Találatok a következő kifejezésre: Mik az annak, hogy nem lesz (24 db)

Én, mint leendő anyuka RH- vércsopotrú vagyok és a leendő apuka viszont RH+. Mi az esélye annak, hogy nem lesz semmi gond a terhességem alatt?

Nemsokára szeretnénk egy kisbabát, de ezzel még semmi gond nem lenne.Csakhogy én, mint leend? anyuka RH- vércsopotrú vagyok és a leend? apuka viszont RH+. Mi az esélye annak, hogy nem lesz semmi gond a terhességem alatt? Köszi a segítségeteket.

Legjobb válasz: Elsõ babánál nincs még gond, a másodiknál kell odafigyelni, de ezért van a vércsoport-vizsgálat,így idejében tudnak róla orvosok, és el lehet kezdeni az injekció adását, amit többször adnak majd a 2. terhességnél,elõtte, és alatta is ha jól tudom,mindent a doki tudna pontosan elmondani hogy hogy is zajlik, de nem lesz semmi baj ne aggódj.Mivel tudjátok a vércsoportotokat ,oda lehet erre ifgyelni, és a születendõ baba egészséges lesz.de mondom én úgy tudom a 2. babánál van" gond".

Elsõ babánál nincs még gond, a másodiknál kell odafigyelni, de ezért van a vércsoport-vizsgálat, így idejében tudnak róla orvosok, és el lehet kezdeni az injekció adását, amit többször adnak majd a 2. terhességnél, elõtte, és alatta is ha jól tudom, mindent a doki tudna pontosan elmondani hogy hogy is zajlik, de nem lesz semmi baj ne aggódj.Mivel tudjátok a vércsoportotokat , oda lehet erre ifgyelni, és a születendõ baba egészséges lesz.de mondom én úgy tudom a 2. babánál van" gond".
Mi is igy voltunk sajnos nálam szivleállás miatt elvették a babámat 9 hetesen.Utána kaptam ANTI-D injekciot h ilyen ne forduljon elö még egyszer.Az elsö babám lett volna épp ma 6 hete volt a mütét.
Szia! Nálunk ugyan ez van, de engem megnyugtatott a doki. Utána tudsz olvasni a neten. Írd be a keresõbe, hogy vércsoport összeférhetetlenség és megtudsz mindent. Ha terhes leszel ezt a dolgot mindenképp jelezd a dokinak. Üdv: 16 hetes kismama
Én is RH- vagyok, a férjem RH+. Volt vetélésem, utána kaptam ellenanyaginjekciót (Anti-D). Ezt 24-48 órán belül kell megkapni, mielõtt a szervezet saját ellenanyag termelése beindul. Így kerülhetõ el, hogy a következõ terhességnél ellenanyagot termeljen a szervezet. Úgy tudom, hogy szülés után is ez történik, bár lehet, hogy akkor megvizsgálják a baba vércsoportját, és attól függõen adják. Ugyanis elvileg csak akkor kell, ha a baba vércsoportja RH+. Tehát ma már megoldja az orvostudomány, semmi gond nincs belõle. Az nagyon fontos, hogy ezt tartsd észben.

Mik az esélyei annak, hogy nem lesz elég tejem?

Nagyon félek attól hogy nem lesz,tejem mindenkit?l mióta terhess vagyok azt hallom szoptass ameddig csak tudsz.

Legjobb válasz: Na akkor most sürgõsen hagyd abba a félést!!! Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Amelyik barátnõm aggódott, egyik sem tudott rendesen szoptatni. Tapasztalatból is tudom, amikor azon izgultam, hogy este is lesz-e tejem, mindig kevesebb volt, amikor vidáman telt a nap, még le is kellett fejni. Természetes, hogy ilyesmi eszedbe jut, de hidd el, egyszerûen akarni kell. Rendesen, táplálóan étkezni, pihenni, no stressz - menni fog. Sikeres szoptatást!

