Találatok a következő kifejezésre: Mik az és mik a hátrányai (156 db)

Elõny: Pénz. Hátrány: Nagy orr.
el van szabva véletlenül:DDDD
A kérdező hozzászólása: #2 Ez mit jelent pontosan?
elõny: higénikusabb, néhány lány jobban szereti a csupasz rudat, vagy zavarja õket az élõbõr. hátrány: ha rosszul csinálják a körülmetélést, akkor hegek és kellemetlenség is akár, néhány lány jobban szereti a "rejtélyesebb" farkat.
A barátom két éve van körülmetélve kb. Én így jobban szeretem, szerintem sokkal szebb. Nekem mindig is nagyon furcsa volt az a "felesleges" bõrréteg, kicsit gusztustalan is SZERINTEM, ha nagyon õszinte akarok lenni. Hátránynak azt mondják, hogy megnõ az ingerküszöböd a gatyában való sok súrlódástól, de nem tudom, én ezt annyira nem hiszem... Hátránya szerintem nincs. Persze ha elrontják a mûtétnél, az gázos esztétikailag, de azért nem ez az általános. Szóval én jobban szeretem a körülmetéltet. L22
Elonye nagyon sokan van, a legfobb hogy szerintem sokkal jobban nez ki. Eddig meg minden passim korul volt metelve...es awww! Sokkal jobb es hatranyat nem nagyon latok
Elõnye rengeteg van, mind nõi, mind férfi szempontból. Hátrányáról nem tudok, illetve egy fickó van itt, akinek állítólag elszabták: szánalmas alak, szánalmas történet.

Lányok: Mi az előnye és a hátránya, ciki? F/22

Szóval sz?z vagyok még, 65 kg 180 cm magas, még nem feküdtem le egy lánnyal se..

Legjobb válasz: Elõnye nincs, hátránya annál több.

Elõnye nincs, hátránya annál több.
Csak hátrány, de ha találsz egy 150cm 80kgos lányt õ segíteni fog.
Nem ciki Nem gáz Nincs hátránya Nincs elõnye (pontosabban van, fõleg ha normális lányt fogsz ki, és nem olyat aki teljesítmény és kigyúrtság alapján választ pasit)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Köszi Lányoknál meg ritka manapság hogy szüzek lennének...:/
Sajnos a mai világban ez elég meghökkentõ lehet egy lány számára. De nincs ennek sem elõnye, sem hátránya. Mi van akkor, ha nem voltál még lánnyal? Majd jön valaki. Nem is feltétlenül kell errõl tudnia, hogy még szûz vagy, nem is hiszem, hogy nagyon szembetûnõ lenne az ágyban. Ha meg elmondod neki, akkor nem fog ott hagyni, feltéve ehhez normális lányt kell találnod, nem olyat, aki már 13 éves kora óta nem szûz. Egyáltalán nem gáz vagy ciki! 21/L
Szerintem nem ciki! Inkább az a ciki, mikor túl korán(12-13)kezdik. Semmivel nem vagy kevesebb(sõt!!!), mint aki azt sem tudja, h kiben van/ki van benne, aztán meg pánik van, h jön a gyerek...
Üdv a klubban. Icc kúl men!
Elõnye, hogy még nemigen vagy HPV-s, hátrányát tudod Te is. Ááá, dehogy ciki, tiszta gáz!
22 évesen még még találhatsz korodbeli lányt, akinek ha ezt bevallod, örülni fog, nem fog megijedni, nem zavarja annyira... Nem mindenki ilyen, lehet van aki visszautasít majd, de nem reménytelen...
Miért lenne ciki? Inkább légy büszke magadra, hogy nem feküdtél össze fûvel fával. Egy értelmes lányt úgysem az fogja érdekelni, hogy szûz vagy e vagy sem... Az sokkal fontosabb lesz számára, hogy milyen ember vagy és hogyan tudsz vele, mint nõvel bánni. Aki meg ezen fennakad, netán még kritizál is, azt hagyd a francba :D

Mi az előnye és a hátránya az Nvidia illetve az AMD videókártyáknak? Miben különböznek?

