Találatok a következő kifejezésre: Mik az kiterjesztésű (28 db)

Mi az az AC3 kiterjesztésű fálj illetve mi az a sfv fálj, mire hasznájlák?

Olvastam az ac3-ról hogy a Dolby Digital hang tömőrítve. Az sfv-ről foggalmam nincs. Annyit fűznék hozzá hogy töltök le HD filmeket a netről és amellett szokott lenni. Érdemes megtartani őket mert a filmek szólnak amúgyis ac3 nélkül(gépen szoktam nézni)? Fontos fájlok ezek mondjuk egy 5.1-es hangfal szett és egy lcd tv szempontjából vagy nem? Az értelmes válaszokat előre is köszönöm!!!

Legjobb válasz: az sfv fájl csak a letöltés utáni ellenõrzéshez kell, hogy épségben "leért"-e a cucc. Egyébként nem kell... és ennek semmi köze az AC3 hanghoz, mert az meg a filmbe van beleépítve...

az sfv fájl csak a letöltés utáni ellenõrzéshez kell, hogy épségben "leért"-e a cucc. Egyébként nem kell... és ennek semmi köze az AC3 hanghoz, mert az meg a filmbe van beleépítve...
Az SFV végül is egy szöveges fájl, amiben egy ellenõrzõérték van. Ha van megfelelõ programod hozzá, ezzel kiderítheted, hogy hibátlanul töltõdött-e le a fájl (esetedben a film) Tehát csak ellenõrzéshez szükséges letöltés után. Ez azért jó, mert le tudod DVD-re írás elõtt (például...) ellenõrizni, mielõtt elpazarolnál egy lemezt egy hibás fájlra. http://code.kliu.org/hashcheck/ Ez az apró progi beépül a jobb-klikk menübe és ha telepítése után duplakattintasz az SFV-re, el is indítja az ellenõrzést. Hasonlóképp te is készíthetsz vele ellenõrzõértékeket fájlokról, mappákról több formátumban is. (SFV, MD5, SHA1) Hasznos tehát, de ha nincs szükséged rá, nem kell megtartani.
az sfv a checksum-ot tartalmazza, ellenõrizni lehet vele a letöltés sikerességét, másra nem jó, nem kell a filmhez az ac3-nak leginkább a mérete árulkodhat de tudtommal is audio-fájlnak kell lennie
Néha külön adnak a filmhez AC3/DTS fájlokat, amiket - ki tudja miért - nem muxoltak be a filmbe azok, akik a DVD/BDRipet készítették. Ilyenkor a megfelelõ lejátszóprogram képes külön betölteni a filmhez a külsõ fájlt a sajátja helyett. De ilyen "extra" szolgáltatásokat szerintem a legtöbb TV/Asztali lejátszó nem tud.
A kérdező hozzászólása: De az az ac3 audio fájl jó valamire vagy szemét?
Most írtam le: az egy külsõ audiósáv, pont olyan amit az AVI/MKV fájlban is meg lehet találni. Valamiért tehát odatették, talán hogy azzal nézhesd a filmet, nem?. Tehát nem szemét. De ha a lejátszód nem támogatja a külsõ hangsávok betöltését akkor NEKED szemét csak.

Mik az .mkv kiterjesztésű file-ok? Mivel lehet őket lejátszani?

Legjobb válasz: Matroska Video Stream. Megfelelõ kodekkel a Windows beépített lejátszója, a Mediaplayer is lejátssza. Ha mégsem, javaslom a Media Player Classic, vagy a VLC Media Player progit letölteni, õk tudni fogják, mit kezdjenek vele.

Matroska Video Stream. Megfelelõ kodekkel a Windows beépített lejátszója, a Mediaplayer is lejátssza. Ha mégsem, javaslom a Media Player Classic, vagy a VLC Media Player progit letölteni, õk tudni fogják, mit kezdjenek vele.
Az MKV nem file szóval nem lehet konvertálni. Az MKV egy konténer amiben lehet video, audio, felirat. Mászóval van olyan MKV (nem is egy) amelyben Xvid video van. Elõször is tehát meg kell állapítani, hogy az adott MKV-ban milyen videó van. Ha ez megvan akkor lehet kódolni Xvidbe (már ha egyáltalán szükséges). Van olyan lejátszó amelyik viszi a 720-1080-as Divx-et, Xvid-et. Nem sok, pár tucat. Azok amelyek a Sigma EM8620L/21L chippel rendelkeznek. A Denon természetesen nem ilyen. Ott az 576p a plafon.
Én Media Player Classic Home Cinemat használok az MKV filmek nézéséhez. Eddig semmi gond nem volt vele ajánlom mindenkinek


Mi az a kr kiterjesztésű kép és hogyan lehet átkonvertálni a jpeg képet. VAn valami program rá?

