Találatok a következő kifejezésre: Mik az hátrányai (403 db)

Hónalj borotválása vagy gyantázása? Melyiknek mik az előnyei és mik a hátrányai? Ti melyiket ajánljátok?

És milyet? Milyen márka? stb.

Legjobb válasz: Borotva elõny: gyors, fájdalommentes Hátránya: spray dezodor után csíp, másnap már van szõr Gyanta elõny: sokáig nincs szõr, utána nem csíp Hátrány: kissé fájdalmas Én akkor is a gyanta mellett voksolok. Hideggyanta csíkokat használok, X epilt.

Borotva elõny: gyors, fájdalommentes Hátránya: spray dezodor után csíp, másnap már van szõr Gyanta elõny: sokáig nincs szõr, utána nem csíp Hátrány: kissé fájdalmas Én akkor is a gyanta mellett voksolok. Hideggyanta csíkokat használok, X epilt.
A kérdező hozzászólása: Köszi:) A borotvával fõleg az volt a bajom hogy hamar visszanõ...A gyanta mennyivel tart tovább?
Én epilálni szoktam, tök gyorsan megvan és tartósabb, mint a borotva. Bár elég hamar megjelennek az új kis szálak, de kb fél perc alatt lekapom õket, meg nem is sok.

Egy Benzin - gázos autónak mik az előnyei és hátrányai? Azon kivül hogy kevesebbet eszik de a teljesitmény is visszábbesik a gázzal. Vannak másfajta elönyei? Vagy hátrányai?

Ez egy 87es E28as BMW benzin-gázos és arra lennék kiváncsi hogy érdemes e megvenni?

Legjobb válasz: - Nem kevesebbet eszik gázból, hanem TÖBBET. Cserébe a gáz olcsóbb. - jó gázszettel NEM csökken a teljesítmény egyáltalán - rövid utakra értelmetlen, mert a motort bemelegíteni mindenképp benzinnel kell. Csak a nagyon régi és igénytelen motorok tudnak indulni gázzal. - Mi 400.000 km-t jártunk gázzal, semmiféle hátrányát nem tapasztaltuk. Az olaj szép tiszta volt a gázos járástól, nem korom fekete, mint most a benzinestõl. Szépen járt az autó, jól is ment. Talán annyi, hogy kevés helyen tudsz gázt tankolni itthon, illetve a jó gázszett drága, 40-50e km-en jön be az ára. Persze aki sokat jár vagy úgy veszi az autót, hogy benne van a gáz annak ez nem gond.

- Nem kevesebbet eszik gázból, hanem TÖBBET. Cserébe a gáz olcsóbb. - jó gázszettel NEM csökken a teljesítmény egyáltalán - rövid utakra értelmetlen, mert a motort bemelegíteni mindenképp benzinnel kell. Csak a nagyon régi és igénytelen motorok tudnak indulni gázzal. - Mi 400.000 km-t jártunk gázzal, semmiféle hátrányát nem tapasztaltuk. Az olaj szép tiszta volt a gázos járástól, nem korom fekete, mint most a benzinestõl. Szépen járt az autó, jól is ment. Talán annyi, hogy kevés helyen tudsz gázt tankolni itthon, illetve a jó gázszett drága, 40-50e km-en jön be az ára. Persze aki sokat jár vagy úgy veszi az autót, hogy benne van a gáz annak ez nem gond.
A kérdező hozzászólása: ÉS ha valóban rövid utakon használom és sosem fogom gázzal használni akkor nem fog kárt szenvedni az autó? Mert csakugyan nem használnám sokszor , és nemis hosszú útra...
Attól, hogy nem használod gázzal az autót, nem megy tönkre. Szép is lenne, ha az eredetileg benzines motor attól készülne ki, hogy csak benzint kap... A probléma csak annyi lesz, hogy feleslegesen hurcolod magaddal a gázszettet és mondjuk úgy jár le a tartály nyomáspróbája, hogy egy métert sem mentél gázüzemben, így feleslegesen dobod ki a gázrendszer felülvizsgálatának költségét.
Semmi, amíg hideg a motor és nem kapcsol át az automatikga gázra (vagy régi szettnél nem kapcsolod át kézzel gázra) addig benzinnel megy, pont úgy, ahogy most is.

Mi az elõnye és a hátránya a netes társkeresõnek?

Legjobb válasz: Az hátránya, hogy nem látjátok egymást élõben. Az elõnye ugyanez, így ha élõben találkoztok, akkor is lehet belõle valami, ha egyébként nem adtatok volna egymásnak esélyt, ill. lehet kellemes csalódás is. Hátránya, hogy sokszor nem írnak vissza, ill. olykor pénzbe kerül.

