Találatok a következő kifejezésre: Mik az RtlKlubos műsor, a Csillag (1 db)

Mik az új RtlKlubos műsor, a Csillag születik szabályai?

Úgy értem, ki esik ki, kik, hány adáson keresztül és hogyan juthatnak el a dönt?ig, stb.

Legjobb válasz: Minden adásban 14 versenyzõ indul, 4 jut tovább. 4 tagú zsûri pontoz, illetve a nézõk is szavazhatnak sms-ekkel. Aztán a végén valamikor lesz egy szuperdöntõ a továbbjutókkal. Kb. ennyit szûrtem le a negyed órából, amíg nézni tudtam ezt a förmedvényt.

Minden adásban 14 versenyzõ indul, 4 jut tovább. 4 tagú zsûri pontoz, illetve a nézõk is szavazhatnak sms-ekkel. Aztán a végén valamikor lesz egy szuperdöntõ a továbbjutókkal. Kb. ennyit szûrtem le a negyed órából, amíg nézni tudtam ezt a förmedvényt.


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Ez melyik anime?

http://animemania.hu/chi/

2

Ti melyik csatorna híradóját nézitek? Miért?

1

Ha UPC-nél neten rendelek HBO kiegészítést, az azonnal megjelenik a tv-n?

CI+ Mediacard-om van, és jelenleg ugye azt írja, hogy nincs jogosultságom a csatorna megtekintéséhez ha rámegyek az HBO csatornáira.

Ha neten előfizetek, (akár még ma) akkor a csatornákhoz már azonnal lesz jogosultságom, vagy várni kell míg valaki kijön szórakozik a kábelekkel stb.?

3

Szerintetek mikor jön a Castle 4. évada az RTL Klubbra?

Sajnos a 3.évad, gyengébben hozott mint az első 2, de mindig legyőzte TV2-ős ellenfelét. És 27-én indul a Döglött akták befejező 7.évada. Ezután a keddi 22 órás sávban egy űr lesz. Amit régebben leginkább a Grace klinika és a Döglött akták töltött ki. De most hogy, az utóbbi nincs többé, az előbbi meg elég gyenge (rendre kikap TV2-ős ellenfelétől). Így szerintem a helyére jó lesz a Castle. És A mentalista is jó felvezető lesz.

1

Titeket nem idegesít a Szujó eszement üvöltözése az F1 közvetítések alatt?

Már a sokadik adás, aminek a végére teljesen le kell vennem a hangerőt, mert ez az eszement torka szakadtából üvölt. A Wéber tök értelmesen képes beszélni, és még érdekes infokat is mondd, de ez az állat folyamatson túlüvölti olyan "információkkal", hogy "ÚRISTEN", meg "NEM HISZEM EL". Aki meg a facebook falukra kritikát ir, azt azonnal bannolják.

6

Melyik ez a film? (nagyon gáz nememlékszem szinte semmire. )

1 vagy 2 éve lehetett szerintem az m1-en vagy az m2-n.
Kb 14-15 éves lehetett és terhes volt a lány ... terhesen járt iskolába és a végén a suli bálra kellet ki hívni a mentőket mert beindult a szülése.

5

A Hogy ne éld az életednek lesz még folytatása? ( a top-gun-os epizód után)

1

A Big Bang Theory-ba miért tettek egy ilyen idegesítő szereplőt mint Penny?

Sokkal jobb lenne nélküle a sorozat. Penny inkább a Jersey Shore-ba állná meg a helyét.

4

A family guy 10. évadát mikor foglyák szinkronizálni? Fogják egyáltalán?

0

Az éjjel-nappal Budapestben mi a címe Zoli kocsmájának, ahol Dia pultos? A pontos címet kérem, ahol megtalálom /utca, házszám/ De az is jó, ha valaki tud arról, hol dolgozik Dia VALÓJÁBAN.

3

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!