Találatok a következő kifejezésre: Mik az jelei (1143 db)

Excelben mit jelent, ha a képletben az = jel után még van egy + jel is? Pl. : =szum (. ), illetve ha =+szum (. ) van?

Legjobb válasz: Semmit. Gyorsabban lehet képletet írni, én is így szoktam. Ha a képletet nem = jellel kezded, hanem + jellel, akkor az excel automatikusan beírja az = jelet, csak ott hagyja a +-t is.

Semmit. Gyorsabban lehet képletet írni, én is így szoktam. Ha a képletet nem = jellel kezded, hanem + jellel, akkor az excel automatikusan beírja az = jelet, csak ott hagyja a +-t is.

Kb mikor jelenek meg a terheségre utalo jelek és mi az első ráutalo jel a mensi elmaradásán kivül? Az előtt van már rá utalo jel?

Legjobb válasz: Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:), és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami

Nekem enyhe szédülés, nagyon érzékeny volt a mellem és már akkor elkezdett nõni:) , és az állandó mindjárt megjön érzés. 28 hetes kismami
Nekem szintén a mellem, és el kezdett nõni, azonkívül hányingerek de eszembe nem volt h terhes lehetek, dohányoztam és általában akkor volt hányingerem, azt hittem erõs cigit szívok :( De mikor megtudtam letettem :)
Szia! Nekem a kimaradt mensi elött csak annyi volt, hogy állandóan pisilni jártam.. Akkor már sejtettem... :) ) Kb az 5. héttõl nekem iszonyú hányingerem volt...
szia nekem a kimaradt mensi elõtt másfél héttel annyira fájt a mellem, hogy ha megölelt a párom toltam el magamtól. Meg a karom tele lett apró pattanásokkal. Nem biztos, hogy az a terhességtõl volt, de elõtte soha nem volt ilyen, azért gondolom, hogy a babótól:-)

Hétfőn kezdjük az ovit. Mibe kell jelet rajzolni?

Legjobb válasz: Gyakorlatilag mindenbe... De tényleg szó szerint. A ruhák amiket hord, kabát, ágynemû, törölközõ, váltócipõ, saját cipõje (a dadusok nem mindig tudják melyik kié amikor kiviszik az udvarra õket és sok egyforma van) oviszsák. Én a zsákjába tettem még plusz 2 váltás ruhát (rövid-és hosszú ujjú pólókat, nadrágot, bugyit, zoknit) Ezekbe is kell a jel. Nekem 2 fiam van, a kicsi csak jövõre lesz ovis, úgy oldottam meg a jelet a nagynak, hogy rávasalható közbélést vettem (fillérekbe kerül) arra rajzoltam a jeleket és rávasaltam a ruhára. Bár néhány mosást bír ki csak, de könnyen pótolható. Így majd a kicsi is tudja hordani az oviba is. Sok sikert az ovihoz.

Gyakorlatilag mindenbe... De tényleg szó szerint. A ruhák amiket hord, kabát, ágynemû, törölközõ, váltócipõ, saját cipõje (a dadusok nem mindig tudják melyik kié amikor kiviszik az udvarra õket és sok egyforma van) oviszsák. Én a zsákjába tettem még plusz 2 váltás ruhát (rövid-és hosszú ujjú pólókat, nadrágot, bugyit, zoknit) Ezekbe is kell a jel. Nekem 2 fiam van, a kicsi csak jövõre lesz ovis, úgy oldottam meg a jelet a nagynak, hogy rávasalható közbélést vettem (fillérekbe kerül) arra rajzoltam a jeleket és rávasaltam a ruhára. Bár néhány mosást bír ki csak, de könnyen pótolható. Így majd a kicsi is tudja hordani az oviba is. Sok sikert az ovihoz.
ja és a legfontosabb, hogy ismerje fel a saját cuccait. A gyerekemnek a cipõjébe 3 helyre! talp belül, oldalába és a nyelvébe is tettem bazi nagy jelet, mégis másé volt rajta mikor mentem érte.
én mindenbe rajzoltam, kivéve bugyi-zokni
Az én gyerekem felismeri az összes ruháját, úgyhogy nem kellett neki semmibe se jelet rajzolni (nem is kérték amúgy). Egyébként azokba rajzolj jelet, amiket beviszel az oviba, fõleg a benti váltóruhákba.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Hú, már nagyon izgulok, persze pozitív értelemben. Nemrég született, és már oviba megy. Nagy változás lesz ez az õ kis életében. Szerencsére február óta muszáj dolgoznom, így nem most lesz a nagy elválás, meg a kis barátjával egy csoportba került, valószínû könnyen be fog illeszkedni.
Gondoltam rád reggel :) Hogy ment az elsõ nap?
A kérdező hozzászólása: 2 órát voltunk ott együtt, de nem igazán foglalkozott velem (ami jó). Ma már 2 órát egyedül volt, semmi gond nem volt vele. Nagyon aranyosak az óvónénik, egyenlõre nagyon tetszik a leányzónak. Kiváncsi vagyok meddig fog tartani ez a kezdeti lelkesedés. :-)

