Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Hogy lenne érdemes postázni, levélkén elmegy, vagy csomagként?

Van egy táskám amit el kéne postáznom.
A méretei:
Szélessége 40-41 centi
Magassága 30-31 centi
Hogy lehet a legjobban és legolcsóbban postázni?
Levélként még elmegy a mérete miatt, vagy csak csomagként?
És ha csak csomagként, akkor standard csomag vagy nem standard?

3

Oroszország szerintetek mit fog reagálni arra, hogy Izrael lebombázta a Szíriának szánt fegyverszállítmányát?

" A CNN amerikai hírtelevízió jelentette, hogy július 5-én, pénteken az izraeli légierő támadott a szíriai Latakia kikötőváros közelében lévő katonai bázison. A hírforrás szerint a támadás célpontja egy nagy raktár volt a bázis területén, ahol az oroszok által nemrégiben leszállított "P-800 Yakhont" tipusú, hadihajók ellen bevethető rakétákat tárolták.
A rakéták a jelentés szerint megsemmisültek."

Újabb hír:
" A brit Sunday Times július 14.-i számában megjelent hír szerint július 5.-én, pénteken reggel nem az izraeli légierő, hanem az izraeli haditengerészet hajtotta végre a támadást a szíriai Latakia kikötőváros melletti bázis ellen.
A lap értesülése szerint egy izraeli tengeralattjáróról kilőtt cirkáló rakétával találták telibe a raktárat, ahol 50 darab, idén leszállított orosz gyártmányú „Yakhont” rakétát tároltak."

2

Miért vonták ki az F-111-est hadrendből?

2

Szerintetek is jól bekeményitenek az Oroszok? :D

Rendkívüli hadgyakorlat kezdődött vasárnap az orosz Távol-Keleten, amelyre a csapatok harckészültségének ellenőrzése céljából adott utasítást Vlagyimir Putyin orosz államfő.
A Szovjetunió szétesése óta nem volt példa a régióban a fegyveres erők ilyen méretű összevont gyakorlatára. Ebben az orosz hadsereg középső és keleti katonai körzeteinek csapatai, a katonai légierő távolsági szállító egységei, valamint az orosz hadsereg csendes-óceáni flottája vesz részt mintegy 160 ezer katonával.
Helikopterek, hadihajók és rakétadandár
Az orosz haditengerészet 70 hajója az Ohotszki-tengeren vonult fel, a szárazföldi egységek ezer harckocsival és páncélozott harci járművel, a légierő pedig 130 harci repülőgéppel és helikopterrel gyakorlatozik az Amuri, Tengermelléki területen, a Bajkálontúli határterületen és Szahalinon. Harckészültségbe helyezték az Ulan-Ude alatt állomásozó rakétadandárt is.
A július 20-ig tartó hadgyakorlat során egyebek között a kijelölt egységek nagy távolságokra, több mint 3 ezer kilométerre való eljuttatását ellenőrzik, és tengeralattjárók mentését is végre kell majd hajtani a flotta egységeinek. A műveletekben részt vesz a Varjag cirkáló, a Saposnyikov marsallról elnevezett tengeralattjáró-elhárító hajó, és a Vinogradov admirális nevű deszanthajó is.
A problémák kijavítását szolgálja a gyakorlat
Az orosz államfő szombaton azzal indokolta a rendkívüli harci művelet elrendelését, hogy a déli, nyugati és központi katonai körzetekben korábban végrehajtott hasonló gyakorlatok igen hasznosak és hatékonyak voltak, mivel előhozták azokat a problémákat, amelyeket ki kell javítani.
Az idén májusban az oroszországi Asztraháni területen tartott hadgyakorlaton egy feltételezett rakétatámadást kellett elhárítania az arra kijelölt egységeknek. A műveletekben bevetették az Sz-300-as légvédelmi rendszereket is.

6

A Honvédség rohamlövész képzéséről mit kell tudni?

Milyen képesítést ad? Ki vehet rajta részt, illetve kinek érdemes elvégezni?

10

A szentendrei altiszti akadémián van mosoda?

1

Francia idegenlégióba kizáró ok hogy ha ujjaimon és tarkómon tetoválás van?

Rengeteget olvastam utána és mindenhol mást olvastam volt ahol azt írták hogy kizáró ok és volt ahol azt hogy nem foglalkoznak vele. Fizikálisan Tökéletes állapotban vagyok egyedül ettől tartok a felvételin.

13

Egy rádiósnak mi volt a feladata a második világháborúban?

Gondolom, ez mára már változott, és ha igen, akkor mit?

6

Milyen címen lehet utána érdeklődni egy elakadt toborzásnak? A toborzó irodát már megkerestem személyesen és levélben is, de válaszra sem méltattak.

3

Mi a külömbség a Párduc 2 és az e 50 között? Vagy talán ugyan az a kettő?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!