Az hátránya, hogy nem látjátok egymást élõben. Az elõnye ugyanez, így ha élõben találkoztok, akkor is lehet belõle valami, ha egyébként nem adtatok volna egymásnak esélyt, ill. lehet kellemes csalódás is. Hátránya, hogy sokszor nem írnak vissza, ill. olykor pénzbe kerül.


Mobiltelefon és Táblagép! Mik az elõnyök és hátrányok?

Minden olyan info érdekel, ami különbözik náluk. Okok valamint hatásuk az adott készülékre.

Legjobb válasz: Mobiltelefon elõny: - bárhova magaddal viheted Mobiltelefon hátrány: - kisebb az aksi->kevesebb ideig bírja Tablet elõnyök (meglepõ módon pont a mobil ellentétje): - nagyobb az aksi->tovább bírja Tablet hátrányok: - nagyobb, nem tudod zsebrevágni és elindulni, de a nagyobb kijelzõ elõny is, hisz több tartalmat látsz, de már egy 4,5"-es telefonra sem lehet ez miatt panasz, és akkor az belefér a zsebedbe

Mobiltelefon elõny: - bárhova magaddal viheted Mobiltelefon hátrány: - kisebb az aksi->kevesebb ideig bírja Tablet elõnyök (meglepõ módon pont a mobil ellentétje): - nagyobb az aksi->tovább bírja Tablet hátrányok: - nagyobb, nem tudod zsebrevágni és elindulni, de a nagyobb kijelzõ elõny is, hisz több tartalmat látsz, de már egy 4, 5"-es telefonra sem lehet ez miatt panasz, és akkor az belefér a zsebedbe

Mi az előnye/hátránya egy Hangtechnikusi állásnak?

Szeretnék tapasztalt Hangtechnikustól véleményt,hogy megéri-e Magyarországon ezt a szakmát kitanulni,illetve hol érdemes? Sokan keresnek mostanában Hangtechnikust? Jól kereső állás?

Legjobb válasz: Szia! A pályának van elõnye és hátránya is: Elõny: olyan emberekkel (színészek, fellépõk) telálkozhatsz, akikkel mondjuk mint magán ember kis eséllyel , "menõ" szakma , Hátrány: Ha állandó alkalmazásban állsz, és egy felkapott helyen akkor akár minden este akár hajnali 2-ig dolgozhatsz (nálam ez volt a helyzet), amíg mindent rendben raksz. Hát én tudom ajánlani az OKJ-s képzési formát, de ha komolyan érdekel, és még pályaválasztás elõtt vagy, akkor a hangmérnõki képzést is tudom ajánlani. A fizetés "áltagos" nettó 220.000Ft körül van. Hát hogy mennyien keresnek azt nem tudom megmondnai, de az biztos hogy pár helyen le kellene cserélni a hangtechnikusokat, mert sokaknál egy 2 éves kisbaba is jobban kever... Megéri kitalulni? Erre csak te tudod a választ ;)

Szia! A pályának van elõnye és hátránya is: Elõny: olyan emberekkel (színészek, fellépõk) telálkozhatsz, akikkel mondjuk mint magán ember kis eséllyel , "menõ" szakma , Hátrány: Ha állandó alkalmazásban állsz, és egy felkapott helyen akkor akár minden este akár hajnali 2-ig dolgozhatsz (nálam ez volt a helyzet), amíg mindent rendben raksz. Hát én tudom ajánlani az OKJ-s képzési formát, de ha komolyan érdekel, és még pályaválasztás elõtt vagy, akkor a hangmérnõki képzést is tudom ajánlani. A fizetés "áltagos" nettó 220.000Ft körül van. Hát hogy mennyien keresnek azt nem tudom megmondnai, de az biztos hogy pár helyen le kellene cserélni a hangtechnikusokat, mert sokaknál egy 2 éves kisbaba is jobban kever... Megéri kitalulni? Erre csak te tudod a választ ;)

Mi az LG GT540 Optimus Elnyei, valamint hátrányai?