Alsónaciba is beleügyeskeditek az ovis jelet? Mi az a ruhadarab, ami megúszhatja? Ti milyen jeleket használtok?

sziasztok! hamarosan megy oviba a fiam, a jeleket elkezdtem beleügyeskedni a ruhákba, de bevallom nem egyszer?. A legjobb talán a vasalós, de rengeteg kell! Ti hogy oldjátok meg, csak nekem okoz fejtörést? próbálkoztam textilfilccel - katasztrófa. A fiam jele óra, nem sikerült felismerhet?t rajzolnom :D Köszönöm, ha írtok! Érdekel, más hogy van ezzel.

Legjobb válasz: Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.

Én vettem pár vasalhatós matricát és csak az ágynemûjére vasaltam rá. A cipõjébe, szandijába, sapkájába alkoholos filccel dekoráltam a jelét. Egyéb ruhadarabot nem jelölök, felesleges, mert a polcán a zsákban van. Fõleg azért, mert utána a tesó lesz ovis, és már túl sok jel lenne benne:)
Én a zoknik kivételével mindenbe belerajzoltam a jelet alkoholos filccel. Aránylag egyszerû dolgom volt, a fiam jele létra. Direkt olyant választottam amit könnyû lerajzolni.
Szintén alkoholos filc, de a pöttyöslabdát nagyon egyszerû rajzolni. Mi megjártuk már, ha valamibe elfelejtettem belerajzolni. Nálunk új csoport van, egyszerre 7 kezdtek beszokni és megértettem, hogy az ovónéni felcserélte a zsákokat, mert még nem tudta, h ogy melyik jel és zsák melyik kislányé és egymás mellett van a zsákjuk és mindjárt elsõ nap össze is barátkoztak, de már egyre kevesebbszer fordul elõ, bár én is reggelente úgy kezdem, hogy amit ráadok, és még nincs benne a jele, akkor gyorsan belerajzolom.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek! igen, az óra csak elsõre tûnik könnyû jelnek :D hát, akkor mindenbe belepasszírozom azt a jelet...csak néhol olyan kicsi erre a hely! és a legvékonyabb alkoholos filccel is csak bénázok, de még gyakorolok! :D
Húúúú, az óra az tényleg nehéz, egyébként én a textilfilcet javasoltam volna, nálunk az tök jól bevált. De órát én sem hiszem, hogy tudtam volna vele varázsolni... :D Egyébként alsónaciba meg zokniba nem raktam jelet, kivéve a tornazokni, de nálunk azt külön kérték is az óvónõk.
Alkoholos filc. De én alig tettem bele egy-két ruhájába, eddig még nem szóltak érte, minden megvan. Nekünk kisharang. Én haragudtam is érte, mert a legtöbb helyen lehet választani, itt meg z óvónõk osztották ki a jeleket.
alkoholos filccel belerajzoltam, bevallom hanyagul, mert nem mindenbe. De volt egyszer, hogy leborította magát a fiam és két ugyanolyan, jel nélküli bugyit mutattak, vajon melyik a gyerekemé? Na akkor felmerült, valóban hasznos lenne, minden ruhadarabba, mert tényleg van egyforma ruha.
Rossz a sorrend, elírtam, bocsánat. Helyesen: *általában nem bírják a sok mosást*
Vettem ovijelet és belevarrtam. Nekünk nem kellett csak az ágybelibe: paplan, párna, lepedõ, meg az ovizsákra és a tornazsákra varrtam. Két utóbbi felesleges volt, mert kb. csak nekünk van belevarrva. Az ovis jelet árulják pl. háztartási boltban. (Remélem segítettem)
A kérdező hozzászólása: nálunk külön kérték, hogy mindenbe, de mindenbe rakjunk jelet...

