Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Az Amerikai Egyesül Államok miért nem rohanja le egyszerűen Észak-Koreát? Meg van a hatalmuk és haderejük hozzá, de miért tétlenek?

17

Lehetséges hogy egy T90-est távirányításúvá tegyenek és ha igen miért nem teszik?

15

Színtévesztő lehet katona?

Sok ilyen kérdés volt de mindenki mást mond, ha Magyarországon nem lehetek akkor ,Horvátországban,Németországban,Angliában lehetek?
Azért érdekelne mert elmennék majd néhány évre ha nem vennének fel állami támogatású fogorvosira,hogy tudjam fizetni az oktatást.
Most leszek 9-es,négy év alatt is változhat majd nem?
(felül említett 3 ország nyelvét tudni fogom,felsőfokú nyelvvizsgám is lesz remélhetőleg mind a 3-ból!)

4

Tényleg létezik egy nagy piros gomb, aminek a megnyomásával véget lehet vetni a világnak?

8

Miért nem csinálnak dupla ágyús tankot?

12

Szerintetek mennyi idő múlva tudunk az űrben hadat viselni?

Bár, nyilvánvalóan fura lenne ott harcolni, ha a bolygónkon van konfliktus. Inkább a technológia lenne a lényeg.

13

Mi történt volna ha Adolf Hitler rendelkezett volna atombombával?

19

Szíria felosztása elhozhatná a békét?

Az ilyen vallási, etnikai háborúkra talán az ország felosztása, föderatív berendezkedése a legjobb megoldás, a boszniai, iraki, szudáni polgárháborút is így sikerült csak rendezni.
A probléma, hogy eléggé kevert a lakosság, főleg a városokban, de valami ehhez hasonló felosztás lenne talán a legjobb megoldás:

etnikai térkép:

3

Kíváncsi lennék a német hadügyminisztérium címére, vagy a hadügyminiszter nevére címére, levelezési, e-mail?

2

Ha tudtok soroljatok föl légyszíves néhány olyan puskát, amit a Vietnami háborúban használtak az Amerikaiak és a vietnamiak. Tudtok? Köszönöm ha igen.

Ha lehet 2 sorba írjátok:
Amerikaiak Vietnamiak

Köszi:)

9

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!