Találatok a következő kifejezésre: Mik azok dolgok (1288 db)

Lányok, nők nektek mik azok dolgok ami kiábrándító egy fiúban, férfiban?

Legjobb válasz: ha ápoltalan, hisztis, féltékenykedõs, nyálas, udvariatlan (neadj' Isten pofátlan). ezeket tapasztalva rögtön kiábrándulok az illetõbõl. 29/n

ha ápoltalan, hisztis, féltékenykedõs, nyálas, udvariatlan (neadj' Isten pofátlan). ezeket tapasztalva rögtön kiábrándulok az illetõbõl. 29/n
lányos hang, szájszag, nagyon zsíros bõr, hihetetlenül nagy izzadóképesség, és úgy néz ki az izzatságtól, mintha löntötték volna, majd a szagok, az, ha gusztustalanul szõrõs, ha túlérzékeny, ha nagyon nyomulós, ha hiperféltékeny... stb...
Aki azt hiszi, hogy jó fej, mert fenn hangon szid mindenkit, ápolatlan, rondák a fogai
Unalmas, tehetetlen, pipogya lekvár, nyavalygós, túl érzelgõs, visszahúzódó, félénk, "anyuci kisfia", ápolatlan, buta, nõgyûlölõ, udvariatlan, hûtlen, önimádó.
A lényeget már felsoroltátok, én már csak a rózsaszín polót tenném hozzá...
Én meg a csõnacit..:D
utolsó kettõ: ezen ruhadarabok viselõit nem veszem férfiszámba, szóval az én olvasatomban rájuk nem vonatkozott a kérdés :D
Igénytelen, primitív, értetlen.
"Aki azt hiszi, hogy jó fej, mert fenn hangon szid mindenkit, ápolatlan, rondák a fogai" Olyan, mintha ezt a volt barátomról írtad volna...:D Amúgy a felsoroltakhoz még hozzátenném, hogy én utálom a következetlenséget, az idióta lányos viselkedést, meg azt, ha valaki semmirevaló léhûtõ. :)

Ha minden rendben van, hány napig kell bent maradni a kórházban? Milyen dolgokat készítsek össze? Mik azok a dolgok amik mindenképp legyenek nálam?

Legjobb válasz: 2-3 napig azért bent szoktak tartani, ha nincs fennforgás akkor is. magánban esetleg tovább. ez nagyon kórházfüggõ, mint ahogy az is hogy mit vigyél és mit ne. van olyan kórház ahova nem vihetsz a babának semmit, pelust is adnak, és ruhát is. viszont van olyan is ahova mindent vinned kell. ezt tisztázd le, kérdezd a dokit, vagy a szülésznõt. magadnak viszont mindenképp tegyél be sok-sok alsónemût ( nagymamabugyi a legkényelmesebb, tudom hogy nem túl bizalomgerjesztõ, de hidd el ez a legkényelmesebb), szintúgy sok-sok betétet, a legnagyobb méretût ajánlanám, mert azzal az sem baj ha nincs annyi cucc. szopismeltartó, textilpelenka, de ez is kórházfüggõ. szerintem kérdezz, el fogják mondani mit hozhatsz és mit nem. nekem elmondta a szülésznõm azt is hogy magamnak mit érdemes hozni, volt egy kis könyvem ( nem kismamakönyv), fel volt sorolva benne hogy miket vihetek.

