Találatok a következő kifejezésre: Mik az zavarok hátterében álló lehetséges okok (1 db)

Mik az organikus zavarok hátterében álló lehetséges okok?

Legjobb válasz: pl. személyiségváltozás, emlékezetzavar

pl. személyiségváltozás, emlékezetzavar
Pontosítani kellene a kérdést, mert így értelmezhetetlen. Milyen szerv, szervrendszer zavaraira vagy kíváncsi? Ha a "pedagógiás" kérdés is a tiéd, akkor innen tudsz ötleteket meríteni. ( Ne riadj meg az elejétõl, olvasd végig. Sok az átfedés. ) http://www.sote.hu/download/inst45/drtariskapeter2007.pdf
mit tudom en...kerdezzzzz vlmi maast


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Anna édesapja és édesanyja együtt 70 évesek. Az édesapa ma kétszer annyi idős, mint az édesanyja volt akkor, amikor az édesapa annyi idős volt, mint az édesanya most. Hány évesek Anna szülei?

Már nagyon rég óta gondolkodom ezen a feladaton és egyszerűén nem bírom megoldani. Valaki tudna nekem segíteni, elmagyarázni? előre is köszönöm :)

3

Ha egy vezetéknek csökkentem a keresztmetszetét miért növekszik az ellenállása?

Azonos áramerősség mellett két különböző keresztmetszetű vezetéknek eltérő az ellenállása, de mi váltja ezt ki? Tudnátok esetleg valaminek az analógiájára elmagyarázni?Pl. csővezetéké.

5

Kheopsz egyiptomi fáraó olyan négyzetes gúla alakú piramist építtetett, amelynek magassága 144 m, alaplapja 230 m oldalú négyzet. Milyen hosszú a gúla oldaléle és oldallapjainak magassága?

Nem tudom hogy ezeket hogy kell kiszámolni szóval valaki érthetően mezei nyelven magyarázza el nekem kérlek titeket. És képletnél pontosan írjátok le hogy melyik betű mit jelöl kérlek! Köszönöm!

1

Szeretnék példákat keresni az Izoter, Izochor és az Izobár állapotváltozásra. Segitenétek?

1

74LS11 IC. "AND logikai kapu. " Létezik az alant leírt jelenség?

A gyártó adatlapja szerint ez egy 3-szor hárombemenetes ÉS logikai kapu. A "gondom", hogy a bekötetlen bemenetek mellett a kiememet 1. Ha a bemenetek bármelyikét földre kötöm, a kimenet 0... de ez egy AND kapu, nem NAND.

Eddig úgy tudtam, hogy ha a bemenetekre feladom az 5 voltot, akkor jelenik meg a kimeneten az öt volt. Itt mégsincs így, és nem értem, hogy miért.

6

Milyen nyíregyházi átlagos gimik vannak?

szabolcsi vagyok,de nagyobb városba szeretnék menni továbbtanulni,érdekelne hogy milyen gimik vannak. ne legyen irtó nehéz, 4,1 az átlagom,de azért legyen színvonalas. ha van 4 éves angol az nem lenne gond. köszönöm!

1

Laboratóriumi eszközoket hogyan mossák el, ha veszélyes vagy környezetszennyező anyagokat állítottak elő vagy keletkezett melléktermékként. Ezek hova kerülnek?

Otthon kísérletezgetnék érettségire gyakorolván és amúgy is érdekel :)

4

Voyager-2 elhagyta a Naprendszert?

Vajon meddig működhet még, és milyen távolságig vehetjük a jeleit?

1

Lehet e osztója a nulla a természetes számoknak, vagy csak saját magának?

8

Kombinatorika, mondatok tagadása, 9. o. - El tudnátok magyarázni?

Sziasztok! Lehet, hogy bennem a hiba, lehet, hogy nem, de akkor sem látom benne a logikát. 9. osztályos vagyok, és a többiek mind élnek az órán, versenyeznek, hogy ők mondhassák a tagadást, én meg ott ülök csöndben, és olyan ciki, hogy nem igaz. (Ilyesmikre gondolok, hogy ,,Van olyan ember, aki legalább 15 nyelven beszél.'')

Kérlek, rendes válaszokat írjatok, ne olyat, hogy ,,Hogy lehetsz ennyire hülye, te segg??'', mert azt már hallottam eleget, bár bizonyítható, hogy 130 IQ-m van. Ebben valahogy mégsem látok semmi logikát.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!