Mik az elhidegülés legbiztosabb jelei?

És hogyan lehet kezelni azt? Minden próbálkozásom ellenére nem vagyok biztos benne,hogy szerelmes vagyok még a páromba.Vagy aki szakított évek után hogy bírta rászánni magát?Képtelen lennék rá.

Legjobb válasz: Legbiztosabb jelek, ha már nincs meg az az intimitás, ami kezdetben jelen volt. Magyarul kevesebb szex, kevesebb csók, kevesebb simogatás, összebújás. Vagy észreveszed, hogy elkezdenek mások is érdekelni a mostani párodon kívül. Ha nem vagy szerelmes, de már együtt vagytok évek óta és nem tûnt el az intimitás, akkor az normális. Egy idõ után átalakul szeretetté...

Legbiztosabb jelek, ha már nincs meg az az intimitás, ami kezdetben jelen volt. Magyarul kevesebb szex, kevesebb csók, kevesebb simogatás, összebújás. Vagy észreveszed, hogy elkezdenek mások is érdekelni a mostani párodon kívül. Ha nem vagy szerelmes, de már együtt vagytok évek óta és nem tûnt el az intimitás, akkor az normális. Egy idõ után átalakul szeretetté...
Ha már nem akarsz semmilyen módon közeledni hozzá az is jel. Ha eltolod magadtól, mikor õ közeledni akar. Ha már nem rá gondolsz egybõl, mikor felkelsz. Sajnos ezek már az elhidegülés jelei. Ja és, ha már a szex sem olyan, meg szívesebben lennél a barátokkal, mint vele az már baj.:s Gondolkodj és aztán beszélj vele. Sok sikert! Egyébként tudom, hogy nehéz beszélni ilyenrõl és tudom, hogy fájni fog a párodnak meg valahol neked is, de ha nem jó meg kell tenni. 19/L
jól írják a többiek, én is pont igy jártam vagy is én hidegültem el, sziveseben taliztam volna már a haverokkal mint a b.nõmmel , most egyedülálló vok és tökéletes lehet menni csajozni újra :D

Ha egy gyerek hiperaktív, annak van már jele kicsi korában is, 1-2-3 éves korra gondolok. És mik azok a jelek? HOgyon viselkedik?

Legjobb válasz: hát igen,ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)