2-3 napig azért bent szoktak tartani, ha nincs fennforgás akkor is. magánban esetleg tovább. ez nagyon kórházfüggõ, mint ahogy az is hogy mit vigyél és mit ne. van olyan kórház ahova nem vihetsz a babának semmit, pelust is adnak, és ruhát is. viszont van olyan is ahova mindent vinned kell. ezt tisztázd le, kérdezd a dokit, vagy a szülésznõt. magadnak viszont mindenképp tegyél be sok-sok alsónemût ( nagymamabugyi a legkényelmesebb, tudom hogy nem túl bizalomgerjesztõ, de hidd el ez a legkényelmesebb), szintúgy sok-sok betétet, a legnagyobb méretût ajánlanám, mert azzal az sem baj ha nincs annyi cucc. szopismeltartó, textilpelenka, de ez is kórházfüggõ. szerintem kérdezz, el fogják mondani mit hozhatsz és mit nem. nekem elmondta a szülésznõm azt is hogy magamnak mit érdemes hozni, volt egy kis könyvem ( nem kismamakönyv), fel volt sorolva benne hogy miket vihetek.
8-as vagyok: volt lemondás, hisz évek óta nem éltünk együtt, volt apasági nyilatkozat, hisz együtt éltünk, nem volt kérdéses ki az apa...mégis a perben lévõ volt férj nevére került....sajnos. Hála ez már a múlté, a gyermek már a jelenlegi férjem, az édesapa nevén van, és most várjuk a másodikat...
Utolsóhoz: szerintem ez elég speciális eset, amit írsz, de amúgy ez is mindenhol változó: van ahol 90 napnál, van ahol 300 napnál nem régebbi kivonatot kérnek, van ahol mindegy... A házasságban fogant gyermeknél vélelem, hogy a férj az apa, ezt valóban csak utólag, gyámhivatalnál lehet intézni, ha elõre nem történt meg az apasági nyilatkozat és a férj részérõl a lemondás az apai jogairól. Amit bemásoltam, az az Uzsoki Kórház listája.
A 4-es válaszolót egy dologban javítanám: ha nem viszel anyakönyvi kivonatot, akkor is kiderül, hogy férjnél vagy. Az anyakönyvvezetõ utánanéz. Válófélben voltam amikor a kisfiam született. Évek óta semmi közöm nem volt az exférjemhez, csak a vagyon miatt húzta az idõt. Direkt nem vittem anyakönyvi kivonatot, minek, ehhez az emberhez semmi közöm...az édesapa ott volt velem. De ez senkit nem érdekelt, akkor is a volt férjemre került a kicsi, mert a törvény így rendelkezik. Mi meg mehettünk a gyámhatóságra apasági pert indítani.
Nálunk sima szülés 5 nap, császár 1 hét.
En hetfon fel 9kor szultem csaszarral, es pentek delelott hazajohettunk. Hogy mit vigyel, az korhazfuggo, nekunk meg alkoholt a koldokcsonkra is vinni kellett. (Jo hogy szikejuk volt)
3-as elmondom neked, hogy már a szülés után is eljöhetsz a gyerekkel együtt, saját felelõsségre. persze ezt nem ajánlom. a magánban tovább tartanak bent ( vagy akarnak, mert onnan is eljöhetsz saját felelõsségre.), mint az államiban, ott kidobnak amint csak lehet, hogy legyen hely. a magánban jobban odafigyelnek, és nem azon vannak hogy minél elõbb húzz onnan.
1. rosszul írja Sima szülés esetén 3 éjszakát, császárnál 4-et kell bent maradni (ha minden rendben van). De ha este szülsz, akkor az a nap már nem számít. Én pl. szerda este 10-kor szültem hüvelyi úton és vasárnap délelõtt engedtek haza. Magánkórháznál lehet, hogy elengednek hamarabb is ha szeretnéd.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Akkor majd megkérdem, bár még addig van egy kis idõm. :)
Sajnos ilyen a bürokrácia :(

Mik azok a dolgok amiktől két ember nem passzol össze az ágyban?

tehát a szex terén.

Legjobb válasz: minden kapcsolat elejen vannak olyan dolgok, amiket a 2 fel maskent lat, tehat en azt mondanam, hogy a nem osszepasszolas az agyban, amikor mondjuk mar hosszu ideje egyutt vannak es egyszereun keptelenek a dolgokat ugyanugy latni: pl. az egyik felnek leteleme az oralis szex, a masik pedig udorodik tole, vagy mondjuk egyik fel soha nem elegul ki, vannak olyan fantaziai, amit a masik elitel es soha nem probalna ki, vagy az egyik fel sokkal tobb vagy epp kevesebb szexet kivan mint a masik es keptelenek kompromiszumot kotni.

