Találatok a következő kifejezésre: Mik az zavarok (561 db)

Zavar valami a párodban? Külsőleg vagy akár belsőleg? Mi az, amin már nem lehet túllépni?

Legjobb válasz: Senki sem tökéletes, és idõvel mindenki rájön arra, hogy két ember közös életében nincs olyan, hogy 100% önmegvalósítás. Aki nem akar sajt magából feladni dolgokat, az költözzön lakatlam szigetre. Ennek fényében miondom, hogy van a feleségemben olyan, ami olykor zavar, és nyilván bennem is van, ami õt zavarja. Mi így szeretjük egymást. Ha nem lehetne túllépni a dolgain, akkor nem vettem volna feleségül - de idõvel az ember megtanul, hogy is mondjam, "nagyobbat lépni". :)

Senki sem tökéletes, és idõvel mindenki rájön arra, hogy két ember közös életében nincs olyan, hogy 100% önmegvalósítás. Aki nem akar sajt magából feladni dolgokat, az költözzön lakatlam szigetre. Ennek fényében miondom, hogy van a feleségemben olyan, ami olykor zavar, és nyilván bennem is van, ami õt zavarja. Mi így szeretjük egymást. Ha nem lehetne túllépni a dolgain, akkor nem vettem volna feleségül - de idõvel az ember megtanul, hogy is mondjam, "nagyobbat lépni". :)
Semmi nem zavar benne. Egyszerûen imádom! Talán ha egyszer fogná magát és odakakilna a szoba közepére, azon már lehet, hogy nem tudnék túllépni :)
Uccsónak +1, 187cm 100 kg itt is, nem mondom hogy kigyúrt állat vagyok, de nem fekszem rá a nõre, hanem tartom magam, mert hát én se szívesen tartanék egy másfélszer akkora testet ha épp élvezni akarnék...
23:33-nak! A barátod tényleg nem lehet valami nagy ember és az általad leírtak alapján csak a zsírt szedett fel magára, ha olyan gyenge, hogy még magát sem bírja megtartani szex közben! Ha nem bír fogyni, küldd el konditerembe, ott izmosodni og és kicsit átalakul a testkompozíciója, még felesleggel is sokkal jobban fog kinézni! Én 100kg vagyok (mondjuk ehhez 190cm is), és még nem nyomtam össze senkit sem.
Nagyon zavar a páromban hogy miota együtt élünk egyszerüen csak parancsolgat és egy percre nem ér rá velem foglalkozni vagy beszélni... .. ..
Halom dolgok amik zavarnak!De énsem vagyok tökéletes...szóval megmondom neki hogy mi zavar engem...aztán ha akar változtat rajta ha nem belenyugodok...az élet fiaim nem errõl szól...nem azért jöttünk a világra hogy más emberbe keressük a hibát...hanem hogy lelkünk fejlõdjön...és minden olyat kipróbáljunk amit még nem próbáltunk(nem arra értem hogy minden ami mozog megkeféljünk)!Biztos vagyok benne, hogy legalább 100000 ember van a 111111ember közül akik még nem fürödtek együtt a párjukkal egy hatalmas csupahabfürdõs kádba!Közbe bort illetve pezsgõt szûrtyölgetni...hmmm...
ha vmi a külsejében zavar, akkor nem kell vele együtt lenned. hisz az az alap, h akit szeretsz, az a legszebb, még ha egyébként nem is olyan helyes, te annak látod. a belsõ az más kérdés, de ott is lehet kompromisszumokat kötni. azon lehet változtatni. a külsõn nem nagyon. akkor nem lehet túllépni egy rossz tulajdonságon, ha az ellenem fordul, és nekem hátrányom lesz belõle. persze vannak olyan nõk, akik ezt jól tûrik (pl. anyukám:S), de én biztos vagyok benne, h engem sem elnyomni, sem megalázni, sem folyton bántani nem fog senki, mert akkor már nem az én párom lesz az illetõ.
Nagyon zavar, hogy amióta együtt vagyunk a párommal(5 éve) közel 30-35 kg-ot hízott. Most 90 kiló és én 48 vagyok. Utálom, hogy ha szexnél õ van felül, akkor majd összenyom, meg összeragad a hasunk..... Hiába mondtam neki, hogy ez nem jó, õ azt mondja, hogy így tetszik magának. Hatalmas egója van. Néha belekezd 1-1 fogyókúrába amit esetleg 2 napig csinál. De általában azt mondja, hogy holnap kezdi a fogyókúrát....Mindig holnap....
Nagyon zavar az, hogy nem ad a kulsejere.Addig jar egy ruhaban, amig az le nem szakad rola.Azonkivul elhizott, amiota egyutt vagyunk.Tovabba egy ideje borzasztoan csamcsog eves kozben, eves utan meg folyton piszkalja a fogait, pedig megigerte, hogy elmegy fogaszhoz.De nem teszi, valoszinu arra var, hogy elmenjek en helyette.(sajat erdekeben kellene elsosorban)