Legjobb válasz: A különbség, hogy más cég tervezi õket és eltérõ a felépítésük. Elõny vagy hátrány nem állapíthetó meg csak így a gyártó nevébõl, azt inkább csak két konkrét modellnél lehet felállítani, ahol képbe kerülhet a fogyasztás és az ár. Mindkét cég terméke jó, minõségben szerintem nincs különbség, max szolgáltatásokban és egyéb modellekre jellemzõ tulajdonságokban. Ha esetleg vásárolni szeretnél, akkor megadod, hogy milyen gépbe szeretnél új kártyát venni, milyen célra és mennyi pénzbõl, így tudunk segíteni, akár érvekkel/tesztekkel is alátámasztva.

A különbség, hogy más cég tervezi õket és eltérõ a felépítésük. Elõny vagy hátrány nem állapíthetó meg csak így a gyártó nevébõl, azt inkább csak két konkrét modellnél lehet felállítani, ahol képbe kerülhet a fogyasztás és az ár. Mindkét cég terméke jó, minõségben szerintem nincs különbség, max szolgáltatásokban és egyéb modellekre jellemzõ tulajdonságokban. Ha esetleg vásárolni szeretnél, akkor megadod, hogy milyen gépbe szeretnél új kártyát venni, milyen célra és mennyi pénzbõl, így tudunk segíteni, akár érvekkel/tesztekkel is alátámasztva.
+1
+1

A fix IP címnek mi az előnye és a hátránya?

Legjobb válasz: Hátránya: Például,ha bannolnak egy szerverrõl,valami kitiltás miatt,így soha nem tudod megváltoztatni az IP-det..és ezáltal már azzal az IP-vel nem tudsz regisztrálni,játszani..stb.. Elõnye: Erre még nem jöttem rá,nekem fix IP-m van mondjuk,eddig talán elõnyt nem nagyon találtam,maximum ha valami után utána akarsz keresni,amit régebben néztél,saját IP-d alapján megtalálod vagy valami ilyesmire biztos,hogy jó:D

Hátránya: Például, ha bannolnak egy szerverrõl, valami kitiltás miatt, így soha nem tudod megváltoztatni az IP-det..és ezáltal már azzal az IP-vel nem tudsz regisztrálni, játszani..stb.. Elõnye: Erre még nem jöttem rá, nekem fix IP-m van mondjuk, eddig talán elõnyt nem nagyon találtam, maximum ha valami után utána akarsz keresni, amit régebben néztél, saját IP-d alapján megtalálod vagy valami ilyesmire biztos, hogy jó:D
Fix IP igazából csak akkor kell(, de akkor erõsen ajánlott is), ha otthonról szeretnél egy web/FTP vagy akármilyen szervert üzemeltetni. egyéb esetekben a dinamikus ajánlott, már csak azért is ha valamelyik oldalon az IP-d tiltó listán van könnyen tudsz újat kérni.
A fix IP cím arra jó, hogy valamilyen szervert üzemeltess. Én egy GTA:SA:MP szervert szerettem volna üzemelni, de nem tudok mert dinamikus IP-m van és az minden net kapcsolódásnál új és új IP-t ad.(DIGI)

Mik az előnyei és a hátrányai a kitinváznak az ízeltlábúaknál?

Legjobb válasz: Elõnyök: védelem izmok tapadási helye Hátrányok: növekedés -> vedlés a testméret nem lehet akármekkora

Elõnyök: védelem izmok tapadási helye Hátrányok: növekedés -> vedlés a testméret nem lehet akármekkora

Mi az előnye és a hátránya az önkormányzati lakásoknak?

Legjobb válasz: Elonye, h viszonylag alacsony a berleti dij. Hatranya, h altalaban nem "vallalhato" a szomszedsag.

