Találatok a következő kifejezésre: Mik azok női (1538 db)

Miért kellene egy férfinak mosogatnia mikor az női munka?

A n?k se nyírnak füvet.

Legjobb válasz: én nyírok füvet pedig nõ vagyok

Ma már nincs is olyan, hogy férfi vagy nõi munka..mindenki csinál mindent.Akkor esetleg a nõ dolga csak, ha otthon van állandóan.De mivel ma már a nõk is ugyanúgy dolgoznak, igazságtalan lenne ha az egész házimunka is rájuk maradna!
Te aztán nagyon tévedsz! Lehet, hogy te nem nyírsz füvet, más nõk annál inkább. Sõt: havat is lapátolnak, ami pedig nem kifejezetten nõi munka. Szóval azért kell egy férfinak mosogatnia, mert nem esik le a karikagyûrû az ujjáról, ha megteszi; mert a szennyes tányért õ is kitermeli; mert jó, ha nem nézik a nõt ingyen cselédnek; mert a háztartás is olyan munka, amit illik megosztani.
csalódást kell okozzak, itt a nõk is nyírnak füvet. Amúgy ne haragudj meg, de fûnyirás télen alaból kiesik, a többi évszakban is maximum hetente kell megcsinálni. A mosogatás meg nem tudom miért nõi munka, te talán a kezedbõl eszel? Az a minimum, hogy mindenki elmossa maga után a tányérját-poharát.Bár , tudom megerõltetõ ez a napi 4-5* 2 perces feladat.
Én is nyírok füvet... Nincs semmi férfi munka, ami elrettentene! Szánalmasok a mai pasik, ezért is sírnak... 22/L
Én nyírok...így okés lenne a mosogatás? 24/n
én nyírok füvet pedig nõ vagyok
Én is mosogatok és én is férfi vagyok. Nálunk ez nem így megy. Mindenki csinál mindent, nincs férfi és nõi munka.
Unatkozol?
Pfff, 56-os, nem épp az imént mondtad, hogy lelépsz? Akkor lépjél már le! :D
A kérdező hozzászólása: Respect az utolsónak.
Vegre egy ertelmes noi hozzaszolast is olvashattunk, amiben a fiktiv elemeket nem vittek tulzasba .
Kalapácsos-szögeshes pluszban, a 21:12-esnek: igen lehet úgy fát darabolni, azt nem írtam, hogy nem tuskók voltak, hanem régi bontott deszkák, amikben ha a már benne levõ rozsdás, kiálló szögbe beleversz egyet vagy hozzávágod a földhöz, reped. Továbbá egy falusi kiadó házban voltunk, ahol elég furcsaságok voltak, tuskó nem volt, helye sem, a fatároló pedig a másik házikó mögött amiben mások laktak, ott nem állhattam neki. Tuskó ott sem, csak sáros fû. De ha szerinted ezt csak fantáziáltam akkor biztos a többit is és végigaludtam amíg a párom az elejétõl a végéig megcsinált mindent.
Persze-persze, csak neki vagod a foldnek es rogton gyujtos lett belole:D Latom nem sul le a pofadrol a bor:D Kepzeld en a multkor ugy mosogattam, h csak neki vagtam a foldnek es rogton tiszta lett a z edeny:D
Pffffff edes istenem mit vetettem mondd meg, h mit??? Mi az h manapsag mar alig kell fat vagni?? Szerinted miert ment fel egy nyar alatt nalunk 13 ezerrol 19re egy m3 fa ara? Hihetetlen milyen emberek vannak, nem is ert hozza es akkor viszi a hulyeseget aztan meg a vegen o leaz felhaborodva.
Na jo en leptem, mert szokas szerint ismet kiderult, h a gyk csaladi kapcsolatok no allomanyanak fantaziaja vegtelen. Persze ha valaki ramutat a hianyosssgokra, akkor lepontozzak, faj az igazsag:P Jah meg annyit, h aki napi 6 orat tolt a hazi munkaval az gondolkozzon el, mert valamit ku.rva szarul csinal.
Manapság már szinte sehol nem kell fát vágni, szóval ez nem jó érv. Azonkívül: szakácsnak tanulok, a menüben 6 ezer emberre fõzünk naponta, 2 férfi van csak, a többiek mind nõk, a dög nehéz fazekakat, lábosokat, rekesz-láda alapanyagot mi hurcoljuk. Reggel 5-tõl délután 3-4-ig dolgozunk. A súly és a munka hossza mit sem ér, ha meg kell csinálni, hát meg kell csinálni, akár otthon, akár munkahelyen. Ha ez neked nem tetszik, így jártál! Mi legalább nem panaszkodunk. 22/L
És ha nincs nõd, akkor a földrõl eszel? :D
A kérdező hozzászólása: A férfinak le kell menni a kocsmába inni meg gépezni. Minden más a nõé.
Igen tudom! Én a kérdezõtõl is szeretnék választ kapni! Szóval kedves kérdezõ! Panelban milyen munka tartozik a férfihoz és milyen a nõhöz?
Ha nem kell mosogatnod, akkor meg mit jár a szád?
Kérdezõ! Köszi a választ. Levontam a következtetéseket. Én elégedett és boldog vagyok a férjem mellett. Õ is velem. Innentõl pont letojjuk ki-mit vállal magára a háztartásban. A lényeg, hogy nekünk ez így jó, segítünk a másiknak, bármi legyen is az. Egyébként elárulhatnád, hogy mire jó ez a hangulatkeltés? Ettõl jobban érzed magad? Zavar, ha más kapcsolatban más a munkamegosztás? Miért zavar ez téged? Miért nem a saját kapcsolatoddal foglalkozol?
A kérdező hozzászólása: Érdekes, hogy két rövid mondatból egyesek mélylélektani elemzéseket készítenek rólam. Köszönöm az összes értelmes hozzászólást.
