozhat az állaga a sperma miatt.
A kérdező hozzászólása: akkor lehetséges, hogy nálam megváltozott a spermától az állaga. de az idozítés szerintetek jó? :)
Peteérés elõtt 3 nappal ha együtt vagytok abból már lehet baba. De a siker sok minden egyébtõl is függ.

Estére vízszerű folyásom volt, aztán zuhanyzáskor sűrűbb fehér (szagtalan) folyásom lett. Mi ez?

30 hetes vagyok a napokban vettem észre hogy elkezdett szivárogni az el?tejem. Tudom hogy ez normális, de a folyástól megijedtem. Azóta sincs semmi. Volt már így valaki? Menjek orvoshoz? Legközelebb pénteken rendel, vagy ne várjak addig?

Legjobb válasz: Sokan mondják, hogy természetes terhesség alatt. Nekem is volt, és nem is törõdtem vele, de aztán a doki mondta, hogy inkább ír fel hüvelykúpot, amitõl pár nap alatt elmúlt. S utána sokkal jobb volt, mert mégiscsak higiénikusabb. Amúgy nekem sem viszketett, nem égett, nem volt büdi, csak elég sok volt a folyás. Nem kell amúgy semmi rosszra gondolni, de érdemes a dokinak megemlíteni.

Sokan mondják, hogy természetes terhesség alatt. Nekem is volt, és nem is törõdtem vele, de aztán a doki mondta, hogy inkább ír fel hüvelykúpot, amitõl pár nap alatt elmúlt. S utána sokkal jobb volt, mert mégiscsak higiénikusabb. Amúgy nekem sem viszketett, nem égett, nem volt büdi, csak elég sok volt a folyás. Nem kell amúgy semmi rosszra gondolni, de érdemes a dokinak megemlíteni.
nem kell megijedned csak a hormonok játéka. ha nem viszket nem érzed ugy hogy gomba nincsen baj!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors és megnyugtató választ.:) Nem viszket, szagtalan, csak olyan hirtelen jött és megijedtem.
Ha a folyás a melledre és az elõtejre vonatkozik, akkor tényleg nincs semmi gond. És az tuti nem fog viszketni sem. :D
Szia! Nekem még rózsaszínes is volt a folyásom úgy a 32. hét felé, tisztára paráztam, de doki megnézett és azt mondta baba teljesen oké, méhszáj oké, - valószínû a vérbõség miatt egy-két hajszálér megpattant. Amúgy az erõsebb folyás ilyenkor "természetes", habár nekem canesten kúpot is írt fel rá a doki. Azért ne rohanj, majd megvizsgál és megmondja hogy kell-e kezelni?
A kérdező hozzászólása: Nem a mellemre vonatkozik. :( Most hogy átolvastam a kérdésem tényleg félreérthetõ! Szóval a vízszerû és sûrûbb fehér folyás a hüvelybõl jött. Emellett indult be még a napokban az elõtej is. Akkor most aggódjak?
A sûrû fehér még ha szagtalan is és nincs viszketés mellé, lehet gomba. Figyelgesd pár napig. HA még tart beszélj a dokiddal, hogy mit ajánl.
De persze aggódni akkor sem kell. Kellemetlen, de a babádra nem hat ki.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!