Elonye, h viszonylag alacsony a berleti dij. Hatranya, h altalaban nem "vallalhato" a szomszedsag.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz az alatt hogy nem "vállalható" ? Közeljövõben költözni szeretnék, viszont 4 milliónál többet nem akarok költeni lakásra, és észrevettem hogy az önkormányzati lakásokat elég olcsón adják, és nem annyira lepukkantak (ennyi pénzért) mint az öröklakás.
Arra érti, hogy általában gázosabb helyeken vannak az önkormányzatnak lakásai. Ami szerintem nem mindig van így. Próbálj nagyobb lakótelepen nézni önk. lakást, ahol kevésbé van közöd a szomszédokhoz. Pár lakásos társasházaknál sokkalinkább rád akaszkodnak a szomszédok, megy a kavarás, tapasztalat. Azt nézd meg, hogy mennyi a bérleti díj, költözz minél kisebb alapterületûbe. Vagy rászorultság, vagy piaci alapon lakhat valaki önkormányzatiba, téged pedig egy idõ után át fognak rakni a "piaci" kategóriába, és egy 60 m2-es lakásra azért nem semmi, milyen bérleti díjat fognak kiszámolni. Szóval minél kisebb lakásba, minél mozgalmasabb helyre.
Arra ertettem, h nalunk otthon, Szolnokon, zommel a romak kapnak. A legtobb ilyen haz mar putri. Tesom baratnoje korabban ilyenben elt nehany honapot, tudnek meselni. Nezd meg a kornyeket!

Mi az előnye és a hátránya a hidrogénhajtású járműveknek?

Legjobb válasz: Elõnye: környezetbarát, nagy mennyiségben elõállítható hátránya: Elõállítása felettébb költséges, szállítása, használata veszélyes

Elõnye: környezetbarát, nagy mennyiségben elõállítható hátránya: Elõállítása felettébb költséges, szállítása, használata veszélyes
Csak akkor lesz igazán környezetbarát, ha a hidrogént is egy alternatív technológiával fogják elõállítani: baktériumok anyagcseretermékeként, szerves anyagból. Addig csak elektromos árammal. A másik hátránya az infrastruktura kiépítése: elõállítás, transzport, töltõállamások átalakítása. Akkor lesz igazi vonzereje, ha lesz annyi töltõállamás az országban, hogy bárhová eljuthatunk vele. Elõször a fõvárosban lesz elérhetõ, a városi autók, és a tömegközlekedés számára. Utána fog elterjedni Pesttõl fokozatosan távolodva. Elég komoly beruházást jelent, még egy olajtársaságnak is a kezdeti lépések meglépése. Az elõnyei egyértelmûek.
A hátrányok miatt próbálják azt, hogy nem hidrogént tárolnak, hanem pl. metánt és ebbõl szabadul fel, közvetlenül a felhasználás elõtt. De így meg drágább és nem olyan hatékony.

Mi az előnye és a hátránya a víznapnak?

Legjobb válasz: elõnye ,hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.

elõnye , hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.
Kipisiled az ásványi anyagokat, ezeket pótolni kell! Krétát kell enni!

Mi az előnye és a hátránya a ház borostyánnal való befuttatásának?

Nagyon tetszenek az ilyen házak, de nem teszi tönkre a falat? Illetve milyen hamar lehet egy kétszintes házat bezöldíteni? Igényel-e különösebb gondozást a növény?

Legjobb válasz: Elõnye: szép. Hátránya: tönkreteszi a falat. Nálunk csak hátul a garázs mögött van szerencsére. Nem gyõzöm irtani. De a falat annyira hálai istennek nem is szereti. Annál inkább a kerítést és a többi, magasabb növény.

