Találatok a következő kifejezésre: Mik az tünetei Ha valaki (23 db)

Mik a tünetei ha valaki allergiás az óvszerre?

Legjobb válasz: Viszket, ég, fáj a közösülés, sõt esetenként kis vér is távozhat a hüvelybõl (ha lány vagy persze:D)

Viszket, ég, fáj a közösülés, sõt esetenként kis vér is távozhat a hüvelybõl (ha lány vagy persze:D)
Éppen ezért orvost kell, h keress. Ha nem akarsz nõdokihoz, elõbb háziorvoshoz menj, õ javasolni tud több mindent. De ez nem játék, meddõséghez is vezethet. Vagy próbáld ki, amit mondtam, a Canestent. Nekem is ezt kellett használnom, recept nélküli, úgy 1000 körül van. Bajod nem lesz tõle, de véknyan kell kenni!
A kérdező hozzászólása: 14 :( de nagyon félek hogy valami baj van.. :(
Nem. Helyes! Életkor???
A kérdező hozzászólása: anyunak nem szólhatok mert még túl fiatal vagyok :( és hát... nagy baj lenne de nõgyógyásznincs a közelbe h magamtól menjek
Helyes!
Ne itt várj a kérdésedre megoldást, hanem sûrgõsen menj el a nõgyógyászodhoz. Akár milyen fertõzésnek (ami életveszélyes, gyógyíthatatlan)lehet a jele. Nem biztos, hogy allergia!!
Nekem is volt már hasonló, én is azt hittem, hogy attól, de nem, mert már elmúlt. Lehet az is, h picit begyulladt a hüvelyed, nem feltétlen allergia. De doki többet tudna segíteni. Gomba is lehet, amit könnyen elkapsz pl. wc-n is. Én javaslom vagy a Canesten kenõcsöt, de legjobb a Canesten Kombi. Vény nélküli
A kérdező hozzászólása: nekem fáj a hüvelyem még a hasamba is érzek néha szúrást de szex után ...és a mensesem is késik mi a baj?? :(
14 évesen már.... Nem túl korai? Bár a mai világhoz képest? Inkább szólj anyukádnak! Melyik a rosszabb: anyukáddal beszélni egy kényes témáról vagy súlyos szövõdményektõl...Hmm?

Mik lehetnek az okai ill. miknek lehet a tünete, ha valaki beszélgetés közben állandóan felnevet? Már mint olyankor is amikor semmi humoros nincsen.

Csupán emberismeret miatt kérdezem. Egy új lakótársunk ilyen.

Legjobb válasz: Zavarában nevet.

Zavarában nevet.
Lehetnek olyan emlékei, amiket nem akar elmesélni neked.
A kérdező hozzászólása: Nem csupán velem szemben viselkedik így, hanem mindenkivel. Beleértve a régi barátait is. Éb szorongásra tippelek, de kiváncsi vagyok, valyon lehet e még valami többett is megállapítani.
Vannak olyan titkok, amiket még a régi barátokkal sem oszt meg az ember.

Mik az AIDS tünetei? Ha valaki elkapta akkor az tuti h meg fog halni, vagy ki tudjak kezelni?

Legjobb válasz: A tudomány jelenlegi állása szerint tuti hogy meg fog halni. Persze maradhat évekig tünetmentes, mert csak vírushordozó, de a végeredmény ugyanaz. De hátha kitalálnak valamit addig...

