Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Létrejöhetnek új Antantok? Kik között jönnének létre?

Ha esetleg újra VH lenne?

1

A Wermacht és az SS között mi volt a különbség?

Régen általánosban megkérdeztem a történelem tanárom, de ő sem igazán tudta a választ és mivel még én sem tudom a mai napig gondoltam megkérdezem valaki hátha segít. A válaszokat előre is köszönöm!

15

Miért nem támadták még meg Észak-Koreát?

Szerintem már rég meg kellett volna. Itt fenyegetőznek az atomfegyvereivel, ez tűrhetetlen. Meg az is ahogy a saját állampolgáraikkal bánnak. Már az előtt meg kellett volna dönteni a rendszert, mielőtt atomfegyvert készítettek.

12

Honvédséghez önkéntesnek mikor lehet elmenni?

Van kiképzés is,úgy tudom,ami minimum pár hét.
nyáron felelne meg nekem. Nyáron el lehet menni önkéntesnek?

4

Tudtok mondani történelmi személyek beceneveit? (pl. : Sivatagi Róka, Bresciai Hiéna)

27

Hol van ilyen lehetőség?

Pest megyében van valamilyen laktanya,honvédségi kirendeltség ahol pl a NKE-ről kikerült hadnagy is elhelyezkedhet? vagy mindenféleképpen valahová nagyon messzire osztják be?

2

Hallottam a tv-ben egy olyan hírt, hogy atomtámadással fenyegeti Amerikát, Korea. És, hogy nem elkerülhető a 2. Koreai háború. Ti is hallotátok? És ez mit akar jelenteni?

9

Mi az a "katonai elhárítás"?

2

Katonai beosztások?

-1.5 szemüveget viselek milyen típusú beosztásba tudok ezzel bekerülni? Igazat megvallva nem szeretnék Műszaki, rádiós, radaros...hanem főként valami ejtőernyős vagy ilyen rohamosztagos vagy nem tudom mik vannak azok érdekelnének. Korlátoz a rövidlátásom, vagy elnézőek?

3

Egy háborúban mennyire érvényesülnek az emberi jogok?

Hú, most egy pár kérdésem lesz és lesz ami picit eltér.

-Egy háborúban vesztes ország vezérkarát, katonai tisztjeit elítélik? Vagy a katonákat akár.. mert h ők is csak parancsot teljesítenek?
-A genfi egyezmény szerint a repülőgépek pilótáit, katapult v gépe lezuhanása után nem lőhetik le. De ez mennyire állja meg a helyét, ha 1-2 gyújtóbombát ráküld egy szakaszra v pár sorozatot és azok mégis kilövik a gépet, megtalálják a pilótát, akkor mit csinálnak vele a gyakorlatban, megkímélik?
-Mi a zárótűz és mi a pergőtűz? (netán ugyanaz?)
-Egy háborúban milyen arányban van az erkölcs és a taktika? (remélem ezt a kérdést sikerül megérteni :D )

8

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!