Na akkor most sürgõsen hagyd abba a félést!!! Ez a legrosszabb, amit tehetsz. Amelyik barátnõm aggódott, egyik sem tudott rendesen szoptatni. Tapasztalatból is tudom, amikor azon izgultam, hogy este is lesz-e tejem, mindig kevesebb volt, amikor vidáman telt a nap, még le is kellett fejni. Természetes, hogy ilyesmi eszedbe jut, de hidd el, egyszerûen akarni kell. Rendesen, táplálóan étkezni, pihenni, no stressz - menni fog. Sikeres szoptatást!
Próbálj meg arra gondolni, hogy egyszerûen fogsz tudni szoptatni és kész. Miért ne tudnál? A tested erre van berendezkedve, hogy szülés után szoptass, akkor miért ne menne? Erre kell gondolni, nem arra, hogy mi van, ha nem. De a másik oldal: És ha nem megy, Na és? Attól nem leszel rosszabb anya. Igen, a babáknak az anyatej a legjobb táplálék. Ez igaz. De ha nincs, egészségesen felnõ tápszerrel is. Ma már nagyon jó tápszerek vannak. Ha tápszert eszik, attól még nem dõl össze a világ! Mielõtt félreértenél, én szoptatáspárti vagyok (14 hós fiam gyönyörûen szopizik még), csak azt szeretném megértetni Veled, hogy nincs mitõl félned! Szeresd a babádat és ha ez megvan, minden rendben lesz!
Szia! Mikor megszültem kisfiamat, rá két napra még mindig nem volt tejem :( Már vizesre bögtem a párnámat is. Az ottani csecsemögondozók ajánlották a LAKTOHERB teát. Leforrázni a filtert és napi 1 litert szépen megiszogatni. Amint megittam a teát, másnap reggel bedurrant" a tejci is :) Nagyon örültem, igaz csak fél évig tudtam szoptatni, mert a cumisüveg szisztémával elrontottuk a dolgot. A másik dolog, hogy ha be is indul a tej, a fejés.Minden szoptatás után fejd ki a maradékot! Laktoherb teát igyál szülés után és tuti siker! Ja és ne aggódj!

A peteeres ugyebar altalaba a 14. napon van. Es ha netalan akkor fekszek le eloszor a baratommal. Akkor ugye jol tudom hogy nagyobb az eselye annak, hogy terhes leszek? Mikor kisebb az eselye? Vagy ezt nem lehet tudni?

Legjobb válasz: Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!