"Nagyon zavar, hogy amióta együtt vagyunk a párommal(5 éve) közel 30-35 kg-ot hízott. Most 90 kiló és én 48 vagyok." Hû. Szóval elõtte 55-60 kilo volt? Kemény :O Mekkora izom ember lehetett, igazi pipaszár végtagokkal. Ez ám a férfi... Eddig mindenen túl tudtam lépni, ha valamin nem tudsz akkor már nem a párod :) Amúgy nem lehet vele vitázni, mert olyan nagyon okos...
Külsõ tökéletes, belsõ tökéletes, csak csikis a nyaka.De csak néha, de azért zavar, h hha meg akarom csókolni a nyakát elhúzódik, h csikis.(:
Nem zavar benne semmi! Persze nálunk is vannak apróbb viták... Hogy ilyen meg olyan vagy... De ezek csak idegbõl vannak és 5 perc alatt túl lépünk rajtunk! Õ szinte semmit sem változott, én híztam kb. 3-4 kg-ot, de nem zavarja! Sõt, szerinte kis aranyos nõies lettem! =) [ 15 hónapja vagyunk Együtt ] 17/L
Elõzõ: Én vagyok az elsõ, és pasi. Írtam is, hogy feleségem van. :)
Erdekes, hogy pasi reszerol valaszt nem olvashattunk.. vajon mi az oka?
A kérdező hozzászólása: 15:07 Ugyanígy voltam vele én is. Most már jó pasi. :S
12:39-nek, elég gáz hogy a barátod így elhagyja magát, elõzõ hsz-ben(09:30) nem bántani akartalak, inkább segíteni. Ha szeretném a barátnõmet, ha nem is mindenben de megpróbálnék a kedvére tenni. Szrintem mondd neki, hogy ha nem változtat kicsit, akkor elhagyod (még ha szereted is és nem tennéd meg, kicsit ráijesztesz legalább), bár így benne van a pakliban, hogy felszínesnek tart. 22/F
Küldd zsirleszivásra...amugy ha szakitanál vele tutira lefogyna 1év alatt 70 kilora:Dlegalább 1000ilyen esetet ismerek...
12.21: a barátom 60kg és 170 centi, szép, izmos felsõteste és lába van, jár rendszeresen edzeni és igenis pasi! de még milyen!
23:33-as vagyok. Ma ráállítottam a párom a mérlegre és már 95 kg... :( Lehet, hogy picit sokat mondtam a 30-35 kg-al, lehet, hogy csak 25-öt szedett fel. Megismerkedésünkkor nem állítottam rá a mérlegre, csak saját bevallása alapján írtam a 60 kg-ot. Lehet, hogy 65, vagy az körül volt nem tudom. A lényeg abban van, hogy összenyom, de nem próbál semmit az ellen, hogy ne hízzon tovább. Tartózkodik minden féle testmozgástól, konditermeket nagy ívben elkerüli. Ha elmegyünk barátokkal teniszezni õ inkább csak a kispadon üldögél. Nem is arányosan hízott, mert csak a feneke és a hasa nõtt meg hatalmasra. Szerintem a 172 cm-es magasságához nem jó ez a 95 kg. Szeretem így is, rossz nézni a 4-5 éves képeket. Meg sem ismerem rajtuk. Már szexelni sem akarok vele, mert tudom, hogy bárhogy csináljuk kényelmetlen, vagy összenyom, arról nem is beszélve, hogy patakokban ömlik róla az izzadtság. Régen nem ilyen volt....
Nem azért hurrogtuk le, mert a külsõ nem számít és egyéb liberális maszlag, hanem mert 60 kiloval egy pasi nem pasi.
A kérdező hozzászólása: 23:33-ast nagyon lehurrogtátok, pedig igaza van! Egy idõ után egyesek elkezdik elhanyagolni magukat, mondván "nálam úgysem talál jobbat, úgysem csalna meg...stb" Volt egy barátom, aki megismerkedésünkkkor 80 kg volt (már akkor is volt rajta felesleg), majd felcsúszott 100 kg-ra, de mikor én felszedtem 1-2 kgt, egybõl ment a beszólogatás, hogy csak nem terhes vagyok... Egyébként, nem azon van a hangsúly, hogy egy idõ után már csak az egykori önmaga árnyéka a párunk, hanem hogy a másiktól viszont elvárja, hogy tökéletes legyen.
15:07 Ami elmúlt nemkell visszasirni!!!:DAjánlom neked hogy te csak tartsd a kondit a pasid meg szeresd!!!Ha õ elfogadja magát olyannak amien fogadd el te is!Esetleg probálkozz valami extrém programokkal...vidd el bungi jumpingozni...hátha ledob magáról pár kilót:) )VICCELTEM...mindenképp probáld hogy sokat mozogjon, menjetek uszodába, teniszezni, korcsojázni, kutyát sétáltatni...és mond meg neki hogy ha nem fog lefogyni elfogod hagyni(de ne gondold komolyan), mert lassan oda juttatok hogy kezded õt szégyelni!:) Vagy csináltass egy béltisztitókúrát vele, hadd lássa mi van oda belül a sok egeszsegtelen kajától...elfog menni az étvágya...!