Elõnye: szép. Hátránya: tönkreteszi a falat. Nálunk csak hátul a garázs mögött van szerencsére. Nem gyõzöm irtani. De a falat annyira hálai istennek nem is szereti. Annál inkább a kerítést és a többi, magasabb növény.
Borostyán elõnye hogy nagyon szép egész évben, ezen kívül nagyon jó hõszigetelõ is télen és nyáron is. Hátránya hogy elég csúnyán le tudja a vakolatot bontani és néhány év után megfásodik és csak kiásással tudjuk megszüntetni. Ha teszel 1 vékony hálót a falhoz és arra futtatod akkor nem lesz viszont baja. A kerítésre is szépen fel tud futni. Van egy másik növény most nem jut eszembe a neve valamilyen szõlõ(biztosan láttál már házakra futtatva ilyet) avval az a baj hogy télen nem szép de a többi idõszakban igen és erõsebb vakolatot nem szedi le.Ezt is tudod futtatni a kerítésre is.
Elõnyét nem tudom de szinte bele nõ a vakolatba, alig lehet kitépni onnan és utána csúnya lesz a helye. Unokatesóméknál volt, arra is emlékszek hogy egyszer odacsaptunk és madarak repültek ki belõle.
Nem "lélegzik" a fal, le dúrja a vakolat.
Elõnye még, hogy mivel árnyékban van a fal, nyáron sokkal kevésbé melegszik át a ház - mivel ugye nem éri tûzõ nap. Viszont ha nem jó minõségû a vakolat, akkor tönkreteszi. Nekünk úgy van, hogy egy fémrácsot állítottunk fel, arra fut. Különösebb gondozást nem igényel.
A kérdező hozzászólása: Még ha van valakinek mondandója, szívesen olvasom! Egyébként az eddigi válaszok meggyõztek, köszi. :-) Szóval el van felejtve a ház befuttatása. Viszont van egy ronda kerítésünk a szomszéd felé. Majd oda telepítek borostyánt, hátha benövi. Egy hosszú hullámpala kerítés, melynek a tartószerkezete a mi oldalunkon van, nagyon csúnya. Vajon oda feltud majd kapaszkodni a növény? Bár lehet jobb választás lenne a futórózsa, de az meg a közeli fák miatt nem férne el, nem tudom.
Igen, fel tud futni a hullámpalán is. Arra vigyázz, hogy a szomszédba ne menjen át, már ha õk nem szeretnének borostyánt. Mert utána szinte kiirthatatlan lesz. Na meg a fákra is figyelj, mert azokra is felmászik úgy, hogy teljesen belenõ a kérgükbe. Elég nehéz onnan is leszedegetni. (A környékünkön van az egyik utcában egy ház, amit teljesen befuttattak borostyánnal. De nagyon durván. Ellepi az egész házat. Nem tudom alatt mi lehet. Nekem annyira így nem tetszik. De mondjuk eleve a ház is elég ramaty.)
Igen, inkább több a hátránya, mint használ. Egyetlen növény sem marad meg, ahová elszaporodik, mindet elfolytja, és ami alatta van, az is meghal, a fal is, fõleg a fa és a fémek.Nálunk az udvaron ki sem bírjuk írtani. Hiába vágjuk le teljesen tövig, a földbõl újra elõbújnak kis hajtásai.
ismerõsöméknek a borostyán miatt nincs a házuk egyik oldalán vakolat befutotta az egészet (jól nézett ki) aztán jött egy nagy szélvihar és a borostyánnal együtt letépte a vakolatot is
Nagyapámék házánál a borostyán megölte a fákat. Annyira befutotta az egészet (akár a falról is továbbmászik, ha bír), hogy szegény fa egy év alatt majdnem elpusztult. Termést nem hoz azóta, de a borostyánt már sokadszorra kell nekiállni pusztítani. Ha rám hallgatsz nem használod díszítésre.

10. emeleti panellakást vennék. Mik az előnyei és a hátrányai?

Legjobb válasz: Elõny: - sokkal melegebb van, mint lentebb - sokkal csendesebb, mivel ált. csak a feletted lévõ szomszédokat hallod, alsót nemigen (nekem a 3.-on ez a legnagyobb problémám) - szebb a kilátás :) - nem tud eláztatni a felsõ szomszéd Hátrány: - kb. csak a lift ha nem jár (kis kényszerû lépcsõzés, ami amúgy nagyon egészséges :)), vagy ha jár, akkor mindig megállítgatják menet közben - meg valamiért a lentebbi lakások az értékesebbek, ezt nem értem miért..