A tudomány jelenlegi állása szerint tuti hogy meg fog halni. Persze maradhat évekig tünetmentes, mert csak vírushordozó, de a végeredmény ugyanaz. De hátha kitalálnak valamit addig...
Itt megtalálsz mindent, amire csak kíváncsi vagy: http://www.anonimaids.hu/faq.htm
1-4 év a lappangási idõ, ilyenkor még tünetek nem jelentkeznek. Majd tünetként jelentkeznek elhúzódó betegségek, láz, izzadás, tüdõgyulladás, övsömör, fej-nyak nyirokcsomók fájdalmatlan megnagyobbodása. A szájban fekélyes ínygyulladás, gombás betegség, herpes, tumorok. A betegségnek az utolsó szakasza a teljes legyengülés, idegrendszer károsodása, vakság.
Azért nem úgy van hogy 4-5 évig tünetmentes... A fertõzõdést követõ 2-3 héten belül influenzaszerû tünetek jelentkeznek, amik pár nap alatt elmúlnak. Utána következik a tünetmentes idõszak. Egyébként 4 stádiuma van a HIV fertõzésnek. Ha esetleg részletesen érdekel, akkor írjál a címemre. Kortárs segítõ vagyok, rengeteg anyagom van az AIDS-rõl.
A 3. válaszoló vagyok. A 4-nek írnám: ha netrõl van sok anyagod, felejtõs... Én csak azt írtam le, amit orvos tanított, és vizsga anyagom volt.
3. válaszadónak: nem a netrõl vannak anyagaim. Ezek a képzések mindig a legfrissebb adatokra támaszkodnak. 40-50 oldalnyi anyagból kell vizsgázni a végén.
aki nem kapta el, az is tuti, hogy meg fog halni :) amúgy ma már egész nagy gyógyszerválaszték van amivel, akár +30 évet is nyerhetsz, és egyáltalán nem biztos hogy AIDS-ben fogsz meghalni... lehet, hogy a májad feladja, mert nem bírja a sok gyógyszert

Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes akkor mik lehetnek a tünetek? És, ha nincsenek mikor veszi az ember észre, hogy állapotos?

Legjobb válasz: Nem biztos,hogy vannak tünetek. Bár az,hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.

Nem biztos, hogy vannak tünetek. Bár az, hogy valaki ugyanúgy menstruál, mint elõtte, nagyon ritka.
akkor kicsi a terhesség esélye!!én is jártam már így!!más volt kevesebb volt kevesebb napot volt meg!ja és a menszi még nem jött meg elõtte (egy napon)teszteltem negatívot!!te teszteltél már??hol tartasz a ciklusban??
"Ha valaki rendesen menstruál, de mégis terhes " Na már ez a mondat nem helyes. Ha valaki terhes, akkor nem menstruál rendesen! Lehet, hogy jelentkezik mensihez hasonló dolog, de nem ugyanolyan, tehát nem rendes. Mert ha rendes menstruáció jelentkezik, akkor leválik a méhnyálkahártya, és azzal a baba is. Szóval van olyan, hogy nagyjából abban az idõben jelentkezik "vérzés", de az ilyen esetben általában rövidebb ideig tart, sokkal gyengébb, esetleg csak barnázgatás. Gyanakodni már ez alapján is lehet, plus jelentkezhetnek terhes tünetek, amiket nem sorolok fel, mert elég közismertek. De ha ilyenek nincsenek, és a menstruáció másságával sem foglalkozik az illetõ, akkor lehet, hogy csak abból jön rá, hogy nõ a hasa.
ez most kíváncsiság vagy terhességre gyanakszol??
Ha nem haragszol leírom az én történetem: Nagyon vágytunk egy babára már fél éve nem védekeztünk 2003 Novemberben 23-ára nem vártam reménykedtem benne, hogy nem jön meg 22-én megvettem a tesztet , de "sajnos" még aznap este megjött nem volt erõs vérzés de azért volt: felváltva vérzés és barnázás 8 napig. Totál elkeseredtem , hogy megint csak nem sikerült nem is reménykedtem benne hogy terhes lehetek következõ hónapban kimaradt a vérzésem csak 1 napig barnáztam gyorsan elõttem a tesztet ami pozitív lett (december22-én) nagyon boldog voltam januárba mentem orvoshoz ahol kiderült 8 hetes terhes vagyok csak lestem hisz nekem megvolt novemberben Úgyhogy létezik ilyen de azért ez nem átlagos
Igen, azért az általában nem olyan. Egy ismerõs mondta, hogy neki két hónapig megjött. Na aztán azért kiderült, hogy ez a megjött, mindössze két napig tartott a szokásos 5 helyett és jóval kevesebb volt.
az a (menszesz)vérzés nem ugyan olyan mint a rendes meenszi!!se állagába se mennyiségébe se a napok száma nem annyi!!
A kérdező hozzászólása: Elég erõs vérzésem volt most is, csak nem voltak olyan erõs görcsök, de általában, ha meg is jön gyenge a mensi. Párom szerint várjunk ki még 1 ciklust.
Azért egy tesztet nem árt ha csinálsz és akkor kizárhatod a babát, vagy ellenkezõleg. Ismerõsömnek is volt az elején vérzése, neki családban öröklödhetett, ugyanis az anyja az õ várása idején állitólag végig menses szerü vérzésekkel volt. ha pozitív menj dokihoz aki megvizsgál és pontosat tud neked mondani.
Nekem elsõ hónapban csak pár csepp barna folt volt, de másodikban 5 napos vérzés, bõséges, élénk, alvadékos, harmadikban pedig 1 napig tartó erõs, alvadékos. Menetrend szerûen. Az orvos azt mondta, hogy sajnos elképzelhetõ, hogy 10 év fogamzásgátló szedés után a testem természetesnek veszi a vérzést a terhességi hormonok jelenléte ellenére. (a tabletta is ezt tartalmaz)
se menszi se teszt eredmény??hát még én se tudok semmit!!majd reggel!!írj ha van új fejlemény!!
A kérdező hozzászólása: Eddig semmi.
kedves kérdezõ!!van valami fejlemény??teszt eredmény??netti!!
Ez a pseudo-menstruáció a legritkább esetben ugyanolyan, mint a rendes menstruáció. Nyálkahártya darabok pl. nem jellemzõek, görcsök lehetnek, de erõs vérzés sem igazán van.
Ebben az esetben nem valószínû, hogy terhes vagy, de csinálj tesztet, hogy biztos légy benne.
A kérdező hozzászólása: Én két esetet is ismerek.
A kérdező hozzászólása: Ugyanaddig tartott, nagyjából ugyanolyan erõs volt csak a görcsök voltak gyengébbek.
A kérdező hozzászólása: Is-is. :-)
hány napja van meg??hát nem tudom!!szerintem is csak jövõ hónap lesz belõle!!de ne add fel!!majd csak össze jön nektek is!!

