Találatok a következő kifejezésre: Mik azok tevékenységek, (50 db)

Munka, vagy egyeb elfoglaltsagotok mellett mi az a tevekenyseg, amely egy keves penzt hozhat meg a hazhoz? Adjunk egymasnak tippeket!

Arra volnek kivancsi, hogy mely tevekenysegek, esetleg " hobbik"(??) azok amellyel egy keves penzt tudnank "keresni" a munkank, tanulmanyaink mellett. Megprobalunk osszegyujteni par tippet, hatha valakinek pont segiteni fog? ( raadasul en is rengeteg szabadidovel rendelkezem, valamivel le kellene kotni magam)

Legjobb válasz: "En a kovetkezokre gondoltam: gyerekre felugyelni nappal, vagy esetleg ejszaka, vagy korrepetalni valamilyen , nekunk jol fekvo targybol gimnazistakat, iskolasokat... " Ezek nem munka melletti tevékenységek, hanem munkák (még nevük is van: elõbbi baby sitter vagy au pair, utóbbi magántanár). Mennyi pénzt szeretnél keresni?

"En a kovetkezokre gondoltam: gyerekre felugyelni nappal, vagy esetleg ejszaka, vagy korrepetalni valamilyen , nekunk jol fekvo targybol gimnazistakat, iskolasokat... " Ezek nem munka melletti tevékenységek, hanem munkák (még nevük is van: elõbbi baby sitter vagy au pair, utóbbi magántanár). Mennyi pénzt szeretnél keresni?
Ezek mondjuk csak alkalmi dolgok, amiket most fogok mondani, de néha lehet találni olyan hirdetéseket pl Pesti Est és társaiban, ahol közvéleménykutatásért, terméktesztelésért stb. egy alkalomra elég szép pénzeket lehet kapni ahhoz képest... Illetve ha vki bevállalósabb, gyakran kaphat érte 10e Ft-ot, ha elmegy vmilyen hajstúdióba fodrásztanoncokhoz ilyen ún. extrémhajvágára/hajfestésre. Ami meg melótipp: ügyfélszolgálat, termékeladás (ezeket simán lehet suli mellett is csinálni)
ha informatikus vagy, pl programozó vagy designer, akkor bõven lehet maszekban melót végezni.
ha tudsz zenélni, fellépések hozhatnak pénzt, akár olyan alapon, hogy mindenki adjon, amennyit akar, nincs belépõ vagy lehet szalvétatechnikával tárgyakat csinálni vagy egyéb ilyen dolgok, csak azokat nem ismerem, gyöngyfûzés, nemezelés ha tudsz varrni, gyerekruha-készítés vagy játékbabákra ruha varrása

Sims3 (pets) :1. kérdés: Hogyan lehet élettapasztalat pontokat (lifetime wish) szerezni? Milyen tevékenységgel lehet a legtöbbet? 2. kérdés: Mik azok a kihívás pontok? (challange points) Hogy lehet szerezni, és mire jók?

Angolul játszom,(xboxon), és ezt a két dolgot nem értem. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: 1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.

1.Mikor megcsinálod a Simeket kilehet választani hogy mi legyen az "életének a kihívása"(nem tudom jobban kifejezni most)Tehát kiválasztottad és ha eléred azt akkor kapod.Legjobban a Szívtipróval(10 szerelmi kapcsolatod lesz)ez 35.000 pontot ad.Lehet még azt is csinálni szintén 35.000 pontért hogy elvállalsz egy munkát eléred az 5."ranglétrát" és felmondasz és ezt megcsinálod 4szer. 2.A kihívás pontok az nagy segítséget nyújt az egész játékban mert ha van kihívás pontod tudsz venni karmát stb.Azt sajnos nem tudom hogyan kell szerezni.:S Remélem segítettem.
A kérdező hozzászólása: köszike

Mi az a "japázás" (v. Dzsapázás)? Mi "haszna" van annak az embernek aki rendszeresen folytatja azt a tevékenységet?

Most nem anyagi értelemben gondolok a haszonra!

