Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

8 általánossal van esélyem, hogy szerződéses katona lehessek?

mindenhol azt olvasom hogy minimum az érettégi, de még akkor sem biztos, 10 jelentkezőből átlagosan mennyit vesznek fel? mennyi időt kell várni a behívóra?

4

India vagy Magyarország hadserege az ütőképesebb?

25

Kína-Orosz-Irán vs. Usa-Európa-India totális háborúban ki nyerne?

9

A kis kaliberű pisztolyokból miért nincsenek nagy/még nagyobb tárkapacitásúak?

A 9 mm-es, .40-es, .45-ös, .357 SIG, stb. űrméretű pisztolyokhoz az általános tárkapacitás valahol 12-17 körül van (most nem a szubkompaktokra gondolva).

A kisebb kaliberekből akkor miért nincs nagyobb tárkapacitás?

.22 LR, 6,35 mm Browning (.25 ACP), 7,65 mm Browning (.32 ACP), 9 mm Browning Short (.38 ACP)

Ezek sokkal kisebb lőszerek az elsőnek említetteknél, mégis a hozzájuk gyártott pisztolyok tárkapacitása a legritkább esetben van 10 felett.

Pedig egy Beretta 92, Glock 17, vagy más híres nagy kapacitású öntöltő méreténél maradva a két legkisebből akár 30-as tárú pisztoly is lehetne pusztán a méretet nézve, nem meghosszabbított, hanem a pisztoly méretéhez képest hagyományos tárral.

4

Magyarországon melyik fegyveres alakulat a legjobb/erősebb?

a hadseregen (haha) kívül, TEK?

8

Kina es Oroszorszag kozt ha haboru lenne ki gyozne?

6

Az amerikaiak tényleg tudtak rakétákkal vagy valami mással Vietnámban esőt csinálni?

7

Az amerikaiak tényleg tudnak esőt csinálni és ha igen hogy?

15

Hitler helyeselte vagy elutasította a japanok tamadasat amerika ellen? Gondolom annyira nem orult, h amerika belepett a haboruba ez miatt.

5

Szerintetek melyik mohamedán ország tudná egyedül legyőzni Izraelt? (Feltéve, ha az USA és a NATO nem segítené Izraelt. )

Ez csak elméleti kérdés, mert Amerika beavatkozna egy esetleges háborúba ami ezáltal csak Izrael nyerhet meg. De pl.Irán vagy Törökország(tudom az NATO tag, de ha vmi okból Izrael ellen fordulna)vagy talán Egyiptom egyedül is eltudná tiporni a nyugat segítségét nem élvező zsidó államot. Szerintetek ?

17

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!