hát igen, ez az: a hiperaktivitást sok mindenre rámondják, de hidd el, ha valóban hiperaktív a gyereked, akkor azt észreveszed és nem csak megõrjít majd, egyenesen az õrületbe kerget, mert egyetlen szabad másodperced sem lenne, még a csilláron is õ lógna, visítva... a figyelemzavar egy másik lehetséges betegség, ott a hiperaktivitás nincs jelen ( a hiperaktivitáshoz viszont társul a figyelemzavar) és a nyûgösséget, motoros nyugtalanságot, zavartságot a figyelem hiánya okozza. ha ilyenekre gyanakszol javaslom a korai fejlesztõt, ott kivizsgálják (vagy fimota központot)
igen vannak jelei, csecsemõkorban motoros nyugatalnság, rosszul szopik, rossz alvás, késõbb figyelmetlenség, szétszórtság, képtelen kitartóan foglalkozni vmivel, persze kisgyerekeknél ez necces, de azért jele van, elkezd valamit egybõl kap a másik dolgoba semmit nem fejez be....ugyanakkor sokszor értelmesebbek mint a nem hiper társaik. viszont itt is érvényes a nem minden bogár rovar de minden bogár rovar ökölszabály, vagyis azok a gyerekek akik mondjuk nyugatalan rosszul alvó mozgékony babák, kisgyerekek, azok nem mind hiperaktívak, viszont aki hiperaktív, az tuti ilyen babakorában, kisgyerekkorában. én féltem, hogy nem az e a z enyém, megnyugtattak a korai fejlesztõben, hoyg nem, csak nagyon mozgékyon, érdeklõdõ, és most már én is egyértelmûen látom hogy nem az, most már képes megülni dolgokkal, és nagyon jól tud koncentrálni ha elmélyül valamiben. 2 éves kislány édesanyja
nyûgösek is, nehéz õket megnyugtatni, mindenre felmásznak az, hogy nem tud kitartóan figyelni dolgokra, az odáig is mehet, hogy még a tv elõtt sem képesek megülni 2 percre sem mindig mozog valamijük
na ezt jól megaszondtam, helyesen: nem minden rovar bogár, de minden bogár rovar. :) )))))
Én is hiperaktív gyerek voltam-vagyok és igen tudom hogy elég nagy bosszúságot és kínszenvedést okoztam a szüleimnek vért és verejtéket izzadtak minden percben amíg velem voltak:D ezek a tulajdonságok mindig benne maradnak az emberben csak idõsebb korában jobban kordában tudja tartani és odafigyelni rá:) mellesleg azt mondják hogy a hiperaktívaknak sokkal jobb a felfogóképességük, logikájuk, és egyéb agyi megterhelést igénylõ dolgok:) szóval csak türelmesnek kell lenni, mert meghozza gyümölcsét a nagy áldozat:)
Két gyerekem van az egyik hiperaktív volt kiskorában . Hozzáteszem szerintem nem a legrosszabb fajtából való. Láttam még nála is hiperaktívabb gyereket. Pici csecsemõ korától nagyon eleven volt. Sehol nem volt nyugta és maradása. Örökké mozgott, mindenre felmászott, és meg lehetett bolonduulni mellette. Estére olyan fáradt voltam , hogy azt sem bántam volna néha ha elüt egy autó és vége lenne. Csak egy kis nyugalomra vágytam . Tudom hülyén hangzik, de akinek van hiperaktív gyereke tudja mirõl beszélek. Azóta a gyerek felnõtt ( 26 éves) Teljesen lenyugodott, cseppet sem hiperaktív. Megfejthetnék mitõl alakul ki a hiperaktivitás, mert sok szülõ életét megkeseríti ez a viselkedés. Sokat kínlódtunk az iskolában óvodában is. A gyereknek se jó.
Senkinek nem gyanús hogy pár éve azt sem tudták, hogy van ilyen? Senkinek nem tûnik fel hogy ez a hiperaktivitás egy idióta kitaláció? Talán fegyelmezni is kéne a gyereket s nem pedig mindent megengedni neki az elsõ perctõl fogva. Jelszóval, hogy még ksgyerek és úgysem érti meg, ezért azt csinálhat amit akar. Majd, majd, majd késõbb megnevelem ha már nagyobb lesz... Nem, az elsõ perctõl korlátokat kell húzni, irányítani kell, persze azért bizonyos határok között. Tanítani, fegyelmezni, majd mégis kicsit engedni... Nincs hiperaktivitás, elkényeztetés és nem nevelés van! Ez manapság nagyon divatos hogy ha már valaki anyuka lett akkor az egész életét a gyerekre szoritkozik, elbutul és igazából nem érzékeli a külvilágot, kizárólag õ és a gyerek létezik...
ma 12:27 a hiperaktivitást nem lehet kinõni.
Ilyen kicsiknél az orvos se jellenti ki hogy bajvan, mert ilyenkor sokat mozognak és nehéz lekötni a figyelmüket. Persze ez sokszor megöriti a szülõt de ettõl még nem hiperaktiv.
A hiperaktivitást nem lehet kinõni ha gyereknek az voltál felnötnek is az leszel. A munkába úgyanolyan zavaró mint a suliba.
Én mint öreg hiperaktív üzenem: nem betegség, hanem fokozott értelmi, felismerési képesség. Nem megunja a dolgot, hanem átlátja a mûködését és már nem érdekli. http://szkaresz.blog.hu/2007/10/19/hiperaktivitas_az_elet_soi Ez nem azonos a mindent kikövetelõ, hisztis, szenvtelen emberkékkel akik ezt felnõtt korra sem növik ki. Üdv
Én is hiperaktív voltam, emiatt az óvodában pl. nyugtatóztak, hogy ne zaklassam az óvónõket. Pedig csak unatkoztam. 5 éves koromra olvastam, 6 évesen a suliban pedig megõrültem az unalomtól. én voltam az a gyerek, akinek mindig plusz feladatokat kellett kitalálni, hogy tudjanak tõlem tanítani. Az öcsém dettó ilyen volt, 7 évesen 9-10 éveseknek való matek feladatokat oldott meg, felnõttekkel sakkozott, csak mert a saját szintjén már semmi izgalmas nem volt. Most programozó, ott talál még kihívásokat... Szóval ha a gyerek hiperaktív, kösd le az érdeklõdését és fáraszd el fizikailag...
Látom mások is találkoztak már a nyugtatóval. Ahány orvos ( ideggyógyászhoz lettünk beutalva) látta a gyereket egy megoldást látott , a nyugtatót. Természetesen egy szem tablettát sem adtam a gyereknek . Ez ugyebár 20 évvel ezelõtt volt. Több szakember egybehangzó véleménye után csak annyi történt, hogy már senkitõl nem kértem segítséget, megpróbáltam túlélni!!!Manapság mit ajánlanak a dokik??

