Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Támogatnád a sorkatonaság nevelő célzatú bevezetését úgy, hogy a laktanyában szándékosan rossz életkörülmények vannak teremtve?

18 éves korban lenne kötelező bevonulni, férfiaknak és nőknek egyaránt 2 évre.

A laktanyában nem lenne áram, víz, gáz, lenne kert, kút, tyúk, disznó és konzerv ellátmány.

Orvosi ellátás csak alapvető, kb. 100 évvel ezelőtti fejlettségi szintű

Aki megpróbálna elmenekülni, azt lelőnék

Külvilággal való kapcsolat megtiltva

Két laktanya katonáinak időnként egymással kellene harcolnia, fegyverek nélkül, puszta kézzel.

39

Ez tényleg így történt?

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=CVT..

Tényleg előfordulhatott hogy visszatoloncolták Jugoszláviába a dezertált vajdasági magyarokat?

2

Mit vigyek magammal?

Most megyek majd júniusban Szentendrére alapkiképzésre és az érdekelne, hogy ruházatilag hogy készüljek mennyi cuccot vigyek szerintetek? vagy mennyi lehetőségem lesz kimenni várost nézni vagy ilyesmi? Sportruházatból felkészülök azzal nincs baj de utcai ruhából mennyivel kalkuláljak?Hazajöhetek közben?

5

Erdős terepre melyik a legjobb rejtőszín?

A) MARPAT
B) négy színnyomásos erdei terepminta (
C) Multicam
D) US4CES
E) egyszínű olívzöld
F) Flecktarn
G) SURPAT
H) Flora
I) KLMK

2

Milyen alaprajzú épület védhető a legjobban?

Erődítményre gondolok, hogy felülnézetben milyen alakú erődöt a legkönnyebb megvédeni - háromszög, négyzet, kör, csillag, vagy milyent?

18

Segítséget kérnék motivációs levél írásban, ötleteket vagy vázlatot, ha valaki adna, azt megköszönöm? A motivációs levelet, hát kb. mintha a katonasághoz jelentkeznék, olyasmi kellene.

Egyébként az Alkotmányvédelmi hivatal, információs hivatal és KNBSZ-hez jelentkezek. Tehát jó katonasághoz jelentkező motivációs levél. Mert nekem fingom sincs. Azért akarok jelentkezni, mert érdekel ez a munka és vonz, ennyi többet nem tudok mondani.. :(

1

Kik voltak a nyilasok?

Egyik rokonom nyilas volt és a nemetek oldalán harcolt a II.világháborúban!Tulajdonképpen kik voltak ezek a nyilasok?

10

172cm magassággal, 64kg-val lenne értelme belépni a francia idegenlégióba?

Nem a nagyobb darabok kellenek oda? 40kg menetfelszerelés 64kg testsúlyomhoz. Szeretek mozogni, és minden örömöm abban lelik ha jól kifárasztom magamat nekem ez az igazi öröm! Azért mennék ki hogy tapasztaljak.

8

Mi van Koreával és Amerikával?

Korea még mindig fenyegeti az USA-t? Vagy enyhült már kicsit? Mostanában a hírekben sem hallani semmit róla... Szerintetek ha háború lesz akkor mekkora károk lesznek? Tényleg kitörhet a III. világháború? Tényleg ennyire nem tudnak ellene semmit tenni? :O

2

Békéscsabán hol volt a gettó (? )

Arra lennék kíváncsi,hogy Békéscsabán hol volt a holokauszt idején a gettó (?) részletesen szeretném

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!