minden kapcsolat elejen vannak olyan dolgok, amiket a 2 fel maskent lat, tehat en azt mondanam, hogy a nem osszepasszolas az agyban, amikor mondjuk mar hosszu ideje egyutt vannak es egyszereun keptelenek a dolgokat ugyanugy latni: pl. az egyik felnek leteleme az oralis szex, a masik pedig udorodik tole, vagy mondjuk egyik fel soha nem elegul ki, vannak olyan fantaziai, amit a masik elitel es soha nem probalna ki, vagy az egyik fel sokkal tobb vagy epp kevesebb szexet kivan mint a masik es keptelenek kompromiszumot kotni.
Akkor nem illenek össze, ha egyszerûen nem jó a szex, hiába próbálnak bármit, van olyan.
volt egy pasim PH összeférhetetlenség.... :os Az volt egy igen csúnya játékos. Mindegy, hogy gumival vagy anélkül voltunk együtt.... Minden egyes együttlét után úgy néztünk ki, mintha nem tudom én milyen undorító nemibetegségünk lenne.... Egyikünknek sem volt semmi baja... Voltunk dokinál, meg is nézhettük a kis tenyészetünket. Valami olyasmi volt a lényege, hogy ezek a normálisan jeenlévõ gombácskák felerõsítették avgy gyengítették egymás kémhatását és ezért az nagyon kiütött minket... Ilyen is lehet...
Eszembe jutott még két példa: az egyik expasim utálta a sikoltozó nõket, õ maga is egy néma levente volt. Úgyhogy akár még ez is lehet probléma :) A férjem pedig a spriccelõ csajokra mondja, hogy undi. (bizonyos dolgokban konzervatívabb õ a neveltetésébõl adódóan) Azokra gondolt, akik beterítik a szobát a spriccel. Azt mondta, ha ilyen lennék, tutira nem vett volna el... Vagy volt egy pasim, aki állandóan telepakolta nyállal a fülem. Szerethettem akármennyire, ez a dolog kikészített, undorító volt... Szóval ilyenek.
Meg pl az is lehet még probléma, ha pl a pasinak túl nagy... szerethetitek egymást bármennyire, miközben ha a szexre kerül a sor, te majd szétszakadsz :D És ez most lehet viccesen hangzik de tényleg komoly... lazán tönkremehet tõle egy kapcsolat, mert akárhogy próbáljátok, nem lesz meg az összhang köztetek emiatt, és errõl senki sem tehet... rajtatok kívül álló ok... De pl a szexuális igények is ide tartoznak... ha pl a pasi heti 5-6 alkalommal is szeretné, a csajnak viszont túl sok, vagy fordítva... ilyeneket kell érteni ez alatt..
Jól gondolod kb, ilyen az pl, mikor nincs összhang - és nagy nehezen rá is szánod magad, h nyíltan megbeszéljétek, és azután sem javul a helyzet...... az zavaró tud lenni, ha nem te meg tudsz lemondani vmirõl. Persze van kivétel, a megszokásaid - ezeknek a levetkõzésére idõ kell. De ezekre is érvényes mindez. bár itt már eleve baj van: ha igazán szereted, nincs olyan vágyad, amit õ nem csinál magától. Minden más esetben magadat szereted jobban, és akkor jobb új Igazit keresni. Neki is. Mert innentõl ez csak kölcsönös kihasználás. Ilyesmi......
A kérdező hozzászólása: bocs az értelmetlennek tünõ megfogalmazásért. meg a helyesírásért meg ilyenek.


Te naponta hány kérdést/választ jelentesz? Mik azok a dolgok amit jelenteni szoktál?

