Találatok a következő kifejezésre: Mik azok szövegek amiknek (114 db)

Kellene nekem annak a résznek a szövege a felhõk fölött 3 méterrel 2 böl mikor gin hugo katina és gin tesoja fent vannak a tetõn és katina egy papirra irja hogy szeretlek és elégeti. Kellene nekem az a szöveg amit gin mond?

Legjobb válasz: Az amikor valaki eltûnik az életedbõl, és nem lehet visszacsinálni, hogy újra láthasd, hogy elmondhasd neki azokat a dolgokat, amiket akartál.. De foghatsz papírt és ceruzát, és írhatsz egy levelet. Ez lehet végtelen hosszú, vagy csupán egy szó. Leírod, hogy milyen ember volt. Csak amit érzel. Aztán ahelyett, hogy összehajtanád, meggyújtod és a füstjét elviszi a szél, és a füsttel együtt a benned lévõ fájdalmat is.

Az amikor valaki eltûnik az életedbõl, és nem lehet visszacsinálni, hogy újra láthasd, hogy elmondhasd neki azokat a dolgokat, amiket akartál.. De foghatsz papírt és ceruzát, és írhatsz egy levelet. Ez lehet végtelen hosszú, vagy csupán egy szó. Leírod, hogy milyen ember volt. Csak amit érzel. Aztán ahelyett, hogy összehajtanád, meggyújtod és a füstjét elviszi a szél, és a füsttel együtt a benned lévõ fájdalmat is.

Mi volt a legjobb szöveg amivel valaha megpróbáltak becsalogatni a málnásba? Az enyém lenn.

Egyszer azt mondta egy fiú egy lánynak: - Szívesen kinyalnálak a bugyidból.

Legjobb válasz: Dugunk? Bevált szöveg ha nincs mirõl beszélgetni. (Tapasztalatból mondom)

Dugunk? Bevált szöveg ha nincs mirõl beszélgetni. (Tapasztalatból mondom)
"Egyszer régen... hátizsákkal bejártam nyugat európát..." http://www.youtube.com/watch?v=DmGMg5Kk3FM
Erre a fenti szövegedre hallottam egy jó sztorit. Folytatás: Csaj: - Miért, b. szni nem tudsz? Csávó: - De! Csaj: - Akkor b. szd meg az anyád.
ez szar
Ez szánalmas, tõlem max. egy lenézõ fintort kapnál.
Egyébként néztem a Jóbarátokat, nagyon jó sorozat.
A kérdező hozzászólása: Basszus!!!!!! ÉS ott a pont!!!!! Ez nagyon jó! VAlaki nézi a Jóbarátokat????!!!!! :) :) :) :) :) :)
Ez a legjobb szöveged?? Képzelem milyen lehet a legbénább. :D
Suna pozitív.
- szia. hazavihetlek? - milyenautód van? - ford mufftáng. hoztam neked virágot. a kedvencem. muffkátli. MELLesleg egész szép vagy :D
A dal benne van a filmben. Sajnos a szövegét nem tudom meg mondani.bocsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nekem igazából egy sor kellene: "Because, because, because, because, because. Because of the wonderful things he does.". Le tudom fordítani, nem azzal van a gond, hanem a filmbeli eredeti szövegre lenne szükségem. Emlékszik rá valaki?


Amikor megszületett a kicsid, mi volt az SMS szövege, amit szétküldtél az ismerőseidnek?

Legjobb válasz: ??? nem küldtem semmi féle SMS-t A családot, felhívtam. A barátok amikor felhívtak akkor elmondtam mi van.

