Találatok a következő kifejezésre: Mik azok ruhadarabok (34 db)

Lanyok! Mik azok a ruhadarabok, amik szerintetek alap ruhadarabnak szamit es mkinek kell hogy legyen olyan?

Nem bugyi, zokni, melltartora gondolok. Hanem konkret ruhadarb, pl kotott pulcsi...vagy ilyesmi.

Legjobb válasz: http://all-thatwoman.blogspot.com/2012/03/new-yorker-fishbon.. lényegében nekem innen minden :) pl. pólóból a csíkos nekem alap, rövidnadrágnál egyszínû és farmer is legyen :)

http://all-thatwoman.blogspot.com/2012/03/new-yorker-fishbon.. lényegében nekem innen minden :) pl. pólóból a csíkos nekem alap, rövidnadrágnál egyszínû és farmer is legyen :)
Blézer, kis fekete ruha, kis piros ruha, egy állatmintás kendõ, szûkszárú farmer, testszínû babacipõ.
Szerintem: fehér ing, fekete szoknya, sötét farmer, farmerszoknya (addig érõ, ameddig akarod), fekete kardigán, fekete dzseki, egyszerû fekete magassarkú, egyszínû topok (bármilyen színben) Azok számítanak alap ruhadarabnak nekem, amiket tényleg szinte bármilyen alkalomra, bármihez fel lehet venni. Tehát egyszínû, klasszikus fazonú darabok, amelyek soha nem mennek ki a divatból. 20/L
Okés, bár nem volt valami építõ jellegû a hozzászólásod. Szerintem ezek az alapdarabok, szerinted mik? 20/L

Szerintetek mik azok a ruhadarabok (és mennyi), amik nem hiányozhatnak egy 18-20 év körüli lány ruhatárából?

Összegy?jtjük?

Legjobb válasz: Egy fekete egyszerû ruha, farmer, színes blézerek, egyszerû és kombinálható felsõk, nyakláncok, karkötõk, fülbevalók, min. 2-3 magassarkú, pár szoknya. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, hogy néhány dolog kimaradt. :)

Egy fekete egyszerû ruha, farmer, színes blézerek, egyszerû és kombinálható felsõk, nyakláncok, karkötõk, fülbevalók, min. 2-3 magassarkú, pár szoknya. Hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, hogy néhány dolog kimaradt. :)
az én hétköznapi ruhatáram ebbõl áll. pulóverek(többféle fazon, vastagság), akkor farmer(rövid és hosszú) Felsõkbõl pólók, blúzok, topok, akkor cipõbõl meg van balerina, magassarkú és van egy éktalpú zárt cipõm átmenetinek és egy téli csizmám.
A kérdező hozzászólása: Kösz hogy válaszoltatok...


Mik azok a ruhadarabok amiket egy 12 éves lány rahatárának tartalmaznia kell? És miből mennyitt?

Legjobb válasz: A Converse formáját kb 10 éve ugy alakitották át hogy szétmenjen, és vegyél újat Nem kínait kell venni, nem a piacon, de 700 forintért veszel Cup's-t és jobb minõség mint a Converse A Converse széle kb 3hónap után le szokott jönni, én tudom mert nekem is volt