Kedves kérdezõ, és szerinted mi van azokkal a nõkkel/férfiakkal, akik egyedül, vagy velük azonos nemû lakótársakkal élnek? Ott vagy nem mosogat senki, vagy a másik esetben senki nem cserél mondjuk villanykörtét? Amúgy bocsánatért esedezem, hogy sosem nyírtam füvet, sosem aprítottam fát, mivel - sajnos vagy nem sajnos - világ életemben panelben laktam. Viszont már jópár dolgot megszereltem a lakásban, amikor szükség volt rá, mert ha én nem csinálom meg, hát más sem fogja. Nekem ne jöjjön azzal senki, hogy valami nõi munka meg férfi munka, egyszerûen csak a méltóságos uraknak derogál az ilyen mindennapi feladatokat legalább részben ellátni, mert egyszerûbb ráfogni a dolgokat arra, hogy az a nõk reszortja.
Én lennék a legboldogabb, ha csak kitaláltam volna a 6 ezer emberre való fõzést!!!! Gyere velem holnap, megyek dolgozni, aztán legyél kemény legény! 22/L
mosogatni én is nagyon ritkán szoktam. Ha elkezdem fér perc után nem , jól, csinálom a többiek szerint.
Elfogadom a kérdésben rejlõ választ. Ha megmondod, ki és milyen alapon döntötte ezt el, hozzáteszed a szükséges indoklásokat. A kérdés utáni hivatkozás nyilvánvalóan hamis, annyi ellenpéldát hozok, amennyit akarsz. Messzebbrõl indulnék. Jól kívánom érezni magam a bõrömben. Ezért választok párt. Ha neki rossz, abból kapok én is. Hát ne legyen neki rossz. Mindkettõnknek sok mindent kell csinálni, amiben nem választhatunk. A maradék idõnket és erõnket úgy érdemes beosztani, hogy abból a legtöbb jöjjön ki. Ezért, ha füvet kell nyírni, aki kevésbé fáradt és kevésbé fárad el tõle pont akkor, az nyír. Ugyanez a helyzet mindennel, amiben választani lehet. Az már biológia, és alkat, megszokás, fõleg neveltetés kérdése, ki mibe fog belebotlani. Füvet én nyírok, de nem kizárólag. Piacról én hordom haza a kaját, mert jobban bírom, így a másiknak nem pihenéssel kell folytatni. Fõzni tudok éppen, de kevésbé szeretek, ilyen az alkatom. És így megengedhetem magamnak, hogy valamit, amit "szoktam", nem csinálok, mert ott és akkor éppen nincs hozzá kedvem. Ezzel elértük, hogy nincs nemszeretem feladat. Csak egyébként vásárolni ne kéne, mert azt egyikünk se szereti. Ezért együtt tesszük, hamarabb vége, és senkivel nincs kitolás. Körülbelül e logika mentén találtam meg az optimális megoldást.
Látom a kötekedõ még mindig nem hiszi el, hogy a száraz deszka könnyen törik. Terhelés alatt szerinted nem törik el? Akkor például a régi fabódék miért szakadnak be, ha ráesik a hó? http://t1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQB9Px8XkyrFn4p2X3yH.. Ezeket ha szét vannak hasadva, akár kézzel is el lehet törni.
ja, és én nem tudok füvet nyírni meg fát hasogatni, de anyukám meg a nagynéném megszokta csinálni :) 22/L
Ha a férfinak a kocsmázás és gépezés a dolga, akkor a nõnek az, hogy szépségszalonba és plazaba menjen.Mit szólnál hozzá, ha arra mennél haza, hogy bûzölög lakás, a mosogatóba több hetes, odaszáradt edények, a wc kb olyan mint egy lepukkant állomáson, áll a por a padlón és a polcokon, nem tudsz holnap mit felvenni mert minden ruhád szennyesbe, kinyitod a hûtõt és semmi kaja nincs, csak pár odapenészedett szalámi.Ez nem szemrehányás...de örülnél neki?Szerintem ha egy kis ideig szerepet cserélnél a nejeddel, utána fölnéznél rá, és nagyon megbecsülnéd.Nem azt mondom, hogy most nem...csak sok férfi el se tudja képzelni mennyi dolga van egy nõnek, addig amíg õ nem próbálja ki.
Fûnyírás, fának a hasogatása én ezeket mind végzem, sõt talicskát is tolok, ha kell. Nõ vagyok. Tudod mi a nõi munka? A szülés? Az összes többit férfi is végezheti.
Hát valóban 10m3 fát még nem aprítottam össze. De nem egyszer álltam neki 2-3 szál fát láncossal kuglizni, majd azt fejszével hasogatni. De amikor apám építette a 2 szintes házat akkor terhesen hordtam a téglát és húztam fel a betont a koszorúhoz.Hogy miért??Mert a melósoknak jobban ment ülve sörözni mint dolgozni. Egyikbe sem haltam bele. A füvet is rendszeresen nyírom, és még havat is lapátolok.Még élek. De a párom sem halt még bele egy kis mosogatásba, sût a porszívó sem rázta meg még soha. Nem tudom mit csinálnál ha a feleséged egy hétig kórházban lenne.És nem kell rosszra gondolni, semmi rosszat nem kívánok neki, csak menjen el szülni. Jobbat mondok, ha császározzák õt, garantálom neked hogy akkor ha már otthon van, sem fog neked fõzõcskézni és mosogatni.
Lusta vagy, ebbõl látszik kérdezõ.