Legjobb válasz: még soha nem jelentettem semmit évek alatt. nem az én dolgom hogy eldöntsem hogy másokat mi sért és mi nem. ha meg valami engem sért megoldom

még soha nem jelentettem semmit évek alatt. nem az én dolgom hogy eldöntsem hogy másokat mi sért és mi nem. ha meg valami engem sért megoldom
ha valami nagyon nagy b*romságot kérdez valaki azt jelentem. válasznál akkor ha csak sértegetés meg anyázás, ilyenek.
A tul fiatalokat szex temaban.
Én sem szoktam jelenteni.Illetve 1-2 kérdést már jelentettem, mert nem sikerült eltalálni a kategóriát.De nem szokásom jelentgetni, van jobb dolgom is.Most például az, hogy csökkentsem a százalékomat.(Igen, csökkentést írtam.)
Rossz kategóriába írt kérdést szoktam jelenteni.
A nyilvánvaló kitalációkat, rossz kategóriában lévõket, a provokáló kérdéseket, apróhirdetéseket.

Mik azok a dolgok, amik biztosan lehetlenek a tudományban?

Pl. fénysebesség túllépése. Uram/Hölgyem, ne feledje, régen biztosak voltunk a Nap keringésében a Föld körül stb.

Legjobb válasz: A megszokott 3D-s terünkben a fénysebesség túllépése nem megoldható, ez mindig így is lesz. Viszont A-ból B-be gyorsabban eljutni a fénysebességgel lehetséges tempónál nem feltétlenül lehetetlen (egyelõre és még nagyon sokáig csak elméletben). Csak nem a 3 térdimenzió keretein belül. Ez viszont a mi terünkben nem minõsül sem mozgásnak, sem sebességnek, nem sérti a fénysebességet. Mi biztosan lehetetlen még? Bemenni egy fekete lyukba és visszajönni elmesélni. A láthatatlanság (abban az értelemben, hogy anyagi tárgyat nulla fénytörésûvé tenni, a metaanyagok fény-körbevezetése más téma) is lehetetlen marad. Ezen kívül elég kevés dolog van, aminek a lehetetlensége biztos, a dolgok többségének ma vagy a mûszaki, vagy az elméleti háttere is hiányzik, de nem kizárható.

A megszokott 3D-s terünkben a fénysebesség túllépése nem megoldható, ez mindig így is lesz. Viszont A-ból B-be gyorsabban eljutni a fénysebességgel lehetséges tempónál nem feltétlenül lehetetlen (egyelõre és még nagyon sokáig csak elméletben). Csak nem a 3 térdimenzió keretein belül. Ez viszont a mi terünkben nem minõsül sem mozgásnak, sem sebességnek, nem sérti a fénysebességet. Mi biztosan lehetetlen még? Bemenni egy fekete lyukba és visszajönni elmesélni. A láthatatlanság (abban az értelemben, hogy anyagi tárgyat nulla fénytörésûvé tenni, a metaanyagok fény-körbevezetése más téma) is lehetetlen marad. Ezen kívül elég kevés dolog van, aminek a lehetetlensége biztos, a dolgok többségének ma vagy a mûszaki, vagy az elméleti háttere is hiányzik, de nem kizárható.
Fénysebesség túllépése: Ez nem olyan elmélet mint amit gondolsz ( a nap-földel kapcsolatban)kedves kérdezõ. Butaság erre gondolni. Az elõbbi egy egyházi dogma volt csupán, semmi több. A fénysebesség átléphetõsége rengeteg kísérletben bizonyított. Az összes mérés Einstein képletét igazolja. Nap mint nap lemérték, 1947 óta a szinkrociklotronokban. Szal teljes mértékben biztosak lehetünk, hogy a fény sebessége nem léphetõ át. -atomok létezése, stantard modell részecskéinek létezése, és tulajdonságai. Ezek is rengeteg kísérleti bizonyítékot adtak
"Bemenni egy fekete lyukba és visszajönni elmesélni. " Na pont ezaz ami még vitatott. Einstein szerint nem jön ki semmi. A kvantummechanika szerint meg igen, csak egy "kicsit" torzulva jönnénk ki a fekete lyukból. Amúgy arra, hogy valami kijöjjön a fekete lyukból nem egy komoly kvantugravitációs számítást kell elvégezni. Egy sima Schrödringer-egyenletbõl kijön, hogy ki lehet jutni a fekete lyukból: alagút effektus és a gravitációs potenciál kérdése.
0 K alá hûteni.
Negatív abszolút hõmérséklet létezik.