??? nem küldtem semmi féle SMS-t A családot, felhívtam. A barátok amikor felhívtak akkor elmondtam mi van.
" A mai napon úgy döntöttem, hogy feladom luxusalbérletem anyánál és...óra...perckor kiköltöztem.Jó volt nála de mivel ....gr, ....cm-ig nõttem szûkös volt a hely. Üdv..(név)
Sziasztok!xy vagyok. 2011. x.hó.x-én megszülettem, y grammal és y centivel. Anyával jól vagyunk, apát pedig felmosták! (bent volt a szülésnél)
Szia! :) Végre megszületett, z grammal, és v cm-rel. :) Gyertek be nyugodtan megnézni, 5 napig kell bent lennünk. Puszi! Ezt is 2 embernek, a két legjobb barátnõmnek. Ennyi, nem szeretem ezeket a jópofizós sms-eket...
Én altatás után amior felebresztettek, félkomás állapotban elkezdtem smseket irogatni, csoda hogy ki birtak hámozni belõle mi a szösz van:-) A lényeg ott volt, a neve, hogy mekora és hogy mikor, meg hogy csaszarral azt hiszem...Remélem más hulyesegeket nem irkaltam, mert amugy alig voltam magamnal:-)
Szia! Megszületett ma X. Y., **** gr és // cm. Jól vagyunk mindketten, üdv: "én".
Én valami olyat írtam, hogy megszületett, x cm, y gramm, gyertek be megnézni minket :) Ezt kb. 6-7 embernek küldtem el. A távolabbi ismerõsöknek neten írtam körüzenetet, de azt már otthonról.
A kérdező hozzászólása: 1-es! A kérdés nem arra irányult, hogy küldtél-e vagy sem, hanem aki küldött sms-t, az mit írt..... A többieknek köszönöm!

Avril Lavigne új klipjében, mi az a szöveg, amit akkor mond, amikor épp nincs zene és akkor van az a csók?

(2:53-kor)

Legjobb válasz: Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).

Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).
A kérdező hozzászólása: köszi :)

Az Odaát / Supernatural c. sorozatban mi az a szöveg, amit démonűzésnél szoktak mondani a könyvből?

Nem tudom pontosan, de valahogy úgy kezd?dik, hogy: In nomine dei......

Legjobb válasz: "In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem: sed libera nos a malo. Amen." Vagyis: Az Atya, a Fiú és szentlélek nevében... A többi meg a Miatyánk. Szeretem az Odátot! Misha Collins forever :)))

"In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem: sed libera nos a malo. Amen." Vagyis: Az Atya, a Fiú és szentlélek nevében... A többi meg a Miatyánk. Szeretem az Odátot! Misha Collins forever :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Lenne itt egy szöveg amit azt sem tudom h mien nyelv de aki tud nyelveket nem csak a magyart az nézze meg nem? Büvebben lent

ez lenne a szöveg "inden ede lutnezem ang noláto edi lutneze murum latino kederum de fatrium kingentersen wixycengh"

Legjobb válasz: ez valami filmbõl van? úgy hangzik, mint egy átok vagy varázslat, amit egy filmben mondanának, össze-vissza kitalált szavakból egy kis latin hangzással meghintve.

ez valami filmbõl van? úgy hangzik, mint egy átok vagy varázslat, amit egy filmben mondanának, össze-vissza kitalált szavakból egy kis latin hangzással meghintve.
dán
A kérdező hozzászólása: és nem tudja valaki h mit jelent??????és nem filmböl szettem..!!ugy találtam neten és érdekelne de nadon
A kérdező hozzászólása: de beraktam egy dán magyar forditoba és nem tudt az egészet leforditani ezt adta ki: Ede lutnezem ang Nolato edi lutneze murum latino kederum a fatrium kingentersen wixycengh szal nem csak dán vagy nem tudom
elõzõ vagyok, ez bõven nem dán, de nem is értelmes szöveg, vagy szivatod azokat akik elolvassák és te találtad ki vagy nem szivatod és más találta ki, de a szöveg halandzsa vagy titkosírás.esetleg megírhatnád, hogy hol találtad a neten.
A kérdező hozzászólása: egy barinõm külte és ö szette netröl de nem toom h honnét valami gportalos oldalról sztem vagy nem tom

Milyen bemutatkozó szöveggel tudnék sikeres lenni a badoo-n? Illetve mik azok az első mondatok amikkel le lehet venni a lányokat a lábukról? És mivel lehet beszélgetést kezdeményezni?

