Találatok a következő kifejezésre: Mik az a (113657 db)

Mi az a Hashtag és mire jó?

Legjobb válasz: hastag: # Hogy mire jó fene se tudja ha kicsit pontosítanál hogy mégis hol mire jó akkor lehet jobban tudnánk válaszolni.

hastag: # Hogy mire jó fene se tudja ha kicsit pontosítanál hogy mégis hol mire jó akkor lehet jobban tudnánk válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Olvastam valahol hogy a domain név eladásban lehet segítségre, ebbõl a szempontból érdekelne...
egy fokkal rosszabb mint az intõ (ha jólemlékszem 2-es magatartásjeggyel jár)
Sárgalap, kapd össze magad, mert a következõ az igazgatói lesz, utána meg majd kitesznek valami városszéli iskolába.
Ahogy elsõ is írta, egyel rosszabb, mint az intõ. Sorban úgy van, hogy figyelmeztetõ, intõ, rovó. És adhatja szaktanár, osztályfõnök, igazgató, és nevelõtestület. Bár szerintem elég nagy dolgot kell ahhoz csinálni, hogy valaki ilyet kapjon. Állítólag ha összegyûlik X számú figyelmeztetõ, abból intõ lesz, ha megint X számú intõ összegyûlik, abból rovó lesz. Bár nálunk (általánosban) nem nagyon vették komolyan. Egyik évben a fiúk versenyeztek, hogy kinek lesz több. Az egyik fiú 40 valamennyivel nyert, és évvégén négyes volt a magatartása. Középsuliban meg nem volt divat a tanároknál. Inkább bevágták az egyest, h lemenjen az átlag.
Tanulj már meg írni, plusz figyelmedbe ajánlom a V betût. :)

Mi az a szerelem? Lehetek még szerelmes vagy ez hogy működik? Most mit tennétek? Most szerelmes vagyok belé?

eddig két csajba voltam szerelmes, egyik dobott, másikat én dobtam, mikor rájöttem, hogy kihasznál. azóta már három másikkal jártam ... kalandjaim is voltak. most már nem tudom, milyen az rózsaszín ködben látni mindent, hanem mindig mérlegelek mindent minden csajnál és egyikbe sem voltam igazán szerelmes. talán most, hogy nem járok a legutolsóval kb 4 hónapja, elkezdtem megnézni az iwiw adatlapját és megdobogtatja a szívem, pedig akkor nem éreztem sokminden komolyat iránta, talán mert eléggé másképp gondolkodtunk. ez most lehet amiatt van, hogy egyedül vagyok? (igazság szerint ? volt az egyedüli olyan barátn?m, aki küls?re tökéletes, hiba nélküli volt, olyan csaj, akinek nem egyetemre, hanem szépségvernsenyekre kell járnia, de tényleg!!! rengetegen megnéztek vele és irígyeltek, csak én nem irígyeltem magamat, mert eléggé naívan gondolkodott ... talán ezért is szakítottunk, mert kicsit elhidegültem t?le emiatt) szóval hiányzik néha

Legjobb válasz: ez nem szerelem. ha szerelmes vagy azt érzed és nem egy internetes oldalon kérdezed meg az embereket hyg vajon szerelmes vagy-e. ja egyébként meg ha szeretsz egy lányt és tényleg szerelmes vagy belé akkor nem az fog érdekelni hogy külsõre szuper és hibátlan csaj legyen hanem az hogy minnél több idõt tölthess el vele.

ez nem szerelem. ha szerelmes vagy azt érzed és nem egy internetes oldalon kérdezed meg az embereket hyg vajon szerelmes vagy-e. ja egyébként meg ha szeretsz egy lányt és tényleg szerelmes vagy belé akkor nem az fog érdekelni hogy külsõre szuper és hibátlan csaj legyen hanem az hogy minnél több idõt tölthess el vele.
A szerelem egy rakat biokémiai folyamat összesége. Nem vagy szerelmes, ha az lennél nem kérdeznéd. A lány meg menjen csak inkább egyetemre. Uff.
Dragam te ossze vagy zavarodva! na figyelj.. az elso csalodasok utan nem akartal s nem mertel szerelmes lenni csak jartal ossze vissza akivel erted de erzelmek nem voltak... es ugy szerettel bele ebbe a lanyba h eszre sem vetted..csak most h mar nincs...ha van esely ra h kibekuljetek akkor bekuljetek ki es legyetek boldogok!
De jó, h másoktól várod h eldöntsék, h szerelmes vagy-e.
lol hülyegyerek. Hány éves vagy?
Nekem a legjobb csajom 3o eves korom utan volt. Marmint, akibe a leginkabb szerelmes voltam eddig. Barmikor lehet szerelmes az ember.