Csajok ti szeretkezni szerettek jobban, vagy azt, ha komolyabban elintéz benneteket egy pasi aki tudja mi a dolga?

Legjobb válasz: Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)

Mikor hogy! Meg a harmadik verziót is szeretem, amikor én intézem el õt úgy, hogy tudom, mi a dolgom. :)
Mikor milyen kedvem van.. Valamikor az a jobb, ha lassan elhúzva szeretkezünk, valamikor meg az, ha vad a szex. 21/L
Mikor hogy.
Sado-mazo semmi más
mikor mi :)
A második. Nekem valahogy hiányzik az agyamból a szexet és az érzelmeket összekötõ sejtcsoport :D
mindkettõt, de ha választani kellene, akkor az utóbbira szavaznék... jobban felizgat, ha vadabban csináljuk :)
oh ha lenne a kettõ együtt :P amikor vadul szeretkezel valakivel :D

Iskolakezdésnél mik azok a dolgok, amiket be kell szerezni? Gondolok itt pl. ceruza, toll, füzetek, de konkrétan mik azok?

Legjobb válasz: A tanárok tankönyvosztásnál, de legkésõbb évnyitón mindig leadják az aktuális füzetcsomag igényüket, illetve alsóban közlik a pluszban beszerzendõ dolgok listáját is: piros-kék ceruza, dobókocka, mûanyag óra stb. Oda fogják adni, hogy mik a saját követelményeik.

A tanárok tankönyvosztásnál, de legkésõbb évnyitón mindig leadják az aktuális füzetcsomag igényüket, illetve alsóban közlik a pluszban beszerzendõ dolgok listáját is: piros-kék ceruza, dobókocka, mûanyag óra stb. Oda fogják adni, hogy mik a saját követelményeik.
A kérdező hozzászólása: Értem, köszönöm!
Most kezdjük mi is az elsõt.Nekünk a tanító néni a beiratkozáskor ideadta a listát.Ti is biztos fogtok kapni.
A kérdező hozzászólása: Akkor gondolom igen. :) Köszi szépen!

Mitől jó, egy komoly kapcsolat? Melyek azok a dolgok, amik pozitív és mik azok amik negatív irányba mozdíthatják el a dolgokat?

Én egy 24 éves srác vagyok. A barátnőm 18. Sok csajom volt, napokig, esetleg hetekig, de ő nekem az első, akire tényleg barátnőként tekintek. Soha nem érdekeltek hosszú távon a lányok, mindig csak a szex vonzott, és ha éppen olyan kedvem volt, legyen mellettem valaki. Most viszont életemben először szerelmes vagyok. :O Nagyon fontos nekem ez a lány. Legszívesebben állandóan csak vele lennék, és iszonyat rossz kedvem van, ha nem vagyunk együtt. Egy hónapja tart ez a dolog. Soha nem volt még "komoly" kapcsolatom. Tanácsokat szeretnék kérni, hogy ez hogy működik!? :D Mitől jó egy ilyen kapcsolat? Mik az egészséges határok? Hányszor keressem egy nap? Hányszor akarjak találkozni? Engedjek e mindig neki ha látni akar? Vagy néha azért mondjak nemet is? Az a baj, hogy sohasem volt még fontos számomra egy lány sem. Még új nekem ez a helyzet. Mit és hogyan tegyek?