Mikor van húsvét hónapra/napra. (a keresztényvallás szerint) És mi az evangélikusok jele?

Legjobb válasz: húsvét minden évben máskor van, de nem tudom mihez viszonyítanak. :/ Evangélikusok jele pasz... am ha az érdekel, h most mikor lesz akkor április 8.

húsvét minden évben máskor van, de nem tudom mihez viszonyítanak. :/ Evangélikusok jele pasz... am ha az érdekel, h most mikor lesz akkor április 8.

Mik az arra utaló jelek, hogy egy férfi csak szexet akar tőlem?

Legjobb válasz: Annyira vicces, de hidd el ha felmerül benned ez a kérdés az nem véletlen. A volt barátom is csak arra hajtott, de mivel én azt hittem, hogy õ a nagy õ (végül, mint kiderült csak shift+õ-vel lehetett volna az:)) ) ezért becsuktam a szemem és nem vettem észre mi zajlik körülöttem. Szóval ha sokat beszél neked a szexrõl az már egy jel. A sokszor szóba hozza a tested, hogy mennyire csábító, vagy vonzó akkor az is utalás. Am meg ha felhív magához, majd megpróbálja levenni rólad a pólót az már egyértelmû :D Egy jó tanács, NE bízz egyikben sem, egyformák :) Sajnos.