Utolsó: ezt a favágást úgy nyomod, szinte az az érzésem, hogy téged csak ezért tartanak. :P Igen, tudjuk, azért nincs olyan nõ, aki csodás, erõs férfiak nélkül él, mert már mind megfagytak ilyen kitûnõ favágók nélkül, mint te. De egyedül élõ férfi sincs, mind éhen halt, mert nem volt, aki elmosson nekik egy tányért, amibõl megehették volna a frissen levadászott, nyers húst. :D
Ezen hülyeség agyalni. Minden ember más és mindenki mást vár el a párjától. Meg kell egyezni bizonyos dolgokban. Ha a feleség sosem panaszkodik, hogy a férje nem mosogat az egy dolog. El kell döntenie ez neki így természetes vagy elege van de akkor meg szóljon mert ha már a saját társával sem tud kommunikálni na az a szívás. Kedves kérdezõ: tényleg kívánom neked, hogy nagyobb problémád ne legyen soha, mellesleg ha egyszer meglepnéd anyucit, mire hazajön rendet raksz akkor lehet hogy lenne egy kis ideje kicsípnie magát és egy tipp-topp nõcikével mehetnél szórakozni aki mellesleg még büszke is rád. Ezekkel a dolgokkal sok örömet lehet szerezni egy nõnek talán többet mint egy virágcsokorral. Próbáld csak ki. Nem marad el a hatás.
Miert talan a kerdezo anyjanak nem termeszetes, h a fa fel van vagva, mert valaki gondoskodik rola? Es latod megint a fantazia, ami ugy tombol bennetek. Mert 10 kg a furesz... Es szerinted a fat nem kell emelni, rakni, h fel vagni?hany olyan vagy h leguritani alig tudjak a kocsirol..mondom kevesebbet kellene fantazialni:)
A kérdező hozzászólása: Azért panelban is van férfimunka. Le kell menni a kocsmába inni meg gépezni.
A kérdező hozzászólása: Érdekes, az én feleségem nem panaszkodik a mosogatás miatt.
Állítólag ti vagytok az erõsebbik nem. Így igaz? Akkor légy annyira erõs, hogy egy kis mosogatás ne rémisszen meg. Férfiak többet tudnak vállalni az erõsségükbõl adódóan. Nõi-férfi munka manapság nincs. Ha asszony dolgozik, akkor lehet teregetni menni.
A kérdező hozzászólása: Én még nem láttam olyat, hogy egy nõ összehasogatott volna 10 köbméter fát. Egy átlagos termetû nõ erre fizikailag képtelen. És arra sem hogy ott és akkora területen lenyírják a füvet ahol én szoktam. Tudom, mert próbálták. Meg mondjuk olyat sem láttam még a családunkban, hogy egy nû takarította ki a disznók alól a piszkot, vagy trágyázott volna. Szóval akkor ki nem akarja eltakarítani a piszkot? Mondjuk akkor mit mondanátok rám, ha ilyen munkákat kényszerítenék a feleségemre? Fordítva viszont miért elvárás?
Én megcsinálok minden ház körüli munkát, mégis nõ vagyok és nem siránkozok. Mosok, fõzök, takarítok, mosogatok, vasalok, porszívózok, port törlök, akváriumot takarítok, kutyát futtatok, füvet nyírok (persze nem télen), leveleket gereblyézek, fát rakok, kandallót hamuzok, fát viszek be, és jéé be is tudok fûteni... pedig nõ vagyok. Mégsem mondom hogy ez nõi munka- ez férfi munka. Megcsinálom szó nélkül és kész. Ebbõl kell ekkora hajcihõt csinálni?
A fenyõfát, csereszefát vágtam ki nõ létemre, majd belehaltam, mégis azt gondoltam, hogy apránként csak elkészül. Amúgy 55 kilós 35 éves csaj vagyok.
Na igen, errol beszeltem, h no max a bogracs ala fog darabolni egy ket kosar fat, de semmi komoly.
képzeld, nyírok füvet, vágok fát, tapétázok, kifestem a lakást, izzót cserélek, parkettát csiszolok, csempézek, szétszedem a lefolyót, ha eldugult érdekes amúgy, hogy sok férfi munkának tartott dolog csak egyszer 1 évben van - mosogatni, mosni, fõzni stb meg minden nap kell - kicsit aránytalan elvárások 30/N
Nagy kár, hgy az ilyen tökéletlen kérdezõt nem lehet lepontozni. Már a sárga föld alatt lenne!
már miért lenne nõi munka? amúgy, mi lesz, ha anyuci már nem szolgál ki, és még nem lesz feleség? hívod a szomszéd nénit mosogatni? és füvet nyírni hányszor kell egy évben? és mosogatni?
Hat ha ilyen munka van otthon, h favagas akkor egyertelmu, h a no fog mosogatni, mert megneznem en azt, h melyik no megy ki a 10 kg lancfuresszel meteres fakat darabolni.
Semmit sem kell vagy kellene. Én megköszönöm a férjemnek, hogy segít, nem pedig kötelezem rá. Az, hogy mit segít, az már részletkérdés. Ja.. és képzeld, én is nyírok füvet és pl. bogrács alá simán hasogatok fát, ha a férjem épp mással foglalatoskodik.
Fát is hasogattam. :D Úgy nézett ki a dolog, hogy fát hasogattam, barátnõim fûrészeltek, a fiú barátaink meg fõztek. :P Innentõl kezdve a vasalást is bevállalhatod. :P 24/n
Miért várod el hogy más takarítsa el a piszkodat?
Én fát is hasogatta. Problems?
20.49-es vagyok Ez lemaradt: Radiátort, ajtót, és falat festek, karácsonyfát faragok a tartóba, izzót cserélek ha kell. stb.