Legjobb válasz: Ismeretlen kiterjesztés: http://file.downloadatoz.com/kr-23-file-extension/ Honnan van? Nem vki szórakozik Veled?

Ismeretlen kiterjesztés: http://file.downloadatoz.com/kr-23-file-extension/ Honnan van? Nem vki szórakozik Veled?
A kérdező hozzászólása: Elektronikus felvitételihez akartam dokumentumot feltölteni a lescannel bizonyítványomról de azt írta ki hogy kr. típusú kép kell .
Nekem tudja. De mibe szeretnéd?
A kérdező hozzászólása: AVI ba! Hiba jelzést ír ki, de a vlc lejátszóban simán lejátszható.
Valószínûleg nem támogatja ezt a formátumot. Ez támogatja: http://www.szoftverbazis.hu/szoftver/any-video-converter-fre..
Az elsõ válasz elolvasása után elindítottam a programot, valóban ott van a támogatott formátumok között.
A format factory külsõ codeckal dolgozik valszeg és az neked nincs telepítve!A VLC player saját kódolókkal dolgozik mint a KM player és nem kell hozzá telepíteni semmit! Szerintem itt a bibi! Tegyél fel valami codec csomagot!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a segítséget, próbálkozom a lehetõségekkel!

Miért nem játsza le PS3-on feliratot 1 filmhez? (ráraktam pendrive-ra az avi kiterjesztésű filmet, feliratot pontosan átneveztem ahogy a film is van és PS-en mégse ismeri fel a feliratot ) Mi a gegoldás?

Legjobb válasz: Mert nem támogatja, mint ahogy PC-n kívül szinte semmilyen lejátszónál nem mûködik ez az átnevezem ugyanarra dolog. De van rá megoldás, ezt szedd le: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Kb 30 másodperc alatt mellécsatolja a feliratot, amit aztán PS-en be kell kapcsoli (háromszög->subtitles). Elején érdemes konfigurálni a felirat kinézetét, tudod módosítani a betûtípust, méretét, ami gyárilag szerintem elég gáz.

Mert nem támogatja, mint ahogy PC-n kívül szinte semmilyen lejátszónál nem mûködik ez az átnevezem ugyanarra dolog. De van rá megoldás, ezt szedd le: http://www.calcitapp.com/AVIAddXSubs.php Kb 30 másodperc alatt mellécsatolja a feliratot, amit aztán PS-en be kell kapcsoli (háromszög->subtitles). Elején érdemes konfigurálni a felirat kinézetét, tudod módosítani a betûtípust, méretét, ami gyárilag szerintem elég gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen!! :)
A kérdező hozzászólása: Hanem nagy kérés, leírnád lépéseit ennek a programnak, hogy csináljam?! Lány vagyok :( :$

Pocket PC-n mivel lehet . Lit kiterjesztésű ebook-ot olvasni? Melyik az eredeti hivatalos program?

Legjobb válasz: Ami neked kell az a Microsoft Reader for Windows Mobile! ez a hivatalos program... http://www.file-extensions.org/lit-file-extension

Ami neked kell az a Microsoft Reader for Windows Mobile! ez a hivatalos program... http://www.file-extensions.org/lit-file-extension
ti kínaiul beszéltek khmm...kockák

Mibe érdemes konvertálni az . Mkv kiterjesztésű videót, hogy DVD-re írjam? /legkevesebb minőségromlással/

egy 720p-s videót szeretnék kiírni DVD-re úgy, hogy a hagyományos DVD lejátszók is lejátszák, viszot a maximumot szeretném kihozni a minőségből... erre kéne tip h mibe konvertáljam

Legjobb válasz: Hagyományos DVD lejátszó csak a szabvány DVD-s MPEG2-t viszi, tehát abba kell konvertálni. De az mindenképp rosszabb lesz, mint a 720p-s forrás.

Hagyományos DVD lejátszó csak a szabvány DVD-s MPEG2-t viszi, tehát abba kell konvertálni. De az mindenképp rosszabb lesz, mint a 720p-s forrás.
A kérdező hozzászólása: azt tudom, de akkor az a maximum ami kihozható egy DVD-5 minõségébõl, tehát ez kell nekem... köszönöm a válaszát!
Az akkor nem doc file...
ezzel próbáld meg: http://www.fcportables.blogspot.com/2011/09/portable-univers.. magyar nyelvû is és hordozható, Portable verzió. (ha ez sem nyitja meg, akkor vszínû, hogy sérült a .Doc fájl.)
A kérdező hozzászólása: másodiknak nagyon szépen köszönöm, sikerült!:)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!