Elõször is minden férfi szexet akar a nõtõl.Ha kedvére való a szex, a hölgy viselkedése és az értelmi képessége, ha minden oké, akkor lehet tartós kapcsolat belõle...EGY FFI/42
Az elsõ válaszoló aranyos. 1-2 hét járás :D Felnõttként elég egyértelmû jelei vannak, pl egyértelmû utalásokat tett, pl h felmehetnénk hozzám meginni egy pohár bort még, vagy nyavalyog, hogy messze lakik vagy valami más ürüggyel fel akar kéredzkedni hozzám, vagy a kávézóban már a combomat fogdosta az asztal alatt, vagy tánc közben úgy viselkedett... Ezekután mondjuk ha nem történt semmi nem keres többet, mert egy pasi nem fog 1-2 hetet szenvedni egy numeráért... De pl ha túl sokat beszél arról, hogy milyen formás feneked van, meg jó alakod, meg mennyire szereti a te típusodat, szóval nem megismerni akar és beszélgetni, hanem a testeddel foglalkozik, akkor tuti, hogy csak megdugni akar. Meg sok pasin látszik, amikor vetkõztet a szemével, magyarul megpróbál elképzelni meztelenül, ami néha aranyos, néha viszont nem, amikor rögtön megpróbál a tettek mezejére lpni (de ez nem jel, mert az a pasi, akinek tetszel nyilván elképzel meztelenül, szóval ez normális)
Annyira vicces, de hidd el ha felmerül benned ez a kérdés az nem véletlen. A volt barátom is csak arra hajtott, de mivel én azt hittem, hogy õ a nagy õ (végül, mint kiderült csak shift+õ-vel lehetett volna az:) ) ) ezért becsuktam a szemem és nem vettem észre mi zajlik körülöttem. Szóval ha sokat beszél neked a szexrõl az már egy jel. A sokszor szóba hozza a tested, hogy mennyire csábító, vagy vonzó akkor az is utalás. Am meg ha felhív magához, majd megpróbálja levenni rólad a pólót az már egyértelmû :D Egy jó tanács, NE bízz egyikben sem, egyformák :) Sajnos.
Arra utaló jelek? Mondjuk siránkozik, ha 1-2 hét járás után nem adod oda magad neki.
Figyelj. Neked akkor baj, ha egy pasi szexet akar, ha te nem akarsz szexet. Ha te nem akarsz szexet és hitegeted a pasit, akkor ugyanolyan vagy, mint az a pasi, aki csak szexet akar. De én meg azt nem értem, hogy miért gondoljátok azt, hogy tisztelni fognak benneteket akkor, ha csak x idõ után szexeltek? Ha nem szexeltek, akkor el lesztek könyvelve frigid pitsának és mennek a pasik máshova. Ha szexeltek és nem jó, akkor minél elõbb kiderült, annál jobb. Ha szexeltek és jó, de nem lesz ilyen többet, akkor volt egy jó élményetek. Ha szexeltek, jó és folytatódik, akkor mi kell még?
A kérdező hozzászólása: Hmm köszi szépen. :) Egyébként az a gond, hogy én mindenkirõl ezt hiszem az elsõ perctõl kezdve. Ez talán annak köszönhetõ, hogy kisebb koromban (és azóta is folyamatosan) azt sulykolják belém a szüleim, hogy ne adjam oda magam senkinek, mert minden pasi csak d*gni akar. Meg is ijedek, ha egy pasi felhozza a szex témát (akár 1 hét után, akár 4 hónap után), szóval nem tudok ebben a kérdésben racionálisan gondolkozni.
Utolsó válaszoló, ez hülyeség. Ha meg sem ismer .. semmit nem tud meg a nõrõl .. akkor meg honnan szûri le hogy az a nõ nem éppen olyan amiket te írtál .. akit társnak fogadna el.
Kedves lányok! Ha olyan okosak, kedvesek, mûveltek, izgalmasak, szórakoztatóak, érzelemgazdagok, háziasak, stb. lennétek, amilyennek tartjátok magatokat, akkor ez a kérdés fel sem merül. Mert az ilyen lányoktól a férfiak nem csak szexet akarnak, hanem társnak akarják õket. Úgyhogy azok a nõk, akiktõl a férfiak csak szexet akarnak, elõször is nézzenek magukba. Hogy egyáltalán alkalmasak-e komolyabb kapcsolatra mint pár kufirc...
szerintem az elõttem lévõnél a pont, meg annál, aki azt írta, hogy az a pasi, aki a szemével vetkõztet...van az a típusú férfi, aki ha pl. lát egy lányt/nõt, akin mondjuk pi..a nadrág van (az a kis rövid farmershort), vagy miniszoknya, rögtön utánafordul, vagy tetõtõl-talpig végigméri. Szerintem pont attól férfi a férfi, hogy ezen túl tudja tenni magát, és nem a farkával gondolkodik. Többet lát egy nõben a seggénél, a lábainál és a mellénél. Persze minden férfi megnézi valamilyen szinten (van aki diszkréten, van aki kevésbé diszkréten), csak van, aki már bunkó módón, és van olyan nõ, akinek ez tetszik, van akinek nem...Engem pl. kifejezetten taszít.
az hogy minden nõt megbámul látványosan
Az a baj, hogy szinte nincs olyan nõ, aki el tudná képzelni azt, hogy létezik olyan pasi aki õszintén szeretné õt megismerni, és nem csak a vadászösztön hajtja!!!! És ezért szinte esélyt sem adnak a pasiknak... De kérdésedre válaszolva, ha csak szexet akar: - nem tétovázik - nem koslat utánad egyfolytában - nem kertel, mihamarabb szóba áll veled és megmondja hogy egy randi??... - hamar rápattan a témára h járnotok kéne, nem szemezget állandóan - nem vár jelekre - nem görcsöl mint azok a pasik akik nehezen kezdeményeznek mert félnek h elutasítják õket! - nem ír hosszú emailokat, nem vár rád sokáig, nem fog otthon ücsörögni és a válaszodra várni, hogy mikor írsz már a levelére... - stb stb - és azért nem ideges mert ha nem jön össze továbblép és próbálkozik másnál.
"Egyébként az a gond, hogy én mindenkirõl ezt hiszem az elsõ perctõl kezdve. Ez talán annak köszönhetõ, hogy kisebb koromban (és azóta is folyamatosan) azt sulykolják belém a szüleim, hogy ne adjam oda magam senkinek, mert minden pasi csak d*gni akar." Innen latszik, hogy a szuleid szuk latokoruek...Apad csak meg akarta dugni anyadat, elvegre ois egy pasi?! Nemhiszem... Nem minden ferfi olyan, hogy csak dugni akar, lehet bennunk erosebb a kesztetes mint bennetek de attol meg mi sem vagyunk allatok, akik meg ilyeneket irnak, hogy mind egyformak meg mind azt akarjak, azokat meg nagyon SAJNALOM, szomoru eletuk lehet:P
A kérdező hozzászólása: Úgy értem, amikor még nem járunk és alig ismerem.
mondjuk ismerd meg jobban. ha nem kívánod vele a szexet, akkor szexelj vele, ennyi az egész. ha meg kívánod és megteszed, akkor mi károd válik belõle? legalább volt egy jó numerád.
Mondjuk onnan szûri le a férfi, hogy az illetõ nõ mire jó, hogy beszélget vele és megpróbálja megismerni. Még a szexvadászok is ezt csinálják, ugyanis így tudják meg, hogy milyen taktikával érdemes a nõt becserkészni. Persze okos, kedves, aranyos, házias lányok is járhatnak úgy hogy egy menet aztán mehet, de nem sorozatban és fõleg nem mindig. Úgyhogy ha egy nõ úgy panaszkodik, hogy "engem a férfiak csak megkúrnak", akkor az nem a férfiak, hanem az õ hibája.

