Találatok a következő kifejezésre: Mik az rendfokozatoknak (1 db)

Mik az amerikai rendfokozatoknak a rövidítései?

Legjobb válasz: nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html

nem egyértelmû a kérdésed. "A rendfokozat a fegyveres erõknél (honvédség, légierõ, haditengerészet) és a fegyveres testületeknél, rendvédelmi szerveknél (határõrség, rendõrség, büntetés-végrehajtási szervezet, vám-és pénzügyõrség), illetve egyéb, a katonai hierarchia szerint felépített, de nem fegyveres szervezeteknél (tûzoltóság, katasztrófavédelem, polgári védelem, vasút, mentõszolgálat stb.) alkalmazott elõmeneteli rendszer." /wikipédia/ ha a hadsereg rendfokozataira vagy kiváncsi, ott is van külön szárazföldi, tengerészgyalogos, légierõ, tengerészet. nem írnám le mindet, mazsolázd ki magad ;)) http://www.defenselink.mil/specials/insignias/officers.html


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Zámbó Jimmynek milyen típusú pisztolya volt?

A kérdés adott. Kíváncsi vagyok rá, de a neten nem igazán találtam rá vonatkozó információt.

16

Miért támogatják sokan a sorkatonaságot holott semmi értelme? (Több lent. )

Tudom, hogy már nincs sorkatonaság(Szerencsére!!!!)
Szerintem ez csak pénzpazarlás lenne ami nem lenne jó mert az országnak így sincs sok pénze.Meg semmi értelme sincs.
Senkinek semmi joga ráerőltetni valakire olyat amire nincs kedve!!

A katonaságnak egy foglalkozásnak kellene lennie nem egy kötelező dolognak.Most miért kell mindenkire ráerőltetni???Mindenkinek joga van eldönteni hogy mivel szeretne foglalkozni.

Én úgy gondolom hogy alapvető jogaink közé kéne hogy tartozzon az hogy mi döntsük el hogy akarunk-e katonák lenni vagy sem. Mert ha valakit akarata ellenére rákényszerítenek abból sohasem lesz jó katona.

Ja és szerintem nevelni NEM sorkatonasággal kell!!!

Én mindig is a sorkatonaság ellen vagyok/voltam és szerintem semmi nevelő hatása sincs csak népnyomorítás és népsanyargatás.

Sokan azt mondják hogy "nem lenne olyan sok kövér és 40 kilós köcsög".
Miért nem mindegy hogy mit kezdenek magukkal??? Szerintem ez is az alapvető jogaink közé tartozik hogy ki mit akar kezdeni a testével.

Szerintem kellene hogy legyen jogunk arra hogy megtagadjuk a sorkatonaságot. Így igaz hogy már nem lenne sorkatonaság soha többé. És remélem soha nem is fogják vissza vezetni mert tényleg csak egy felesleges pénzkidobás.

35

Tényleg lehet sorozni magyarországon?

Igaz hogy ha mondjuk háború tör ki akkor besorozhatnak katonának? És ha igen ezt hány éves kortól tehetik meg?

6

Ha kitör egy háború (ne legyen csak elméleti kérdés) akkor a kivont eszközöket milyen esélyel kezdenénk el újra használni? Csak mert több száz jármű (tank+szállító alkalmatosságok) ki van vonva.

5

Leírod a véleményedet a kisfiúról és a kövér emberről? ATOMBOMBÁK www.antalffy-tibor.hu

atombomba,

12

Ez most komoly? Izrael atombombát dobott Szíria fegyverszállítmányára?

http://www.secretsofthefed.com/video-captures-gigantic-mushr..
A lázadók maguktól tuti nem szereznek ekkora bombát (bár atombombához képest kicsi), de egyáltalán nem biztos hogy Izraeli, Habár Netanjahu atommal fenyegette Assadot. Egyáltalán ez miért nincs a hírekben?

11

A Me 262 Schwalbe képes lett volna az AIM-9A/B használatára?

5

Mekkora esélye van egy közeli vagy világméretű háború kitörésének?

Természetesen semelyikőnk NEM AKAR semmiféle konfliktust(háborút) sehol a világban teljesen jogosan, hisz mind tudjuk, (főként az idősebb korosztály), hogy milyen szörnyűségekkel jár is ez, de azonban egy-két szkeptikusabb előrejelzés alapján elindulva feltételezhetjük egy jövőbeli komolyabb válság kialakulását (és sajnos ezzel számolnunk kell!!, például, a feltételezhetően bekövetkező globális felmelegedés, és az ezáltal előidézett számos más globális probléma, és sok többi ehhez hasonló egyéb dolog alapján.) Erre lennék kíváncsi, hogy Ti/Önök, hogyan is vélekedtek/-nek erről a teóriáról?

8

Mesélne valaki Jugoszlávia felbomlásáról, délszláv háborúról kicsit részletesebben?

Most voltam nyaralni a balkánon és több érintett országban is jártam és pl Boszniában még ma is rengeteg nyoma van a háborúnak. Lövések és robbanások nyomai látszanak sok régi épületen és ilyenkor gondol bele az ember, hogy mit élhettek át az ottaniak.
Próbáltam utánaolvasni neten, de ott leginkább csak politikai mozzanatok vannak leírva. Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy az ottani lakosok mot éltek át. Láttam egy videót is a mostari híd felrobbantásáról, az üres városról is, de nem ismerem a részleteket, hogy ilyenkor mi történt a lakosokkal, mi történt velük. Tudták, hogy háború lesz és elmenekültek (hová tudnak menni?), óvóhelyeken voltak (ilyenek hol vannak?), harcoltak, vagy ott maradtak vagy idejük sem volt menekülni? Mi lett velük? Azt tudom, hogy sajnos rengetegen meghaltak. Egyszóval a háborúra a lakosok szemével lennék kíváncsi.
Köszönöm, ha valaki szán rám egy kis időt!

9

Létezik az Al Kaida?

tudom, sokszor ijesztgetnek vele, de tényleg létezik?

10

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!