Menstruáció kezdete elött 1 nappal teherbe lehet esni? Ha igen, kb mikor van a beágyazódás és mikor jelentkeznek a tünetek? Az a menstruáció már kevesebb lesz, ha valaki 1nappal a kezdete elött teherbe esik

Legjobb válasz: ez akkor lehetséges, ha a peteérés az adott ciklusban késik, tehát valójában akkor sem jönne meg a vérzés, csak kb. két hét múlva, ha a petesejt nem termékenyül meg. nálam a legutóbbi ciklus ilyen volt, a vérzésem 14 napot késett a menstruáció eredeti idõpontjában semmilyen tünetem nem volt és a vérzés is "kimaradt".

ez akkor lehetséges, ha a peteérés az adott ciklusban késik, tehát valójában akkor sem jönne meg a vérzés, csak kb. két hét múlva, ha a petesejt nem termékenyül meg. nálam a legutóbbi ciklus ilyen volt, a vérzésem 14 napot késett a menstruáció eredeti idõpontjában semmilyen tünetem nem volt és a vérzés is "kimaradt".

Mi az Candida gomba? Mik a tüneteik. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? Hogyan kezelik?

mik a tünetei. és milyen vizsgálattal állapítják meg ha valakinek az van? hogyan kezelik?

Legjobb válasz: Szerintem ezeken az oldalakon minden kérdésedre megkapod a választ: http://egeszseg.origo.hu/cikk/0535/833218/candidiasis_1.htm http://www.webbeteg.hu/cikkek/fertozo_betegseg/1206/candida-..

A legbiztosabb a vérvizsgálat, de torokváladékból is kimutatható könnyen. De a vérteszt a tuti biztos.Addig kár belekezdened a diétába míg nincs vérteszt.