Grat a kérdezõnek, sikerült felhúznod a hülyéket, most ezen fognak agyalni:D
Esetleg valaki meg mindig beveszi a nyari bogracsolos tortenetet?csak mert le lettem pontozva. Miert baj, h nem veszek be baromsagokat? Nektek noknek ilyen nehez elfogadni, ha nincs igazatok?
Kérdezõ, akadj már le a régi idõkrõl.Régen a nõknek nem kellett dolgozniuk, a háztartás vezetése és a gyereknevelés volt a feladatuk. De a mai vilgában a nõk nagyrésze ugyanannyit dolgozik, mint a férfi. Akkor nem az az igazság, hogy ketten pakoltok el magatok után? gondolom rád még anyuci mos, fõz, de ez nem mindig lesz így remélem tudod.
Favagasrol volt szo, ami magaban foglal szinte mindent. Az h nem tudsz szoveget ertelmezni az a te bajod.
Hogy ne hozzák fel a férfiak panaszként, hogy a feleségük fáradtságra panaszkodik, és ezért nincs szex este :D Gyengudsz vagy, kérdezõ; gyengusz.
Kb semmi, en ezert irtam, h ha falurol van szo akkor nem kell lazadozni, mert itt tenyleg fel van osztva es nem is lazad senki. Az meg egyenesen nevetseges, h itt mindenki allitja magarol, h evente tobb szaz m3 fat termel ki. Eleg az elobbi sztorira gondolni, egyertelmu h kamuzik. Allitom, h egy-ket szakmai kerdes es a tobbi is elverezne, mert azt se tydna merre van arccal.
Azért vicces, hogy itt a nagy fahasogató pasik(?) lánsfûrésszel hasogatják a fát. mifelénk fejszével vagy szekercével szokás. Egyébként baromi egyszerû a magyarázat. Én egy kétszemélyes háztartást vezetek, lakásban, ergo nincs kert, udvar meg tökömtudjami, de csak a napi "nõi" munkák elvégzése minimum 3 óra naponta. Takarítás, fõzés, mosogatás, elpakolás, almozás, kutyafüle. Egy kertes házban, netán 1-2 gyerekkel nyugodtan számolhatsz 5-6 órát naponta. Régen tiszta sor volt, a kedves férj elment dolgozni, lehúzta a nyols óráját, azalatt a neje megcsinálta a házimunkát, foglalkozott a gyerekekkel, stb. Mindketten kb. 8 óra munkát végeztek egy nap. Ma az az elvárás, hogy a feleség is menjen el, húzza le a nyolc óráját, aztán álljon neki megcsinálni egyedül a házimunkákat. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy napi 12-14 órát dolgozik, amíg a férj pihen. (Aztán csodálkozik, hogy a feleségének nincs kedve este hancúrozni.) Ez nagyon igazságtalan. Természetesen ha te azt tudod mondani a nejednek, hogy eltartod, õ csak vezesse a háztartást, akkor tiszta sor, hogy nem mosogatsz. De ha képes vagy elnézni, hogy munka után hullafáradtan még nekiáll fõzni, mosogatni, takarítani, mosni, és eszed ágában nincs segíteni, mert azok nõi munkák, akkor szégyelld magad, de nagyon.
És a panelban mi a férfimunka?
Sajnos az idióta férfiak mellett, akik még egy villanykörtét sem tudnak kicserélni, muszáj ezermester amazonnak lenni. Gondolom tipikus nõgyûlölõ, basáskodó alfa hím vagy. Ha tévedek, akkor elnézésedet kérem.
Hahaha. Az utolson jot rohogtem, kis kalapaccsal meg nagy szoggel vagott fat:D A kis Andersen:) Tudod ezt ugy szoktak, h kozvetlenul a fa tarolonal alakitanak ki helyet, oda pedig raknak egy nagy tuskot es azon hasitjak tovabb a fat. Majd ezt kovetoen kezdik el a bogracshoz hordani, hiszen ki az a hulye aki a bogracshoz elcipeli a tuskot? Mindegy nem folytatom tovabb, a hozza nem ertokbol biztos nagy csodalkozast valtottal ki, de aki rendszeresen csinalja az levagta, h fantazialsz.
A kérdező hozzászólása: 20:52-nél a pont, nyilván provokatív a kérdés:) . Nálunk ez úgy ment régen a családban, hogy megvolt a nõi és a férfi munka. Mindenki tette a dolgát, nem is volt ebbõl semmi probléma. Nem véletlen alakult ez így ki, hanem mert így volt jó mindenkinek. Azért érdekes hogy mennyi ezermester amazon van itt, kár hogy én még egy ilyennel sem találkoztam.
Mondjuk ilyen esetben, mint ahogy a kerdezo leirta noi munka. En rengeteg idot toltottem falun es nem is nagyon lazadoznak a nok ez ellen, hiszen ahogy valaki leirta nem egy nagy munka, ahogy a mosas se vagy egy kovet feltorolni. Ezzel szemben a favagas, kitermeles, a ganajaszas a munkak alja. Szal ha ilyen munkat kell vegezni otthon, akkor a nok nem lazadoznak, egyszerubb bent elpanirozgatni a hust meg kifozni melle a rizst. Ebbol is latszik, h az itt levo lancfureszes nok is csak almukban fogtak lancfureszt.
Lópikulát nõi munka. Nincs olyan, hogy nõi munka, hacsak nem a szülést és a befogadó szexpartnerséget is munkának tekintjük. Olyan munkák viszont vannak, amikre a nõk általában fizikailag képtelenek, mégis meg kell csinálni. Uraim, pech... :) (38/pasi)
A kérdező hozzászólása: Na jó, és ha fát kellene hasogati...?