Akkor kisebb az esélye ha védekeztek. Óvszer, gyógyszer. Neked nem mindegy hogy 90% esélyed van teherbe esni, vagy 45% ? Neked 1% sok, nem? Sok nõnek a 14. napon van, de lehet máskor is. Ha a hüvelyváladékod kezd nyúlóssá válni, akkor van.És áttetszõvé. De elõre nem tudhatod, csak ha már elmúlt akkor tudod. Mert 2-3 nappal elõtte ha megtörténik, s peteérésed lesz (esetleg szokatlan idõpontban) akkor még életképes lehet a spermium. Lehet hõmérõzni ébredéskor, abból is meg lehet állapítani. http://www.ciklus.hu legjobb, ha elmégy a teenagerambulanciára(nõgyógyász)és vele megbeszélsz vmi biztos módszert. Amíg tájékozatlan vagy, ne feküdj le vele!
Szerintem te még ne szexelj.. Ennyi tudással.. Inkább menjetek ki a játszótérre.
http://www.a-ha.hu/lesson71.cfm Nézd meg ezt az oldalt! És ne siess el semmit mert egy életre megbánhatod! Annyira nem sürgõs. Elõbb járjatok utána a dolgoknak! Úgy jobb is lesz.
A kérdező hozzászólása: epp azert kerdeztem meg itt ezt a kerdest..latni akartam hogy ti mit irtok.. amugy lehet furcsan fogalmaztam meg es lehet eggyesek bunkoul viselkednek, de nem erdekel en csak tanacsot kertem, semmi mast enbbe mi olyan rossz?miert kell bunkoul viselkedni?
Szia! Tény, hogy a legtöbb nõnek a 14.napon van peteérése, de spontán peteérése BÁRMIKOR lehet az embernek ! Tehát elméletbe akkor nagyobb az esély, de arra alapozni, hogy x idõpontban tuti nincs, az nem jó megoldás ! A védekezés mindig fontos! Sok sikert:)
A havi vérzésed elõtti héten vagy a legtermékenyetlenebb. Amikor megjön, akkor is elég kevés az esélye a teherbeesésnek, de kevesen csinálják akkor. Utána légy óvatos. A menstruációt megelõzõ 1 hét a tuti! Nézz naptár módszert!
Ez csak olyan átlag. Amikor már biztosan elmúlt a peteérésed 4-5 napja, s a váladék meg a hõmérséklet is bizonytja ezt, akkor kisebb az esélye. De nem lehetetlen. Elõtte ugye nem tudhatjuk, mert talán ebben ahónapban lesz korábbi peteérés kivételesen. A menses után meg olyan váladék van, ami tovább életképesen tartja a spermiumokat. De , ha tényleg a 14. napon van peteérésed, akkor a 11-18 napon valószínûbb teherbe esni. Ez önmagában nem elég fogamzásgátlásra, de jó udni róla. Mindenképp alkalmazz még valamit, d efigyeld a termékenységet is! Regisztrálj a http://www.ciklus.hu-ra! Menj el a tinédzser-nõgyógyászatra, és kérj tanácsot! Vannak könnyû szerek direkt tiniknek! Olvasd el a :Bippan Norberg és Szil Péter könyve, a Természetes fogamzásszabályozás Sokat megtudhatsz belõle a testedrõl. http://teszvesz.hu/item1288953207_termeszetes_fogamzasszabal..

Mik lehetnek az okai annak, hogy az embrió megáll a fejlődésben? Vagyis, hogy nem lesz szívhangja, elhal, stb.?

Tudom, hogy nem szabadna idegesíteni Magam, és meg is fogadtam, hogy nem böngészem a különböz? történeteket, de annyi rémes sztorit olvasok, itt is, hogy állandóan felülkerekedik Bennem a félelem, és szinte rettegek, hogy Én is úgy járok, mint annyian az itt kérdez?k/válaszolók közül, akiknek elhalt a babájuk, és hasonlók. Még csak 6 és fél hetes vagyok, de már teljesen rajtam van a para, hogy nem lesz szívhangja az Én babámnak sem, és ilyesmik....

Legjobb válasz: Legtöbbször nem tudják megmondani az okot. Lehet, hogy valami genetikai összeférhetetlenség van, és a természet így szelektál.

Legtöbbször nem tudják megmondani az okot. Lehet, hogy valami genetikai összeférhetetlenség van, és a természet így szelektál.
Igen, ez a temreszetes szelekcio. Altalaban a beteg babakkal tortenik meg :( De ezen ne idegeld magad, mert a stressz sem tesz jot! Bizz a picikedben :) 27 hetes kismami
A kérdező hozzászólása: Köszi a bíztatást, csak azzal tudom nyugtatni Magam, hogy végülis semmit nem tudok tenni ellene, ha baj van, de természetesen nagyon bízom a bébimben, hogy Õ teljesen rendben van!
nekem elhalt egy babám 8hetesen azt mondták beteg lett volna.De mi az orvosommal kiderítettük, hogy a sárgatest hormon kevés és írt egy duphaston nevû gyógyszert a második baba sikerült kopp-kopp :D most 31 hetesek vagyunk.A pozitív hozzáállás a titok nyitja ne gondolkozz butaságokon VELED NEM LEHET BAJ jó babavárást
A kérdező hozzászólása: Köszönöm, így lesz, Velem nem lesz baj! :-)

Tegnap vettem egy Samsung Galaxy Mini 2-őt. Azt mondta az eladó hogy töltsem 10-12 óráig. De ha leveszen a töltőröl akkor nem lesz semmi baja? Mert 100%-ig tölt minden telefon, annál nagyobb úgysem lesz. Akkor minek ez?

