Találatok a következő kifejezésre: Mik azok tuti bevált (3 db)

Mik azok a tuti bevált fortélyok amikkel elcsábitható egy férfi? Mi az ami felkelti egy pasi figyelmét?

Legjobb válasz: Probald magadra felhivni a figyelmet es szerintem legy termeszetes onmagad,nalam be valt

Probald magadra felhivni a figyelmet es szerintem legy termeszetes onmagad, nalam be valt
Szerintem ezt így nem lehet leírni. Ki kell tapasztalni, és önbizalmat gyûjteni hozzá. Legelõször is. :) De például egy huncut mosoly vagy egy gyönyörû pillantás majdnem minden pasit elgondolkodtat. :) Elõször próbálj meg közelebb kerülni hozzá, utána már rá fogsz érezni. ;) Sok sikert!

Anyukák hogy szeditek ki az eper/meggy/cseresznye foltokat! Már sok mindent kipróbáltam! Ki mire esküszik ami tuti beválik?

Ha frissen mosom ki nincs gond, de van hogy mire hazaérünk beleszárad és onnantól már nem jön ki!Így aztán otthoni ruha lesz bel?le de ezt így nem gy?zi az ember!Van valami jó megoldás az "ecetes ollón" kívül?

Legjobb válasz: Erre én is kíváncsi lennék... mert ha beszáradt, nekem sem jön ki semmivel :(

Erre én is kíváncsi lennék... mert ha beszáradt, nekem sem jön ki semmivel :(
én is Vanish szappannal mosok minden ilyen foltot. Utána a Lidlben kapható Formil mosóport használom. Évek óta. Nincs olyan folt, ami nem jönne ki ezekkel. Egyébként én esküszöm erre a mosóporra, pedig néha veszek arielt is, de mindig visszatérek a formilra. Sokkal jobb.
A kérdező hozzászólása: Marhaepe szappan tuti kiviszi a beleszáradt gyümölcsfoltot is?Honnan lehet beszerezni és mennyibe kerül?
Marhaepe szappannal.
Ha a napra teregeted, tényleg kiszívja a napsütés a foltot!!!
A trisó is szépen kiszedi a foltokat, de csak fehér ruháknál alkalmazható.
dörzsöld be vanish szappannal mielött bedobod a mosógépbe
A gyümölcsfoltokra citromsavat szórok, az szépen elhalványítja, majd kimosom.
Lavórba meleg vizet engedek, bevizezem a ruhát és sima baba szappannal bedörzsölöm, áztatom 1 éjszakát. Így nekem kijönnek a foltok, pedig mosódióval mosok.
Rakd ki a napra és kiszívja a foltokat:-))Tényleg, nem vicc. Próbáljátok ki, mosás után irány a déli napsütés!
Mosószappan és áztatás. Nálam ez jön be. Haza érve bedörzsölöm mosószappannal és a következõ mosásig áztatom. Ha ez 1-2 nap múlva van csak, akkor reggel és este is lecserélem a vizet rajta és újra bedörzsölöm.
szia! Ha foltos lesz, azonnal ariel folttisztítót öntök rá, így dobom a szennyesbe. + a mosáskor is öntök egy picit a gépbe.
Ezt találtam, bár ehhez egy komplett vegyianyag raktár kell:-D "A friss folt bármilyen anyagból langyos szappanos vízzel vagy hígított szalmiákszesszel nyomtalanul eltávolítható. Régebbi foltot azonban már nagyon nehéz eltüntetni. (Tausz György) Színes anyagok foltjait szappanoldatban áztatjuk, melyhez kevés szalmiákszeszt is adunk. Ezzel elõször eltávolítjuk a gyümölcs cukor- és pektintartalmát. A még megmaradt festékanyagot 3%-os hidrogénperoxiddal, utána gyengén savanyított nátriumbiszulfittal kezeljük. Elõzetesen végezzünk próbakezelést! (Tausz György)"
Szia. Én Vanis szappant használok.Mielõtt bedobom a mosógépbe jól bedörzsölöm a foltot nekem mindig feloldja, és szépek lesznek a rucik.Még a kaki/kakaó foltot is gyönyörûen kiszedi a ruciból.
nálunk csak az ecetes olló:)
Hypo! Bár ez csak a fehér ruháknál jön be. A színeseknél engem is érdekelne néhány házi praktika.
A kérdező hozzászólása: Én is venis szappant használok minden foltra meg Formil mosószert de a fent leírt foltokkal nekem nem bánik el!60 fokon mosok és így sem!

Autósuliba járok, és nem boldogulok a tolatással. Egyszerűen nem látok ki a hátsó ablakon, pedig felemelem az ülést is /nem vagyok alacsony, 170 cm/. Van valamilyen bevált módszer toaltásnál? Valami tuti tipp? Mire figyeljek?