Legjobb válasz: komoly?? inkább úgy fogalmaznék, hogy "ragaszkodás" mennyire ragaszkodunk mennyire fontos nekünk a másik és mit jelent az h szeretjük, hogyan szeretjük! Amúgy minden kapcsolatban kell teret hagyni a másiknak szabadságot! Nem szabad görcsösen ragaszkodni a másikhoz..mert az semmi jót nem hoz végül.... És nem attól komoly egy kapcsolat h minden nap 20x elmondjuk h "szeretlek" mert annál jobban értékét veszti! Nem szavakkal kell kimutatni h mit érzünk, azt éreztetni kell, és éreznie kell magától a másiknak h mennyire sokat jelent nekünk!

komoly?? inkább úgy fogalmaznék, hogy "ragaszkodás" mennyire ragaszkodunk mennyire fontos nekünk a másik és mit jelent az h szeretjük, hogyan szeretjük! Amúgy minden kapcsolatban kell teret hagyni a másiknak szabadságot! Nem szabad görcsösen ragaszkodni a másikhoz..mert az semmi jót nem hoz végül.... És nem attól komoly egy kapcsolat h minden nap 20x elmondjuk h "szeretlek" mert annál jobban értékét veszti! Nem szavakkal kell kimutatni h mit érzünk, azt éreztetni kell, és éreznie kell magától a másiknak h mennyire sokat jelent nekünk!
Mindig emlékezz arra, hogyha valami elromlik, azt nem eldobni kell, hanem megjavítani. Lesznek alkalmak, amikor majd megbántjátok egymást, de így kerek az egész. Csak annyit engedj meg magadnak vele szemben, ami tõle jól esne, legalábbis nem bántana. Emellett, jó ha belátod, egy kapcsolat szabályait mindig az adott két fél írja. Nem várhatod, hogy mi megmondjuk, mik a határok. Ha így történne, az nem a te, hanem a mi kapcsolatunk lenne. Vannak olyanok, akik szeretik a citromtortát és vannak akik nem. Ha te nem szereted, de én állítom, hogy a világ legfinomabb sütije, te akkor sem szereted meg. Az egyik párnak bejön valami, a másiknak nem. Csak kettõtökön múlik, hogy mi az elég. Viszont a fenti kettõ tényleg jó tanács, én is az egyik legjobb barátomtól hallottam, öt éve vagyunk együtt a párommal és napról napra jobban szeretem, pillanatról pillanatra szeretek belé újra.
na 2-eske is jót írt! :)
A kérdező hozzászólása: ... köszönöm szépen a válaszokat, mindegyik hasznos... és tetszik!!! Na igen ilyenekre gondoltam... ezekbõl azért sokat lehet tanulni egy magamfajta amatõrnek! :D ... jöhetnek még ilyenek!!!
Remélem, most is boldog kapcsolatban élsz, és most már sokkal tapasztaltabb vagy. Talán még azt írnám le, hogy nem a mennyiség a fontos, hanem a minõség (hiába találkoztok naponta tízszer, ha zsörtölõdtök, görcsösség van, és lehet, hogy egy hétig, vagy hónapokig kénytelenek vagytok egymás társaságát hiányolni, hogy egy órát láthassátok egymást, és akkor megszûnik a külvilág, és csak ti vagytok. Azt tartom nagyon fontosnak, hogy mindent meg tudjatok beszélni, ne kerüljétek a konfliktusokat, hanem amikor valami nem tetszik, valamire vágytok, szépen meg tudjátok fogalmazni, mielõtt még a sok kicsi feszültség összeadódna, és elmérgesedne a kapcsolat. Rengeteg kapcsolatnak ez a veszte. Fontos, a figyelem, de nem csak a másikra, hanem önmagunkra is. A kompromisszum se mindig ideális megoldás (bár erre sokan felszisszennek) de gondolj arra, hogy valaki az édes fehér bort szereti, valaki meg a száraz vöröset, a kompromisszum a száraz fehér végül senkinek sem ízlene, szóval valami konstruktív vitáknak mindig van helye. Sok türelem kell, bizalom, és önbizalom, önismeret, és a másik ismerete, és rengeteg mindent kell egymásnak megbocsájtani, hibákat elfelejteni (nem helyes, hogy valamit húsz év múlva is egymás fejéhez vágnak az emberek). Idõnként kell a kikapcsolódás, környezetváltozás, mert elfásul az ember. Még ha semmi pénzetek sincs, egy kirándulást, vagy piknikezést a város szélén meg lehet ejteni. Apró figyelmességek, és lehet ám súgni is, hogy te milyen figyelmességre vágysz, ha a másik nem tudná magától. lehetnek kis meglepetések, szellemes/szerelmes üzenetek a másik ruhazsebében, csoki a cipõben - nem csak mikuláskor... fontos, hogy egymás örömét keressék. És fontos a felelõsség is, hogy tudja a két fél, hogy mindenben számíthat a másikra: jóban, rosszban. Hirtelen ennyi jutott az eszembe. Ha kérsz a bölcsek kövébõl egy fõzetet, délután 14.00-tól 16.00-ig veszem fel a rendelést. Elõtte azonban zöld kezet kérek, a többit utólag. :)