Van egy kutyám, amit a hátsó szomszédom nem szeret mivel az én elökertemre néz az ablakja és zavarja az ugatása és föleg, hogy az elökertbe piszkol! Mit tegyek?

Legjobb válasz: Hát meg kell tanítani a kutyának, hogy nem szabad ugatni. Tanítsd meg neki, hogy este ne ugasson akkor gondolom a szomszédot már kevésbé fogja zavarni. Miért zavarja az hogy az elõkertbe piszkol a kutya? Mi a pontos kifogása ez ellen?

Hát meg kell tanítani a kutyának, hogy nem szabad ugatni. Tanítsd meg neki, hogy este ne ugasson akkor gondolom a szomszédot már kevésbé fogja zavarni. Miért zavarja az hogy az elõkertbe piszkol a kutya? Mi a pontos kifogása ez ellen?
Az attól függ, a kutyával szeretnél tenni valamit, vagy a szomszéddal? Mert utóbbibvan nem sokat segíthetünk, mondd el neki, hogy a kutya fõbb tulajdonságai közé tartozik, hogy ugat és van bélmûködése, és - még mielõtt azon is meglepõdik - szõre is van, ami néha hullik. Aztán vagy bejön, vagy nem. A kutyával kapcsolatban pedig ez elég kevés információ. Milyen fajta, mennyi idõs, milyen nemû, mennyit és hogyan foglalkozol vele? Pontosan mit szeretnél elérni, hogy ne ugasson, vagy hogy ne kakáljon? :D
Saját kertedben oda piszkol a kutya ahová akar , senkinek sincs köze a dologhoz... Ugatásról nem sokat írtál , de ha este is ugat a kutya akkor a szomszédodnak adok igazat, én is utálom ha a szomszéd kutyája megállás nélkül ugat a semmire este mikor pihennék. bár sikerült elérnem hogy ha rászólok a kutyára abbahagyja az ugatást.

Mindkét nemhez! Mi az amivel nem vagytok elégedettek a testekkel kapcsolatban, mi zavar, mit nem tudtok elfogadni illetve min változtatnátok ha lehetne? Van aki nem szereti a testét, vagy a teste miatt önmagát?

Ha tudjátok a korotokat is írjátok oda,köszi.

