Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a rövidítései (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen az étel a katonai kiképzésen?

Katonai alapkiképzésre készülök, és azt szeretném tudni, hogy étel terén mire készüljek fel, tényleg olyan rosszak a kaják, a kantin milyen, ott lehet ételt venni, ha lehet akkor milyeneket?

7

Magyar gyártmányú nehéz harckocsi? Ez lehetséges?

http://lemil.blog.hu/2012/04/01/m2008_11_nemzeti_nehez_harck..

4

Mi magyarok, miért nem foglaljuk vissza az elvett területeinket?

Normális válaszokat kérek! :))

8

Valóban lesznek új magyar fejlesztésű harckocsijaink?

http://szentkoronaradio.com/belfold/2011_09_13_magyar-gyartm..

8

Honnan lehet megtudni, hol vannak adott városban az óvóhelyek?

Adja az ég hogy sose kelljen megtudnom, de ha teszemazt fél óra múlva beüt a káosz, nem illene mindenkinek tudnia, hova fusson?

2

Egy hadseregben milyen egységek vannak?

Pl.:mesterlövészek, stb..

3

Az Osztrák-Magyar monarchia hadseregének Magyarország adta az ütőképesebb részét?

11

Régen amikor még sorkötelezettség volt, hogy hogy a sorköteleseknek csak egy részét hívták be?

Illetve ahol ma is van sok helyen ott sem mindenkit.

Most nem arról beszélek, hogy vannak akik kibújnak, direkt nehezítik meg a behívásukat.

Állítólag Oroszországban is így van, és több helyen is így volt.

Meg van határozva, hogy ebben az évben ennyit akarnak behívni.
Pofára ment? De ennyi embert úgysem ismernek. Akkor véletlenszerűen?

4

Születésem után 3 hónappal ércsomóval műtötték a nyakamat haemangioma a neve latinul. Illetve hidrokellével is műtöttek 3 évesen. Szerintetek így az idegenlégió orvosi vizsgálatán átmehetnék-e?

Azt hallottam, hogy ott nagyon komolyan veszik a műtéti hegeket.

0

Hol van kiírva az nke-katonai vezető szak fizikai felvételi követelményei?

Pontos leírás kellene hogy pl a futás mennyi időre kell teljesíteni a fekvőből mennyit kell stb...délután 3 óráig kerestem de egyszerűen nem találom help!!!

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!