Találatok a következő kifejezésre: Mik azok include-ok (1 db)

Mik azok az include-ok?

Legjobb válasz: include egy "beágyazott fájl", ez akkor hasznos, ha egy PHP fájlban pl olyan utasítások vannak, melyeket máshol is használsz. Ilyenkor egyszerûen "belinkeled" ugyanazt az utasítást egy másik fájlból. Pl. van egy szövegformázó utasítás, amit nem akarsz minden egyes PHP fájlba bemásolni, de szeretnéd mindenhol ugyanúgy használni, akkor csinálsz egy ún. include-ot, melyet a következõ módszerrel be tudsz illeszteni: <?php $valtozo = "Ez a formázandó szöveg"; include "formazo.php"; // És így megkapod a formázott szöveget mondjuk, amit kiíratsz: print $valtozo; ?>

include egy "beágyazott fájl", ez akkor hasznos, ha egy PHP fájlban pl olyan utasítások vannak, melyeket máshol is használsz. Ilyenkor egyszerûen "belinkeled" ugyanazt az utasítást egy másik fájlból. Pl. van egy szövegformázó utasítás, amit nem akarsz minden egyes PHP fájlba bemásolni, de szeretnéd mindenhol ugyanúgy használni, akkor csinálsz egy ún. include-ot, melyet a következõ módszerrel be tudsz illeszteni: <?php $valtozo = "Ez a formázandó szöveg"; include "formazo.php"; // És így megkapod a formázott szöveget mondjuk, amit kiíratsz: print $valtozo; ?>
szörnyek amik a programod forráskódjáa támadnak rá és megeszik belõle a sorokat.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogyan lehet Facebookon mobilrol szavazást csinálni?

észletesen le tudnátok irni pls

0

Mappán belüli szerkesztés = Nem indul a program?

Hogyan tudom megcsinálni azt, hogy ha bármint módosítanak +ha valamit kivesznek / beraknak a mappába akkor ne induljon el a program + Egy hibaüzenetet dobjon ki.

6

Hogy kell VBScript MsgBoxba képet rakni?

3

Androidos Tablet PC-re lehet e rávarázsolni valahogyan MeeGo, vagy Linux rendszert?

Szeretném, hogy ne android fusson rajta, hanem úgy működjön mint egy Netbook PC linuxxal, vagy MeeGo rendszerrel.
Megoldható a dolog? mert olvastam hogy az android is linux alapú rendszer.

1

Szeretnék segítséget kérni! Illetve kérdezni? . (html, wordpress)

a Wordpresst meglehet úgy csinálni valahogy, hogy csak egy menüpontban működjön? a többi menüponok mind html alapúak lennének.
Csak egy menüpont lenne ami wordpresses, de az wordpresses kinézettel is meg mindennel.

Van több menüpont: főoldal, bemutatkozás, hírek, galéria
És a hírek menüpontot szeretném, megcsinálni wordpress-ben, de a főoldalt, a bemutatkozást, galériát html programnyelvel készíteném el.

A válaszokat előre is köszönöm

3

Középiskola melett mit kezdjek el tanulni amivel könnyen kapok munkát?

Néztem pár álláshirdetést ugy látom, h mostanában a java fejlesztőket keresik jobban el is kezdtem nyár elején az alapok meg adatbázis meg a win fejlesztés az megy kezdjem el a java EE-t és akkor lehet h találok munkát? Az iskola az elég könnyű szerintem nagyrészét megjegyzem az orán csak a törit azt utálom iskola utan meg foglalkozhatnék a programozással.

9

Hogyan tudnék elkezdeni Androidra feljeszteni?

Az ADT Bundle (

4

Van egy xml file om, szeretnék végigfutni az összes node on. Legjobb tudomásom szerint a Read () metódus végigiterál az összes node összes elemén (az ms doksi szerint is), emiatt egyáltalán nem értem, hogy merre hány az óra. Így néz ki a kódom?

while reader.Read():
if reader.Name == "layer":
Debug. Log (reader. GetAttribute ("name"))

A probléma a következő. Ha egy "layer" node van, akkor működik rendesen, kiírja a "name" attribútumát, viszont ha több, akkor azokkal nem foglalkozik. Miért nem?

3

Gyakorlott programozok, programtervezok milyen design pattern-oket hasznalnak munkajuk soran a legtobbszor?

Az alaveto mintakkal, pl. singleton, observer, abstract factory, stb. tisztaban vagyok, de melyek fordulnak elo a leggyakrabban?

6

Egy ciklusba lehet még egy ciklus berakni?

pl. Amíg nem ér a szerelvény végére
Amíg van kezeletlen utas
......
......

19

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!