Találatok a következő kifejezésre: Mik azok szövegek amiknek (122 db)

Mi az instrumentál ami a szöveg alatt megy? https://www.youtube.com/watch? V=ybrOJaOFL44

hetek óta keresem, valami gitár instrumentál de sehol sem találom.

Legjobb válasz: Nem tudom, mirõl beszélsz, ez nem gitározás, 10 hangot ismételget egész idõ alatt, még az se biztos, hogy gitáron, olyan, mintha egy kisgyerek egy szintin pötyögne...

Nem tudom, mirõl beszélsz, ez nem gitározás, 10 hangot ismételget egész idõ alatt, még az se biztos, hogy gitáron, olyan, mintha egy kisgyerek egy szintin pötyögne...
A kérdező hozzászólása: A lényeg, hogy pontos választ adtál a kérdésemre :)

Miért van az h mikor el akarom indítani a skypet akkor be ad egy angol szöveget amibe benne van KERNEL32?

miután letöltöm ezt adja ki . xpm van

Legjobb válasz: Pl. az angol szöveget le tudnád ide gépelni? Mert így rohadtul nem tudok megoldást. De ha pl. nem ide, hanem a google-ba ütöd be azt az angol szöveget(istenem, miért foglalkozik valaki olyan dolgokkal, amiket egy az egyben nem ért?) akkor talán gyorsabban kapsz választ is. Angol szöveget várom privátban, mert úgysem fogok ide visszatévedni.

Pl. az angol szöveget le tudnád ide gépelni? Mert így rohadtul nem tudok megoldást. De ha pl. nem ide, hanem a google-ba ütöd be azt az angol szöveget(istenem, miért foglalkozik valaki olyan dolgokkal, amiket egy az egyben nem ért?) akkor talán gyorsabban kapsz választ is. Angol szöveget várom privátban, mert úgysem fogok ide visszatévedni.
Volt ma már ilyen kérdés. Az XP támogatása megszûnt, ahogy korábban is meg lett mondva, innentõl egyre kevesebb program fog elindulni rajta. (És hiába pontoztatok le, lám, lám...) Keress egy régebbi verziót, azt rakd fel, és tiltsd le az automatikus frissítését.
Kernel hiba eleve nem jelent jót. [link] xp frissítések szükségesek az újabb skype telepítéséhez. Minimum az SP3 és a KB2727727 -frissítés. Xp támogatás megszûnése is probléma, mivel a microsoft vette át a skype-ot. Régebbi verziót kell feltegyél pl: v6.2 Ez is csak addig lesz jó míg az MS nem változtat valamin. hibajavításról: [link] "egyre kevesebb program fog elindulni rajta" Ez így van ha valamelyik cég már nem támogatja! skype ráadásul microsoft, ezért érinti az xp-t! Azért elmondható, hogy a támogatás megszûnése a microsoft termékeire vonatkozik! Sokan sokáig támogatják még csak nem a MS!
No igen, más cégnek még érdeke, hogy figyelembe vegye a párszáz millió XP-használót, a Micro$ofté viszont az, hogy brutálisan jelezze: Ideje leperkálni a következõ rendszer árát.
A kérdező hozzászólása: köszi am ezt irja ki :Failed to get proc address for GetLogicalProcessorInformation (KERNEL.32.dll)

Kellene nekem annak a résznek a szövege a felhõk fölött 3 méterrel 2 böl mikor gin hugo katina és gin tesoja fent vannak a tetõn és katina egy papirra irja hogy szeretlek és elégeti. Kellene nekem az a szöveg amit gin mond?

Legjobb válasz: Az amikor valaki eltûnik az életedbõl, és nem lehet visszacsinálni, hogy újra láthasd, hogy elmondhasd neki azokat a dolgokat, amiket akartál.. De foghatsz papírt és ceruzát, és írhatsz egy levelet. Ez lehet végtelen hosszú, vagy csupán egy szó. Leírod, hogy milyen ember volt. Csak amit érzel. Aztán ahelyett, hogy összehajtanád, meggyújtod és a füstjét elviszi a szél, és a füsttel együtt a benned lévõ fájdalmat is.