Kamion elején mi az a tábla?

Wabererses kamionok elején alul szoktam látni egy álló téglalap alakú táblát ami utólag van rárakva a kamionra és egy kisebb matrica van rajta semmi más. Az miért van ott? És mire való az a kütyü amit gyárilag beraknak a mûszerfal közepére? Itt egy kép róla, amin látszik: <[link]

Legjobb válasz: képen lévõ nem tudom pontosan mi.. wabererses autókba Qualcum szokott lenni , illetve különbözõ országokban az elektromos kapuhoz való kûtyû "amirõl" húzza pénz-t

képen lévõ nem tudom pontosan mi.. wabererses autókba Qualcum szokott lenni , illetve különbözõ országokban az elektromos kapuhoz való kûtyû "amirõl" húzza pénz-t
Erre a táblára gondolsz? [link] Mert ha igen, akkor ez egy veszélyes anyagra figyelmeztetõ tábla behajtva! [link]
A kérdező hozzászólása: Igen arra gondolok ami a daf felirat alatt van kis tábla. köszi. :) Elsõ: Az a középsõ ketyere gyári képeken is látható a kamionokban tehát tuti nem cégspecifikus kütyü. De akkor mi lehet az?
GO-box. Az eszköz arra szolgál, hogy mikrohullámok segítségével rögzítse a gépjármû a díjfizetõ kapukon való áthaladását. A gépjármûvek által fizetendõ útdíj emissziós kategóriától és mérettõl függ.

Mik azok a hivatalos "iratok" amelyek leírják, hogy mihez van joga egy embernek és mihez nincs?

Sajnos eléggé hiányosak az ismereteim a jog körében, tudom h van olyan h alkotmány, meg btk azt kb ennyi. Szóval az ilyen alap dolgok érdekelnének, illetve még nem néztem utána mert nem akarok fölöslegesen keresgélni hátha van akinek ez a szakmája és akár linkelne is errõl hivatalos elérhetõ dokumentumokat.

Legjobb válasz: polgári törvénykönyv De általánosságban elmondható,hogy dolgozni és hallgatni van jogod.

polgári törvénykönyv De általánosságban elmondható, hogy dolgozni és hallgatni van jogod.
net.jogtar.hu
A kérdező hozzászólása: 1, Köszi. 2, Olvasás megy. 3, Nekem is megvan a véleményem a dolgokról, de nem ez volt a kérdés.
Az Alaptörvény, a Polgári Törvénykönyv, a Büntetõ Törvénykönyv, a Munka Törvénykönyve, és kb. az összes törvény, amelyre ezekben hivatkoznak. Muszáj lesz elolvasnod õket ;)
Minden törvény tartalmaz jogokat, kötelezettségeket. A magyarorszag.hu-n minden hatályos törvény elérhetõ. Ezen kívül a fõszabály az, hogy mindent szabad, ami nem tilos. Tehát nem fogsz olyan felsorolást találni, ami azt tartalmazza, hogy mi az, amit szabad.
A kérdező hozzászólása: Köszi szépen, így is jó sok minden van... :D Igen ezt tudom h csak az van amit nem szabad, csak a teljesség kedvéért akartam az alap dolgokkal kezdeni h ilyen kártyavár építés jelleggel menjen a dolog, nem úgy h belecsapok a közepébe és akkor még annyira sem érteném mint amennyire... Illetve aki jogász az évekig tanulja mert annyi minden van, nyilván ennek a nagyon töredékét szeretném "elsajátítani". Meg hall az ember érdekességeket, h olyan embereket vonnak felelõsségre egyes helyzetekben h az vmi hihetetlen. Meg most már inkább vagyok felnõtt mint gyerek, minimálisan jó lenne tisztában lenni a dolgokkal ha már benne élünk.

Ha le kéne rajzolnátok, hogy mi az a félelem, mit rajzolnátok? Hogyan rajzolnátok? Miért pont azt rajzolnátok?

Csak kíváncsi vagyok másokra, hogy mások hogyan képzelik el a félelmet. Úgy gondoltam, hogy ez a valami, amit rajzolnátok lehet mondjuk tárgy, állat, vagy bármilyen allegória, de akármi, ami eszetekbe jut, ha azt halljátok, hogy 'félelem'.

Legjobb válasz: Anyósom.