Legjobb válasz: Én meg vagyok elégedve magammal, igazából csak pár kg-t fogynék, de nem érzem magam rosszul attól se, hogy rajtam van. Amivel nagy problémám van, hogy nagyon száraz a bõröm és elviselhetetlenül tud viszketni néha (voltam vele orvosnál már), de ez nem látszik, így ilyen szempontból nem zavar. Ha lehetne, egyedül csak ezen változtatnék. 20/L

Én meg vagyok elégedve magammal, igazából csak pár kg-t fogynék, de nem érzem magam rosszul attól se, hogy rajtam van. Amivel nagy problémám van, hogy nagyon száraz a bõröm és elviselhetetlenül tud viszketni néha (voltam vele orvosnál már), de ez nem látszik, így ilyen szempontból nem zavar. Ha lehetne, egyedül csak ezen változtatnék. 20/L
A kérdező hozzászólása: Nekem sok bõrhibám van az zavar nagyon, amin talán csak lézerrel lehetne segíteni és pénzem sose lesz rá és sajnos ha gyereket akarnék átörökíteném, ezért nem is akarok, mert nekem ez a hibám sok gátat szabott.
Hízni, és nagyobb melleket, de valószínû hogy plasztika lesz velük mert annyira idegesít. 18L
Egy balesetben megégtem ez bizony már nem fog elmúlni és míg állandóan csúfoltak hát nem volt valami jó érzés mai napig nem fogadtam el magam általában csak sötét ruhában járok! Szóval jó lenne valami idõutazó gép vagy valami na de ne álmodozzunk! A sulyommal nincs bajom a magasságommal már igen csak 156cm vagyok, de emiatt nem leszek öngyilkos elfogadtam és kész ezt az öngyi dolgot azért írtam mert már láttam egy ilyen kérdést, h valaki emiatt megakarja ölni magát hát nevetséges! Amikor pedig nõi problémám van nagyon csúnya lesz az arcom nos annak se örülök kifejezetten!
fogyhatnék egy 5-6 kilo 8de folyamatosan tornázok rá nagyon kicsik a melleim, annyira zavar 17/L
19:01 hez . 20/F
án nem vagyok magammal megelégedve.. folyamatosan edzek és jó kondiban próbálom magam tartani.. próbálok felépiteni egy megfelelõ nagyságu izomzatot ami már több mitn 1 éve tart és még szerintem 3 év kell hgoy elérjem és utánna életem végéig edzeni kell hogy tarthassam.. az zavar hogy az emger természeténél fogva a leglustább állat.. inteligenciáját tekintve pedig önelégült makacs jószág.. ezeket a tulajdonságokat próbálom magamban helyrehozni többé kevésbé mindenki máshoz hasonlóan..
A kérdező hozzászólása: Ezzel egyetértek, de én ha valaki elégedettlen magával akkor megszoktam védeni, hogy úgyan már.Bár sajna én sose tudtam magam elfogadni, így a gyerekvállalásról is lemondtam. Egyébéként duci is lehet szép, csak a megfelelõ ruhákat kell megtalálnia és elfogadnia magát, sexisnek kell éreznie magát.
*hasas hapsik* javítás.
Szerintem a nõnél is lehet szexi és a pasinak is ciki. Nekem nem tetszenek a hasa hapsik, fõleg, ha hozzá pipaszár láb dukál....
A kérdező hozzászólása: á, értem, remélem sikerül megfelelõ krémet találnod, súly felesleg az nálam is van a hasamon dolgozok rajta, de kevés sikerrel, ez csajnál cikibb, pasinál még sexi is lehet.
A kérdező hozzászólása: Mi okoz gátlást esetleg bennetek?
Mindenkinek van hibája, még annak is aki azt hiszi magáról hogy tökéletes.
Szerintem cuki
Get the London look !
Szia csámpika! Fotózd le a lábaidat, és mutasd meg. :-)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! :D Most egyben a csámpaságra is válaszoltatok, bagy csak a fogakra?
Dehogy zavar.. Senki sem tökéletes!! Még jó is lehet ;) 17/F
Nekem is van egy kis rés a 2 elsõ fogam között, de eddig csak pozitív visszajelzéseket kaptam miatta (pl. cuki). :D (Tudom, hogy fiúknak szólt, én meg lány vagyok, de azért válaszoltam.)
Csukott szájjal is tud csulázni.
Mind kettõ orvosolható ;)
kééépek, kééépek! Anélkül honnan tudjuk, hogy mire gondolsz?
Nekem bejönne a csámpás foghíjas. :-) Csak szép legyen a mosolya. :-D

A beilleszkedési zavarnak mi az angol megfelelője, azt akarom mondani, hogy beilleszkedési zavarral küzd?