Legjobb válasz: Esetleg ha valaki nem tudná mi az a japázás (mert szerintem ép ember nem tudja) wikipédiából kimásoltam: A japázás azt jelenti, hogy a szent neveket ismételik, és kérik Istent, hogy fogadja be õket a szolgálatába. Szövege: Haré Krisna, Haré Krisna, Krisna Krisna, Haré Haré, Haré Ráma, Haré Ráma, Ráma Ráma, Haré Haré. A japa-meditáció közben nagyon fontos a szavak tiszta kiejtése és figyelmes hallgatása. A japázáshoz egy 108 golyóból álló imafüzért, a japa-láncot használnak, amit a japa-zsákban tartanak, amelynek alakja egy nyíló lótuszra hasonlít. A zsákot kézben tartva, a 108 láncszemen egyenként elmondják a mahá-mantrát, ezt nevezik „egy kör” japázásnak. Az avatott hívek számára napi tizenhat kör japázás kötelezõ, ami másfél-két óráig tart. A nem avatott hívek a számukra megfelelõ számú kört ismétlik el naponta.

Esetleg ha valaki nem tudná mi az a japázás (mert szerintem ép ember nem tudja) wikipédiából kimásoltam: A japázás azt jelenti, hogy a szent neveket ismételik, és kérik Istent, hogy fogadja be õket a szolgálatába. Szövege: Haré Krisna, Haré Krisna, Krisna Krisna, Haré Haré, Haré Ráma, Haré Ráma, Ráma Ráma, Haré Haré. A japa-meditáció közben nagyon fontos a szavak tiszta kiejtése és figyelmes hallgatása. A japázáshoz egy 108 golyóból álló imafüzért, a japa-láncot használnak, amit a japa-zsákban tartanak, amelynek alakja egy nyíló lótuszra hasonlít. A zsákot kézben tartva, a 108 láncszemen egyenként elmondják a mahá-mantrát, ezt nevezik „egy kör” japázásnak. Az avatott hívek számára napi tizenhat kör japázás kötelezõ, ami másfél-két óráig tart. A nem avatott hívek a számukra megfelelõ számú kört ismétlik el naponta.
Hát szerintem ha ezt ismételgeted sokáig, simán transzba esel tõle (mivel iszonyat hosszú és monoton). Kb ahogy a sámánok doboltak. Gondolom, Istent akarják elérni ezzel a módszerrel. De ezek csak tippek :)

Mik azok a dolgok tevékenységek amit lehetetlenség megcsinálni minecraftban?

Tudom hogy nagyon sok van de nem poénból tettem fel a kérdést. Fontos tudnom valamihez.

Legjobb válasz: attól függ hogy mit akarsz.

attól függ hogy mit akarsz.
netherben sem lehet aludni.obsidiant nem lehet pistonnal eltolni .redstonet nem lehet a levegõbe rakni.Hógolyóval megölni semmit nem lehet a, blazen kívül.(fejenállni lehet ha az a neved hogy dinnerbone. :D )
Nem!!! Nem!! Nem!! és soha nem lehet abbahagyni!! :) Végigvinni sem lehet !!!---az nem a vége hogy megölöd a sárkányt mert akkor minek az a sok xp belölle? ez elég értelmetlen kérdés am :)
Kezet fogni, fejen állni, endben aludni.
Tnt-vel felrobbantani nem lehet az alapkövet!
A kérdező hozzászólása: de ennél jóval több van pl: -sódert és homokot a levegöbe rakni -alapkõ alatt 10 blokk <--(ez a szám nem biztos)után mindenképp belehalunk -alapkõ alá vizet folyatni -obsidiánt felrobbantani -vizes tnt-vel kárt okozni stb
A kérdező hozzászólása: eddig jó
Survivalba megölni 2 Ender sárkányt! (csak 1 van :D)
A kérdező hozzászólása: amiket nem lehet megcsinálni minecraftban (irtam példát)
-Elmenni egy minecraft világ végéig -Megszámolni hány darab gyémánt érc van egy világban -Tulélõ módban repülni -Vizet a levegõbe tenni anélkül hogy megmozdulna
ne fogazz!
1. A nyelvvel elõször a pénisz teljes hosszát simogasd, nagyon finom, leheletnyi érintésekkel. (Bár ez egyénenként különbözõ elvárás. Vannak, akik maszturbációs szokásuk miatt erõsebb fogáshoz szoktak. Ezért célszerû a partnered kikérdezni maszturbációs szokásairól.) 2. A pénisz vérrel telítettségének megnövelése után következhet a makk szájba vétele és izgatása. Használd ki nyelved játékosságát! Fogaidat ne használd! Harapni tilos! 3. A túl egyoldalú mozgás unalmassá válhat, ezért finomítsd és erõsítsd a mozdulatokat, miközben kézzel is gondoskodhatsz a keményen tartásról. Fõ a játékosság, és egy kis huncutság sem árt. 4. A pénisz meglehetõsen mélyen a szájba fér, ilyenkor a finom, durvaságtól mentes szívás a párodban azt az érzést kelti, mintha elindult volna az ondó. A szívás azt az érzetet kelti - miután az ondó valóban elindulhat - mintha lenyelnéd az ondót. Ízlés kérdése, hogy megteszed-e? Forrás: http://www.amina.hu/static/ferfi-oralis-izgatasa.html Ehhez még annyit fûznék hozzá, hogy Te tudod, meddig kényelmes bevenned a farkát, ne hagyd, hogy reflexbõl betömje az egészet a szádba.
Szerintem eleve garantalt a siker, ha te kezded el neki spontan, nem neki kell szolnia. Szal mondjuk epp filmet neztek es elkezdesz racuppanni es mondjuk meg azt is hagyod neki, h a szadban menjen el vagy az arcodra akkor tuti odalesz. Legalabbis nekem volt mar jo par nom, de sajna csak egy ilyen volt es rzert sokszor visszasirom:D Busztol kezdve az osztalyteremig mindenhol levett:D
bõ nyál, fogak behúzva, a többit majd a srác mondja, hogy jó neki
A jól fõzni tudást.
Elégítsd ki. És cserébe téged is ki fognak.
Harapd le a csúcsát!