Anyósom.
A kérdező hozzászólása: Kedves #11-es, szerintem nem jól értelmezted a kérdést. :D Ne az eszeddel határozd meg a félelmet. Ha pl te félsz valamitõl, mit érzel, és ezt az érzést hogy rajzolnád le. :)
Nagy lapra, kozepre egy fel fejet, a lap szele legyen a fej fele, pont felezze az orrot. A szem az aranymetszes szabajai szerint legyen elhelyezve. A szem kepeket tukroz vissza pl.: pokok, kigyok, sotet hazak, remego, felo emberek... Barmit ami felelmetes.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Kettõ dolgot rajzolnék egymás mellé: 1) Egy embert. 2) Egy üres négyzetet. 1: Az emberek félnek maguktól. Félnek az igazi, összetett énjüktõl. Nem a mindenféle spirituális kiteljedéstõl, meg egyebektõl, hanem valamelyik freudi tudatától. A félénk, rossz környezetben nevelkedett, a szüleik által gyerekkorukban befolyásolt emberek a felettes énjüktõl; félnek kilépni a mások világából, nem akarnak a sajátjukban élni. Emiatt agresszívvá válnak, az ösztönénjük tör felszínre. A hideg, érzelemmentes emberek az ösztönénjüktõl; félnek állatiassá, érezelmek által befolyásolttá válni. A tudatos világban élõ, a saját világukat másokéval egybeforrasztó átlagemberek pedig a tudatalattijuktól félnek; félnek attól, hogy mások is lehetnének, nem pedig csak egy tömegtermék. Félnek kiteljesedni, a belsõ világukat a felszínre hozni. 2: Az ember(ahogy Laylah is írta) fél az ismeretlentõl, a váratlantól, a kiszámíthatatlantól. Ilyen például a halál. Általában emiatt a félelem miatt hisznek az emberek a vallásokban(hogy legyen valami meghatározó dolog, ami mutatja azt az irány, hogy hogy "ismerjék ki" az ismeretlent - ez rossz dolog) és a jóslásban(próbálják elõrelátni a jövõt, hiszen a váratlan dolog a legrosszabb - ez is rossz, mert emiatt az emberek em fogadják el, amit a sors hoz, és emiatt tudatosan változtatják a sorsukat abba az irányba, ami "elõre meg van írva). névte2en
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon érdekesek :-) amúgy (#7-es), pont azért tettem fel a kérdést, mert a félelem egy megfoghatatlan dolog, egy érzés, egy fogalom, és ez mindenkinek máshogy nyilvánul meg. És (#9-es is) ha lenne egy dolog, amirõl mindenki számára egyértelmû, hogy mi a félelem (olyannyira, mintha biciklit rajzolnál, akkor senki sem fogja azt mondani rá, hogy az egy fapapucs), akkor nem lenne ez a kérdés. A google-en sem akartam keresni, mert nem is az internetre voltam kíváncsi, hanem rátok, individuumokra, egyéniségekre. Az érdekelt, hogy kinek mit jelent a félelem. A rajz pedig azért kell, hogy meg lehessen nevezni azt a dolgot, hogy azonosítsuk valami megtapasztalható, megfogható dologgal (a pszichoanalízis szerint ez egy jó módszer minden fájdalom, félelem enyhítésére). És szerettem volna tudni, hogy ti mivel azonosítanátok a félelmet.
Írd be gugliba: fear art Klikk: képtalálatok.
Én feketére festeném a lapot. Az ember az ismeretlentõl fél...
Magát a félelmet nem lehet ábrázolni. Lehet ábrázolni a félelem tárgyát (amitõl félünk), a félelem megnyilvánulását (egy rettegõ embert), vagy a félelem érzetének valamilyen absztrakcióját. Magát a félelmet nem.
Én kiszel tündèt rajzolnàm mezìtelenül
Én félek a szomszéd háztól, íme így néz ki nem vagyok jó rajzoló szóval nézétek el nekem ... [link]
Nekem egy nagy zavaros (sötétes barna-szürke), átlátszatlan víztömeg pl. folyó, tó, medence lenne a rajzon. (a viz szinet olyannak kepzeld el, mint mondjuk a Tiszae vagy a Dunae aradaskor vagy felkavarodva. Azert ezt rajzolnam, mert eleve remalmaimban mindig ilyen zavaros vizekben fuldoklom vagy mas fuldoklokat probalok kimenteni vagy csak allok a partjukon es tudom, hogy usznom kell bennuk:-(. Szamomra a felelem az a megfoghatatlan, mindenhova behatolo, zavaros, embert elnyelo erzes, ami vegso esetben lebenit, megfojt. Szamomra ez valahogy ugy latszik a zavaros orvenylo vizzel tarsult. (tudok uszni, termeszetes vizekben imadok furdeni...es meg a hullamzo, viharos vizeeket is szeretem :-))
Statika aláírás: "MEGTAGADVA" o.O
sötét erdõ közepén egyedül, egy út amit egy keresztezõdés követ, és egyik rosszabb mint a másik, pl szegénység vagy egyedül lét.
"Ne az eszeddel határozd meg a félelmet." Számomra a félelem tudatos. Tudom, hogy mikor, miért félek, és azt is, hogy miért értelmetlen félnem. Viszont a félelmemet nem vagyok képes leállítani, hiszen az ingerületátvivõk addigra már megtették a hatásukat. "Ha pl te félsz valamitõl, mit érzel, és ezt az érzést hogy rajzolnád le. :) " Ha félsz, akkor félelmet érzel. Nem tudom, hogy ezt hogy rajzoljam le. Úgy értelmeztem a kérdést, ahogy mindenki más. A félelmünket hogyan tudnánk rajzba önteni. Én a fenti módon. névte2en
Rászólok, hogy zárja be az ajtót.
ha nagyon sokat van körülöttem... mikor mit!! általában felhívom magamra a figyelmet, és beszélgetek vele, viccelõdök vele! egyszóval közeledek hozzá :-*
Ez két szó.
kösz :P