Legjobb válasz: 10 évvel ezelõtt azt mondták a boltosnak, hogy ezt mondja. Aztán senki sem szólt neki, hogy már ne mondja. Így aztán mondja.....

10 évvel ezelõtt azt mondták a boltosnak, hogy ezt mondja. Aztán senki sem szólt neki, hogy már ne mondja. Így aztán mondja.....
A korábbi nikkel-alapú alapú akkumulátoroknál a memóriaeffektus miatt volt szükség az ún. "formázásra", amikor is 12 órán át tölteni kellett az akkumulátort. A mai lítium-ion technológiás akkumulátoroknál erre már nincs szükség, rögtön használható, és csak addíg kell tölteni, amíg el nem éri a 100%-ot. Egy eladónak ezt illene tudnia.
azért hadj töltödjön 12 óráig hogy ki süssed az aksit azaz ha le veszed utána nem fog 1-2 óra alatt le merülni de ezt csak egyszer kell meg csinálni amikor meg veszed a telót elõször teljesen le kell meríteni ki kapcsolásig utána meg fél napot a töltõn kell hagyni hogy ki süljön az aksi de ha csak 100%-ig töltöd fel semmi baj 1 óra max és le merül a teló.

A Fruits basket című mangának hány kötete van lefordítva és nem lehet tudni hogy mikor fejezik be a fordítást? Az animének lesz 2. évadja?

Legjobb válasz: én most néztem meg az utolsó rész animében de erre én is kíváncsi lennék hogy esetleg van második évad és levan fordítva már legalább mangában ha megtudsz valamit lécci írj :) !!! e-mail: [email protected] köszi elõre :)

én most néztem meg az utolsó rész animében de erre én is kíváncsi lennék hogy esetleg van második évad és levan fordítva már legalább mangában ha megtudsz valamit lécci írj :) !!! e-mail: [email protected] köszi elõre :)

Mi az oka annak, hogy a nemet eltérően lesznek öngyilkosok?

Legjobb válasz: Gondolom a kérdezõ úgy érti, hogy pl egy nõ nagyobb valószínûséggel választja a mérgezést vagy a begyógyszerezést, mint mondjuk a vonat elé ugrást.... Én azt gondolom ez is valahol a nõk természetes hiúságában keresendõ. Mármint mondjuk a pisztoly és társai túl "piszkosak", ha szabad ilyet mondanom, õk meg talán még haláluk után is szépek szeretnének lenni. Nem tudom, még sosem gondolkodtam öngyilkosságon, úgyhogy fogalmam sincs melyik módszert alkalmaznám :D De lehet az is szerepet játszik a dologban, hogy inkább a nõkre jellemzõ a "figyelemfelkeltés", mikor valójában nem is szeretnék eldobni az életüket, csak figyelmeztetni a környezetüket, hogy vmi gond van. Ebben az esetben mondjuk a gyógyszer az egyáltalán nem biztos módszer - sõt. De én mindig is azon a véleményem voltam, hogy aki öngyilkos akar lenni, az meg is teszi mind1 milyen módszerrel. Olyan lelkiállapotban már egyáltalán nem oszt vagy szoroz a dolog, hogy hogyan is teszi ezt.