Mi az a tevékenység/hobbi, ami megfog a másik nemben?

Pl. sport és azon belül mi, stb...

Legjobb válasz: league of legends

league of legends
Ha szeret olvasni, mindenfele filmeket nez, szeret tajekozott lenni (kozeleti esemenyekben is) es fogekony a popkulturalis utalasokra. Az intellektualisabb/szellemi jellegu dolgok/tevekenysegek altalaban jobban megfognak.
Sport! pláne ha valami verekedõs:P
A párom defendozik, és nagyon büszke vagyok rá, mert kiemelkedõ eredményeket ért el az elsõk között az országban! :) De általánosságba véve a küzdõsportok iránt érdeklõdõket nagyon kedvelem mert az közös téma lehet :) fõleg ha edz is, nem csak nézi :)
Szeresse a rock zenét, koncerteket, nem feltétlen fontos, de ad egy kis löketet a dolognak...
Minden olyan hobbi ami erõsíti a jellemet, a türelmet, a kitartást és esetleg az emóciót.
Szeressen úszni, vagy legalább pancsolni a vízbe. Néha néha kockúljon, mert akkor engem sem nevezhet gyerekesnek, amiért azt teszem, és ha nem igazán szeret bulizni, az + pont :D
Ami bejön: sport, olvasás, fõzés, természettel kapcsolatos dolgok mint túrázás, horgászat, hegymászás Ami taszít: bulizás 23L
Õ is katona
Általában ha valakinek extrémebb sportok a hobbijai, az nem tetszik, mert én nem vágyom ilyenekre és nem akarom, hogy engem is elhívjon és olyat kelljen csinálnom, amit nem szeretek. Az tetszik, ha valakinek hasonló az érdeklõdési köre, mint nekem, pl. színház, hangverseny, kiállítás, szeretem, ha valaki szokott könyvet olvasni. Persze szeretek sportolni is, de azt inkább egyedül. Egyébként úgy konkrétan a hobbiért/tevékenységért még senki sem tetszett meg, illetve kizáró ok sem volt.
Ha nem tetszik, nem szimpatikus külsõre akkor akármi lehet neki a hobbija vagy bármi tevékenysége, nem fog érdekelni. Csak õszinte vagyok :)
A kérdező hozzászólása: Lényegében, de inkább amit szimpatikusnak/vonzónak találsz.
ha NEM sportol az már nekem imponál. legyen kocka mint én!! :D
Hogy érted? Hogy a hobbija miatt tetszik meg valaki?
Hagyományõrzés :)

Mi az a tevékenység, sport, stb, ami titeket beindít?

Én Pl. Imádom ha egy csaj ért a kardforgatáshoz. Nektek mi tetszik?

Legjobb válasz: Engem eleve az, ha egy csaj kb bármivel foglalkozik, ha van valami, amit komolyabban csinál. F*szom ki van a tipikus motiválatlan ambíció nélküli lányokkal, akik csak a 'szerelem' és 'kisbaba' szavaktól képesek tûzbe jönni.