Legjobb válasz: én vw bora-val tanultam meg vezetni. (itthon, stikában a család segítségével) Annak abszolút nem látni ki a hátsó ablakán a meredek kalaptartó miatt, legfeljebb a nagyon magas dolgokat pl. kapu. Egy jó tanács, ne hátrafordulva tolass ha nem látsz ki, hanem mindig tükörbõl. (külsõ tükrök!) Nagyon könnyû megtanulni, rá fogsz érezni, nekem is megy pedig alacsonyabb is vagyok mint te:)

én vw bora-val tanultam meg vezetni. (itthon, stikában a család segítségével) Annak abszolút nem látni ki a hátsó ablakán a meredek kalaptartó miatt, legfeljebb a nagyon magas dolgokat pl. kapu. Egy jó tanács, ne hátrafordulva tolass ha nem látsz ki, hanem mindig tükörbõl. (külsõ tükrök!) Nagyon könnyû megtanulni, rá fogsz érezni, nekem is megy pedig alacsonyabb is vagyok mint te:)
Csak sajnos az oktatók nem engedik, hogy tükörbõl tolass, mert ezt mondja a szabály...nevetséges.
A kérdező hozzászólása: bocs a hibákért. Helyesbítek: ..... és mehetek vizsgázni.
A kérdező hozzászólása: Nem sötétített az üveg, de semmit nem magyaráz el az oktató. Mindenre az a válasz, hogy nekem kell rájönni.Így aztán ismerõsöktõl, és itt a gyakori kerdeseken szedem össze a trükköket. Másik oktatót választani , meg már túl drága lenne. Már csak a tolatás van hátra, és mehetk vosgázni.
én is mindig le vagyok cseszve, ha nem nézek hátra tolatásnál :D ennyire sötétített az üveg, h nem látsz ki, vagy ilyen sok a holttér? folyamatosan járjon a szemed. hátra-tükrök-hátra-tükrök. ha suttyó az oktatód, akkor váltsd le. én nem vagyok egy könnyû eset, mégsem üvöltött velem az oktatóm soha. pedig csináltam már néhány figyelmetlenséget. szerencsére a többi autós normálisabb, ha tanulóval van dolga.
"hajtásim"!!! :) Szlovákiából ír! :D Igen én si csak azt tudom mondani, hogy elõbb utóbb érezni fogod a kocsi hosszát, persze ehhez nagyon sokat kell gyakorolni. Ha a tanfolyam ideje alatt nem lehet külõ tükörbõl tolatni, akkor esetleg azt tudom tanácsolni, hogy lassan engedve a kuplungot nézz szét nagyon, hogy hova tolatsz. Ha meg már meglesz a jogosítványod - Szlovákiában: hajtási :D - ott már úgy tolathatsz majd, ahogy csak akarsz! Egyébként lány vagy? Ha igen Írj privátot! Hello
A kérdező hozzászólása: Ja, és volswagen golfon tanulok.
A kérdező hozzászólása: Hát ez az! Úgy érzem, tükörbõl nekem is jobban megy- Két rúd közé kéne betoletni. De ha hártafordulok, cska az egyiket látom, néha még azt se. Hiába mondom, hogy nem látok, azt mondja, az csak kifogás. :-( Ha meglátja az oktató, hogy a tükrökbe nézem a dolgokat, kiabál. Úgy érzem, soha nem lesz hajtásim :-(((
hátrafordulással én kilátok, de utálok hátrafordulni, ha ott a 2 külsõ tükör, amiben a nekem szükséges infók megvannak. amikor tanultam vezetni, már forgalomban párhuzamos fordulás, oktató elmagyarázta, olyan szépen beálltam, és mikro befejeztem orditotta hogy megbuktam, mert nem néztem hátra, felvilágosítottam hogy tudok tükörbõl, max. akkor fordulok hátra ha utánfutóval tolatok, mert keskenyebb a futó az autónál és tükörbõl nem látom, csak akkor ha már megy oldalra. jogsiszerzés alatt azért hátranéztem, de ugy nem tudtam normálisan beállni sose, amióta megvan a jogsi, talán ha egyszer néztem hátra, de akkor se azért mert tolattam, hanem azért mert szélesebb autóval voltam és nem láttam mennyire vagyok a mögöttem lévõtõl
"Csak sajnos az oktatók nem engedik, hogy tükörbõl tolass, mert ezt mondja a szabály...nevetséges." << Az. Aki kitalálta, azzal gyakoroltatnám a szakadék szélére tolatást, csak belsõ tükörbõl xD Egy idõ után nagyjából megszokod, mi hogy látszik a belsõ tükörbõl és kb meddig lehet engedni az autót, de arra a tanfolyamon eltöltött idõ nagyon kevés.
Ha egyenesen kell tolatni akkor a könyököd ha a bal kitámasztod oldalra és úgy fogod a kormányt jobb lesz mert feleslegesen nem húzod el a kormányt miközben forgolódsz. Nekem legalábbis még anno ezt mondta az oktatóm, és nekem jobb is volt úgy tolatni.
Azért nem szabad csak tükörbõl tolatni, mert pillanatok alatt mögéd kerülhet valami, aztán utána megy majd a hõbörgés, hogy mi a faszt keresett ott, és hogy került az oda. Néha hátra is kell fordulni!
tükörbõl kell mindenképpen tolatni...itt már írták, hogy forogjon a fejed mint a ventillátor a vizsgáig, aztán elég a három tükör...mi van akkor, ha tele van a hátsó ülés bútorral? azért kötelezõ a küsõ tükör...cserélj oktatót...ha ordít, akkor az alkalmatlan!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!