Mi az a bináris opció kereskedés? Mit kell azzal csinálni?

Megint egy hogyan nem lehet online pénzt keresni? Vagy ez is csak vagy sikerül vagy nem?

Legjobb válasz: Csak attól hogy online vagy, nem fogsz tudni pénzt keresni. Ha pl. webprogramozó vagy, akkor online munkával tudsz pénzt keresni.

Csak attól hogy online vagy, nem fogsz tudni pénzt keresni. Ha pl. webprogramozó vagy, akkor online munkával tudsz pénzt keresni.
A kérdező hozzászólása: Ez nem válasz.
Nézz utána, ott a Google! Mondok egy példát: Nagyon biztos vagy benne, hogy az EUR/USD árfolyam emelkedni fog, vagyis az Euro erõsödni fog a Dollárhoz képest. Ezért veszel egy bináris opciót, ami erre vonatkozik. Mondjuk egy óra múlva, amikor lejár az opció, magasabban lesz az árfolyam, ezért profitot realizálsz, teszem azt 80%-ot. És örülsz. Ha viszont Obama bácsi közben nagyon fondorlatos dolgokat csinál, és mégsem lesz igazad, akkor buktad a pénzedet. Így néz ki az egész egy példán keresztül nagyon-nagyon leegyszerûsítve. Nem szerencsejáték, érteni is kell hozzá, és persze kockázatos. Lehet vele pénzt keresni és veszíteni is, akár a tõzsdén, forexen, kockázatos befektetésekkel, lottózóban, stb. Persze nem egy kutya mind.
(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Nagyon ritka, hogy valaki meggazdagszik belõle, különben nem lenne. Lényegében ez is vagy sikerül vagy nem, élesen látod, mert olyan feltételek vannak megadva. OTC-s dolog ez, tõzsdén kívüli, semmit nem fektetünk sehova be, egyszerûen állásokra fogadnak. Rendkívül hasonlít a Sportfogadáshoz, csak itt gyorsabban lehet pénzt veszíteni, nem kell sokat várni az eredményre(sokszor). Ez a zárt rendszer így éri meg. Amikor, amilyen rátára, olyan idõ intervallumra. Elõrejelzõ szignál sokszor nem ér semmit. Sõt vannak olyan agyonképzett emberek, akik 10-20 ezer forintért havi elõrejelzést adnak ki. Egyrészt miért nem csak tõzsdével, bináris opciókkal foglalkoznak és miért csak a múltat elemzik, miért nem raknak fel egy mintát a "jövõbõl"? Zseniálisan aljas találmány, és egyszerû. Másik, hogy ellenérdekeltség is ott van. Van a lottózó(kereskedõ) van az eladó(érdekelt, hogy sokat keressen a szolgáltató, sok pénzük legyenek az ügyfeleknek) és van a tulajdonosok, bankárok, "szerencsejáték Zrt.", ami mindig nyer.

Mi az a svarcer?

Legjobb válasz: Mi az? Feketézõ?

Mi az? Feketézõ?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!