Találatok a következő kifejezésre: Mik az és a hátrányai (156 db)

Mi az elõnye és a hátránya a netes társkeresõnek?

Legjobb válasz: Az hátránya, hogy nem látjátok egymást élõben. Az elõnye ugyanez, így ha élõben találkoztok, akkor is lehet belõle valami, ha egyébként nem adtatok volna egymásnak esélyt, ill. lehet kellemes csalódás is. Hátránya, hogy sokszor nem írnak vissza, ill. olykor pénzbe kerül.

Az hátránya, hogy nem látjátok egymást élõben. Az elõnye ugyanez, így ha élõben találkoztok, akkor is lehet belõle valami, ha egyébként nem adtatok volna egymásnak esélyt, ill. lehet kellemes csalódás is. Hátránya, hogy sokszor nem írnak vissza, ill. olykor pénzbe kerül.

1 eves baratnom az osztalytarsam lesz jovore. Mik lehetnek az elonyei es a hatranyai?

Legjobb válasz: elõnye, hogy gyakran láthatod. Hátránya hogy túl gyakran fogod látni.

elõnye, hogy gyakran láthatod. Hátránya hogy túl gyakran fogod látni.
jaj de kis cuki vagy
ez aranyos hogy így gondolkodsz.:) pozitív hogy csak a jó dolgokat nézed a dolgokban. Ha így folytatod, akkor nem lesz gond.
A kérdező hozzászólása: hat igen sokan mondtak mar h milesz ha szakitunk meg h megfogjuk egymast unni stb. de legalabb kevesebb eselye lesz annak h barmelyikunk is megismerhetne valaki mast es megcsalja vagy barmi. es gondoljatok bele h ha pl suli utan mast szeretnenk csinalni vagy szobafogsag van vagy barmi nem lesz az h nem fogom latni ez miatt mert legalabb ha delutan nem is delelott vele lehetek. Es 'veletlenul' nala hagyhtom a fuzetem es atmehetek hozza . Vagy tanulhatunk egyutt a tzre vagy barmi. Kozos barataink lesznek. Es gondoljatok bele ha nem is aludhatunk majd vmi miatt egymasnal ott lesznek a 10perces szunetek :$
Szia! elõnyei lehetnek, hogy több idõt tölthettek együtt, jobban megismerhetitek a másik szokásait, hogy viselkedik új környezetben, stb.. viszont hátránya is van a dolognak. Egy idõ után lehet ráuntok egymásra, túl sok idõt fogtok együtt tölteni, "lehull a lepel", megismered még több hibáját, esetleg õ a tieidet. Van olyan akit ez elhidegít a másiktól, viszont ha erõs a kapcsolatotok, és szeretitek egymást, akkor kibírja. Viszont azt is kell nézni, hogy ha egy osztályba jártok, és netán szakítotok, akkor nem lesz kellemes minden nap a másikat nézni. Ez majd csak akkor derül ki, hogy milyen ha elkezdõdik ténylegesen az iskola. De szorítok nektek hogy mûködjön.:) 19/L
1 évesen még beszélni nem tud de már az osztálytársad? :D
A kérdező hozzászólása: na de valaki adjon mar egy ertelmes valaszt!
A kérdező hozzászólása: csak azert mert sokaig beteg volt es nem jart iskolaba..
Megbukott a csajod? :D Jól van az.....
A kérdező hozzászólása: ajj :DD nem ugy ertettem. Hanem h egy eve mar a bartnom, es most nyolcadikba atjon a mi sulinkba mert megbukott es nem szeretne maradni a regi sulijaban. Szerintetek jo otlet h pont vele fogok egy osztalyba jarni?
kicsit fiatalon kezdni a sulit nem?
Nincs is jobb mint egy unalmas német órán tapizni a csajodat :D tapasztalat..

Lányok: Mi az előnye és a hátránya, ciki? F/22

Szóval sz?z vagyok még, 65 kg 180 cm magas, még nem feküdtem le egy lánnyal se..

Legjobb válasz: Elõnye nincs, hátránya annál több.