A Converse formáját kb 10 éve ugy alakitották át hogy szétmenjen, és vegyél újat Nem kínait kell venni, nem a piacon, de 700 forintért veszel Cup's-t és jobb minõség mint a Converse A Converse széle kb 3hónap után le szokott jönni, én tudom mert nekem is volt
Nos, az hogy mibõl mennyi legyen függ attól, hogy neked jól áll-e és anyagilag mennyire futja.Hogy mik legyenek?Amik tetszenek, jól állnak neked és van rá pénzetek. Ez tipikusan azok kérdése egyike amikre nem lehet pontos választ adni.Mindenkinek másból áll a ruhatára, mert más a stílusa vagy más stílusokat kever.Az a lényeg, hogy azokból álljon a ruhatárad amik tetszenek neked, és nem abból ami épp a legdivatosabb:) 14/L
érdekes nekem eddig 4 Converse-m volt, minden évben vettem újat, és egyik sincs szétjõve!
A kérdező hozzászólása: Van olyan cipõm 2-m is aminek tornacipõs az alja, de a tornacipõ az az amit tesi órára hordok.
Utcai tornacipõ elég alap mostanában, covnerse-re gondolok, de ha van eszed nem azt veszel hanem megveszed 500ért 15000 helyett
A kérdező hozzászólása: Nem dehogy de elég hülye suliba járok! Még anyu is ezt mondja a tanárok meg nagyívben leszarják, hogy mibe megy el a gyerek. És egyik cipõm se koszos tornacsukába meg nem szoktam suliba menni! Alsóba volt az, hogy ilyen kis csatos fekete cipõbe kellett menni. Felsõbe már nincsen.
Nem kell, hanem illik. Ne mondd már, hogy azt VÁRJÁK EL a sulidban, hogy koszos tornacsukában menj be.
A kérdező hozzászólása: Nekünk suliba nem kell e3legáns cipõ az ünnepekre. Azzal csak az a bajom, hogy van 3 magassarkúm azt ugye suliba még nem veszem fel van 3 néptáncos fekete magassarkú azt csak táncra veszem fel a többi meg olyan mindennapi.
egyetértek az elsõvel, de ami szerintem mindenképpen kell: egy elegánsabb cipõ sulis ünnepekre egy elegáns nadrág/ szoknya / blúz a fent említett miatt egy sportcipõ egy hétköznapi farmergatya egy télikabát egy téli cipõ pólók (amennyit szeretnél, amennyit meg tudsz engedni magadnak) pulcsi(k) zoknik bugyik melltartó / top a márka, fazon, szín stb. csak rajtad és az anyagi helyzeteteken múlik.
Te tudod, mert neked is volt? Hát könyörgöm, az elõbb írtam, hogy nekem is van már 6 éve, akkor nekem nem volt, és én nem tudhatom? Van olyan ismerõsöm, aki tesiórákon is Converse-ben van, 3-4 éve hordja, és semmi baja. Azért, mert te úgy hordtad, vagy sz*r darabot fogtál ki, az már a te dolgod, de anno, amikor még nem volt divat, nem valószínû, hogy azért hordták, mert egy rakás fos. Amúgy ne húzd fel magad, drága kérdezõ, a koszos tornacsukás cuccot természetesen nem szó szerint értettem :D Csak fura, mert a mi sulinkban (ami állami gimi, szóval végképp nem értem) nagyon szigorúan megkövetelik a dolgokat.

Mi az a lobogó ruhadarab a Black Veil Brides énekese lábánál?

Ez mi lenne? <[link]

Legjobb válasz: Vmi bõr cuccok

Vmi bõr cuccok
ha minden igaz, akkor az a gatyán egy öv, amin vannak ezek a lógó fekete bõr darabok. [link] de amúgy néha sálak szoktak ott lenni Andynek.

Hogyan öltözödjek fel? Mik az alap ruhadarabok, ami a nőies öltözködéshez kell?

Sok ruhám van, de legtöbbet nem tudom mivel felvenni, meg egy kicsit ducibb alkat vagyok, és néhány ruhában úgy érzem magamat mint egy bálna és van néhány kedvencem, és azokat hordom, de nem mind nőies és nőiesen szeretnék öltözködni. Mik az alap ruhadarabok ami kell hogy legyen a nőies öltözködéshez? Esetleg nem tudtok erről szóló oldalakat?

Legjobb válasz: fekete tanga, feketr tanga, fekete feher testszinu melltarto, egy feher es egy fekete ing, egy kisestelyi (ha van alkalom ahova felveheted) egy csinos de egyszeru blezer, magassarku (egyszeru fekete pl) egyszinu, pasztell szinu polok, amiket mindennel varialhatsz, ceruza szoknya, A vonalu szoknya, szovetkabat, skinny farmer (tobb szinben fekete szurke sotetkek lehetoleg ne szakadt...) lenge, karcsusitott ingek, valami topanka. na hat lehet nem irtam valami izgalmas dolgokat, de nem is ez volt a cel.

fekete tanga, feketr tanga, fekete feher testszinu melltarto, egy feher es egy fekete ing, egy kisestelyi (ha van alkalom ahova felveheted) egy csinos de egyszeru blezer, magassarku (egyszeru fekete pl) egyszinu, pasztell szinu polok, amiket mindennel varialhatsz, ceruza szoknya, A vonalu szoknya, szovetkabat, skinny farmer (tobb szinben fekete szurke sotetkek lehetoleg ne szakadt...) lenge, karcsusitott ingek, valami topanka. na hat lehet nem irtam valami izgalmas dolgokat, de nem is ez volt a cel.