Mi az a barna folyás az mitől van? Minek a jele? Fertőzés vagy babánál esetleg? Az mikor van?

Legjobb válasz: Ha neked van ez a problémád keresd fel nõgyógyászod mert az valószinûleg fertõzésnek a jele amit kezelni kell, sürgösen fõleg ha babát vársz.

Ha neked van ez a problémád keresd fel nõgyógyászod mert az valószinûleg fertõzésnek a jele amit kezelni kell, sürgösen fõleg ha babát vársz.
Ha a terhesség korai szakaszában ( 4-12 hétig ) fordul elõ a barna folyás akkor az lehet az alacsony sárgatesthormon szintje miatt és a fenyegetõ vetélés elsõ intõ jele, valamint a befejezetlen vetéléseknél is elõ szokott fordulni. Ezért ajánlatos a barnás folyás / vérezgetés megjelenésekor azonnal orvoshoz menni, hogy gyógyszerrel pótolni tudják a sárgatesthormont és így sok esetben megvédhetõ a terhesség. Ha a késõbbi szakaszban jelentkezik akkor lehet méhen belüli vérezgetés miatti alvadt ( barnára színezõdött ) folyás. A ferõzés inkább sûrû sárgás-zöldes, bõ túrós állagú hüvelyváladék megjelenésekor és erõs nyálkahártya viszketés kíséretében jelenik meg.
Én a saját tapasztalatomat tudom leírni neked. A második babival nekem is volt idõnként barnás flyásom, aztán a 10. héten egyszer elég sok lett belõle, úgyhogy egybõl futottam a dokimhoz, még aznap, megnézett uh-n és mondta, hogy rossz helyen tapadt meg a méhlepény, de semmi gond, mert a 20. hétre már fenn is volt a helyén. Szóval ettõl is lehet, de szerintem dokinak mképp mutasd meg.

Mi az a jel a fiúknak, ami valóban tudatosítja is bennük, hogy a lány szeretne vele lenni, találkozni, járni? Fiúk, mi az a jel, ami nálatok azt jelenti "gyere ide és hívj randira"?

Komolyan, már annyi jel van köztünk, hogy már tudja, hogy be jön nekem és tudom azt is, hogy én is neki. De vár.

Legjobb válasz: Ha õ nem kezdeményez, akkor neked kell

Ha õ nem kezdeményez, akkor neked kell
Neki nem kell szerintem már jel, alapból egy félénk fiúcskáról van szó, és se így se úgy nem fog odamenni hozzád, még akkor sem ha kivillantod a cickóidat, szóval arra vár hogy te menj oda, mert rá aztán várhatsz várhatsz várhatsz és várhatsz....
Ha nem veszi a lapot, akkor neked kell lépned.
A kérdező hozzászólása: Nem tûnik félénknek. És én nem fogok kezdeményezni.
Sokkal egyszerûbb a nõknek...
Akkor lehet csak tényleg vár, mondjuk nem vágom mire..:D 17f
Akkor neked ezekszerint mégse tetszik eléggé, ha fontosabb a kis szereped mint õ..
A kérdező hozzászólása: Volt már úgy, hogy kezdeményeztem... És az egész kapcsolatban is ilyen passzív volt. Én azt tartom , hogy ez igen is kijár a nõknek. Fõleg, hogy már 1000x biztattam.
sok beszélgetés, állandóan a társaságom keresése. mivel ilyen még nem történt így ez lenne a jel nálam.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!