Ha újra kezdhetnétek az életeteket mit tanulnátok? Mit dolgot dolgoznátok? Mi az ami a legjobban keres? Amivel a legjobban el lehet helyezkedni? Vagy mit tennétek munkatéren?

Legjobb válasz: 17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.

17 vagyok, így még nem sok mindent éltem át, de ha megmaradna az eddigi tudásom az életemrõl és mindenrõl, akkor bizony vannak dolgok, amiket másképp csinálnék.
21 vagyok. Ha újrakezdhetném akkor kihisztiztem volna az osztályugrást. Anyumék rákérdeztek általánosban, de a tanárok szerint hiába okos voltam meg kiemelkedtem az osztályból, fizikailag kicsi voltam, a legalacsonyabb és a legfiatalabb úgyhogy nem ajánlották az osztályugrást. Zeneiskolában és matektanodában 2 évvel idõsebbekkel voltam. Vagy gimiben le kellett volna tennem elõre az osztályozóvizsgákat. 10.-tõl szakmát szereztem volna ez egészségügyben: ápolónõit érettségi után 1 évet kihagytam volna és külföldön dolgoztam volna hogy pénzt gyûjtsek miközben online top up diplomát csináltam volna a regisztrált nõvér képesítésembõl és utána külföldre is jelentkeztem volna 4éves orvosi egyetemre pénzem lett volna már rá, minden képesítésem meglett volna most úgy állok hogy 21 évesen csinálom ezt :D persze gyerekfejjel még nem gondolod át ennyire ezeket a dolgokat, volt tervem, csak a pénz közbeszólt, a szüleim nem tudják finanszírozni a sulim, azt hogy én nem otthopn eszem, mert olyan az órarendem, a könyveim, mindent... úgyhogy elegem lett ebbõl és megcsinálom magam. csak az idõt sajnálom... annyi fáj hogy úgy érzem a tavalyi depresszióm elvett az életembõl egy rakat idõt... de mindegy, leckének jó volt...

Lányok, hölgyek! Mit szerettek a szexben, ha mit tesznek veletek? Nem az általános dolgokra gondolok, hanem különlegesebb, érdekesebb dolgokra. Mi az ami megborzongat, ami nagyon felhúz, stb.

Legjobb válasz: Hmm engem felizgat ha elõjáték közben ugy lefog kicsit, és ha érzem rajta hogy majd meg õrül, hogy megkaphasson^^

Hmm engem felizgat ha elõjáték közben ugy lefog kicsit, és ha érzem rajta hogy majd meg õrül, hogy megkaphasson^^
én is azt szeretem, ha látom rajta , hogy mennyire kíván.az én barátom pl.olyan erõsen magához szorít, hogy utána 3 napig fáj az oldalam:) és ahogy rám néz:Dattól nagyon beindulok:)
ha rászarnak a fülcimpámra
mintha megerõszakolna
én a kõkemény vad szexet szeretem!Illetve felizgat ha tudom, h ajtóstul rontunk neki:) )). És attól indulok be a legjobban ha simogat és lassan csókolgat mindenfele aztán kinyal..ahhhh
ha kiközöt.és néha "durvábban" ér hozzám.azért megõrülök.azt is szeretem ha a szememet is bekötözi.ahww.*-* egyébként legtöbbször gyengéd szexre vágyom.:)
Én azt, ha nyögdécsel, nem tudom miért... :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!