Nem találtam semmit erről. Csak annyit tudok, hogy zavar az disorder.

Legjobb válasz: Olyan van, hogy 'adjustment disorder', de ez jóval tágabb fogalom, és elég súlyos eset: http://en.wikipedia.org/wiki/Adjustment_disorder Ha arra gondolsz, hogy közösségbe / társadalomba nem, vagy nehezen illeszkedik be valaki, erre használják pl. ezeket: have / face (social) adaptation difficulties / problems have / face (social) integration difficulties / problems Köznyelvben gyakorlatilag felcserélhetõek, de ha szakszöveghez kell, akkor olvass utána, hogy melyik pontosan micsoda.

Olyan van, hogy 'adjustment disorder', de ez jóval tágabb fogalom, és elég súlyos eset: http://en.wikipedia.org/wiki/Adjustment_disorder Ha arra gondolsz, hogy közösségbe / társadalomba nem, vagy nehezen illeszkedik be valaki, erre használják pl. ezeket: have / face (social) adaptation difficulties / problems have / face (social) integration difficulties / problems Köznyelvben gyakorlatilag felcserélhetõek, de ha szakszöveghez kell, akkor olvass utána, hogy melyik pontosan micsoda.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Igen, közösségbe való beilleszkedés, tehát az elsõ pont a legmegfelelõbb.

Amikor a barátnőmmel vagyok (akár fekszünk egymás mellett, akár csak az utcán csókolózunk) mindig ilyen átlátszó, nyálkás cucc folyik a makkomból. Pár cseppnyi, de zavar hogy nem tudom mi az? !? !? ! És barátnőmnek zavaró lehet ha esetleg játszik vele.

Mi lehet ez és mit lehetne tenni ellene?!? Csak értelmes válaszokat kérnék!!! Köszönöm ;) Mint kiderült FÉRFI vagyok (csak hogy a félreértéseket elkerüljük. A dokinő meg kilőve már voltam és nem mondott semmi értelmeset.

Legjobb válasz: Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!

Hány éves vagy bakker??? Elõváladék?!
Semmit nem lehet, ez normális reakció .A sexuális izgalom váltja ki .Inkább örülj hogy így van ez, még akkor is ha zavarónak tûnik .Ami jön, az az elõ nedv .
1 es.ez független a z életkortól .Ha már dolgoznak a nemi szervek , akkor már azok a mirigyek is dolgoznak , amelyek ezt termelik.Járatlanok kedvéért, Cowper mirigyek .
Szerintem ez a Smegma. Nézd meg Wikipédián.
Te hány éves vagy? Bioszra sose jártál, vagy mi a jó franc? Tök normális dolog, elõváladéknak hívják. Azért van, hogy megkönnyítse a behatolást... Jézusom. Ennyi ésszel még remélem nem szexelsz.
A kérdező hozzászólása: 16 vagyok és jártam biosz órára.... de nem mindenki olyan okos mint te...
"A dokinõ meg kilõve már voltam és nem mondott semmi értelmeset." ORVOS(!) és nem hallott még arról hogy elõváladék... Én a helyedben soha többet nem mennék el hozzá, bármilyen panaszom is legyen.
Azt nem írod hogy utána dugtok vagy nincs semmi.Az a gáz ha elmarad a szex .
Vágycseppek, és a nõnek hatszázezerszer ennyi van hüvelyváladékból, amikor csókolózik.:)

Miért alakulnak ki az önértékelési zavarok? Mi az anorexia? Látszik az emberen, ha anorexiás?

Teljesen tisztában vagyok a kérdésekkel, de szeretném megtudni, hogy mások erről hogy gondolkoznak. A válaszokat előre is köszönöm!

Legjobb válasz: Nem tudom , hogy érted az önértékelési zavarokat. Szerintem nagy mértékben az befolyásolja,hogy mennyit foglalkoznak ,illetve csúfolódnak az emberrel. Azért alakulhatnak ki , mert az illetõ túl sok gúnyolódást kap , ami miatt az a kép , amit magáról lát , felfordulhat.. Az anorexia egy betegség. Látszik , hiszen akár mennyit eszik , nem hízik , vagy nem eszik egyáltalán , és csontsovány.