Mivel az már világos a férfi feladata micsoda egy párkapcsolatban, azt is megkérdezném mik a nő feladatai egy párkapcsolatban és hogy a férfinek mennyit és a nőnek mennyit kell bevállalni?

A párkapcsolatban a férfi kezdeményez szóban,tettben,de a nő hoz meg végső döntéseket.Az udvariasság férfi tekintetben lényegesebb,mint nőként hisz az erő különbség mellett a tapintatosság,a figyelmesség,a gyengédség is nagyban fontos.Utálom már ezt a kérdezz-felelek játékot csak arra lennék kíváncsi,hogyha nem akarom sem anyámat,sem apámat untatni velük,kihez fordulhatok olyan válaszokért amik még majd felvetődnek bennem?

Legjobb válasz: Egy kapcsolatba senki ne mondja meg, hogy kinek mi a feladata. A 2 fel felvazolja a sajat elkepzeleset, es ha az talal, az egy jo kapcsolat gyökere lehet. Ha nem akkor csak veszekedes lesz egy eleten keresztül. Nincs jogilag megirva, hogy mosogatas tied, penzszerzes enyem, gyerekneveles a tied, keritesfestes az enyem. Es mi az, hogy a nö hozza a vegsö döntest? Azt hittem egyenlöseg van egy kapcsolatban. Mert nehogy mar a parom hozza egyedül a döntest, az közös megegyezes. Es a nö nem tud kezdemenyezni? Nincs annyi esze vagy tehetsege vagy micsoda? Ennyire nem kell altalanositani.

Egy kapcsolatba senki ne mondja meg, hogy kinek mi a feladata. A 2 fel felvazolja a sajat elkepzeleset, es ha az talal, az egy jo kapcsolat gyökere lehet. Ha nem akkor csak veszekedes lesz egy eleten keresztül. Nincs jogilag megirva, hogy mosogatas tied, penzszerzes enyem, gyerekneveles a tied, keritesfestes az enyem. Es mi az, hogy a nö hozza a vegsö döntest? Azt hittem egyenlöseg van egy kapcsolatban. Mert nehogy mar a parom hozza egyedül a döntest, az közös megegyezes. Es a nö nem tud kezdemenyezni? Nincs annyi esze vagy tehetsege vagy micsoda? Ennyire nem kell altalanositani.
hozzám
Figyelj, ez úgy fog alakulni, ahogy ketten alakítjátok a kapcsolatot majd. Legyenek saját elképzeléseid, és ha ez találkozik a másik fél elképzeléseivel az a legjobb, de ha nem is teljesen, köthettek bizonyos kompromisszumokat.
kérdésekkel kedves kérdezõ régebben maguk oldották meg, ki a fenéhez fordultunk volna ill mindenki úgy oldotta meg ahogy tudta, használta az eszét, ki mondta, hogy egy férfinek kell kezdeményezni, meg a nõ hozza meg a végsõ döntéseket, minden párkapcsolat más, hagyjuk már, a benne lévõ emberek majd eldöntik, hogy mit csinálnak, nincs elõírva, soha életemben nem kérdeztem ilyeneket N

Mik az előnyei és hátrányai a no frost-os hűtőknek?

Legjobb válasz: "A No frost technológia a levegõ erõteljes körforgása révén biztosítja a hideg levegõ szabályozott, egyenletes elosztását, mind a hûtõ, mind a fagyasztótérben. A No Frost modellekben nem alakul ki jégréteg, így a felhasználónak nem kell a hûtõszekrényt leolvasztania." Hátrányról nem igazán tudok :)