Az amikor valaki eltûnik az életedbõl, és nem lehet visszacsinálni, hogy újra láthasd, hogy elmondhasd neki azokat a dolgokat, amiket akartál.. De foghatsz papírt és ceruzát, és írhatsz egy levelet. Ez lehet végtelen hosszú, vagy csupán egy szó. Leírod, hogy milyen ember volt. Csak amit érzel. Aztán ahelyett, hogy összehajtanád, meggyújtod és a füstjét elviszi a szél, és a füsttel együtt a benned lévõ fájdalmat is.


Mi volt a legjobb szöveg amivel valaha megpróbáltak becsalogatni a málnásba? Az enyém lenn.

Egyszer azt mondta egy fiú egy lánynak: - Szívesen kinyalnálak a bugyidból.

Legjobb válasz: Dugunk? Bevált szöveg ha nincs mirõl beszélgetni. (Tapasztalatból mondom)

Dugunk? Bevált szöveg ha nincs mirõl beszélgetni. (Tapasztalatból mondom)
"Egyszer régen... hátizsákkal bejártam nyugat európát..." http://www.youtube.com/watch?v=DmGMg5Kk3FM
Erre a fenti szövegedre hallottam egy jó sztorit. Folytatás: Csaj: - Miért, b. szni nem tudsz? Csávó: - De! Csaj: - Akkor b. szd meg az anyád.
ez szar
Ez szánalmas, tõlem max. egy lenézõ fintort kapnál.
Egyébként néztem a Jóbarátokat, nagyon jó sorozat.
A kérdező hozzászólása: Basszus!!!!!! ÉS ott a pont!!!!! Ez nagyon jó! VAlaki nézi a Jóbarátokat????!!!!! :) :) :) :) :) :)
Ez a legjobb szöveged?? Képzelem milyen lehet a legbénább. :D
Suna pozitív.
- szia. hazavihetlek? - milyenautód van? - ford mufftáng. hoztam neked virágot. a kedvencem. muffkátli. MELLesleg egész szép vagy :D
A dal benne van a filmben. Sajnos a szövegét nem tudom meg mondani.bocsi.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a választ, nekem igazából egy sor kellene: "Because, because, because, because, because. Because of the wonderful things he does.". Le tudom fordítani, nem azzal van a gond, hanem a filmbeli eredeti szövegre lenne szükségem. Emlékszik rá valaki?

Amikor megszületett a kicsid, mi volt az SMS szövege, amit szétküldtél az ismerőseidnek?

Legjobb válasz: ??? nem küldtem semmi féle SMS-t A családot, felhívtam. A barátok amikor felhívtak akkor elmondtam mi van.

??? nem küldtem semmi féle SMS-t A családot, felhívtam. A barátok amikor felhívtak akkor elmondtam mi van.
" A mai napon úgy döntöttem, hogy feladom luxusalbérletem anyánál és...óra...perckor kiköltöztem.Jó volt nála de mivel ....gr, ....cm-ig nõttem szûkös volt a hely. Üdv..(név)
Sziasztok!xy vagyok. 2011. x.hó.x-én megszülettem, y grammal és y centivel. Anyával jól vagyunk, apát pedig felmosták! (bent volt a szülésnél)
Szia! :) Végre megszületett, z grammal, és v cm-rel. :) Gyertek be nyugodtan megnézni, 5 napig kell bent lennünk. Puszi! Ezt is 2 embernek, a két legjobb barátnõmnek. Ennyi, nem szeretem ezeket a jópofizós sms-eket...
Én altatás után amior felebresztettek, félkomás állapotban elkezdtem smseket irogatni, csoda hogy ki birtak hámozni belõle mi a szösz van:-) A lényeg ott volt, a neve, hogy mekora és hogy mikor, meg hogy csaszarral azt hiszem...Remélem más hulyesegeket nem irkaltam, mert amugy alig voltam magamnal:-)
Szia! Megszületett ma X. Y., **** gr és // cm. Jól vagyunk mindketten, üdv: "én".
Én valami olyat írtam, hogy megszületett, x cm, y gramm, gyertek be megnézni minket :) Ezt kb. 6-7 embernek küldtem el. A távolabbi ismerõsöknek neten írtam körüzenetet, de azt már otthonról.
A kérdező hozzászólása: 1-es! A kérdés nem arra irányult, hogy küldtél-e vagy sem, hanem aki küldött sms-t, az mit írt..... A többieknek köszönöm!