Nem tudom , hogy érted az önértékelési zavarokat. Szerintem nagy mértékben az befolyásolja, hogy mennyit foglalkoznak , illetve csúfolódnak az emberrel. Azért alakulhatnak ki , mert az illetõ túl sok gúnyolódást kap , ami miatt az a kép , amit magáról lát , felfordulhat.. Az anorexia egy betegség. Látszik , hiszen akár mennyit eszik , nem hízik , vagy nem eszik egyáltalán , és csontsovány.
aki még nem sovány, az is lehet anorexiás! mennyi buta, tudatlan ember ír válaszokat, te jóisten.... -.-
A kérdező hozzászólása: Én úgy mondanám az önértékelési zavart másképp, hogy testkép zavar vagy önbizalomhiány, stb. Köszönöm a válaszod! :) Légyszi, még írjatok!!
Szerintem nem kell hozzá feltétlenül gúnyolódás. elegendõ, ha valaki gyermekkorában nem érzi (eléggé) a szülein, hogy feltétel nélkül szeretik és elfogadják. Ebbõl tudatalatti szinten már levonja azt a következtetést, hogy õ nem szerethetõ, amit már könnyen meg tud önmagának "ideologizálni" (pl. "biztos mert csúnya/buta/szerethetetlen, etc vagyok.") Aztán ez az állapot berögzül, ekkor jön a pszichológus, pszichiáter, kineziológus, stb. Tudtommal az anorexia táplálkozási zavar ami a testkép torzulásával jár. Ha jól tudom, akkor érdekes módon "csak" a saját testképünk torzulásával. Az anorexiás önmagát mindig túlsúlyosnak látja. És persze nem ugyanaz hogyha valaki egyszerûen csak keveset eszik és ha anorexiás. Nem hiszem hogy látszik. Vagyis a soványság látszik, igen, de nem mindenki anorexiás aki sovány. Én így látom. Erre gondoltál?
igen, látszik, ha valaki anorexiás. hiszen éppen errõl szól ez a betegség, az ember kórosan sovány, és nem veszi ezt észre, ennek ellenére is túlsúlyosnak érzi/látja magát. képek, hogy ez tényleg látszik: https://www.google.hu/search?q=anorexia&oe=utf-8&aq=t&rls=or..
A kérdező hozzászólása: Nagyon jók! Köszi!! :)

Téged zavar? Mi az oka?

Lányok/fiúk! Lányok: Titeket ért már olyan "meglepetés" hogy egy srác nem mert hozzád közeledni, mert bármennyire is jól néz ki, és jó pasi, ő dohányzik és úgy sem kellene neked...mert engem nemrégen ért ilyen, pedig engem nem zavar a cigi, sem szaga sem maga a cselekvés, és ezért szalasztottam volna el alkalmakat? Fiúk: Ti csináltatok már ilyet? Illetve az egy dolog hogy egy csaj cigizik az zavar. De kizáró ok lehet? Ez egy amolyan felmérés szóval szeretném ha komolyan vennétek :) Köszönöm előre is!

Legjobb válasz: Én dohányzok, de ha egy csaj dohányzik az már zavar.