"A No frost technológia a levegõ erõteljes körforgása révén biztosítja a hideg levegõ szabályozott, egyenletes elosztását, mind a hûtõ, mind a fagyasztótérben. A No Frost modellekben nem alakul ki jégréteg, így a felhasználónak nem kell a hûtõszekrényt leolvasztania." Hátrányról nem igazán tudok :)
Szia! Nekem Samsung van kb. 5 éve. Az elején tényleg hangosabb olyan fél évig, ezt a boltban is elmondták vásárlás elõtt. Azután szépen elhalkul. Minden kaja sokkal tovább friss marad benne, viszont ha nem feded be, akkor tényleg hamarabb ki is szárad! Az enyémet idén javították valami motorhibával, 35 ezer volt:( Állítólag Samsung betegség...
Én is ezt akartam írni. Az a válaszoló keveri a szezont a fazonnal. No frostos hûtõkben nincs kis lyuk, pláne nincs víz. A mûködési elve miatt nem is lehetne. Nekünk Samsung van, 3-4 éve vettük. Elõtte egy 25-30 éves Lehel volt. Ez most A+-os és fogyasztásban kb ugyan annyit fogyaszt, mint a régi. Csakhogy ez 300 literes, a régi meg 180 volt. Ugyan ezt a típust tudtuk volna venni no frost nélkül is. Annak jó 20-30%-kal alacsonyabb lett volna a fogyasztása. És persze a vételára is. Nem hangosabb egyáltalán mint a régi. Hangerõ tekintetében ugyan az a kettõ. Inkább csak az a különbség, hogy ez még a kompresszor zaján kívül ad ki magából ilyen furcsa szörcsögõ, pattogó, csattogó zajokat.
"Hátrána akkor van, ha nem takarítod és hagyod hátul eltömõdni a kis lyukat, akkor ugyanis alul megáll benne a víz és amikor kinyitod az ajtót, kifolyik." Az az önleolvasztós. A No Frostban semmilyen víz nincs.
Nem hangosabb, mnt a régebbi sima hûtõk. Nekünk lg van, én nem tartom hangosnak semmiképpen. Egy régebbi sima hûtõnk is van, na az meg mint a trafó ház...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat! HÁTRÁNYIVAL kapcsolatban ami a leginkább aggaszt, hogy állítólag nagyon hangos!Én még nem hallottam ilyen hûtõt mûködés közben így nem tudom hogy mennyire volna zavaró!Ezzel kapcsolatban mi a tapasztalat?
Szerintem gyakorlatilag csak elõnye van. Oké, hogy több áramot használ, de ma már AAA-s hûtõket is lehet venni, és ha jól sejtem, egy ilyen még no frost technológia mellett is jóval kevesebbet fogyaszt, mint egy kis régi Hajdu :) Hátrána akkor van, ha nem takarítod és hagyod hátul eltömõdni a kis lyukat, akkor ugyanis alul megáll benne a víz és amikor kinyitod az ajtót, kifolyik.
Elõnye: Nem jegesedik a hûtõ, ezért nem kell leolvasztani. Hátránya: Többet fogyaszt. (A levegõkeringetés is árammal megy, valamint ezeknél a hûtõknél a hûtõtéren kívül szabályozottan egy kondenzáló felületre csapódik ki a jég, amit idõrõl idõre leolvaszt magának a gép. Az így kiolvadt jeget víz formában, hátul egy tálcán általában a kompresszor fölött elpárologtatja. Na már most hogy a szabályozottan kifagyó jég vízzé alakuljon, ehhez is elektromos energia kell, nem is kevés.) Másik hátránya, hogy ha nincs jól becsomagolva, lefedve, amit hûtesz benne, akkor kiszárítja.
Nincsen semmi hátránya.A lényege hogy nem kell kiolvasztani mivel nem fog jegesedni mint a régebbiek.Meg ez ugye egyenletesen hût nem pedig a "felsõ polc hideg alsó melegebb" módszerrel.Olyasmi mint a légkeveréses sütõ csak hûtõben.
Az én Samsungomnak a motorja jó, egyedül az elején lévõ digitális kijelzõn kezdenek el a digiteket megvilágító kék ledek egyre gyengébben világítani. Van, amelyik már majdnem tök sötét, így amiket kiír számokat, mát teljesen olvashatatlanok. Sajnos ahogy látom a kijelzõ panel egybe van építve az ajtóval, így lehet csak ajtócserével orvosolható a probléma. Bár szerelõ még nem látta. Mindenesetre hûtõbõl Samsungot többet nem vennék.

Fiúk! Ti mire indultok be legjobban? Mi az amivel egy nő igazán eltud csábítani benneteket? És szex közben mi az amit egy nő soha ne hagyjon ki ami igazán felizgat benneteket?

Legjobb válasz: Hali!Talán elsõnek jó ha a csajszi kedves,veszi a poént és éreztesse hogy lát valamit a pasiban.Aztán ha továbbjutott a dolog,akkor a nõ nem hagyja hogy mindjárt szex,hanem erotikával tökre beindítja a pasit.A pasit simogatással hosszú csókokkal(itt is-ott is),ingerléssel esetleg a nadrágban majd a csúcsig. Ha a pasi jól veszi az adást és full begerjedt, akkor már nem sok extrát kell bevezetni a szexben... :))

