Találatok a következő kifejezésre: Mik az teherbeesésre ciszta (2 db)

Mik az esélyeim teherbeesésre ciszta után? Lehet valamivel ezt az esélyt növelni?

2 és fél éve volt a bal petefészkemben egy méretes ciszta,ami miatt majdnem az egész petefészkemet ki kellett venni (18 évesen).Most babát szeretnénk a férjemmel,abbahagytam a fogamzásgátlót 2 hónapja.Mennyi esélyem van és szerintetek van valami ami el?segíti a teherbeesést?

Legjobb válasz: Szia!! legyél nyugott!!!...nekem egy petefészkem van , mégis terhes lettem rövid idõ alatt....egyik hónapban az egyik, a másik hónapban a másik petefészek mûködik, ill. van tüszõrepedés!!Így semmi akadálya a teherbe esésnek!

Szia!! legyél nyugott!!!...nekem egy petefészkem van , mégis terhes lettem rövid idõ alatt....egyik hónapban az egyik, a másik hónapban a másik petefészek mûködik, ill. van tüszõrepedés!!Így semmi akadálya a teherbe esésnek!
Mindenképpen menj el dokihoz! Azt nem tudom, hogy a teherbeesést befolyásolja-e.
Szerintem is menj el, hogy megnyugtasson! Az én dokim azt mondta, hogy minden nõnek kifejlõdik életében egy-két ciszta, ami késõbb felszívódik jó esetben. A méretébõl tudnak mondani okosat. Talán 6 mm felett van gond, de nem akarok hülyeséget írni. Szerintem nem lesz gond. A teherbeesést meg annyiban befolyásolhatja, hogy egy hónapban vagy ciszta, vagy pete fejlõdik. Jó esetben a kettõ egyszerre nem.
Az elõzõ válaszoló vagyok. 6 cm akartam írni. Bocs :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!