Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a rövidítései (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

A hadseregünk ereje fog még valaha gyarapodni?

Azért kérdem,mert 200 tankunkból,ami T-72M1/T-72 régi szovjet tank,miért csak 30 aktív ? Mellesleg 280 volt. Tanks by Country oldalon meg lehet nézni. A régi AMD 65 és AK 63D gépfegyverek már kicsit elavultak a 7.62x39mm-es kaliberrel együtt,nem ? 30.000 katona van M.O.-n aktív szolgálatban. Miért nem foglalkoznak a hadüggyel ? Minimum Leopard L2A6 tankoknak kellene szolgálatban lenni. Repülőgépek ? Helikopterek ? Régiek,gyengék,elavultak.Hogyan lehetne megoldani,hogy erősebb legyen a hadsereg ? A Jobbik többet foglalkozna ezzel ? Ahogy láthatjuk a FIDESZ szar rá.

28

Miért mondott csődöt a btr-80 afganisztánban?

4

Az ejtőernyős katonáknak. Hogy néz ki az orvosi vizsgálatuk? Miben tér el a sima katonák orvosi vizsgálataitól?

3

Szerződéses, hivatásos katonák! Mit szóltok ehhez? Jól gondolom, hogy állandóan hazudozik?

Van egy ismerősöm, nemrégen szerelt fel a honvédségnél, és olyan képtelen sztorikat állít néha, hogy én ezeket nem tudom elhinni. Például hogy: Kivezényelték őket a határba, ott lövöldözések is szoktak lenni, tiszta háborús övezet néha. Aztán meg mindig jön, hogy ők a TEK embereivel is szoktak edzeni, sőt a rendőrség más speciális egységeivel is gyakorlatoznak titkos helyeken. Olyat is mondott már miszerint a rendőrséggel közösen járnak elfogásokra, amiken illegális bevándorlókat fognak el, természetesen gépkarabéllyal. Ha még ez sem lenne elég sokkoló, jön az a szöveg, hogy ő bárhová hordhatja mind a gépkarabélyt, mind a maroklőfegyverét. Aztán pedig rengeteget sztorizik, hogy milyen autókat ellenőrzött, mert neki olyan speciális vizsgái vannak, amivel ellenőrzi a határon átkelőket. Ha még ez sem lenne elég, jön azzal, hogy megállította a rendőr, aztán elnézést kért, illetve hogy őt elő sem állíthatják, csak ha ott van a parancsnoka. Helyesírása, kommunikációs készsége egyenlő a nullával, viszont már lassan úgy lefesti a dolgokat, mint ha valami Tábornok lenne, pedig egy rendfokozat nélküli ember.

2

Szerintetek az orosz T-90-es vagy az amerikai Abrams tank a jobb?

Tudom hogy élesben még nem találkoztak de ti melyikre szavaznátok?Indoklást is elfogadok.

31

Amerika néhány éven belül elveszíti az afganisztáni háborút? Úgy végzi, mint Vietnamban?

http://nol.hu/kulfold/nem_birtak_ki_merenylet_nelkul_a_beket..

A háború 12. évében Amerika belátta, hogy nem tudja legyőzni a tálibokat és megpróbál velük kiegyezni.
Valószínű néhány éven belül kivonul a NATO és kérdéses, hogy az amerikabarát afgán erők meddig tudják fenntartani a hatalmukat. Mennyi az esélye, hogy Dél-Vietnamhoz hasonlóan néhány éven belül összeomlik a rendszer és a tálibok veszik át a hatalmat? Kitarthatnak a NATO jelenléte nélkül?

4

Egy vadászpilótának milyen a munka beosztása?

1 nap mennyi a szolgálati idő, stb.

1

A kiber-hadviselés területén melyik ország a legerősebb, legfejlettebb?

Szerintem az USA, Kína, Oroszország, Izrael közül lehet valamelyik.

11

A Vichy Francia haditengerészet miért süllyesztette el a hajóit, nehogy a németek megszerezzék őket, de miért tették, ha elvileg szövetségesek voltak?

6

Mennyi idő, míg szólnak a katonaságtól, hogy megfeleltem-e, vagy sem az alkalmassági vizsgán?

Mindenhol kerestem, de nem találtam rá választ.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!