Hali!Talán elsõnek jó ha a csajszi kedves, veszi a poént és éreztesse hogy lát valamit a pasiban.Aztán ha továbbjutott a dolog, akkor a nõ nem hagyja hogy mindjárt szex, hanem erotikával tökre beindítja a pasit.A pasit simogatással hosszú csókokkal(itt is-ott is), ingerléssel esetleg a nadrágban majd a csúcsig. Ha a pasi jól veszi az adást és full begerjedt, akkor már nem sok extrát kell bevezetni a szexben... :) )
Egy jó szopás! Azon kívül meg legyen kedves és tudjon fõzni.
Már megint miért kell lepontozni egy õszite választ? Egyébként nekem is ez a véleményem...
nekem elég az is ha mondjuk megmutatja a kedvenc franciabugyija szélét, akkor már tuti elcsábulok. sex közben ne hagyjon ki ? hát néha irányítson õ... ez mondjuk a legnagyobb vágyam hogy ilyen lányt találjak, az elõzõ sajnálatosan egy fadarab volt az ágyban...
A kérdező hozzászólása: értem szóval akkor legyek kedves és tudjak fõzni ezek megvannak :) és néha teperjem le:D
Bizony az sem árt néha, hogy a Nõ kezdeményezzen! Pl. volt oan, hogy a szomszéd városból jöttünk, haza, a nejem vezetett és közben átnyult... Nem értünk haza egy rövid kikerülõ nélkül!
Hat engem peldaul ugy lehetne jobban elcsabitani ha a lany baratnoje is ott van es szeretne beszallni harmadiknak. :) De a viccet felreteve azt tartsd szem elott hogy a ferfiak vizualis tipusok. Ez azt jelenti hogy a latvanyra gerjednek be legjobban. Incselkedj kicsit, legyen jo illatod es araszd a tisztasag es noiesseg erzeset. A hatas nem marad el.
Ha lenne barátnõm, le se szarnék mást.Ha viszont nem lenne, akkor 40.
kb. 50
A kérdező hozzászólása: Nem hanem ugy komplett külónleges. Az ha valaki nincs fenn a facen az igencsak fura inkabb a mai vilagban nem?
ha van barátnõm, akkor fiatalra se nézek, nem hogy idõsre. ha nem lenne, akkor 30-35-ös jöhetne simán
A kérdező hozzászólása: De szerintetek az bejönne neki ha kitennem a dekoltázsom??az csak faxszállító nem?
Kamu a kérdés ! Legalábbis a kérdezõ válaszaiból kiindulva.....
Attól függ mennyit fizet :D Minél idõsebb annál drágább :D
Ha lenne barátnõm akkor mással nem hetyegnék. De amúgy 45 körülig simán ha jól néz ki :D
Ja, a puncis kérdésre is reagálva: nem bánnám ha szõrös lenne, nagyon fel tud izgatni :)
A kérdező hozzászólása: Írja meg mindenki milyen a jo punci szõrös v szörtelen. Mert nekem most szõrös de leszedném ha le kell.
Mennyire vagy szõrös? :)
Kérdezõ, hány éves vagy?:D
nem hiszem hogy megcsalná a barátnõjét.
50ig simán.egy idõsebb nõ nekem még vonzóbb mint egy korombeli.
Ha jól tartja magát 50-55 simán belefér, de ahhoz tényleg ott kell lennie.
Én 20 évesen voltam 47 éves asszonnyal. Mutatott olyat, mit a barátnõm szégyellt volna.
A kérdező hozzászólása: Mit mutatott? Mesélj:-)) nekem nagyon bejön egy fiúka nem tudom hány éves de olyan 20-22 . Magáz pl .de én megfognám és úgy magamévá tenném. Csak nem tudom az ilyen fiúk nem akadnanak e ki.
40-45 ig ha jól ápolt csöcsös :P és ha meg is fog benne valami
én örülnék a helyébe egy ilyen nõnek.Élmény az biztos.
max 36-38.. kb
A kérdező hozzászólása: Na akkor elvileg mindeggyiteknek beleférek a korban. Remélem hogy neki is. Csak ez a fiu olyan nem mindennapi pl. A facen sincs rajta stb. Kicsit túl komoly és van valakije. Én lazább fiatalosabb vagyok nála. Szerintetek sok ilyen komolyabb pasi húséges annyira a barátnõjéhez hogy kihagyná a dolgot? Jo hogy írta valamelyikótök a csöcsöst talán azt kéne kiraknom? Elég nagy egy dkoltált felsõben de olyanban még nem látott. Na majd most:-) szerintetek fel tudom izgatni ha dekoltált felsõben vagyok hajolgatok vagy ilyenek?
Aki nincs a facebookon az különleges ? Vagy hogy értetted ezt ?
Én simán bevállalnám 40-45 ig ha karban tartott. 23/f

Milyen az a nő, aki "veszélyes"? Volt már ilyen nővel dolgod? Mik az ismertető jelei? Mit csinált?

Idióta válaszokat köszönöm nem kérek.

Legjobb válasz: Veszélyes, mert olyan típusú a viselkedése, az egész megjelenése, hogy provokál vele (kinek jó, kinek rossz értelemben), de mégsem lépi át az a határt, ami egyértelmûvé tenné a szándékait.

Veszélyes, mert olyan típusú a viselkedése, az egész megjelenése, hogy provokál vele (kinek jó, kinek rossz értelemben), de mégsem lépi át az a határt, ami egyértelmûvé tenné a szándékait.
kivétel nélkül minden nõ veszélyes....csak ki kell belõlük hozni az állatot....
Úgy használja ki a pasikat, hogy azok észre sem veszik.Max csak a végén jönnek rá.De akkor már mindegy!
A férjem néha mondja, hogy veszélyes egy nõszemély vagyok... Õ ezt olyan értelemben gondolja, hogy szerinte nagyon vonzó vagyok, aki sokszor nem is tudatosan, de az ujjai köré csavarja pikk-pakk a pasikat. Annak idején mikor épphogy megismerkedtünk, egy szórakozóhelyen volt a harmadik randink. Én 2 barátnõmmel mentem le, õ szintén barátokkal. Késtek fél órát a fiúk, mire leért az én drágám, már ott legyeskedtek körülöttünk/fõleg körülöttem a pasik, akikkel csak beszélgettünk, hisz nem fogok elküldeni senkit sem, de persze nem is hülyítettem õket. Csak egyszerûen jó volt beszélgetni. Nem vagyok egy Barbie baba, de a kisugárzásom állítólag erõs. Azóta összeházasodtunk, van egy 3 éves kislányunk, és néha-néha ha elmegyek a barátnõimmel is éjszaka kikapcsolódni, viccesen mindig odamondja, hogy csak óvatosan a pasikkal... :)
Rideg, olyan akire ránézel és azt gondolod h ennek durva válásai lesznek.
Az a nõ akibe bele van táplálva a "MIÉRT" szó az nagyon veszélyes és idegesítõ.
Aki édeleg, bájolog neked, mindig a kedvedre tesz, semmiben nem mond ellent, inkább hallgat, inkább öltözködik és festi magát, hogy tetsszen neked. Mindezt csinálja addig, amíg feleségül nem veszed. Két érdeke lehet: a vagyonod vagy hogy gyereket akar. Amint ez megvan, szép lassan befejezi a színjátékot és elõjön igazi arca. Ilyenkor keletkeznek a házi sárkányok. Csoda, hogy az okos férfiak óvatosak?! A nem veszélyes nõ pedig az õszinte fajta, aki lehet néha ellent mond neked és nem hajlandó mindenre, de amire igen, arra mindig, tehát bízhatsz benne, számuk kicsi.
Idióta kérdéseket meg mi nem kérnénk, mégis tizesével írod ki...
Veszélyes az a nõ, amelyik gondolkodik.
ma 15:22 komolyan? ez a csaj?? hát akkor téged nem lenne nehéz riogatni éjjel :D
"komolyan? ez a csaj??" Nézd meg a filmet, utána lesz rémísztõ:-)
Mindig a nõ gyõz a végén!
Pszichopata.

