Találatok a következő kifejezésre: Mik ezek erős nyilallások a (2 db)

Mik ezek az erős nyilallások a hüvelyemben, vagy húgyhólyagomban a 38. hétben?

Legjobb válasz: Nekem is van idõnként, fõleg este jön rám :) szintén 38 hetes vagyok, és szerintem ezek már jóslófájások, de azt is mondják, hogy most nõ a leginkább a méh, és annak a tágulása okozza ezt a szúró fájdalmat. Már mindjárt szülünk, ne aggódj :) Egyébként nekem néha annyira fáj, hogy hanggal is kísérem :) De örülök a fájdalomnak. És neked csuklik a babád? Mert lehet, hogy nekem is csuklik, csak nem veszem észre.. Létezik ez? Pusszancs

Nekem is van idõnként, fõleg este jön rám :) szintén 38 hetes vagyok, és szerintem ezek már jóslófájások, de azt is mondják, hogy most nõ a leginkább a méh, és annak a tágulása okozza ezt a szúró fájdalmat. Már mindjárt szülünk, ne aggódj :) Egyébként nekem néha annyira fáj, hogy hanggal is kísérem :) De örülök a fájdalomnak. És neked csuklik a babád? Mert lehet, hogy nekem is csuklik, csak nem veszem észre.. Létezik ez? Pusszancs
A kérdező hozzászólása: Hát, nekem elég sokat csuklik. Naponta 2x minimum, és elég sokáig tart. Már attól is félek, hogy ez is bajt jelent...

37 hetes terhes vagyok, amikor a baby mozog odabent, pár másodpecig tartó nagyon erős nyilallást érzek a hasam aljában. Mi lehet ez?

Fejvég? fekvés? a kis drágám, amikor mozgolódik, ennyire nyomja a méhszájat? Pár napja jelentkezett ez az egész, lehet hamarabb születünk?

Legjobb válasz: Szia! Nem hiszem, hogy baj van. Én a 36. hétben vagyok, és ugyanezek a "tünetek" vannak nálam. Eddig minden rendben volt, sõt még teljesen zárt vagyok, úgyhogy szerintem az lehet a magyarázat nálad is, hogy a pici a mocorgás közben olyan idegeket talál el, amik ezeket az érzéseket váltják ki. Biztos, hogy nincs semmi gond! Könnyû szülést! :)

Szia! Nem hiszem, hogy baj van. Én a 36. hétben vagyok, és ugyanezek a "tünetek" vannak nálam. Eddig minden rendben volt, sõt még teljesen zárt vagyok, úgyhogy szerintem az lehet a magyarázat nálad is, hogy a pici a mocorgás közben olyan idegeket talál el, amik ezeket az érzéseket váltják ki. Biztos, hogy nincs semmi gond! Könnyû szülést! :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!