Találatok a következő kifejezésre: Mik azok követelmények, amiket (5 db)

Bankettre milyen ruhát vegyek? MI az ami úgymond követelmény/ elvárás a ruhával kapcsolatban, és mi az ami már túl sok?

Mindkett?höz linket tudnátok küldeni?

Legjobb válasz: Szerintem túlzásba azért nem lehet vinni a bankett pont olyan esemény ahol passzolnia kell a cipõnek,hajnak,ruhának,sminknek stb-nek egymáshoz. Szerintem nézz be a H&M-be tavaly mi is ott vettünk ruhát.Meg most le is vannak árazva.De zarában,orsayben,promodban is meg lehet nézni õket esetleg kérdezd meg az eladókat. Vagy menj el a garay piacra(ami már nem piac nagyker boltok vannak)ott eléggé olcsón vehetsz nagyon szép ruhákat

Szerintem túlzásba azért nem lehet vinni a bankett pont olyan esemény ahol passzolnia kell a cipõnek, hajnak, ruhának, sminknek stb-nek egymáshoz. Szerintem nézz be a H&M-be tavaly mi is ott vettünk ruhát.Meg most le is vannak árazva.De zarában, orsayben, promodban is meg lehet nézni õket esetleg kérdezd meg az eladókat. Vagy menj el a garay piacra(ami már nem piac nagyker boltok vannak)ott eléggé olcsón vehetsz nagyon szép ruhákat
A legjobb megoldás lányoknak s fiúknak, ha vesznek egy egybe részes sötét ruhát és feldobják egy-két kiegészítõvel.

Mik azok a követelmények, amiket egy hotelnek teljesíteni kell a csillagokhoz?

mivel kell rendelkeznie egy 1, 2, 3 stb. csillagos szállodának?

Legjobb válasz: Elég nagy a lista, mi valamikor tanultuk szállodaismereten, de már nem emlékszem rá. az interneten tuti megtalálod. amit tudok a szoba méret is feltétel.

Elég nagy a lista, mi valamikor tanultuk szállodaismereten, de már nem emlékszem rá. az interneten tuti megtalálod. amit tudok a szoba méret is feltétel.
SZia! Írj egy e-mailt a [email protected]-ra és elküldök egy listát. ide hosszú lenne.Üdv.: Z

Tesi tanári szakon mik azok a gyakorlatok, elvárt követelmények amiket a félévek során meg kell csinálni?

Úgy értem, hogy én most tesi szakos tanító vagyok és itt is vannak alapok amiket meg kell csinálni, pl.: gyűrű, magasugrások, gerenda, stb. És megfordult a fejemben, hogy tovább megyek de nem tudom, hogy mire számítsak. Köszike

Legjobb válasz: Köszönöm szépen :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen :)


Neptun, tárgyfelvétel kérdés! Amikor fel akarok venni egy tantárgyat, ezt írja ki: "Nem teljesül az általánosan kötelező kódú kurzus jelentkezési követelménye. " Ez mit jelent?

Legjobb válasz: 1. Lehet olyan tárgyat akarsz felvenni, aminek elõ-tárgya van, és nem teljesítetted még. 2. Nem vagy aktiválva még a félévre.

1. Lehet olyan tárgyat akarsz felvenni, aminek elõ-tárgya van, és nem teljesítetted még. 2. Nem vagy aktiválva még a félévre.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!