Én dohányzok, de ha egy csaj dohányzik az már zavar.
engem nem érdekel cigizik e vagy sem 20 F én is dohányzom..
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat :)
eddig még nem volt dohányzó párom, én magam össze-vissza szívom csak, nem tudom a rendszeres dohányzó mennyire zavarna
én nem dohányzom, igazából nem zavar úgy konkrétan, de egy idõ után lehet hogy sok lenne, ha büdösen jönne be hozzám. a szájon keresztül érzik, cigi után szar megcsókolni egy dohányos nõt, de ha sok a pozitívum, akkor elnézzük :D alapból negatív szerintem mindenkinél a sárguló fog, a büdös haj, az, hogy hülye idegbeteg lesz, ha nem kapja meg az adagját, meg ha nincs pénze, majd neked kell venni szar cigit..:D
Én amikor dohányoztam még volt olyan fiú aki emiatt nem jött össze. Már elõre mondta hogy ez neki nagyon nem tetszik, aztán pár randi után közölte hogy bocs de ö neki ez nem fér bele, nagyon zavarja. Szive joga... Én meg nem szoktam volna le senki kedvéért. Most már engem is zavarna ha társat keresnék. Sokáig nem zavart a cigi füst, ennyi év után már egyre jobban.
Ja egyébként a férjem koca dohányos az egyáltalán nem zavar. Akkor cigizik ha társaságben vagyunk és valaki dohányzik, ha senki akkor neki sem jut eszébe.
Nem zavar, volt dohányzó és nemdohányzó barátnõm is (bár õ is rászokott), a mostani is dohányzik. Ez nem kizáró ok nálam. Viszont mikor reggel elszívja a fél dobozomat az idegesíteni szokott, mert nem szeretek kómásan boltbamenni. :)
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek ment a zöld kéz! Köszönöm nektek :)
engem nem zavarna
Nem zavar :) L/18
nem, nem (:
hát na most megdöbbentem nekem is van de soha senki nem kérdezte ez mért van kb úgy érintett ez most mindha kiderült volna hogy mindenkinek 3 füle van csak nekem van 2 õ
Nos azok a kis izék lényegében "szexuális segédeszközök" segitenek élvezhetöbbé tenni a szexet a másik fél számára, lehet, hogy vannak lányok akiknek nem jön be de a maradék 45% kb 30, 40%-al kissebb örömök okozására képesek!
nem zavar
nem dörzsöl, hanem olyan mintha nagyon apró kis golyócskák lennének a bõre alatt... nem tudom jobban megfogalmazni... gumiban tényleg nem érzed, de ha szopod... L/18
de h érzed? dörzsöl? és ez mitõl van, vagy ez h alakul ki? és nem mulik el? sztem ez nem akkora gond.. bár, én ilyenrõl nem is hallottam volna. de sztem én gumiban nem éreznék semmit ezekbõl a kis pöttyökbõl, szal nem lehet gond.. :)
lehet érezni... eddig 2 pasival feküdtem le, mindkettõé ilyen volt, nekem semmi bajom vele. L/18
ugggyan.. azokat észre se veszed.. nem??
Engem sem zavar!=) 18/l
hát nemvészes de én maradok annál a 45%-nál akinek nincs ;)
fujj
lol, Nekem is ilyen már kezdtem aggódni h baj van.De most megnyugodtam!:D Ty! 17/F
Engem nem zavar! 25/L
Engem zavar !! Szerintem nagyon undi:S 23/L

Titeket milyen kiegészítők/sminkek/ruhák idegesítenek, vagy zavarnak, ha egy lányon vagy barátnőtökön láttok? Mik azok a dolgok, amiktől a hátatokon futkároz a bőr?

Legjobb válasz: elöször is a böröm nem futkároz a hátamon..esetleg a hideg futkos töle ... másodszor ..ami zavar..pl..ha akkor medál van a láncán mint a feje..