Azt mondják kiábrándító, mikor egy nő nyögdécsel orál közben. (Mikor a ffit elégíti ki a nő. ) Igaz ez?

Elég nagy bajban vagyok, ugyanis én egyszer?en odáig vagyok az oráltól, imádom így kielégíteni a páromat, és van, hogy nyögdécselek is közben.

Legjobb válasz: Szerintem egyáltalán nem kell leszoknod róla, bár nõ vagyok így a másik oldalt nem ismerem :) Ha a párodnak nincs vele baja (sõt simán el tudom képzelni, hogy odáig van érte), akkor ne érdekeljenek a kósza pletykák! :)

Szerintem egyáltalán nem kell leszoknod róla, bár nõ vagyok így a másik oldalt nem ismerem :) Ha a párodnak nincs vele baja (sõt simán el tudom képzelni, hogy odáig van érte), akkor ne érdekeljenek a kósza pletykák! :)
Jaj, mit nem adnék már végre egy olyan partnerért, aki ad ki valami hangot :DD nem kiábrándító. Persze biztos akad olyan pasi, aki szerint az, de a többségnek tetszik.
Félreértitek :) A nõ nyög, miközben a pasit elégíti ki :) Ha a párod nem zavarja, ne fogd vissza magad.
Én is így értettem...
Egyáltalán nem kiábrándító! Abban az esetben az, ha a férfi rájön, hogy megjátszod és nem élvezetbõl vagy beleélésbõl teszed. Egyébként ha a párod nem kérdezte meg miért teszed miközben Te csinálod neki, akkor neki se nagyon van ellenére ;)
Sztem abba ne hagyd a nyögdécselést! Azt olvastam, hogyha a nõ nyögdécsel vagy hangot ad ki orál közben, még jobban izgatja a férfi péniszét, a hangszálak rezgése miatt. Most hogy ebbõl mennyi igaz, azt csak a pasik tudhatják, de én túl nyuszi vagyok, hogy ezt beteszteljem a páromon... :D Hülyén érezném magam az biztos! :D
Szerintem meg semmi rossz nincs ebben. Néha én is nyögdécselek, mikor a párom elégítem ki. Ha egyszer ez olyan felemelõ érzés, nem tudom, miért lenne baj...egyáltalán nem pornós.
Én is szoktam és ez nekem is istenijó, ha a barátomon látom, hogy nézi mit csinálok és hallja, hogy mennyire beleélem magam az õ kényeztetésébe. Ne szégyeldd, ilyen egy igazi nõ. :) ;P
Ez hülyeség, mivel a nyögdécselésbõl tudja a pasi, hogy jó úton jár.Ne kell semmin változtatnod, mert akkor nem lesz jó, ha arra koncentrálsz.Mivel amikor elengeded magad, akkor magától jön az a hang, mert élvezed.

Jó napot! Csak azt nem írják sehol, hogy pontosan hogyan is hat, mi az a hatóanyag a barátcserjében, és milyen változást okoz a női szervezetben. Köszönettel, Szilvia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván nem a pontos kémiai szerkezetre, vagy összetételre kíváncsi, hiszen attól még semmi gyakorlatban hasznosítható ismerete nem lesz. Ennek ellenére az alapvető információk a következők: A női ciklust számos nemi hormon szabályozza. Ezek közé tartozik a prolaktin is, amely az agy egy részében termelődik. Az említett hormon magas szintje gátolja a tüszőérést, és a sárgatest …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Nyilván nem a pontos kémiai szerkezetre, vagy összetételre kíváncsi, hiszen attól még semmi gyakorlatban hasznosítható ismerete nem lesz. Ennek ellenére az alapvető információk a következők: A női ciklust számos nemi hormon szabályozza. Ezek közé tartozik a prolaktin is, amely az agy egy részében termelődik. Az említett hormon magas szintje gátolja a tüszőérést, és a sárgatest … Olvass tovább »

Jó napot! Csak azt nem írják sehol, hogy pontosan hogyan is hat, mi az a hatóanyag a barátcserjében, és milyen változást okoz a női szervezetben. Köszönettel, Szilvia

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Nyilván nem a pontos kémiai szerkezetre, vagy összetételre kíváncsi, hiszen attól még semmi gyakorlatban hasznosítható ismerete nem lesz. Ennek ellenére az alapvető információk a következők: A női ciklust számos nemi hormon szabályozza. Ezek közé tartozik a prolaktin is, amely az agy egy részében termelődik. Az említett hormon magas szintje gátolja a tüszőérést, és a sárgatest …

Olvass tovább »

Tisztelt Hölgyem! Nyilván nem a pontos kémiai szerkezetre, vagy összetételre kíváncsi, hiszen attól még semmi gyakorlatban hasznosítható ismerete nem lesz. Ennek ellenére az alapvető információk a következők: A női ciklust számos nemi hormon szabályozza. Ezek közé tartozik a prolaktin is, amely az agy egy részében termelődik. Az említett hormon magas szintje gátolja a tüszőérést, és a sárgatest … Olvass tovább »
elég vicces lehet, nekem sztm bejönne :)
A kérdező hozzászólása: szamomra izgi is lenne

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!