Legjobb válasz: Elõnyök? attól függ..egy op.rendszer nélküli telefonhoz a világ legjobb választása.:D egyébként az benne a jó, hogy van benne ANDROID,3MEGAPIXEL-es kamera,van benne WI-FI,GPS,meg még tudnám sorolni, szerintem egy elég jó telefon, nekem is ilyenem van. HÁTRÁNYA: rezisztív kijelzõ. Ha megszokod, akkor nem lesz fura, bár ha kapacitív lenne, nnak jobban örülnék :D én ennyi hátrány tudok :)

Elõnyök? attól függ..egy op.rendszer nélküli telefonhoz a világ legjobb választása.:D egyébként az benne a jó, hogy van benne ANDROID, 3MEGAPIXEL-es kamera, van benne WI-FI, GPS, meg még tudnám sorolni, szerintem egy elég jó telefon, nekem is ilyenem van. HÁTRÁNYA: rezisztív kijelzõ. Ha megszokod, akkor nem lesz fura, bár ha kapacitív lenne, nnak jobban örülnék :D én ennyi hátrány tudok :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen a választ :DD
elõny: -olcsó -android hátrány: -kijelzõ

Mik az állandó fogszabályzó előnyei és hátrányai?

Arra vagyok kíváncsi, hogy az els? napokban, hogy telik az alvás, a suli. Ott hogy csináltátok? Köszi a gyors válaszokat el?re is.

Legjobb válasz: Szia:) Nekem éjszakait kellett állandóan hordanom, aminek van egy olyan hátránya, hogy nagyon csúnya:D De amúgy nekem csak az elsõ pár napban volt nagyon fura, anyuék örültek, mert nem beszéltem annyit xD De nem akasztott meg. Az állandó szerintem még könnyebben megszokható, ha arra a "ketrec"-re gondolsz:) Egy nagy hátránya van: a fogzománcot károsítja.

Szia:) Nekem éjszakait kellett állandóan hordanom, aminek van egy olyan hátránya, hogy nagyon csúnya:D De amúgy nekem csak az elsõ pár napban volt nagyon fura, anyuék örültek, mert nem beszéltem annyit xD De nem akasztott meg. Az állandó szerintem még könnyebben megszokható, ha arra a "ketrec"-re gondolsz:) Egy nagy hátránya van: a fogzománcot károsítja.
NEM károsítja! Csak megfelelõ és körültekintõ fogápolás kell hozzá!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors válaszokat!
Nekem állandóm van...mintha nem is lenne. Csak kajáláskor veszem észre mindig mert könnyen beleragad minden kicsi ételmaradék.
A kérdező hozzászólása: köszi a választ:)
Nekem állandó volt, én imádtam. Csak akkor éreztem ha állítottak rajta, amúgy soha. Elõtte éjszakai fogszim volt, és reggel még órákig nem tudtam enni, miután kivettem :S
én 1 hétig joghurtokon éltem amikor feltették.. nehezen aludtam el.. viszont sokkal gyorsabb és hatásosabb mint az éjszakai.
az elsõ 1 hét kibírhatatlan, de azután mintha nem is lenne. meg sem érzed. tényleg még ha visszamész húzásra az sem fáj+tök divatos is.. :P
A kérdező hozzászólása: köszi a válaszokat, és most már nyugodtabb is vagyok :)

Egy csöves vagy több csöves vizipipát ajánlotok? Mik az előnyei/hátrányai ennek/annak?

Legjobb válasz: egycsöves elõny: több füst, jobban kivehetõ íz hátrány: egyszerre csak 1 ember szívhatja többcsöves elõny: sokan szívhatják, kisebb a pipa felborulásának esélye hátrány: kevés füst egszerre, nem annyira kivehetõ íz én az egycsövest ajánlom.. rádásl egy csövessel sokkal több trüköt lehet csinálni.. valamint szerintem fílingesebb ha körbeadjátok :)

egycsöves elõny: több füst, jobban kivehetõ íz hátrány: egyszerre csak 1 ember szívhatja többcsöves elõny: sokan szívhatják, kisebb a pipa felborulásának esélye hátrány: kevés füst egszerre, nem annyira kivehetõ íz én az egycsövest ajánlom.. rádásl egy csövessel sokkal több trüköt lehet csinálni.. valamint szerintem fílingesebb ha körbeadjátok :)
Vegyél forgós piput, igaz azt is egyszerre csak 1 ember használhatja, de könnyû körbe adni a csövet.
Egy csöves=egy személyes Több csövest pedig arra találták fel, hogy egyszerre többen is lehessen szívni és/vagy ne kelljen körbeadogatni a csövet..Ennek ellenére mi egy csöveset használunk kb 6-an:D
Tévhit, hogy a többcsövest egyszerre több ember szívhatja..ugyanis amikor egy ember szívja, addig a többinek be kell fogni a másik 1-2-3 stb. szívócsõ végét , nehogy levegõ menjen a tartályba , onnan pedig a csövön keresztül a szénhez...szóval ez nálam hátrány a négyzeten, mert így nem csak , hogy értelmét veszíti a több szívócsõ - ami tévhiten alapszik az általam leírtak alapján.. - , hanem még kényelmetlen szorongatással is jár a többiek számára..:S

Mit gondoltok az ACER laptopokról? Mi az előnyük és hátrányuk?