Szerintettek melyik ruhák 'swagek' pl szerintem az alap a fullcap és a szemüveg szerintettek mik az elengedhetetlen ruhadarabok vagy ruha összeállítások? Ha tudtok képet mellékeljetek

Legjobb válasz: A swag hivatalosan azt jelenti, hogy például amikor bulizni mész, az ottani megjelenésed, amit oda veszel fel, amikor ki vagy csípve, a legtutibb cuccaid kaptad magadra, stílusosan nézel ki. Tehát ez nem egy külön stílus, akármit felvehetsz hozzá, amit annak érzel

A swag hivatalosan azt jelenti, hogy például amikor bulizni mész, az ottani megjelenésed, amit oda veszel fel, amikor ki vagy csípve, a legtutibb cuccaid kaptad magadra, stílusosan nézel ki. Tehát ez nem egy külön stílus, akármit felvehetsz hozzá, amit annak érzel
a swag hivatalosan egy mozaik so Secretly we are gay. http://www.urbandictionary.com/define.php?term=swag
*szerintetek
A kérdező hozzászólása: elsõ kommentelõ nem erre voltam kíváncsi de mindegy..

Fiúk! Szamotokra mik azok a női ruhadarabok, amiket szexinem találtok?

Legjobb válasz: tanga francia bugyi szoknya top pp

tanga francia bugyi szoknya top pp
semmi.a legjobb ha nincs rajtad ruha
ami tapad! szinte látszon ahogy domborul a pun.ci, segg....
nekem a legjobban az tetszik ha nincs fehérnemû a barátnõmön, csak egy hálóing vagy az egyik pólóm, és látszik ahogy domborulnak az idomai:D nem tudom miért de nagyon felizgat hogy egy mozdulattal a teljes takarásból teljesen le tudom vetkõztetni :D
Fûzõ!
fürdõruha, tornadressz, cicanaci komolyan, sztem a legelsõ tán még jobb is mint meztelenül
Hát, a nem utcai ruhák közül szinte mind; és ide vehetjük az elõzõ hozzászóló által felsoroltakat is. Az utcaiak közül a rövidnadrág, top, miniszoknya; valamint a színes nyári szoknya is, amely nem szûk, de viszonylag rövid. Az utóbbi nem is biztos, hogy szoknyának mondható, hanem amolyan "egyben lévõ" ruha, mert felsõrésze is van. Ezek mellett a szûk nadrágok is azok tudnak lenni, meg a csizmák is; fõleg ha miniszoknyához veszik fel ezeket.

Mik azok a ruhadarabok, amiket ha felvesz egy csaj, beindítja a pasik fantáziáját?

Képet is linkeljetek pls

Legjobb válasz: Jah és nem fehérnemûre gondolok, hanem akár az utcán

A kérdező hozzászólása: Jah és nem fehérnemûre gondolok, hanem akár az utcán
cicanadrág. Fõleg a fényes.http://www.facebook.com/photo.php?fbid=376719895697184&set=a..
Melltartó nélkül egy felsõ. Rövid szoknya. Popsin feszes nadrág.
Írd ki a pólódra, hogy: "d*gj meg". Ettõl biztosan beindul a fantáziájuk. De ettõl jobb, ha szolidan és csinosan öltözködsz. Talán akkor olyan férfi is felfigyel rád, aki becsüli a nõket. Fõleg azokat a nõket, akik magukat is becsülik valamire és nem érzik szükségét, hogy prostinak öltözzenek.
Ha konkrét pasiról beszélünk, akkor az illetõ izlés határait vedd figyelembe, mert van ami már túl sok.. és az ellenkezõ reakció nem bizos, hogy kedvezõ.. A selytelmességet szerinem mindenképpen tartsd! Egy szolidabb csinos ruhadarab ami kiemeli az alakod (fennti komment) melltartó nélkül.. kedves mosollyal.. egy önbizalombombával megcukrozva.. mindenképpen nyerõ... link: http://www.google.com/imgres?start=315&um=1&hl=de&sa=N&biw=1..
Hát ez nagyban függ attól, hogy milyen pasi libidója és ízlése. Akinek már 3 éve nem volt nõje, annak a mutatóujjad is szexi, aki meg kevésbé rapid, annak lehet hogy bikiniben se leszel érdekes. Meg ugye ott az a kérdés is, hogy mell vagy fenék párti-e.
esetleg átlátszó ruha :D
melltartó nélküli feszülõs felsõben, tutti sikered lesz :) fõleg ha egy picit hideg is van :) :P
szoknya combfix:) )))))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!