Találatok a következő kifejezésre: Mik azok include-ok (1 db)

Mik azok az include-ok?

Legjobb válasz: include egy "beágyazott fájl", ez akkor hasznos, ha egy PHP fájlban pl olyan utasítások vannak, melyeket máshol is használsz. Ilyenkor egyszerûen "belinkeled" ugyanazt az utasítást egy másik fájlból. Pl. van egy szövegformázó utasítás, amit nem akarsz minden egyes PHP fájlba bemásolni, de szeretnéd mindenhol ugyanúgy használni, akkor csinálsz egy ún. include-ot, melyet a következõ módszerrel be tudsz illeszteni: <?php $valtozo = "Ez a formázandó szöveg"; include "formazo.php"; // És így megkapod a formázott szöveget mondjuk, amit kiíratsz: print $valtozo; ?>

include egy "beágyazott fájl", ez akkor hasznos, ha egy PHP fájlban pl olyan utasítások vannak, melyeket máshol is használsz. Ilyenkor egyszerûen "belinkeled" ugyanazt az utasítást egy másik fájlból. Pl. van egy szövegformázó utasítás, amit nem akarsz minden egyes PHP fájlba bemásolni, de szeretnéd mindenhol ugyanúgy használni, akkor csinálsz egy ún. include-ot, melyet a következõ módszerrel be tudsz illeszteni: <?php $valtozo = "Ez a formázandó szöveg"; include "formazo.php"; // És így megkapod a formázott szöveget mondjuk, amit kiíratsz: print $valtozo; ?>
szörnyek amik a programod forráskódjáa támadnak rá és megeszik belõle a sorokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Game maker Hídkészítés?

Helló valaki megtudja mondani,hogy hogy lehet olyan hidat csinálni a game maker-ben amire ha túl nagy súly kerül összedől,meg te is rakhatod össze a hidat előre is köszi

0

WPF-ben a kódban hogy lehet egyszerű transzformációt csinálni?

csak egy kis mozgatás lenne, egy if függvényében kellene lefutnia, hogy lehet ezt létrehozni a kódban?

0

Pythonba hogy kell fibonacci táblázatot készíteni egy 3x7-es mátrix táblázatban?

Kérlek segítsetek! Sürgős!

3

Ebben a kódban a 180*pi az miért kell?

A 180*pi az micsoda akar lenni?A gömb teljes hossza?
Ha igen akkor miért nem így van írva: pi*pi?

vertexBuffer.put((float)(R * Math.sin((a) / 180 * PI) * Math.sin((b) / 180 * PI) – H));

4

Holl lehet megtanulni scriptelni sampot?

Van egy samp modom azt szeretném scriptelgetni mert nehezen találok scriptereket.

1

(php) Van egy oldalam ami mysql-ről szedi le a linkeket, amiket divekben kirajzol egymás alá szépen. Hogy tehetem arányossá? Többi lent.

Szóval a probléma az, hogy jobb oldalt a leírás van, ezért behatárolt az, hogy mekkora lehet a kép szélessége. Viszont így torzít hosszúságban nagyobb képeknél. Van mód arra hogy megtartsam az arányosságot?

4

Megvettem a C# 2008 és . Net 3.5 című könyvet de eredetileg a C# mesteri szinten 21 nap alatt című könyvet akartam volna megvenni csak nem volt sehol. Valami ötlet, hogy mit csináljak?

Segítséget kérnék, hogy mitévő legyek mert nagyon drága volt a könyv és nem tudok mit csinálni. Mit tudok tenni az ellen hogy értsek belőle valamit?

6

Hogy tudok egy ilyen programot csinálni?

Arról lenne szó hogy pl lenne egy szó legyen "kifli" és ezt a szót szeretném kiirni az asztalra úgy mint egy widgetet hogy akkor mozgatom amikor akarom és ahova akarom.ezt hogy tudnám megoldani???

9

Jedlik?

Ha a jedlikbe elvégzem a 4+1 évet szoftverfejlesztőként,
akkor azzal már tudok állást szerezni, vagy csak egyetem után?

3

Ajánlanátok olyan c programozási gyakorló feladatokat, amit le is tudok ellenőrizni? Tehát hogy a feladathoz legyen megoldás

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!