Avril Lavigne új klipjében, mi az a szöveg, amit akkor mond, amikor épp nincs zene és akkor van az a csók?

(2:53-kor)

Legjobb válasz: Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).

Ez volt az elsõ csók mindkettõnknek és ezután nem is beszéltünk róla. De amikor végig gondoltam azt a napot tudtam, hogy szükségunk volt rá (a csókra).
A kérdező hozzászólása: köszi :)

A jófogás.hu reklámjában amikor a kisfiú kék kádját adják el, mi az a hosszú szöveg amit elmond a kabala?

Legjobb válasz: Eladom az ovodás kisfiam bugyikék polietilén csúszásgátlós hápikacsás kiskádját, de az eszemet neeem! :D

Eladom az ovodás kisfiam bugyikék polietilén csúszásgátlós hápikacsás kiskádját, de az eszemet neeem! :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! :D

Az Odaát / Supernatural c. sorozatban mi az a szöveg, amit démonűzésnél szoktak mondani a könyvből?

Nem tudom pontosan, de valahogy úgy kezd?dik, hogy: In nomine dei......

Legjobb válasz: "In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem: sed libera nos a malo. Amen." Vagyis: Az Atya, a Fiú és szentlélek nevében... A többi meg a Miatyánk. Szeretem az Odátot! Misha Collins forever :)))

"In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Pater noster, qui es in caelis, sanctificetur nomen tuum. Adveniat regnum tuum. Fiat voluntas tua, sicut in caelo et in terra. Panem nostrum quotidianum da nobis hodie, et dimitte nobis debita nostra, sicut et nos dimittimus debitoribus nostris. Et ne nos inducas in tentationem: sed libera nos a malo. Amen." Vagyis: Az Atya, a Fiú és szentlélek nevében... A többi meg a Miatyánk. Szeretem az Odátot! Misha Collins forever :) ))
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen! :)

Lenne itt egy szöveg amit azt sem tudom h mien nyelv de aki tud nyelveket nem csak a magyart az nézze meg nem? Büvebben lent

ez lenne a szöveg "inden ede lutnezem ang noláto edi lutneze murum latino kederum de fatrium kingentersen wixycengh"

Legjobb válasz: ez valami filmbõl van? úgy hangzik, mint egy átok vagy varázslat, amit egy filmben mondanának, össze-vissza kitalált szavakból egy kis latin hangzással meghintve.

ez valami filmbõl van? úgy hangzik, mint egy átok vagy varázslat, amit egy filmben mondanának, össze-vissza kitalált szavakból egy kis latin hangzással meghintve.
dán
A kérdező hozzászólása: és nem tudja valaki h mit jelent??????és nem filmböl szettem..!!ugy találtam neten és érdekelne de nadon
A kérdező hozzászólása: de beraktam egy dán magyar forditoba és nem tudt az egészet leforditani ezt adta ki: Ede lutnezem ang Nolato edi lutneze murum latino kederum a fatrium kingentersen wixycengh szal nem csak dán vagy nem tudom
elõzõ vagyok, ez bõven nem dán, de nem is értelmes szöveg, vagy szivatod azokat akik elolvassák és te találtad ki vagy nem szivatod és más találta ki, de a szöveg halandzsa vagy titkosírás.esetleg megírhatnád, hogy hol találtad a neten.
A kérdező hozzászólása: egy barinõm külte és ö szette netröl de nem toom h honnét valami gportalos oldalról sztem vagy nem tom


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!