Sziasztok, a közeljöv?ben szeretnék laptopot vásárolni és egy Acer aspire v5-571 laptopon nagyon gondolkozom. 130ezer Ft-ba kerül és teljesen m?köd?képes, semmi baja sincs. Mit gondoltok a márkáról illetve a típusról? Igazából egy kisebb gépigény? játékra kéne (League of Legends) és persze sokat interneteznék vele.

Legjobb válasz: Az ACER mostanában kezd egyre jobb minõségû laptopokat gyártani, már nem az az órmótlan nagy méret és tömeg jellemzi, mint régen. Teljesen korrekt ár-érték arányban adja a gépeket. A szerelési és egyéb minõsége nem mérhetõ egy DELL, vagy üzleti HP géppel, de nem is ez a célközönség. Hátrány, hogy nincs hazai szerviz, elõny, hogy olcsó. A döntés a tiéd, mi elég sok ACER-t adunk el mostanában.

Az ACER mostanában kezd egyre jobb minõségû laptopokat gyártani, már nem az az órmótlan nagy méret és tömeg jellemzi, mint régen. Teljesen korrekt ár-érték arányban adja a gépeket. A szerelési és egyéb minõsége nem mérhetõ egy DELL, vagy üzleti HP géppel, de nem is ez a célközönség. Hátrány, hogy nincs hazai szerviz, elõny, hogy olcsó. A döntés a tiéd, mi elég sok ACER-t adunk el mostanában.
Nekem 5755-ös Acer-em van. Amit nem szeretek az Acer-ben, az az egy éves garancia (most növelték meg 2 évre elvileg), valamint hogy a hûtést nagyon le szokták szarni az olcsóbb árkategóriákban (150k és alatta): rengeteg túlmelegedésbõl származó meghibásodás volt, egész egyszerûen a ventillátorok szabad "légzés" mellett sem képesek tartani a hõfokokat, és csak throttling-gal tudja a rendszer kezelni a problémát. De ez természetesen nem minden típusra vonatkozik. :) Egyébként pedig jó márka. Általában olcsóbb mint a többi, hasonló tudású laptop.
Szerintem nagyon jók. Nekem egy aspire 5552g típusom van és nagyon jó az eléggé komoly játékok (GTA IV) is alcsony grafikai beállításokkal ugyan, de fut akadozásmentesen. Amúgy ez a típus 160k-ba kerül, de az Auchanba ez volt az utolsó szóval így 120k-ért vettük. Túlmelegedési problémái még 38-40 fokban sincsenek úgy, hogy egy jó 7-8 órát is megy szinte folyamatos használat alatt még egy probléma sem volt vele? árához képest tökéletes
Szerintem nagyon jók. Nekem egy aspire 5552g típusom van és nagyon jó az eléggé komoly játékok (GTA IV) is alcsony grafikai beállításokkal ugyan, de fut akadozásmentesen. Amúgy ez a típus 160k-ba kerül, de az Auchanba ez volt az utolsó szóval így 120k-ért vettük. Túlmelegedési problémái még 38-40 fokban sincsenek úgy, hogy egy jó 7-8 órát is megy szinte folyamatos használat alatt még egy probléma sem volt vele, árához képest tökéletes
Az Acer nem jó inkább vegyél Sony-t lenovo-t vagy Dell-t. Az Acr megbízhatatlan, és az aksija hamar beadja a szolgálatot

E. V-hez igazolvány szükséges vagy sem? Mi az előnye/hátránya?

Legjobb válasz: amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.

amennyiben egyéni vállalkozásra gondolsz, fizikális igazolávány már nem szükséges, az illetékes okmányirodában tudsz bejelentkezni ev-nek. Hogy mik az elõnyei hátrányai sok mindentõl függ, fõleg attól, mivel is akarsz foglalkozni. Ez ügyben egy könyvelõt szíveskedj megkeresni.
http://www.nyilvantarto.hu/hu/evig_megkezdes Erkölcsi, ügyfélkapu, képesítést igazoló bizonyítvány ( ha a tevékenység megköveteli ) és egy könyvelõ segítsége, aki segít abban, hogy milyen adózási módot válassz.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!