Tudom, hogy csupán egy jó szöveggel nem lehet eladni magam, de ez most ráépülne a többi tényez?re. Kedves vagyok, normális, vicces és ?szinte. De ha írok egy csajnak, semmi életképes nem jut az eszembe. Segítsetek! A rosszmájúak kíméljenek.

Legjobb válasz: akkor gyere ki a csigaházadból,az nem indok hogy sokat dolgozol.Magánéletre mindenkinek jut ideje.

akkor gyere ki a csigaházadból, az nem indok hogy sokat dolgozol.Magánéletre mindenkinek jut ideje.
A legjobban azzal ha nem neten írkálsz nekik.
az elsõnél a pont
A kérdező hozzászólása: sajnos nincs más lehetõségem, nincs haveri társaságom, fõleg nincs csaj társaságom. nem járok sehova, többek között mert nem lenne senkivel... :( a munka mellett nem sok idõm van elmenni sehova,
A kérdező hozzászólása: Jah és sosem mertem "odavágódni" a csajokhoz.
Szia! Én megértem az álláspontodat, és csakis az igazságot írd ki, amit gondolsz. Ha valakinek így megtetszel, és normálisan viselkedsz élõben... -> NYERT ÜGYED VAN!! Remélem sikerül!! :)
Utolsó vagyok. Lehet neten is ismerkedni, ott is megtalálhatod az igazit! ;)
"Lehet neten is ismerkedni, ott is megtalálhatod az igazit! ;)" teljes mértékben egyetértek :) a barátommal is neten jöttünk össze, és imádjuk egymást, élõben amúgy valószínûleg soha nem is találkoztunk volna, ha nincs a net. badooztam egy darabig én is, de az a tapasztalatom, hogy azokkal beszéltem még a legtöbbet, akik nem írtak semmi bemutatkozót :D és én se írtam, csak elriasztanék magamtól mindenkit :D kezdõ mondatnak a legjobb, legtetszetõsebb, legmeggyõzõbb, és egyben legegyszerûbb egy sima: Szia utána meg majd jön. ami nekem a legidegesítõbb volt: hogy mindenki agyon dícsérgetett, szóval csak jó tanács, hogy ne vidd túlzásba, és ne ezzel kezd, mert ha már elõrébb vagytok a dolgokkal, akkor meg már kell is mondanod :) amúgy nem kell feltétlenül normálisnak lennie annak amit írsz. kérdezd õt sokat(de ne túl sokat), hadd beszéljen õ(ha már fordítok egy pasira annyi idõt hogy mesélek neki valamirõl, akkor tõle nehezebben is lépek ki), a lényeg hogy légy érdeklõdõ, de ha már elkezdtetek beszélni akkor ez csak jön majd magától :)

Mi a pontos szövege azoknak az énekeknek amit egy márka autó reklámaiban énekeltek?

Csak pár részlet ugrik be:az kerekek együtt gördülnek, fordulnak..

Legjobb válasz: A kerekek együtt fordulnak, gördülnek, fordulnak. Az autó kerekek gördülnek bármerre jársz... Csomagtérajtó nyílik már, zárul már, föl-le jár. A csomagtérajtó föl-le jár, bármerre mész... Lejtmenetszabályzóval szép lassan, hegyrõl le, csak szép lassan. Lejtmenetben szép lassan, bármerre jársz.... Az autóban együtt jól elfér mindenki, mindenki, az autóban elfér mindenki, bármerre mész.

A kerekek együtt fordulnak, gördülnek, fordulnak. Az autó kerekek gördülnek bármerre jársz... Csomagtérajtó nyílik már, zárul már, föl-le jár. A csomagtérajtó föl-le jár, bármerre mész... Lejtmenetszabályzóval szép lassan, hegyrõl le, csak szép lassan. Lejtmenetben szép lassan, bármerre jársz.... Az autóban együtt jól elfér mindenki, mindenki, az autóban elfér mindenki, bármerre mész.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!