elöször is a böröm nem futkároz a hátamon..esetleg a hideg futkos töle ... másodszor ..ami zavar..pl..ha akkor medál van a láncán mint a feje..
nem tudom, hogy a nagy szempilla miért undorító... nekem például alapból akkora szempilláim vannak, hogy ki se kell festenem és eddig minden pasinak tetszett meg a barátnõim is mindig azon vannak fent akadva, hogy mekkora pilláim vannak :)
F25 ös vagyok, és amondó, hogy az ember nem karácsonyfa. Szerintem minden bóvli, ami díszítésre való, értéktõl függetlenül. Szerintem nevetséges ez a divatolás az ékszerekkel, piercingekkel, tetoválásokkal akárhol is, akármilyen értelemben, nagyon mû, és értelmetlen.Ha tetszik valaki, akkor fõleg a teste miatt szeretem, és azért nem kell ilyen ratyi kiegészítõ turbózónak.Ha meg eleve nem tetszik az illetõ, akkor az ilyen kiegészítõk sem érnek el pozitiv hatást.Figyelemfelkeltésre szerintem nem nagy show, én soha életemben nem figyelem meg még egyetlen ékszert sem egy nõn, egyszerüen nem köt le.Kinézet testileg meg az öltözködés nálam a meghatározó.Azok fiszont nagyon. nem tetszenek a hajráfok sem. A sminkelés is csak ócska álca, ami mögé elbujnak, de fõleg a nem tul nõies arcvonású nõk, hogy nézzenek ki valahogy.Egyszer úgyis lekerül! Aztán meg jön a nemkívánt pofáraesés. Jobb felvállalni az arcot, mint smink mogé menekülni.Úgy nincs kínos meglepetés késöbbiekben. Idegesít, ha hosszú szép hajú volt, és egy rövid divatmajom agyonfestett, agyonfodrászolt béna frizurát csináltat, olyan mû. Szilikon és egyéb gagyiságokról nem is beszélek, gondolom alap, hogy förtelmes. Öltözködésben meg ami nekem nem tetszik, az az egymáshoz nem illõ szinek, túl férfias öltözködés, nem tetszenek a barna szinû nõi csizmák, én írtózom attol a színtõl. Ahogy a tucatholmik is átlagossá tehetik õket egy idõ után. Bár igaz mindenbõl van már sok, de vannak azok a nagyon fõ divatvonulatok, az unalmas. De ha jól áll, akkor elnézhetõ. Nem szeretem ha egy nõ ilyen közönbös átmeneti tinglitangli szinekben van, drapp, szürke, bézs, barna, rózsaszín. Én a határozott szineket szertem: Fekete, fehér, kék, piros. Az emg kimondottan irritál, ha egy nõ ilyen zsebkutyát hord magánál, borzasztó butalibás feeling, az ilyen képtelen létezni a kiskutya szaros segge nélkül még fontos helyen is.
mindenféle sminket utálok rajta hétköznapokon.. ha valahova megyünk akkor csak a púdert rühellem:S
A kérdező hozzászólása: vagyis hidegre gondoltamxD, csak összekevertem amitõl libabõrös leszel. Bocsi..remélem értettétek:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat!:)
Engem az zavar mikor magára keni az alapozót és persze hogy az meglátszik mert nem egyenletes, sokkal csúnyább tõle a bõre mint anélkül... nem is értem minek akkor? Aztán még ott vannak az óriási szempillák, na az egyenesen ocsmány.
Én lány vagyok, de ha szempillaspirált látok kiráz a hideg. Szeretem magam sminkelni, de ez az egy olyan, mintha vagdosnám a csuklóm. A szõr feláll a hátamon, ha a szempillámra kéne kennem azt a sz**rt. Ez nálam egy megmagyarázhatatlan, beteges dolog. Viszolygok tõle.
nekem futkoss ha meglátom a barátnõm bármilyen playboyos kiegészítõjét! Nekem nem tetszenek azok a marhaságok! Az olyan mint egy [email protected]ám! Õ igy is gyönyörû jó nõ!
hát azon én is meglepõdtem, hogy a hosszú szempilla undorító valakinek, bár nekem rövid van, de nem szeretem festegetni magam, a szemem így is tetszik másoknak :) (barátnõ, pasi) sose szoliztam, nekem hõfehér bõröm van, és szép tiszta, mint ap orcelán, nekem ez tetszik, olyan rockeres :) de azért nem vagyok kriptaszökevény, és szeretem ak ontrasztokat, pl világos bõrhöz sötétebb haj, kék szem, sötétebb szemkontúr, fekete ruhához lila vagy bordó kiegészítõ a csoki barna ruhák vagy smink nagyon szép tud lenni, akinek jól áll, és rövidebb haj is lehet szép, pl nekem a tépett frizura nagyon tetszik, vagy fekete hajba lila csíkok, a szép szemöldök az tuti, bár kinek mi a szép, nekem nem tetszik a kirajzolt, körív alakú, cérnavékony szemöldök, fõleg ha elüt a hajszíntõl. Meg ha világos hajú lányok feketére festik a hajukat, ronda ha lenõ, olyan mintha kopaszodna, mikor kopik, akkor meg ronda vöröses lesz a haj az orr karikáért sem vagyok oda, inkább legyen egy pötty, vagy semmi, a köldök piercing az szép tud lenni, de az arcot nem kell elrontani vele. Meg ha valaki kiemeli a szemét, akkor a száját már ne fesse agyon, fõleg a kontúrozott ajkak nem tetszenek, meg a Monroe piercing olyan mint egy szemölcs ami tetszik az az arcban gödör ha mosolyog valaki :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!