Elõnye nincs, hátránya annál több.
Csak hátrány, de ha találsz egy 150cm 80kgos lányt õ segíteni fog.
Nem ciki Nem gáz Nincs hátránya Nincs elõnye (pontosabban van, fõleg ha normális lányt fogsz ki, és nem olyat aki teljesítmény és kigyúrtság alapján választ pasit)
A kérdező hozzászólása: Utolsó: Köszi Lányoknál meg ritka manapság hogy szüzek lennének...:/
Sajnos a mai világban ez elég meghökkentõ lehet egy lány számára. De nincs ennek sem elõnye, sem hátránya. Mi van akkor, ha nem voltál még lánnyal? Majd jön valaki. Nem is feltétlenül kell errõl tudnia, hogy még szûz vagy, nem is hiszem, hogy nagyon szembetûnõ lenne az ágyban. Ha meg elmondod neki, akkor nem fog ott hagyni, feltéve ehhez normális lányt kell találnod, nem olyat, aki már 13 éves kora óta nem szûz. Egyáltalán nem gáz vagy ciki! 21/L
Szerintem nem ciki! Inkább az a ciki, mikor túl korán(12-13)kezdik. Semmivel nem vagy kevesebb(sõt!!!), mint aki azt sem tudja, h kiben van/ki van benne, aztán meg pánik van, h jön a gyerek...
Üdv a klubban. Icc kúl men!
Elõnye, hogy még nemigen vagy HPV-s, hátrányát tudod Te is. Ááá, dehogy ciki, tiszta gáz!
22 évesen még még találhatsz korodbeli lányt, akinek ha ezt bevallod, örülni fog, nem fog megijedni, nem zavarja annyira... Nem mindenki ilyen, lehet van aki visszautasít majd, de nem reménytelen...
Miért lenne ciki? Inkább légy büszke magadra, hogy nem feküdtél össze fûvel fával. Egy értelmes lányt úgysem az fogja érdekelni, hogy szûz vagy e vagy sem... Az sokkal fontosabb lesz számára, hogy milyen ember vagy és hogyan tudsz vele, mint nõvel bánni. Aki meg ezen fennakad, netán még kritizál is, azt hagyd a francba :D


Mi az előnye és a hátránya az Nvidia illetve az AMD videókártyáknak? Miben különböznek?

Legjobb válasz: A különbség, hogy más cég tervezi õket és eltérõ a felépítésük. Elõny vagy hátrány nem állapíthetó meg csak így a gyártó nevébõl, azt inkább csak két konkrét modellnél lehet felállítani, ahol képbe kerülhet a fogyasztás és az ár. Mindkét cég terméke jó, minõségben szerintem nincs különbség, max szolgáltatásokban és egyéb modellekre jellemzõ tulajdonságokban. Ha esetleg vásárolni szeretnél, akkor megadod, hogy milyen gépbe szeretnél új kártyát venni, milyen célra és mennyi pénzbõl, így tudunk segíteni, akár érvekkel/tesztekkel is alátámasztva.

A különbség, hogy más cég tervezi õket és eltérõ a felépítésük. Elõny vagy hátrány nem állapíthetó meg csak így a gyártó nevébõl, azt inkább csak két konkrét modellnél lehet felállítani, ahol képbe kerülhet a fogyasztás és az ár. Mindkét cég terméke jó, minõségben szerintem nincs különbség, max szolgáltatásokban és egyéb modellekre jellemzõ tulajdonságokban. Ha esetleg vásárolni szeretnél, akkor megadod, hogy milyen gépbe szeretnél új kártyát venni, milyen célra és mennyi pénzbõl, így tudunk segíteni, akár érvekkel/tesztekkel is alátámasztva.
+1
+1

Mik az elõnyök és a hátrányok a Sony Xperia E1-ben?

Legjobb válasz: Elõny: - olcsó, és ahhoz képest nem akkora hulladék - Android 4.3 van rajta, és lesz rá 4.4 is Hátrány: - 512 mega RAM nem valami sok - kijelzõje nem valami jó (TFT) - kamerája használhatatlan - gyenge hardver Röviden összefoglalva egy elég gyenge hardver, nem lesz a legnagyobb élmény használni, de cserébe olcsó, és szoftveresen annyira nem is rossz.

Elõny: - olcsó, és ahhoz képest nem akkora hulladék - Android 4.3 van rajta, és lesz rá 4.4 is Hátrány: - 512 mega RAM nem valami sok - kijelzõje nem valami jó (TFT) - kamerája használhatatlan - gyenge hardver Röviden összefoglalva egy elég gyenge hardver, nem lesz a legnagyobb élmény használni, de cserébe olcsó, és szoftveresen annyira nem is rossz.
Túlárazott kula
Ilyen tulajdonságú telefon van olcsóbban is.
Lenovo A560: -Olcsóbb -Erõsebb hardware -Nagyobb

A fix IP címnek mi az előnye és a hátránya?

Legjobb válasz: Hátránya: Például,ha bannolnak egy szerverrõl,valami kitiltás miatt,így soha nem tudod megváltoztatni az IP-det..és ezáltal már azzal az IP-vel nem tudsz regisztrálni,játszani..stb.. Elõnye: Erre még nem jöttem rá,nekem fix IP-m van mondjuk,eddig talán elõnyt nem nagyon találtam,maximum ha valami után utána akarsz keresni,amit régebben néztél,saját IP-d alapján megtalálod vagy valami ilyesmire biztos,hogy jó:D