Engem eleve az, ha egy csaj kb bármivel foglalkozik, ha van valami, amit komolyabban csinál. F*szom ki van a tipikus motiválatlan ambíció nélküli lányokkal, akik csak a 'szerelem' és 'kisbaba' szavaktól képesek tûzbe jönni.
"Hanem olyasmire gondolok mint a tombraider-be vagy valami hasonló:D" Legyen pixeles, vagy legyen Angelina Jolie? :-P
A legtöbb csajt beindítja, ha a férfi ért a pénzszerzéshez.
Engem a kardnyelõs lányok indítanak be.
én meg szeretem, ha egy pasinak van hobbija rajtam kívül :) például sportoljon :) a vízilabdásokért pl odavagyok. meg vissza :)
Nekem speciál a sportos meg a harcos csajok jönnek be. Nem úgy értem , hogy verekedõs legyen meg csúnyán beszéljen.Az nemjövön be.. Hanem olyasmire gondolok mint a tombraider-be vagy valami hasonló:D
A kérdező hozzászólása: a 12:38-assal egyetértek, az tényleg nagyon király.

SOS! Biztosítós munka! Az az igazság, hogy a munkaügyi központ közvetített ki. nincs a cégnek honlapja csak a cégböngészőben tudtam meg, hogy mi a tevékenységi körük. (hitelügyintézés, biztosítás) Reménykedhetek?

Neve: ProvidEnt. Akkor lehetséges, reménykedhetek még hogy asszisztenst vagy ilyesmit keresnek? Fix fizetéssel?

Legjobb válasz: Hát holnap megyek mert mindenképpen mennem kell, a papírt alá kell íratni ugyhogy minden kiderül, csak nem akarom, hogy behúzzanak a csõbe valami mázas szöveggel! mindenesetre csak fix fizetésû állást fogadok el! A jutalékos nem is érdekel! nem akarok tönkremenni idegileg meg anyagilag sem ahogy hallottam meg olvastam róla!

A kérdező hozzászólása: Hát holnap megyek mert mindenképpen mennem kell, a papírt alá kell íratni ugyhogy minden kiderül, csak nem akarom, hogy behúzzanak a csõbe valami mázas szöveggel! mindenesetre csak fix fizetésû állást fogadok el! A jutalékos nem is érdekel! nem akarok tönkremenni idegileg meg anyagilag sem ahogy hallottam meg olvastam róla!
A kérdező hozzászólása: Bocs, nem provident, generali
Ez fura. Ha alkalmazottként vesznek fel, bármilyen munkakörbe, kell hogy adjanak legalább minimálbéres fix fizetést. Ha viszont ügynököt keresnek, valószínûleg eszükben sincs fix fizetést adni, inkább (kényszer)vállalkozási szerzõdést kötnek. De arra hogy közvetít ki a munkaügyi központ? Esetleg kérdezd meg, hozzájuk milyen "igényt" adtak be.

Mik azok a tevékenységek, vitamin hiányok, más fajta hiányok amelyek pusztítják az agysejteket?

Magyarul minden dolgot, ami pusztítja agysejtjeinket.

Legjobb válasz: Alkohol, drogok, gyógyszerek, dohányzás, oxigénhiány, nulldiéta és fehérje szegény étkezés, kiszáradás. Nagyjából emnnyi jut eszembe. Mert ugye az agynak oxigénben és tápanyagban dús vér kell. Ha túl alacsony a vérnyomás, nincs a vérben oxigén, tápanyag, vagy épp idegméreg van benne, az mind árt az idegsejteknek.

Alkohol, drogok, gyógyszerek, dohányzás, oxigénhiány, nulldiéta és fehérje szegény étkezés, kiszáradás. Nagyjából emnnyi jut eszembe. Mert ugye az agynak oxigénben és tápanyagban dús vér kell. Ha túl alacsony a vérnyomás, nincs a vérben oxigén, tápanyag, vagy épp idegméreg van benne, az mind árt az idegsejteknek.
egyet értek az elõttem szólóval! Az agy is olyan mint az izom tehát tornásztatni kell , fejts keresztrejvényt, olvass sokat , persze ne a storyt meg ilyeneket, szóval egy kicsit késztesd magad gondolkodásra, újabban az a hipotézis került napvilágra, hogy az agy is képes a sejtmegújulásra.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!