Kedves Doktor úr! Szeretném megkérdezni, hogy ha valakinek magas a prolaktinszintje, akkor az mit okoz? Milyen tünetei vannak? Vissza tud-e állni magától is? Köszönöm válaszát. Kata.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint az esetek egy részében vérzészavarokat, vérzéskimaradást, meddőséget okozhat. Lehetséges azonban, hogy a prolaktinszint emelkedése semmilyen tünettel sem jár. Endokrinológus szakorvossal való konzultációt javaslok, aki bizonyos képalkotó vizsgálatokat is rendelni fog. Ezek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e valamilyen kezelés. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint az esetek egy részében vérzészavarokat, vérzéskimaradást, meddőséget okozhat. Lehetséges azonban, hogy a prolaktinszint emelkedése semmilyen tünettel sem jár. Endokrinológus szakorvossal való konzultációt javaslok, aki bizonyos képalkotó vizsgálatokat is rendelni fog. Ezek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e valamilyen kezelés. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Kedves Doktor úr! Szeretném megkérdezni, hogy ha valakinek magas a prolaktinszintje, akkor az mit okoz? Milyen tünetei vannak? Vissza tud-e állni magától is? Köszönöm válaszát. Kata.

Legjobb válasz: Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint az esetek egy részében vérzészavarokat, vérzéskimaradást, meddőséget okozhat. Lehetséges azonban, hogy a prolaktinszint emelkedése semmilyen tünettel sem jár. Endokrinológus szakorvossal való konzultációt javaslok, aki bizonyos képalkotó vizsgálatokat is rendelni fog. Ezek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e valamilyen kezelés. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Tisztelt Hölgyem! Az emelkedett prolaktinszint az esetek egy részében vérzészavarokat, vérzéskimaradást, meddőséget okozhat. Lehetséges azonban, hogy a prolaktinszint emelkedése semmilyen tünettel sem jár. Endokrinológus szakorvossal való konzultációt javaslok, aki bizonyos képalkotó vizsgálatokat is rendelni fog. Ezek ismeretében lehet dönteni arról, hogy szükséges-e valamilyen kezelés. Üdvözlettel: dr. Langmár Zoltán

Az minek a tünete lehet ha valaki napközben ülve is elalszik?

Édesanyám már több alkalommal külömbözö helyzetekben egyik percröl a másikra elalszik!Volt rá példa hogy a wc-n.Legutóbb tegnap éjjel a munkahelyén aludt el.Ilyenkor 5-10 percig alszik és magától felkell.

Legjobb válasz: Esetleg narkolepszia? http://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z/narkolepszia/149

nem lehet, hogy csak nagyon kimerült?
A kérdező hozzászólása: Napi négy órát könnyü munkát végez.Napi 5-6 órát alszik!Szóval elvileg nem lehet!
Ha nem iszogat, akkor ez egy alvászavar, amit ki kell vizsgáltatni, háziorvos ad beutalót neurológiára.

Ha valaki terhes lesz, mennyi idő után kezd el fáji a has? Mikor jönnek az első tünetek és mik azok? És mégis hol fáj a hajam?

Valaki azt mondja, hogy úgy fáj, mintha megakarna jönni, valaki azt hogy középen csikar, még is mit kell érezni?

Legjobb válasz: Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S

Anyám 2 éve volt terhes de nem mondta, hoy fáj a haja:S
A kérdező hozzászólása: has akart lenni
Nekem sosem fájt terhesség alatt a hasam. Az elsõ tünetek az adott aktus után kb. 10-14 nappal jöhetnek, mert akkorra történik meg a beágyazódás. De attól tartok - a kérdésedbõl ítélve - hogy nem sokat értesz abból, amit leírtam.
A kérdező hozzászólása: értettem és köszönöm :)
nekem nem fájt egyáltalán. Sürü szagtalan fehér folyásom volt, utána kimaradt a menstruációm. Nekem ezek voltak. De amúgy egyénfüggö mert van, akinek fáj. Arra gyanakszol, hogy az vagy? Akkor vegyél tesztet, 300 ft-ért lehet tízes érzékenységüt venni. 22/L egy kislány anyukája
nõvéremnek nem fájt, menstruált, és 4hónapos terhes volt mikor kiderült, mert már nem jött meg neki... jó mi?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!