Hátránya: Például, ha bannolnak egy szerverrõl, valami kitiltás miatt, így soha nem tudod megváltoztatni az IP-det..és ezáltal már azzal az IP-vel nem tudsz regisztrálni, játszani..stb.. Elõnye: Erre még nem jöttem rá, nekem fix IP-m van mondjuk, eddig talán elõnyt nem nagyon találtam, maximum ha valami után utána akarsz keresni, amit régebben néztél, saját IP-d alapján megtalálod vagy valami ilyesmire biztos, hogy jó:D
Fix IP igazából csak akkor kell(, de akkor erõsen ajánlott is), ha otthonról szeretnél egy web/FTP vagy akármilyen szervert üzemeltetni. egyéb esetekben a dinamikus ajánlott, már csak azért is ha valamelyik oldalon az IP-d tiltó listán van könnyen tudsz újat kérni.
A fix IP cím arra jó, hogy valamilyen szervert üzemeltess. Én egy GTA:SA:MP szervert szerettem volna üzemelni, de nem tudok mert dinamikus IP-m van és az minden net kapcsolódásnál új és új IP-t ad.(DIGI)

Mik az előnyei és a hátrányai a kitinváznak az ízeltlábúaknál?

Legjobb válasz: Elõnyök: védelem izmok tapadási helye Hátrányok: növekedés -> vedlés a testméret nem lehet akármekkora

Elõnyök: védelem izmok tapadási helye Hátrányok: növekedés -> vedlés a testméret nem lehet akármekkora

Mi az előnye és a hátránya az önkormányzati lakásoknak?

Legjobb válasz: Elonye, h viszonylag alacsony a berleti dij. Hatranya, h altalaban nem "vallalhato" a szomszedsag.

Elonye, h viszonylag alacsony a berleti dij. Hatranya, h altalaban nem "vallalhato" a szomszedsag.
A kérdező hozzászólása: Mit értesz az alatt hogy nem "vállalható" ? Közeljövõben költözni szeretnék, viszont 4 milliónál többet nem akarok költeni lakásra, és észrevettem hogy az önkormányzati lakásokat elég olcsón adják, és nem annyira lepukkantak (ennyi pénzért) mint az öröklakás.
Arra érti, hogy általában gázosabb helyeken vannak az önkormányzatnak lakásai. Ami szerintem nem mindig van így. Próbálj nagyobb lakótelepen nézni önk. lakást, ahol kevésbé van közöd a szomszédokhoz. Pár lakásos társasházaknál sokkalinkább rád akaszkodnak a szomszédok, megy a kavarás, tapasztalat. Azt nézd meg, hogy mennyi a bérleti díj, költözz minél kisebb alapterületûbe. Vagy rászorultság, vagy piaci alapon lakhat valaki önkormányzatiba, téged pedig egy idõ után át fognak rakni a "piaci" kategóriába, és egy 60 m2-es lakásra azért nem semmi, milyen bérleti díjat fognak kiszámolni. Szóval minél kisebb lakásba, minél mozgalmasabb helyre.
Arra ertettem, h nalunk otthon, Szolnokon, zommel a romak kapnak. A legtobb ilyen haz mar putri. Tesom baratnoje korabban ilyenben elt nehany honapot, tudnek meselni. Nezd meg a kornyeket!

Mi az előnye és a hátránya a hidrogénhajtású járműveknek?

Legjobb válasz: Elõnye: környezetbarát, nagy mennyiségben elõállítható hátránya: Elõállítása felettébb költséges, szállítása, használata veszélyes

Elõnye: környezetbarát, nagy mennyiségben elõállítható hátránya: Elõállítása felettébb költséges, szállítása, használata veszélyes
Csak akkor lesz igazán környezetbarát, ha a hidrogént is egy alternatív technológiával fogják elõállítani: baktériumok anyagcseretermékeként, szerves anyagból. Addig csak elektromos árammal. A másik hátránya az infrastruktura kiépítése: elõállítás, transzport, töltõállamások átalakítása. Akkor lesz igazi vonzereje, ha lesz annyi töltõállamás az országban, hogy bárhová eljuthatunk vele. Elõször a fõvárosban lesz elérhetõ, a városi autók, és a tömegközlekedés számára. Utána fog elterjedni Pesttõl fokozatosan távolodva. Elég komoly beruházást jelent, még egy olajtársaságnak is a kezdeti lépések meglépése. Az elõnyei egyértelmûek.
A hátrányok miatt próbálják azt, hogy nem hidrogént tárolnak, hanem pl. metánt és ebbõl szabadul fel, közvetlenül a felhasználás elõtt. De így meg drágább és nem olyan hatékony.

Mi az előnye és a hátránya a víznapnak?

Legjobb válasz: elõnye ,hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.

elõnye , hogy egy napra kicsit pihenteted az emésztõrendszered. hátránya , hogy valószínû nagyon éhes leszel.fogyni nem fogysz, még ha a mérleg kevesebbet is mutat utána.
Kipisiled az ásványi anyagokat, ezeket pótolni kell! Krétát kell enni!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!