Elõny: - sokkal melegebb van, mint lentebb - sokkal csendesebb, mivel ált. csak a feletted lévõ szomszédokat hallod, alsót nemigen (nekem a 3.-on ez a legnagyobb problémám) - szebb a kilátás :) - nem tud eláztatni a felsõ szomszéd Hátrány: - kb. csak a lift ha nem jár (kis kényszerû lépcsõzés, ami amúgy nagyon egészséges :) ), vagy ha jár, akkor mindig megállítgatják menet közben - meg valamiért a lentebbi lakások az értékesebbek, ezt nem értem miért..
Gondolom ha medencés, teniszpályás kastélyt is vehetne, akkor nem tette volna fel a kérdést...
"Téliszony" meg gond mindenhol, családi háznál is van tél :) )
ha a külsõ sarkon van (oldalt már nem lakik senki), rohadt hideg. két lakás között nem annyira.
Az elsõvel értek maximálisan egyet, a "családi házas" meg honnan tud bármit is az egészrõl? Ír egy csomó hülyeséget. Egyébként családi házban is ki lehet fogni bunkó szomszédot, nem kell ahhoz emeleten lakni.
16:10! az tériszony, nem azt kérdezte h panel vagy családi, hanem azt h hol jobb a 10.en vagy a 3.-on
A 10. emelet magasságáig már nem repülnek fel a szúnyogok nyáron. Ez elõny abból a szempontból, hogy nem lesz gond a szellõztetés, mert bizony tényleg melegebb van arrafele. Egyébként a hátrányok ugyanazok, mint bármelyik panellakásnál.
*meleg száraz, házba
a panelnak a fenntartása sajnos, nagyon sokba kerül (fûtés stb.).
hátrányok: -téliszony(ha van) -nyáron [email protected], meg fogtok pukkadni -ha lépcsõs akk elfáradsz -ha liftes akk bentragadhat(XD) -nem halgathatsz hangosan tévét és zenét -csendélet szigorúan :X -nem lehet medence -kutya nem ugathat -csak meghatározott ideig van fûtés -gyerekeknek nem szabad sikítozni(játékból) -éjjel szabad ég alatt nem sátorozhattok úgy, hogy ha mondjuk "hirtelen" vihar lenne, csak összeszeditek a sátort, és bementek a hûvös házba elõnyök: -kisebb eséllyel törnek be(a sok szomszéd miatt) -bnármikor beszélõtársad lehet háááát én családiban élek, de szerintem az sokkal jobb benne, hogy ha jönnek a barátnõid(barátaid), akkor csak kiültök a medence mellé és napoztok:) )))
nekem a konyhám a liftakna mellett van, az egész lakásba behallatszik, viszont még nem süketültem meg tõle, és az alvás is nagyon jól megy, akár reggel 7-8körül is, amikor sok ember használja. hacsak nem a hálód van mellette, akkor túl lehet élni. halljuk, de nem zavaró. :)
Lift motort én spec. sosem hallom, max. azt amikor az emeletünkön kinyitják a liftajtót. (fûtés igenis kevesebb a 10.en, ha szabályzós fûtés van, mivel le is tekerheted) Páromék a 14.-en idén még alig fûtöttek. elsõ voltam
A kérdező hozzászólása: Köszönöm az eddigi válaszokat! Konkrétan még az érdekelne, hogy hangos-e a lift motorja. Bár ha elmegyünk megnézni, úgyis meghalljuk.
már bocs, de panelban mindenkinek uannyi a fûtésszámla, függetlenül attól, h a másodikon, vagy 10.en lakik... be lehet ázni attól, h is xar a tetõ szigetelése (lapostetõnél ez gyakran probléma) nyáron sokkal melegebb van, télen meg nem biztos, h olyan meleg van, mert lehet, hogy a tetõnek nem jó a szigetelése. a családiházas meg egy tizenéves elkényeztetett barom, aki csak hencegni akar azzal, h milyen jó dolga van.
Most vettünk 10.-en panellakást és most is 10. emeleten lakunk panellakásban. Az elsõ válaszadó amit leírt kb. ugyanazt tudnám én is, így nem ismétlem meg. Tudom hatalmasat fogunk sz.pni mikor visszük fel a bútort és a franciaágyat, mert semmi sem fog szinte beférni a liftbe. A liftet ugyanúgy elviszik azelõl is aki az 5.-en lakik. Elõny ha két oldalról vannak szomszédok a fûtés miatt, és a fal felõl le van szigetelve. A 10, -en általában jó idõ van és nem sok a fûtésszámla.
Én 3 évig laktam panellakásban, de egy életre megutáltam. Allergiás lettem, majd asztmás. Ha már városba kell mennem, akkor minden féleképpen téglaházba mennék.
13.válaszoló!Félig van igazad, mert ha korszerûsítve van a ház és/vagy a fûtés, akkor raknak a fûtésre hõmennyiség szabályozókat, és akkor minden lakásban más-más az eredmény!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!