Gondolom a kérdezõ úgy érti, hogy pl egy nõ nagyobb valószínûséggel választja a mérgezést vagy a begyógyszerezést, mint mondjuk a vonat elé ugrást.... Én azt gondolom ez is valahol a nõk természetes hiúságában keresendõ. Mármint mondjuk a pisztoly és társai túl "piszkosak", ha szabad ilyet mondanom, õk meg talán még haláluk után is szépek szeretnének lenni. Nem tudom, még sosem gondolkodtam öngyilkosságon, úgyhogy fogalmam sincs melyik módszert alkalmaznám :D De lehet az is szerepet játszik a dologban, hogy inkább a nõkre jellemzõ a "figyelemfelkeltés", mikor valójában nem is szeretnék eldobni az életüket, csak figyelmeztetni a környezetüket, hogy vmi gond van. Ebben az esetben mondjuk a gyógyszer az egyáltalán nem biztos módszer - sõt. De én mindig is azon a véleményem voltam, hogy aki öngyilkos akar lenni, az meg is teszi mind1 milyen módszerrel. Olyan lelkiállapotban már egyáltalán nem oszt vagy szoroz a dolog, hogy hogyan is teszi ezt.
Ööö, hogy micsoda?
Nemek?

Mi lehet az oka annak, hogy 8. napja leszakadnak a melleim!? Tesztet csináltam, ami negatív lett kettõ is és nõgyógyásznál is voltam de semmit nem látott.

Megjött a menstruációm 2hete de nem rendes vérzés volt, elõtte is fájt a mellem de, ahogy megjött elmúlt, rá egy hétre (múlthét hétfõn) együtt voltunk a párommal (nem védekezünk) kedd reggel pedig erõs mellfájdalommal keltem, meg is nõttek a melleim, azóta sem múlik van, hogy már sírnék a fájdalomtól.

Legjobb válasz: aterzem bar en babas vagyok :D a doki vett vert?a tesztrol annyi hogy a negativ lehet pozitiv de a pozitiv nem lehet negativ :D azt irtad hogy nem rendes verzesed volt.... miben volt masabb? kevesebb, rovidebb ideig tartott?

aterzem bar en babas vagyok :D a doki vett vert?a tesztrol annyi hogy a negativ lehet pozitiv de a pozitiv nem lehet negativ :D azt irtad hogy nem rendes verzesed volt.... miben volt masabb? kevesebb, rovidebb ideig tartott?

Nem működik ma a Facebook nálam :S azután érdeklődöm, h a facebook ma másoknál is ilyen? és hogy mi lehet az oka annak, h nem tölti be? és mennyi idő, mire megint jó lesz, h ha csak szerverrel csinálnak vmit?

3 böngész?vel próbáltam (explorer, mozilla, chrome), de sehogy se jó.Amúgy minden más oldalt betölt csak a fbkot nem. Nem tudok bejelentkezni ma a Facebookra :S, (eleinte 2-3 perc volt mire betöltötte az oldalt, utána ismét 2-3 perc mire bejelentkeztem és miután beléptem akkor is lassú volt minden. , kijelentkeztem, és most már be sem tölti :S)

Legjobb válasz: nálam van facebook

nálam van facebook
A facebook újításokat vezet be fokozatosan! Nálam már 2hete új FB van, de pl apámnak még a régi.. szerintem estére jó lesz.

Ki mit tud a 2010-es zöldkártyás rendszerről? Ha nekem 2009. dec 18. -án lejárt, akkor már nem kell megcsináltatnom és mától éjfél után mehetek vele? Mert hallottam már azt is, hogy csak májustól lesz ez így. Pontos infó kéne.

Legjobb válasz: Nem az a helyzet, hogy nem kell zöldkártya, hanem az, hogy egybe van a mûszakival. Nem lepõdnék meg a helyedben, ha most vihetnéd az új mûszakira a kocsit...

Nem az a helyzet, hogy nem kell zöldkártya, hanem az, hogy egybe van a mûszakival. Nem lepõdnék meg a helyedben, ha most vihetnéd az új mûszakira a kocsit...
Jól csináltad. Feltételezem, hogy a mûszakid még érvényes, ha az, akkor a következõ mûszaki vizsgakor kell csak a "környezetvédelmi ellenõrzést" megcsináltatnod. Spóróltál ~8000Ft-ot.;)
Megúsztad. Holnaptól én nem is hordom magammal a zöldkártyát, mert semmi értelme.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!