Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak a (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Jelenleg melyik Arab országokban vannak terrorszervezet-állam harcok és hol állomásoznak külföldi katonák?

12

Miért érné meg Észak Koreának, ha leszerelné az atomfegyvereit?

Rengeteget hallani arról, hogy megannyian szólítják fel őket, hogy szereljék le az atomfegyvereiket, azonban mégis ebből konkrétan nekik mi hasznuk lenne? Üzleti kapcsolataikat nem nagyon érintik a szankciók, így nem nagyon látom, hogy mi okuk lenne ilyet tenni. Ha még valami brutálisan magas segélyt kapna cserébe az ország, akkor értem, de így mégis mire számít az USA?

Másrészt nem csak a politikai vezetés számára kellene megfelelő ellenszolgáltatást nyújtani, hanem a katonai vezetés és a nép számára is, mert így azt eredményezné a lépés, hogy Kim-Jong Un-t eltávolítják és gyorsan beraknak valakit a helyére, aki nem menne bele ilyesmibe.

4

Ha egy városba vaktába belőnének D-20 tarackal milyen hatásai lehetnének (TÖBBFÉLE LEHETÕSÉG)?

4

Kik harcoltak ezeken a frontokon, a II. világháborúban?

Vizsgáim lesznek, és hiába keresten tankonyvben, atlaszban, egyszerűen sehol nem találtam, hogy kik harcoltam a déli, nyugati és keleti frontokon.
Szóval, ha valaki leírná, annak nagyon megköszönném! Csak annyit, hogy ki ki ellen harcolt, a déli, nyugati és keleti frontokon.
Előre is köszi :)

6

Most az árvíz miatt azokat a hivatásos katonákat is kivezényelték a gátakra akik egyébként normál esetben irodában dolgoznak és egyéb ügyeket látnak el?

4

Szerintetekmi történne ha kitörne a 3 világháború. Ki nyerne;ki kezdené stb?

9

A Magyar Honvédségen belül létezik "PARANCSNOK" rang?

7

Ha egy fiktív háborúban csak vegyi, illetve biológiai fegyvereket használhatnának, hogyan szerveznék meg a támadásokat?

Mondjuk Európai hadszíntéren.

3

Rendeltem most egy ÚJ gázálarcot, olyan régi típusút, és az kíváncsi vagyok, hogy a benne lévő aktív szén mérgező? Találtam egy videót, amit lent belinkelek, arról beszél benne egy fickó.

http://www.youtube.com/watch?v=P8_9wuWAXew 7:19-től kezdve Ha én felhúzóm, és mondjuk használnám, még ha nincs is rá szükség, akkor káros lehet?

6

1848-ban amikor Móga kergette Jelacicot az osztrák hatát felé, utána miért akart Bécsbe a forradalomhoz menni seregével?

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!